Tşkler ederimmmmm :)))çizelgeyi soruyosun sanırım. Burdan yap; http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html kolay gelsin...
Maşallah çok güzell yaa benimde böyle yapmam gerekkkk...merabaaaaaaa! Lazer epilasyondan geldim. Çooook acıkmıştım ama ne hikmetse şu an çok iyiyim. Bu benim için süper bi fırsat. Bu demek oluyor ki bir kase nesfit beni paklayabilecek.
Bugün yediklerim ve yiyeceklerim;
Sabah; 1 dilim kepekli tost ekmeği, peynir ve domates
ara; yeşilçay, aktivya yoğurt, kayısı ve ceviz
Öğleni yine esgeçmişim
Akşam; 1 kase nesfit
ara; 1 portakal
Böyle gidersem süper olcak, yuppiiiiiiiiiiiiiiii!
GeldimmmmKızlar inanmıyorum kimse yok ben ve 1 ziyaretçiden başka! Ziyaretçiiiiiiiiiiiiiiiiii, hadi gel senle sohbet edelim. Üye ol gel bekliyorum...
Tşkler ederimmmmm :)))
Maşallah çok güzell yaa benimde böyle yapmam gerekkkk...
Geldimmmm
ayyyyyy yaaaaaaa beceremedimmm bi türlü nasıl olcak yaaa bu offffff :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
şişko hedef kılonu yazda ben hazırlayım sana beceremedıysenmerhaba arkadaşlar ben fırsst bulmuşken kendimi tanıtayım 23 yaşında iki çoçuk annesi bi şişkocugum daha önce 92 kiloydum 76 ya kadar düşüp bıraktım ve normal olarakta çokk kilo alarak döndüm şimdi ise bugun tartıldım ve 84.9 geldim çok mutsuzum her beraber destek olarak zayıflayalımm
Bende geldım:)
Günaydın
Kaptan ben minik bir adam sayesinde çok sık giremiyorum
Bu hafta beni de listeye eklersen sevinirim
Sana hangi gün mesaj atıyoruz ?
sayfalar karıştı alıntı yapamadım oğluna geçmiş olsun canımm inş. önemli bişeyi yoktur
evi nerden buldun diycektim ayşe sormuş benden önce hayırlısı canım benim evimde sefaköy kiptaş evlerinde dediğin gibi havuzlu güvenlikli gel komşu olalım diycem ama ben 4 sene sonra gelicemm inş.
kahvaltım
1 dil ekmek
1 yumurta
söğüş çok az zeytinyağlı
2 çatal peynir
tabi öncesinde limonlu maydanozum blendır edilmiş
canım oğluşun ageçmiş olsun
hazır fırsat bı fırsat madem eşin sana arabayı vermiyo oda binmesın .sattır hemen.
kötülüğe kötülük sattır kalan 20.000 ılede evını alırsın 50.000 kredı çekmem lazım dıyodun. 30.000 kredi çekersın.
hatta araba çok acil değilse araba alma gerekırse.bütün taksıler senın araban sayılır.
canım esenyurtta..fiyatı uygun ama zaman belki çok doqru bir zaman deqil..yine Rabbimden ümidimi kesmedim hayırlısı olsun herşeyin..
eşim arabayı satalım dedi ben razı gelmedim..ama yerine dediqin gibi daha ucuz bir araba almak açıkçası aklıma gelmedi..iyi bir fikir olabilir..30a fiorinoyu satsak 20 lira cebe kalır..akıl akıldan üstünmüş paylaştıqın için teşekkürler cnm :34
şekerim esenyurttamı oturuyorsunuz , esenyurtta ev fiyatları uygun ama mevkiside önemli bende beylikdüzünde ama bütçen ne kadar uygun duyarsam sana haber veririm
merhaba arkadaşlar ben fırsst bulmuşken kendimi tanıtayım 23 yaşında iki çoçuk annesi bi şişkocugum daha önce 92 kiloydum 76 ya kadar düşüp bıraktım ve normal olarakta çokk kilo alarak döndüm şimdi ise bugun tartıldım ve 84.9 geldim çok mutsuzum her beraber destek olarak zayıflayalımm
geçmiş olsun tatlımmm ...günaydın kızlarroqlum hasta şimdi doktora götürücem nefes alamıyomuş :44: ayy bu çocuk her hafta hastaa :84: her hafta başka bir şeyden doktora gidiyoruz :84: bi tane daha bebek düşünemiyoruummm :84::84::84:
geçmiş olsun cnmööle süslenip püslenip gidersen hava çarpar işte böylee
deryamm hiç ama hiç olmamış öqlenki makarnave hiç gerekte yokmuş köfte ve salata yeterde artar bile
acı eksi ve bol baharatlar her zaman ödem yapar cnm
sen diyet yapıyorsun böyle bişeyi nasıl yersin kaderrrr
iyi tatiller cnm
olur affedereemmmm
hoşgeldin cnm çok emziren arakdaşımız var yardımcı olurlar sana..diyet demiyelim istersen saqlıklı beslenme..ve bunun bebeqine zararı deqil faydası olur cnm..
canım esenyurtta..fiyatı uygun ama zaman belki çok doqru bir zaman deqil..yine Rabbimden ümidimi kesmedim hayırlısı olsun herşeyin..
eşim arabayı satalım dedi ben razı gelmedim..ama yerine dediqin gibi daha ucuz bir araba almak açıkçası aklıma gelmedi..iyi bir fikir olabilir..30a fiorinoyu satsak 20 lira cebe kalır..akıl akıldan üstünmüş paylaştıqın için teşekkürler cnm
oqlumu doktor ablamıza götürüp gelicem arkadaşlar..bakalım derdi neymiş..
süpersiniz fıstıklarrrrrr ıssssssllllııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbu hallerden
Eki Görüntüle 192981
bu hale geldi ancak..
Eki Görüntüle 192982
Eki Görüntüle 192980
78im bu fotolarda
bakalım haziran 1 de ne olacak..
hepimiz ekleyelim motivasyon oluyor vallahi
slmmmmm arkadaşlar baya bi aradan sonra bende artık yeter diyerek birazda sudemcim katkılarıyla kilo vermek istiyorumm önceden bende bu topikteydim ama şişkolugum tuttu bende yeniden aranızda olmak istiyorummmmm hep beraber zayıflayalımm ben tek kalınca kilo alıyomda:26::26::26::26::26::26::26:
benide öptün demi kuzummmmm bende seni öptümm saol canımmmmseyyy ama dövemsenizde sevsenizz
tikkat tikkattt kaptan senaaaaaaaa
cnm bu hafta çok yoğunumm bana iizn verrr genede cumaya bildirim yapmaya çalışcammmmm
geçmiş olsun canım güle güle...başım felaket ağrıyor kızlar ben kaçtım iyi geceler
canım kurallar gereqi bu cuma özele bildirim yaparsan listenin altına 2.hafta listeye ekleniyorsun..
teşekkür ederim cnm..inş. canım sen gel istanbula biz görüşürüz
çok sinirliyimmmmmmmm :84::84:
canım bnm istediqim şartlarda evler şehir içinde yok..burdakiler taş yıqını..ben 4-4lük biyer arıyorum..bakalım kısmer nerden olursa..esenyurt bahçeşehir girişinde mevkii olarak gayet iyi cnm..
hoşgeldin cnm bol iradeler..
yok sana izin mizinnzaten sinirliyim hırsımı senden çıkarmıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?