bende alcam artıkınnn
hele bide artıda cıkarsam yarın kaptanım mahidevran rolünü üslensin bnaa
valla kız benimkide aynı öle şimdi bi de yaz geliyo ya benimkinin şimdiden tripleri başladı geçen gün netten bikinilere bakıyodum geldi yanıma bana bi tane anne mayosu gösteriyor heryerleri kapalı bak bu çok güzelmiş diyor uyuz oldummmmmmmmm
aman aman alma örnek onu akşam izlerken tvnin içine girip boğacaktım onu nerdeyse hatun kaptı valla hatice sultanın odasını mahidevran yavrum benim yaaaaaa bin basar hürreme
çok eğleniyorum o diziyi seyrederken. hürrem bizden sonra evlendi 3- 0 önde bebiş konusunda maşallah bir hafta hamile kalıyor bir hafta doğuruyor maşallah
bende alcam artıkınnn
hele bide artıda cıkarsam yarın kaptanım mahidevran rolünü üslensin bnaa
canım bence boyle gıderse süper olmaz moarlını bozmayım da az yıyerek öğün geciştirerek kılo verırsın belkı ama alması da cok kolay olur bence gün boyu yedıgınde hıcbısey yokmerabaaaaaaa! Lazer epilasyondan geldim. Çooook acıkmıştım ama ne hikmetse şu an çok iyiyim. Bu benim için süper bi fırsat. Bu demek oluyor ki bir kase nesfit beni paklayabilecek.
Bugün yediklerim ve yiyeceklerim;
Sabah; 1 dilim kepekli tost ekmeği, peynir ve domates
ara; yeşilçay, aktivya yoğurt, kayısı ve ceviz
Öğleni yine esgeçmişim
Akşam; 1 kase nesfit
ara; 1 portakal
Böyle gidersem süper olcak, yuppiiiiiiiiiiiiiiii!
benımkıde tam tersı kreıd cekıp ev alalım dıyo ama ben cesaret edemıyom ödeyemezsek sıkıntıya gırerız dıye aılemden oyle alısmısım babam hıc borca gırmedı ama ne yazıkkı ev sahıbı olamadıcanım ben de bu oturduğumuz evi aldırana kadar neler çektim erkekler hep ööle cesaretsizz şimdi bile zorlanınca borçta keşke almasaydık diyo.biz kayınvalide ile altlı üstlüydükkk istemiyodum . şimdi çok şükür evimizi aldık veee mutluyuzzzz.sen sinirlenme tatlım yarına yatışır düşünür biraz.
acaba babasından kalan eve otururuz demene mı kızdı canım:26:ya böyle bir ev için birikimimiz olmadıqı halde Allah tarafından hesabı tutturuyoruz..sudemin arabayı satın idare edebileceqiniz ucuz bişey alın kalanını kredi yerine eve ekleyin önerisi çok mantıklı geldi e ev bitene kadarda öbür evde otururuz sadece 20 tl kredi borcumuz kalacak zaten bende hemen işe giricem incelemicem şu iş bu iş olsun diyee..ya millet ev almak için milletten borç alıyor biz kendi yaqımızla kavrulucaz..ya derya varsa yanlışım söyle cnm yaa..deliricemm neden böyle yapıyor..
canım valla ben calısıyorum ama hep sağlamcıyımdır kredı felan cekemem oylekı 30 yasına geldım kredı kartım bıle yoksiz çalışıyorsunuz kredi çekersiniz..ben nasıı çekicem..sadece krediylede bitmiyor ev araba satılacak diqer evdeki kiracı çıkartılacak..bnm bunları yapmam için eşime ihtiyacım var..
anaa kaptan cok sinirli ben korktum valla tırs tırs:18:çıkmak zorundayım buçuk oldu..kursta yoqunum bugün..akşam herkes burda olsun..görürşürüz kızlarr..
Sena canım bence tezi tezine üstüne gitme..
erkeklerin hepsi cesaretsiz..
e biraz da haklı olarak ayaklarını sağlam basmak istiyolr. bence çok iyi araştır. önce adamların o vadede evi teslim edebilip edemiceklerinden emin ol git adamlarla konuş emin ol derim ben.
almaya karar verirseniz de belli bi peşinatla evinizi seçin ayırın öyle satın savın derim ben. he son birşey bu koşulda bile güvenilmezler. halamın dairesini adam nakit bulmak için 1 kişiye daha satmış. yani peşinatını almış.. daire bitince ayyy olmadı diyerek eline verecekler adamların parasını. adamlar da paramı kurtardım en azından sükür deyip oturmak durumunda kalacaklar.ne dolandırıcılıklar yapıyolar. o anlık ihtiyacı için seni ne kadar madur ettiği umrunda olmadan iş yapar mütahit tayfası. aceleci davranmamanı öneririm nacizane sağlam at adımlarını her konuda.
eşinin üstüne gitmektense yavaş yavaş ikna et derim. bak benimki de sayemde mal sahibi ben 25 yaşındayım o 31 jipe biniyo şimdi.
mantıklı olduğuna önce kendin emin ol sonra eşini ikna et. ama ayağını da sağlam bas. Git adamlarla konuş bana nasıl garanti vereceksiniz diye. sen yaparız ederizle tartışacağına adamın önüne gerçek bi plan koy derim ben.
veeee güne 300 mekik + kahvemle başladıııım
aydın günler olsun cümlemize
yok hayatım...ben çocukları sewmiyorum...ama düşünür oldum yani anneler günü çok hoşuma gitti burda yazdıklarınız...ewli de deilim ama düşünür oldum dedimben anlamadım şimdi bebek istiyomusun istemiyo musun:44:
valla kız benimkide aynı öle şimdi bi de yaz geliyo ya benimkinin şimdiden tripleri başladı geçen gün netten bikinilere bakıyodum geldi yanıma bana bi tane anne mayosu gösteriyor heryerleri kapalı bak bu çok güzelmiş diyor uyuz oldummmmmmmmm
aman aman alma örnek onu akşam izlerken tvnin içine girip boğacaktım onu nerdeyse hatun kaptı valla hatice sultanın odasını mahidevran yavrum benim yaaaaaa bin basar hürreme
herkese günaydınbu arada yarın durumlar ne olacak bakalım :18:
günaydın afiyet olsungünaydın kızlaaar! special k'yı aldım geldim,geçmişi okudum biraz..
hürrem dün akşam hepimizi esir almış yinemahidevran napsın fettan kadınla uğraşılmaz,yazık mahidevranı bursada ölene kadar fakir bir hayat bekliyor..vay arkadaş kadının fenasından korkulur.. bence asıl mihrimah sultanla mimar sinanın dizisi çekilmeli, o çok daha ilginç bir hikaye..
regl olduktan sonra 3 kilo ödem attım ben geçen hafta ama dkh kullanıyordumay ben + 2 kilodaydım reglken tartıldım geöen 72 çıktım yarın sabah deil de pazartesi sabah bildiricem benhazır deilim tartıyla yüzleşmeye
şimdi mahidevran daha klas hürrem ise daha entirikalı yaondan. kilo verme konusunda eşimle iddaaya girdik girmez olaydım o okulda hareket ediyor ben evde o kadar hareketli değilim metabolizmada hızlı ben 3 kilo ödem atana kadar adam 5 kilo verdi temmuz 1 iddaa bitiyor bu böyle olmaz el koymalıyım dedim hürrem i seyrede seyrede böyle oldum
ay ben + 2 kilodaydım reglken tartıldım geöen 72 çıktım yarın sabah deil de pazartesi sabah bildiricem benhazır deilim tartıyla yüzleşmeye
su erkeklerin metabolizmasına gurban olam, tık demedenn calısıyooo
canım pzt yaptıgın bıldırım sayılmıyor yarın bıldırım yapmazsan lısteye gıremıyorsun bilgine
su erkeklerin metabolizmasına gurban olam, tık demedenn calısıyooo
eee kas oranları daha fazla tabii ben 3 ayda 6 kg verdım benım kociş de 1 ay olmadn 4.5 kg verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?