siz çalışıyorsunuz kredi çekersiniz..ben nasıı çekicem..sadece krediylede bitmiyor ev araba satılacak diqer evdeki kiracı çıkartılacak..bnm bunları yapmam için eşime ihtiyacım var..
sudemmm msnnnnnnnn
günaydın :44::44:
günaydın kaptanım nasılsın bugün?
fırtısına öncesi sessizlik gibiyim..akşam hırsımı alamadım...sen nasılsın..
şimdi geçmişi okudum canım ben iyiyim de senin için bişiler düşünmeye çalışıyorum nasıl olabilir ki diye?
erkek milleti işte zoru görünce hemen hayır diyorlar. ne diyim canım sakin sakin alıp karşına konuşsan eline defter kalem al yazarak anlat para olayını 20 milyarı da 60 ay falan çek reklamlarda gördüm bi banka 25bini 60 ay vadeyle veriyormuş sende öle söle. allah allah aslında çok güzel fikir bulmuşsun neden istemiyor anlamadım????
günaydın kızlar :92:nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
günaydın kızlar :92:nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
ya canım en fazla 20ayda öderiz krediyi..sorun o deqilki..sebepsiz bir tepkiyle karşılaştım..bana araştır diye o evlerin net adreslerini kendi getirip verdi..napmaya çalıştıqını anlamıyorum..
günaydın cnm..ben gerginim açıkçası..
günaydın canım hoşgeldin iyiyiz valla sabah mahmurluğumu atamadım daha üstümden her yanım ağrıyor sanki omuzlarım tutulmuş yok mu omuzlarımı ovacak?
ya canım en fazla 20ayda öderiz krediyi..sorun o deqilki..sebepsiz bir tepkiyle karşılaştım..bana araştır diye o evlerin net adreslerini kendi getirip verdi..napmaya çalıştıqını anlamıyorum..
günaydın cnm..ben gerginim açıkçası..
ben ovarım tatlım :114: kocamdan alışkınım bizimki masaja bayılır özel kokulu yağlar falanbende bzen düşünüyorum okumak yerine masörlük mü yapsaydım diye böyle giderse atanmam zor
allah allah neyse azcık bekle bakalım bugün sakin sakin alıp karşına konuşmayı dene. herşey çocuklar için falan de. öle de zaten . şu dünyada yaptığımız herşey çocuklar için değil mi?
ne oldu kim gerdi benim kaptanımı
yok cnm ben dicemi dün dedim..ne konuşucam yaa..en az 2 hafta yüzüne bakmam ben onunasıl bnm istediqim ev 270 bin lira..dua etsin uygun ve az çok aynı özellikleri taşıyo diye buna razı geldim..ya öbürünü isteseydim tam 100bin lira fark var arasında..aklını çalıştırsın zararlı o çıkar sen bi zahmet iletiver
evde koçiş dururken başka kim sinir edebilirkii :84::84:
kursa gitmem lazım..biraz kafam daqılsın..akşama görüşürüz..
muazzez gelmedin ya yoqunum diyee..insan gelir 2 laf eder teselli ederr
anacımm ne olmuş akşam fırçaı bana kaymışsınnnnn
atarım tabii..izin falan veremem sanayamacımdan ayrılmaa
kuşum valla çıkıyorum biliyosun adapazarına gittim o işlerle uğraşıyorum gelirim geneeeya bırak bu eşlerle uğraşılmaz hepsi delirtmeye uğraşıyo bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?