günaydııınlar kızlaarrrr..
gününüz aydın, neşeniz bol olsunnnn
ben dün akşam cıss yedim hemde içinde ketcap mayoneslesewgilinin yüzünden hep, sonra yediğimden pişman oldum, sevgiliyi suçlu buldum, trip attım, saçmaladım, sonunda cocukla küstüm
yediğimle, aldığım artı300 le ve cocukla küstüğümle kaldım
valla kociş de bana dün gece kocaman bi çikolata teklif etti hiç tereddüt etmeden hayır teşekkür ederim dedim:82::82::82::82::82::82::82:
ben dün akşam cıss yedim hemde içinde ketcap mayoneslesewgilinin yüzünden hep, sonra yediğimden pişman oldum, sevgiliyi suçlu buldum, trip attım, saçmaladım, sonunda cocukla küstüm
valla kociş de bana dün gece kocaman bi çikolata teklif etti hiç tereddüt etmeden hayır teşekkür ederim dedim:82::82::82::82::82::82::82:
kızlar günaydın...sabah tatsız bazı durumlar yaşadım ...sinirlerim bozuk durumda...ama iştahıma yansımıyo şükür..birkaç gündür dikkat ediyorum...iyiki warsınız..bebek muhabbeti içimi açtı walla...ewli olmama rağmen çocuğu düşünür oldum... dün reglim bitti çok şükür..şişkinliğimde gitti..hayat dewam ediyo...kafam bozuk bayaa ama kurtulmama az kaldı...Allah sınıyo beni tabi...hepimiizi...canım sıkkında öle yazasım geldi..
ne yedim sabah onları yazıyım
2 dilim yağsız peynir ve 1 yumurta ve 1 tatlı kaşığıyla yapılmış omlet, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz kahwe ....canım sıkkın biraz ıhlamur içsem iyi olur heralde...
kızlar günaydın...sabah tatsız bazı durumlar yaşadım ...sinirlerim bozuk durumda...ama iştahıma yansımıyo şükür..birkaç gündür dikkat ediyorum...iyiki warsınız..bebek muhabbeti içimi açtı walla...ewli olmama rağmen çocuğu düşünür oldum... dün reglim bitti çok şükür..şişkinliğimde gitti..hayat dewam ediyo...kafam bozuk bayaa ama kurtulmama az kaldı...Allah sınıyo beni tabi...hepimiizi...canım sıkkında öle yazasım geldi..
ne yedim sabah onları yazıyım
2 dilim yağsız peynir ve 1 yumurta ve 1 tatlı kaşığıyla yapılmış omlet, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz kahwe ....canım sıkkın biraz ıhlamur içsem iyi olur heralde...
çok tatlısın sen kız
aferin sana :13: süper cevap vermişsin ama itiraf etmeliyim bende küçük pizzanın yarısını yedim ama kocişim yesin diye aldırdım. benden sonra başladı diyete 5 kilo verdi ya ben veremedim ya iddaayı kazanmasın diye ona 1.5 pizza yedirdim kendimde biraz yedimaman duymasın canıma okur :92:
sen de banim gibisin
yazık ayol adamlara..
gerçi benimki yeme der ye dediği hiç olmadı daha
sende cok çakalsın bebişşş
bu hallerden
Eki Görüntüle 192981
bu hale geldi ancak..
Eki Görüntüle 192982
Eki Görüntüle 192980
78im bu fotolarda
bakalım haziran 1 de ne olacak..
hepimiz ekleyelim motivasyon oluyor vallahi
ev meselesinden dolayı eşimle tartıştık..almayı düşündüqümüz ev peşin 170 1yıl taksitle 180tl..dedimki evi 120 ye satalım 10da bizde var etti 130..30a arabayı satar 10liralık ayaqımızı yerden kesecek bir araba alırız kalan 20 lirayıda 130un üstüne ekleriz eder 150 geri kalan 20 lirayıda kredi çekeriz dedim..evi 2012 aralık ayında teslim edecekler..bana dediki biz ozamana kadar nerde oturucaz..babasından kalma kirada 2+1 evleri var çok büyük deqil ama en azından evimiz bitene kadar kira vermeyiz orda otururuz dedim..evimize taşınasıya kredi borcumuzda bitiyor ozamanda arabamızı yenileriz dedim..ayyy deli bu adammm bana almıyorumm diye baqırdıı :84::84::84: zaten şuanda o evler kapanyalı..ve topraktan olduqu için bukadar uygun..yaa 162 metrekare kocamann..havuzu yeşilliqi spor tesisleri alışveriş merkezleri hepsi içinde..kapnayasız topraktan 204bin liraymış..bitince kimbilir nekadara satacaklar..yaa neden bu kadar cesaretsiz..anlamıyorummmm sorun ne şimdi yaaa :84::84::84::84::84::84::84:
uff bnmkide işte ye dedi kaç kere, nolcak bikerecikden dedi, ufacık kaldın felan dedi gaza getirdi beni
ben biliyom, accık zayıfladım ya miniler fln sapıttım ben, sewgili de önlem alıyo aklı sıra ama görür o gününüüü
sağ ol tatlım hürrem i örnek alıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?