70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tşkler ederimmmmm :)))
Maşallah çok güzell yaa benimde böyle yapmam gerekkkk...
Kızlar inanmıyorum kimse yok ben ve 1 ziyaretçiden başka! Ziyaretçiiiiiiiiiiiiiiiiii, hadi gel senle sohbet edelim. Üye ol gel bekliyorum...
Geldimmmm

kızlaaaar deliniz geldi
menümü vereyim hemen sonra geçmişe göz atıcam burdayım anacım
sabah
2 dlm.kızarmış çavdar ekm.üstüne beyaz peynir,3 çatal sahanda yumurta,4 siyah zeytin,bol siyah çay şekersiz
ara
1 küçük yeşil elma(kabuklu),3 sunta,1 form plus çay
öğle
çeyrek porsiyon cısssss
ara
cıstan dolayı yok
akşam
yarım pors. yumurtalı ıspanak kavurma,çeyrek pors.göğüs hşl.
gün boyu 3,5 lt. su,yeşil çay
SPOR
30 dk.ayakta eliptik bisiklet,plates topunda 200 mekik(reglim bitmek üzere ucunda accık başladım ),birde artık işe ve öğlen yemeklerine yürüyerek gidip geliyorum ve evle iş arasında 20 dk.lık dik bir yokuş var orayı günde 2 kez inip çıkıyorumartık sağa sola araba kullanmayı yasakladım sadece alışveriş ve keşana giderken araba serbest...NASILIM PSİKOPAT BİR ANNE VE EŞ

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben fırsst bulmuşken kendimi tanıtayım 23 yaşında iki çoçuk annesi bi şişkocugum daha önce 92 kiloydum 76 ya kadar düşüp bıraktım ve normal olarakta çokk kilo alarak döndüm şimdi ise bugun tartıldım ve 84.9 geldim çok mutsuzum her beraber destek olarak zayıflayalımm

ayyyyyy yaaaaaaa beceremedimmm bi türlü nasıl olcak yaaa bu offffff :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

şişko hedef kılonu yazda ben hazırlayım sana beceremedıysen

zayıflayana kadar sana şişko dıycem ne zaman 79 küsürlere ındın o zaman bırakcam temam mı?

hoşgeldin şişkolar diyarına...

kendını tanıt...sonra çizelgenı yap keyıflı sohbetlere devam edelım....

öncekı mesajlarımda anlattım nasıl yapıldığını kumsalberıl lınk göndermiş ordan bakar yaparsın....

Günaydın

Kaptan ben minik bir adam sayesinde çok sık giremiyorum
Bu hafta beni de listeye eklersen sevinirim

Sana hangi gün mesaj atıyoruz ?

canım kurallar gereqi bu cuma özele bildirim yaparsan listenin altına 2.hafta listeye ekleniyorsun..

teşekkür ederim cnm..inş. canım sen gel istanbula biz görüşürüz

çok sinirliyimmmmmmmm :84::84:

canım bnm istediqim şartlarda evler şehir içinde yok..burdakiler taş yıqını..ben 4-4lük biyer arıyorum..bakalım kısmer nerden olursa..esenyurt bahçeşehir girişinde mevkii olarak gayet iyi cnm..

hoşgeldin cnm bol iradeler..

geçmiş olsun tatlımmm ...

bu hallerden
Eki Görüntüle 192981
bu hale geldi ancak..
Eki Görüntüle 192982
Eki Görüntüle 192980
78im bu fotolarda
bakalım haziran 1 de ne olacak..
hepimiz ekleyelim motivasyon oluyor vallahi
süpersiniz fıstıklarrrrrr ıssssssllllııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tekrar hoşgeldin canım ben ilk geldiğimde vardın ama sonra çıktın heralde hatırladım senii

slmm kızlar bu gün kermesimiz vardı okulda çok yoruldummm veee çok yedim benden bişey çıkmaz bu hafta tabiiiiii artı olarak gelen kilolardan başka ufffff.çok sıkkın canım regl de olmadım bunalıma girdim heraldee. çok mutsuzmmmmm
bu arada iyi kaynatmışınız anacım kaçışlar falannnn çok güldümmmm

gündüzcüler yokkakşamcıalrda pek uğramamışşş:26:
hürrem bugecede hamile kalırmı acep
miskum,amberum,hayatım,baharım v.s....şiirinden sonraaa:26:
kimseler yookkk akşam sporumdan gedlim duşumu aldım adet2.günü diye çok zorlanamdaım bantta 30dk yürüdüm,pisklette 20dakişka sürdümmmmsütümü içtim tarçınlı ondan önce kabak çekirdeği yedim yaa,aburcburdan kaçamıyorum evdeklier tükensin almıycamçokda b,şey yok zaten almıyoruz fazla,eşimde pek yemez zaten akşamdan akşam evde yemeği sağlam yer ekmek bana banaoyüzden mutlka sulu yemek olmalı evimde başka doymuyo valla

başım felaket ağrıyor kızlar ben kaçtım iyi geceler
geçmiş olsun canım güle güle...

slmm kaptanım niye sinirlisinnnn

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum.
Yaşım 32, kilom 73, boyum 1.70 hedef kilom :55
zayıflama stratejim : günde 6 öğün (hafif menülerle hazırlanmış) ve birbuçuk saat yürüyüş. Artı olarak 2 litre su.
ayda 5 kilo versem yaklaşık 4 ay sonra istediğim kilodayım.
geriye birtek azim kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…