70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sena canım bence tezi tezine üstüne gitme..
erkeklerin hepsi cesaretsiz..
e biraz da haklı olarak ayaklarını sağlam basmak istiyolr. bence çok iyi araştır. önce adamların o vadede evi teslim edebilip edemiceklerinden emin ol git adamlarla konuş emin ol derim ben.
almaya karar verirseniz de belli bi peşinatla evinizi seçin ayırın öyle satın savın derim ben. he son birşey bu koşulda bile güvenilmezler. halamın dairesini adam nakit bulmak için 1 kişiye daha satmış. yani peşinatını almış.. daire bitince ayyy olmadı diyerek eline verecekler adamların parasını. adamlar da paramı kurtardım en azından sükür deyip oturmak durumunda kalacaklar.ne dolandırıcılıklar yapıyolar. o anlık ihtiyacı için seni ne kadar madur ettiği umrunda olmadan iş yapar mütahit tayfası. aceleci davranmamanı öneririm nacizane sağlam at adımlarını her konuda.

eşinin üstüne gitmektense yavaş yavaş ikna et derim. bak benimki de sayemde mal sahibi ben 25 yaşındayım o 31 jipe biniyo şimdi.

mantıklı olduğuna önce kendin emin ol sonra eşini ikna et. ama ayağını da sağlam bas. Git adamlarla konuş bana nasıl garanti vereceksiniz diye. sen yaparız ederizle tartışacağına adamın önüne gerçek bi plan koy derim ben.

veeee güne 300 mekik + kahvemle başladıııım

aydın günler olsun cümlemize

daha da çıkmam ben bu topikten ya bir gün giremedim maşallah sohbet sohbet üstüne kıskandım bensiz sohbet etmişsiniz şaka şaka sohbetimiz bol olsun inşallah.

günaydııınlar kızlaarrrr..

gününüz aydın, neşeniz bol olsunnnn

ben dün akşam cıss yedim hemde içinde ketcap mayonesle sewgilinin yüzünden hep, sonra yediğimden pişman oldum, sevgiliyi suçlu buldum, trip attım, saçmaladım, sonunda cocukla küstüm

yediğimle, aldığım artı300 le ve cocukla küstüğümle kaldım

valla kociş de bana dün gece kocaman bi çikolata teklif etti hiç tereddüt etmeden hayır teşekkür ederim dedim:82::82::82::82::82::82::82:

çok tatlısın sen kız

valla kociş de bana dün gece kocaman bi çikolata teklif etti hiç tereddüt etmeden hayır teşekkür ederim dedim:82::82::82::82::82::82::82:

aferin sana :13: süper cevap vermişsin ama itiraf etmeliyim bende küçük pizzanın yarısını yedim ama kocişim yesin diye aldırdım. benden sonra başladı diyete 5 kilo verdi ya ben veremedim ya iddaayı kazanmasın diye ona 1.5 pizza yedirdim kendimde biraz yedim aman duymasın canıma okur :92:

kızlar günaydın...sabah tatsız bazı durumlar yaşadım ...sinirlerim bozuk durumda...ama iştahıma yansımıyo şükür..birkaç gündür dikkat ediyorum...iyiki warsınız..bebek muhabbeti içimi açtı walla...ewli olmama rağmen çocuğu düşünür oldum... dün reglim bitti çok şükür..şişkinliğimde gitti..hayat dewam ediyo...kafam bozuk bayaa ama kurtulmama az kaldı...Allah sınıyo beni tabi...hepimiizi...canım sıkkında öle yazasım geldi..
ne yedim sabah onları yazıyım
2 dilim yağsız peynir ve 1 yumurta ve 1 tatlı kaşığıyla yapılmış omlet, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz kahwe ....canım sıkkın biraz ıhlamur içsem iyi olur heralde...

sen de banim gibisin
yazık ayol adamlara..

gerçi benimki yeme der ye dediği hiç olmadı daha

günaydın çıtırlar
okumam gereken20 -25 sayfa var ama vaktım yok neler kaçırdım bilmiyorum :26:
benim için yorucu bi gün olcek
öptüm

günaydın tatlım. inşallah bir an önce atlatabilirsin.

ben anlamadım şimdi bebek istiyomusun istemiyo musun:44:

sende cok çakalsın bebişşş

sen de banim gibisin
yazık ayol adamlara..

gerçi benimki yeme der ye dediği hiç olmadı daha

uff bnmkide işte ye dedi kaç kere, nolcak bikerecikden dedi, ufacık kaldın felan dedi gaza getirdi beni
ben biliyom, accık zayıfladım ya miniler fln sapıttım ben, sewgili de önlem alıyo aklı sıra ama görür o gününüüü

Son düzenleme:
bu hallerden
Eki Görüntüle 192981
bu hale geldi ancak..
Eki Görüntüle 192982
Eki Görüntüle 192980
78im bu fotolarda
bakalım haziran 1 de ne olacak..
hepimiz ekleyelim motivasyon oluyor vallahi

göbüşlü seni...
hep doüum nişanı bunlar...
spor yapak inş geçer

canım topraktan ev ne demek?

valla kız benimkide aynı öle şimdi bi de yaz geliyo ya benimkinin şimdiden tripleri başladı geçen gün netten bikinilere bakıyodum geldi yanıma bana bi tane anne mayosu gösteriyor heryerleri kapalı bak bu çok güzelmiş diyor uyuz oldummmmmmmmm

sağ ol tatlım hürrem i örnek alıyorum ben

aman aman alma örnek onu akşam izlerken tvnin içine girip boğacaktım onu nerdeyse hatun kaptı valla hatice sultanın odasını mahidevran yavrum benim yaaaaaa bin basar hürreme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…