70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

son taktiğin iyi bence yakında kociş senden kaçmaya başlarsa o doktora gider kontrollere sende sıyrılmış olursun bundan

yok yok artık sıyırmak için uğrasmamam lazım, zaten bu herseyden once bı erteleme ve kacma hastalıgıymıs, doktor oyle demıstı
artık bulcaz bı çözümm, kaderden kaçılmazzz

eltilere ölüm

topık yakında itiraf topiğine dönecek.

bi ara sırayla hamıleler dızılıyodu...peş peşe geldiler

şimdide kaçışlar....yok mu arttıran...şaka şaka arttırmayın anacım...

valla o zmn bend eokuyunca dıyodum yaa ben daha işe girişemiyorum mıllet hamıle kalmaktan bahsedıyo dıyee
işte herkeste bı dert; ben yapamıyorum dıyorum, o dıyo yapıyorum hamıle kalamıyorum, bırı dıyo hamıleyım soyle sorunum varr, diğeri dıyo dogurdum çocugumda boyle bı problem var

kimse de bıtmıyo anacımmmmmmmm dert :92:

hanımlar nasılsınız yaa kaçgündür okuyup kapatıyorum misafirim vardı.bugün evdeyim işede gitmedim :) halsizdim biraz izin aldım evde olmak çok güzel yaa:))

kıyamam ben çanaa, sadece kocişten deil herkesden korkuyomuş bebiş
cnm benim bildiğim kadın doğumda bakıyolar öle mön mön

ben diyom hani bana hani bana
topiğin abazası ilann edilcem az kaldı

hey allahım ya ben de kopuyorum burda karnıma ağrılar girdi kız pelin allah iyiliğini versin senin kızoşum uyancak diye sesli de gülemiyom dudaklarımı ısırıp duruyom hala

yok yok artık sıyırmak için uğrasmamam lazım, zaten bu herseyden once bı erteleme ve kacma hastalıgıymıs, doktor oyle demıstı
artık bulcaz bı çözümm, kaderden kaçılmazzz
butarz şeylerin düşünceyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.sen beyinde programlarsan ister istemez bun agöre davranırsın.ilaçla vs ile tedavi edilemicek bi durum zaten karşında seni herşeyinle sevip değer veren biri var birbirinize kalbinizi ve bedeninizi sunarak mutluluk için ilerlersiniz.masada duran yemeklerden uzak durabilmeyi başardığın gibi yatakta duran yemeyide yemeyi becermek senin elinde neyi nerde yiyip yemiceni öğrenmen laızm anacım.masadaki cıss yataktaki cici

yok asla öyle düşünmüyorum ama haketti lafını yedi içimden beddua etmek bile gelmiyo eşime çok üzülmesini diliyorum sadece o üzülsün dedim ertesi gün kafasına top atmış öğrenciler kafasına toplar yağasıca belki aklı başın agelirde insan olur büyüklerine hürmet eder

bana 2side cıss, kaderime tükürem

insan olayım derken toplardan beyin sarsıntısı geçirip hepten gitcek hee

kıyamam ben çanaa, sadece kocişten deil herkesden korkuyomuş bebiş

cnm benim bildiğim kadın doğumda bakıyolar öle mön mön

işte vucudun belden asagı kısmıyla ılgılı problemlerım var benım
sen oyle bıl, evlı deılsen bakarlar tabı oyle, ama sonra sadece oyle bakmıyolar

hey allahım ya ben de kopuyorum burda karnıma ağrılar girdi kız pelin allah iyiliğini versin senin kızoşum uyancak diye sesli de gülemiyom dudaklarımı ısırıp duruyom hala

ben napıyım ofiste yazıp duruyorum patronda calısıyo zannedıyo, yazılcak dılekcelerım de benı beklıyo valla neyse bugunde boyle gecsınnn

işte ben de tam bu kararlılıkla gıtmeye karar verdım canım, madem dedım azımlı davranıp yeme sorunuma bı cozum bulabılıyorum bu defa da bu işe bı cozum bulcam dedım
benım sorunum ılk basta korkuydu, sonra onu atlattım ama yıne de normallesemedım, öncesinde acaıp strese gırıyodum inş bunu da atlatırım

Son düzenleme:
ah ah bende de elti gibi kocişin kuzeni var ayol biliyorsunuz. geçen cumartesi gelip zayıfladığımı görünce dumur olup hiçbişi dememişti ya dün akşam hal hatrımı sormak için aramış bababbabababab yalana bak. laf arasında resmen sordu ya nasıl gidiyor zayıflama olayı neler yapıyorsun diye. çtlak işte cumartesi yüzyüzeyken sorsana. soramaz tabiki yüzünden kıskançlığı ortaya çıkar çünkü telefonda fesatlığı görünmez çünkü. ben de öğün atlamıyorum sirke içiyorum falan dedim. ne kk yı ne müsliyi ne de menülerimi anlatmadım. anlatmıcam da fesat hatuna. görcek o gününü. eltim söyledi. gitmiş kaynanama" senin gelin çok fena burnu havada beni takmıyor " demiş salak. ama benim kaynanam canım ya çok tatlı çok severim o da beni sever demiş ki" denizim kimi takıp takmıyacağını iyi bilir" demiş bu güne kadar bitek sen söyleniyosun onun hakıında demiş. bu kadar fesatlık olur mu allah için ya. hatunu bi kaşık suda boğacammmmmmm

ha bu arada ankaradayım ben, herkesı beklerımmm valla

Son düzenleme:
insan olayım derken toplardan beyin sarsıntısı geçirip hepten gitcek hee
plastik top dua etsin basketbol topu değil çok kızgın ve öfkeliyim hala içimden silinmiş değil sinirim :84: ya insan bukadar pişkin olur .tamam kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil insanlığı varsa bi bardak su kalkıp verir.ama karşısında eşinin ailesi var onun çocuklarına bakıyor bu hanım poposunu kaldırmıyor.ben gidiyorum hem kayınvalidemin hemde onun hizmetini yapıyorum sonra ben yapmayıncada yapmadı oluyorum.annemin bi sözü var bilen bilir benim annem büyük ölçüde bakıma muhtaç biri.hep söyler benim evlatlarım yanımdayken gelinlerimden bişi isteyemem evlatlarım varken evlatlarım hizmetimi yapacakki onlar yokken benim yüzüm olsun da gelinlerimden bişi istim.kadın haklı yani eşim 2 erkek kardeş 2 de biz işte bu 4 kişi arasında tek düşünen ben olmak istemiyorum artık erkek kadın diye ayrıma karşıyı anne baba eevlat arasındaki ilişkide.benim abilerim gün boyu çalışıp eve geliyolar annemin hizmetini yapmadan evlerine geçip uyumuyolar.herzaman söylüyorum insan görünmek değil insan olmak lazım.kimsenin eline bişi yapışmaz.ben eltime sen bunu bunu yapmıyosun böyle bi insansın dediğimde cevabı şu oldu.ben isteyince yaparım.37 yaşında kadının söylediği lafa bak.yani onunda evladı var yarın öbürgün bunlar karşısına çıkacak nezaman muhtaç kalır ozaman yaptığı hataların farkına varır.hoş 40 yaşına gelmiş varamamış artık bundan sonra sanmam top yesede aklı başına gelsin allahtan ümit kesilmez

beğendim beğendim güle güle..artık yazayım yorum coşmuşunuz...
kızlarrrr koptummmmyaaaa evde tek başıma deli gbi gülüyorummmmmmmsancı mancı kalmadı haaa
g.düş namı diğer pelin arkdaşım...çok güldüm yaa...inşaallah düzelecekkk buşekilde dalgaya devammm:81:ederken tam olucak olucakkkkk
...cerennn sana bititm zaten tek bekarımız yani bukonualrda konuşan ve tesbitte bulunannnnn,seninde olsunda güzel şeyle ryaşa kocanla inşaaallah.....kaç kaçma sen bilirsin artıkınnnnn
...greeen ardkaşım haa sende yeşimdinnnn...:26:
RABBİM HEP MUTLU ETSİN SZİİ....kocaya aşırı sevgiden kısmında nerdeyse yakınız bukonuda adamı boğuyorum ama arkdaşınd ediği gibi arada bırakıyorum onu serbest ama hemen şüpheleniyor hastamsın,moralinmi bozuk
bende böle eşim evde olsun benle oturmasada ee çocukta olmadıkça tek bebeğim o nbenimmmmm
6yıl olmuş evleneli eşimde terazi burcu ciddidir durup durp neye seviyom desin ama yokkkk ben duyacammm,yanıma gelemsede ben gdierim bazen gurur yaaprımj yok yapımda dayanamam gider yeni tanışmış gibi ilgi alaka isterimm..böyle devame tmeyi çok istiyorum yaaa nebielyim ben dayanamam bana bakmasa ,öpmese sevgisizliktennnn ölürümmmmmm,hissetmemm lazımmmmmmmilla bilecem illa duyacam tekrarlancak sabah akşammm ödev gibi
ailenin ilkçocuğuyum ailemde çok hissettiriri sanki beni gören sevgi yaşamamış sanırrrabbim hepimzin mutluluğunu devam ettirsin...

ayyy zayıfladım gülmektennnnn:80::80:buraa topşk bahar çarpması ama değişik konularada hakim :97:
burada szile konuşmaya başlayaşı akşam eşim gelince onunl aokadar bişey bulamıyorum kredilerimi tüketiyorum herhalde burda sessiz konuşmada olsa atıyorum içimdennolsun konuşmayalım benis ecdiğini hatırlatsın yeter,sarılsın kalsın hiç sıkılmam ama o patlıyor uzatınca romantizmi zaten meslek icabı onunda hoşuna gdiiyor yorgun cevap zor veriyor iyide oldu konuşmadığımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…