70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
geçmişi okuyum dedim anca bitirdim maş. sohbetlet çok güzel ama yetişmek ne mümkün
kahvaltım gerçi fazla menü yazan kalmadı
1 tatlı kaşığı krempeynirli 1 yumurtalı omlet
1 zeytin
1 yeşil biber
2 dil. ekmek
şimdide 5i biyerde çay
bu çay yemekten öncemi sonramı içiliyo kızlar kullanan fayda gören varmı ben aklıma geldikçe içiyorum ama pek fayda görmedim sanki:26::26:

krempeynirli yumurta mı? süt ya da kremalı yemiştim ama bunu duymamıştım nasıl oluyor amma oburum ya

dkh bende zayıflatıcı bi hap felan sandım gerçi ben de one a day weight smart kullanıyorum...witamin hapı gerçi ama zindelik weriyo zayıflamaya da yardımcıymışşşş ama ben bi yardımcılığını göremedim.

evet yaa krempeynirli yumurt nasıl oluyor kaşarlkı fılan süper bılıyom dacanım ben 5 i 1 yerde içmiyorum emzirdiğim için ama hıcbısey dırek zayıflatıyo dıye bısey yok zaten ödem fılan atıyo ıste anca genelde menulerını toptan yazıyolar ya ondan bende yazıyım senı gorunce heves ettım

sabah
1 simit
1 üçgen peynir
1 küçük domates
çay
ara
elma yemeyı düşünüyorum
öğle
ezogelın corba
nohut yemegı
salata
cacık
ara
bılmıyom
aksam evde yemek yok yapabılırsem taze fasulye yapıp yıycem

taze fasulyeye bayılırım bende gelebilir miyim

göbüşlü seni...
hep doüum nişanı bunlar...
spor yapak inş geçer

canım topraktan ev ne demek?

evet ya doğumdan sonra ancak bu kadar oldu..
topladık ufalttık mı da tam olcak inşallah

topraktan ev; ev ortada yokken plandan satılan ev demek.

yok hayatım...ben çocukları sewmiyorum...ama düşünür oldum yani anneler günü çok hoşuma gitti burda yazdıklarınız...ewli de deilim ama düşünür oldum dedim adayım yok zaten şuanda

anladım..
e herşey gönlünce olsun ne diim

ay bi sürü işim var hiçbişe yapasım yok depresif oldum bi kahve yapim bari

taze fasulyeye bayılırım bende gelebilir miyim

ayy sorma bende ne zamandır ıstıyom ama pahalıydı gecen hafta anneme aldırdım pazardan ama hala yapamadım bugun esım gececı o ayıklıyo su an bende gıdınce pişiririm ama yıyene kadar 7 bucuk 8 olcak yaa

ayy sorma bende ne zamandır ıstıyom ama pahalıydı gecen hafta anneme aldırdım pazardan ama hala yapamadım bugun esım gececı o ayıklıyo su an bende gıdınce pişiririm ama yıyene kadar 7 bucuk 8 olcak yaa

ben geçen gece pişirdim
eşime de dedim yarın yemem lazım valla bi erim şişecek diye
benimki de etcik anlam veremedi bi yeşilliği bi insan nasıl bu kadar iştahlı yiyebilir diye

günaydın nasılsınız bakalım akşam misafirim vardı hemde yemeğe geldiler ben kaçamak yaptım hatta biraz fazla abarttım utanıyorum yazmaya ama yazıcam budA ceza olsun bana

11/05/2011 mönü
sabah:
2 dilim ekmek
domates,salatalık
rafadan yumurta
peynir
maydonoz,nane

ara:
yok

öğle:
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen(hem pilav hem ekmek abartı biir)

ara:
2tane incir

akşam:
bir kepçe etli kuru fasulye
3 kaşık pilav
2yemek kaşığı bezelye yemeği
6küçük dilim patlıcan kızartması yoğurtlu
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek(akşam yemeği başlı başına abartı ikiiiiiii)

ara:
limonlu maden suyu yatarken sıcak su sirkeli
yazarken yoruldum yerken niye yorulmadım acep ufff sinir oldum akşam yürüyüş bandına çıktım 15 dakika bide 50 mekik yediklerime göre devede kulak kaldı ama bi daha yapmam böle çok sinir oldum kendime

kızlar psikolojik mi bilmiyorum da
sanki sıkılaştım gibi
bu hafta ve geçen hafta spora düzenli gittiğim için sanki bacaklarım inceldi
kollarım toparlandı gibi oldu
sabah tartıldım kilomda bi değişiklik yok yine (anca haftasonu aldığım kiloyu verdim maalesef )ama olsun sıkılaşmak da bişidir dimiii

o kadar yedin tabii mide şişti sonra götür sodaları demiiii
en azından yaptığın yanlışı bilyosun
bugün daha dengeli beslen akşama müsli ye mesela yarına toparlarsın az buçuk

yürüyüş 15 dk az canım en az yarım saat yürüsen daha faydalı olur

Son düzenleme:

düzenli spor yaptıysan sıkılaşmışsındır canım

bende ev sporuna başlayayım akşama görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…