70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende alcam artıkınnn
hele bide artıda cıkarsam yarın kaptanım mahidevran rolünü üslensin bnaa

çok eğleniyorum o diziyi seyrederken. hürrem bizden sonra evlendi 3- 0 önde bebiş konusunda maşallah bir hafta hamile kalıyor bir hafta doğuruyor maşallah

şimdi mahidevran daha klas hürrem ise daha entirikalı ya ondan. kilo verme konusunda eşimle iddaaya girdik girmez olaydım o okulda hareket ediyor ben evde o kadar hareketli değilim metabolizmada hızlı ben 3 kilo ödem atana kadar adam 5 kilo verdi temmuz 1 iddaa bitiyor bu böyle olmaz el koymalıyım dedim hürrem i seyrede seyrede böyle oldum

çok eğleniyorum o diziyi seyrederken. hürrem bizden sonra evlendi 3- 0 önde bebiş konusunda maşallah bir hafta hamile kalıyor bir hafta doğuruyor maşallah

şehzade mustafa ve mehmet, mihrimah da maşallah birden dana gibi oldular hheheheheh
yaşlanıyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

canım bence boyle gıderse süper olmaz moarlını bozmayım da az yıyerek öğün geciştirerek kılo verırsın belkı ama alması da cok kolay olur bence gün boyu yedıgınde hıcbısey yok
benımkıde tam tersı kreıd cekıp ev alalım dıyo ama ben cesaret edemıyom ödeyemezsek sıkıntıya gırerız dıye aılemden oyle alısmısım babam hıc borca gırmedı ama ne yazıkkı ev sahıbı olamadı
acaba babasından kalan eve otururuz demene mı kızdı canım:26:
siz çalışıyorsunuz kredi çekersiniz..ben nasıı çekicem..sadece krediylede bitmiyor ev araba satılacak diqer evdeki kiracı çıkartılacak..bnm bunları yapmam için eşime ihtiyacım var..
canım valla ben calısıyorum ama hep sağlamcıyımdır kredı felan cekemem oylekı 30 yasına geldım kredı kartım bıle yok
çıkmak zorundayım buçuk oldu..kursta yoqunum bugün..akşam herkes burda olsun..görürşürüz kızlarr..
anaa kaptan cok sinirli ben korktum valla tırs tırs:18:

yanı bencede red in soyeldıklerınde haklılık payı var. yanı bence arastırılması lazım temelden ev alırken annemler aldı 35 yılın sonunda tüm emeklı parasını vererek ama su an evlerı yok dolandırıldılar cok üzülüyoruz yanı cok düşünmek lazım boyle buyuk işleri tamam cesaret olayı ayrı da.cok mantıklı yazıyor arkadas dünkü lafını da hıc unutmuycam kredı cekerken hayat standardınızın cok degısmeyecegı sekılde olsun demıstı bayıldım bu söze yanı borcsuz bısey sahıbı olunmuyor ama borc ödemek te kolay deıl belkı sııznkı kısa surelıyse evet ama 5-10 yıl uzun süre hayatımız gecıyor bee

cok beklesin o, gayett bikini giyilcek tabiii

günaydın kızlaaar! special k'yı aldım geldim,geçmişi okudum biraz..
hürrem dün akşam hepimizi esir almış yine mahidevran napsın fettan kadınla uğraşılmaz,yazık mahidevranı bursada ölene kadar fakir bir hayat bekliyor..vay arkadaş kadının fenasından korkulur.. bence asıl mihrimah sultanla mimar sinanın dizisi çekilmeli, o çok daha ilginç bir hikaye..

mahidewran gerek asaletiyle gerek duruşuyla inanılmaz ya...o yüz güzelliği süper ya...aşk-ı memnuda da seyrediyodum...orda da süper ama burda bambaşka...boşandı kadın rahatladı walla hürrem kim oluomuş...

ha bi de mısır püskülü , tarçın çubuğu ve kiraz sapı çayı içiyorum şuan...sinirlerimi aldı walla...
hepsini demliğin altına koydum...10 dakka sıcak suyla ocakta kaynattım... kapattım altını..demlikten doldura doldura içiyorum

günaydın afiyet olsun
ay ben + 2 kilodaydım reglken tartıldım geöen 72 çıktım yarın sabah deil de pazartesi sabah bildiricem ben hazır deilim tartıyla yüzleşmeye
regl olduktan sonra 3 kilo ödem attım ben geçen hafta ama dkh kullanıyordum reglden sonra daha iyisindir canım

su erkeklerin metabolizmasına gurban olam, tık demedenn calısıyooo

canım pzt yaptıgın bıldırım sayılmıyor yarın bıldırım yapmazsan lısteye gıremıyorsun bilgine

bir de sena'ya özel mesaj atıyorsun benim gibi buraya yapıp mesaj atmayı unutma o kadar ödem attım listee giremedim çünkü unuttum mesaj atmayı kaptan o kadar da uyarmıştı ama unutmuşum :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…