itiraf ediyorum pelinle kader ortağıyım ama yazamıyom zira ablamda gelıyo bızım topıge
son taktiğin iyi bence yakında kociş senden kaçmaya başlarsa o doktora gider kontrollere sende sıyrılmış olursun bundan
feci dırdırcıyım anam yaşlandımya artık dilimi tutamıyom
yok rahatlamadım daha çok söyleyeceğim vardıkalanları başka raunda saklıyacağım artık tartışmada o bile dedi ii hazırlanmışsın bende evet hazırlandım dedim ben aşırı sessiz biriyim bakma burda konuştuğuma o beni ezeceğini laflarının altında kalacağımı düşünerek laf attı ama yanıldı zaten büyüklerim ban akonuş vs derken içeri girdi ve bırak bırak anne ısrar etmeyin dedim size zaten vs diye bi hışımla girdi ben zaten bu insana bu lafından sonra ne diim kendi arandı aradığını buldu hiç üzülemiyorum
yok yok artık sıyırmak için uğrasmamam lazım, zaten bu herseyden once bı erteleme ve kacma hastalıgıymıs, doktor oyle demıstı
artık bulcaz bı çözümm, kaderden kaçılmazzz
topık yakında itiraf topiğine dönecek.
bi ara sırayla hamıleler dızılıyodu...peş peşe geldiler
şimdide kaçışlar....yok mu arttıran...şaka şaka arttırmayın anacım...
ha şöyleeee dökülün de anormal olmadıgımı anlayayım
ama sen dogurmussun da , ben sımdı ılk asamyı gectım ama dogum benı korkutuyoo
aslında bı kadın dogum uzmanına gıdıp bı kontrol fılan olmam lazım, hersey yolunda mı dıye ama ondan da tırsıyorum, napcam bılmem
valla o zmn bend eokuyunca dıyodum yaa ben daha işe girişemiyorum mıllet hamıle kalmaktan bahsedıyo dıyee
işte herkeste bı dert; ben yapamıyorum dıyorum, o dıyo yapıyorum hamıle kalamıyorum, bırı dıyo hamıleyım soyle sorunum varr, diğeri dıyo dogurdum çocugumda boyle bı problem var
kimse de bıtmıyo anacımmmmmmmm dert :92:
pelin seni varyaaa yerim ben kızzz
tutamıyorum kendimi gülüyorum iş yerinde millet bakıyo noluyo diyeee dedim yok bişiii kaçınn kaçınnn kaçış iidir diye
nerdesin bakimm sen hangi sehirdesin seni bulup senden dinlemek lazım bu lafları
butarz şeylerin düşünceyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.sen beyinde programlarsan ister istemez bun agöre davranırsın.ilaçla vs ile tedavi edilemicek bi durum zaten karşında seni herşeyinle sevip değer veren biri var birbirinize kalbinizi ve bedeninizi sunarak mutluluk için ilerlersiniz.masada duran yemeklerden uzak durabilmeyi başardığın gibi yatakta duran yemeyide yemeyi becermek senin elindeyok yok artık sıyırmak için uğrasmamam lazım, zaten bu herseyden once bı erteleme ve kacma hastalıgıymıs, doktor oyle demıstı
artık bulcaz bı çözümm, kaderden kaçılmazzz
yok asla öyle düşünmüyorum ama haketti lafını yedieltilere ölüm
butarz şeylerin düşünceyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.sen beyinde programlarsan ister istemez bun agöre davranırsın.ilaçla vs ile tedavi edilemicek bi durum zaten karşında seni herşeyinle sevip değer veren biri var birbirinize kalbinizi ve bedeninizi sunarak mutluluk için ilerlersiniz.masada duran yemeklerden uzak durabilmeyi başardığın gibi yatakta duran yemeyide yemeyi becermek senin elindeneyi nerde yiyip yemiceni öğrenmen laızm anacım.masadaki cıss yataktaki cici
yok asla öyle düşünmüyorum ama haketti lafını yediiçimden beddua etmek bile gelmiyo eşime çok üzülmesini diliyorum sadece o üzülsün dedim ertesi gün kafasına top atmış öğrenciler kafasına toplar yağasıca belki aklı başın agelirde insan olur büyüklerine hürmet eder
aman bi yiyen pişman bi yemiyen boşver bekarlık sultanlıkbana 2side cıss, kaderime tükürem
insan olayım derken toplardan beyin sarsıntısı geçirip hepten gitcek heebutarz şeylerin düşünceyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.sen beyinde programlarsan ister istemez bun agöre davranırsın.ilaçla vs ile tedavi edilemicek bi durum zaten karşında seni herşeyinle sevip değer veren biri var birbirinize kalbinizi ve bedeninizi sunarak mutluluk için ilerlersiniz.masada duran yemeklerden uzak durabilmeyi başardığın gibi yatakta duran yemeyide yemeyi becermek senin elindeneyi nerde yiyip yemiceni öğrenmen laızm anacım.masadaki cıss yataktaki cici
yok asla öyle düşünmüyorum ama haketti lafını yediiçimden beddua etmek bile gelmiyo eşime çok üzülmesini diliyorum sadece o üzülsün dedim ertesi gün kafasına top atmış öğrenciler kafasına toplar yağasıca belki aklı başın agelirde insan olur büyüklerine hürmet eder
aman bi yiyen pişman bi yemiyen boşver bekarlık sultanlıken güzel zamanlarındasın hayatın cici yemekler için sabret biraz
kıyamam ben çanaa, sadece kocişten deil herkesden korkuyomuş bebiş
cnm benim bildiğim kadın doğumda bakıyolar öle mön mön
hey allahım ya ben de kopuyorum burda karnıma ağrılar girdi kız pelin allah iyiliğini versin senin kızoşum uyancak diye sesli de gülemiyom dudaklarımı ısırıp duruyom hala
butarz şeylerin düşünceyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.sen beyinde programlarsan ister istemez bun agöre davranırsın.ilaçla vs ile tedavi edilemicek bi durum zaten karşında seni herşeyinle sevip değer veren biri var birbirinize kalbinizi ve bedeninizi sunarak mutluluk için ilerlersiniz.masada duran yemeklerden uzak durabilmeyi başardığın gibi yatakta duran yemeyide yemeyi becermek senin elindeneyi nerde yiyip yemiceni öğrenmen laızm anacım.masadaki cıss yataktaki cici
pelin seni varyaaa yerim ben kızzz
tutamıyorum kendimi gülüyorum iş yerinde millet bakıyo noluyo diyeee dedim yok bişiii kaçınn kaçınnn kaçış iidir diye
nerdesin bakimm sen hangi sehirdesin seni bulup senden dinlemek lazım bu lafları
plastik top dua etsin basketbol topu değilinsan olayım derken toplardan beyin sarsıntısı geçirip hepten gitcek hee
canım ıste bende o beceri yok dedım y azaten caktırmadan ıyı goturuyonuz muhabbeti diyeşifreli yaz bebişim sen biz anlarız senii
ha bu arada ankaradayım ben, herkesı beklerımmm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?