dkh ne ola ki
günaydın kızlarr
geçmişi okuyum dedim anca bitirdim maş. sohbetlet çok güzel ama yetişmek ne mümkün
kahvaltım gerçi fazla menü yazan kalmadı
1 tatlı kaşığı krempeynirli 1 yumurtalı omlet
1 zeytin
1 yeşil biber
2 dil. ekmek
şimdide 5i biyerde çay
bu çay yemekten öncemi sonramı içiliyo kızlar kullanan fayda gören varmı ben aklıma geldikçe içiyorum ama pek fayda görmedim sanki:26::26:
yok ödem yapıyor tatlım sonra bırakınca attım artık tuzu azalttım şekeri de öyle sap saman yermişim gibi hissediyorum yerken ama iştahımı da kesiyor böyle oluncahöö dicektim ki ödem attırıyosa ben de kullanıyım ama gerenk yok
günaydın kızlarr
geçmişi okuyum dedim anca bitirdim maş. sohbetlet çok güzel ama yetişmek ne mümkün
kahvaltım gerçi fazla menü yazan kalmadı
1 tatlı kaşığı krempeynirli 1 yumurtalı omlet
1 zeytin
1 yeşil biber
2 dil. ekmek
şimdide 5i biyerde çay
bu çay yemekten öncemi sonramı içiliyo kızlar kullanan fayda gören varmı ben aklıma geldikçe içiyorum ama pek fayda görmedim sanki:26::26:
evet yaa krempeynirli yumurt nasıl oluyor kaşarlkı fılan süper bılıyom dacanım ben 5 i 1 yerde içmiyorum emzirdiğim için ama hıcbısey dırek zayıflatıyo dıye bısey yok zaten ödem fılan atıyo ıste anca genelde menulerını toptan yazıyolar ya ondan bende yazıyım senı gorunce heves ettım
sabah
1 simit
1 üçgen peynir
1 küçük domates
çay
ara
elma yemeyı düşünüyorum
öğle
ezogelın corba
nohut yemegı
salata
cacık
ara
bılmıyom
aksam evde yemek yok yapabılırsem taze fasulye yapıp yıycem
göbüşlü seni...
hep doüum nişanı bunlar...
spor yapak inş geçer
canım topraktan ev ne demek?
yok hayatım...ben çocukları sewmiyorum...ama düşünür oldum yani anneler günü çok hoşuma gitti burda yazdıklarınız...ewli de deilim ama düşünür oldum dedimadayım yok zaten şuanda
bize gel tatlım bende pişmişi var
taze fasulyeye bayılırım bende gelebilir miyim
ayy sorma bende ne zamandır ıstıyom ama pahalıydı gecen hafta anneme aldırdım pazardan ama hala yapamadım bugun esım gececı o ayıklıyo su an bende gıdınce pişiririm ama yıyene kadar 7 bucuk 8 olcak yaa
günaydın nasılsınız bakalım akşam misafirim vardı hemde yemeğe geldiler ben kaçamak yaptım hatta biraz fazla abarttım utanıyorum yazmaya ama yazıcam budA ceza olsun bana
11/05/2011 mönü
sabah:
2 dilim ekmek
domates,salatalık
rafadan yumurta
peynir
maydonoz,nane
ara:
yok
öğle:
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen(hem pilav hem ekmek abartı biir)
ara:
2tane incir
akşam:
bir kepçe etli kuru fasulye
3 kaşık pilav
2yemek kaşığı bezelye yemeği
6küçük dilim patlıcan kızartması yoğurtlu
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek(akşam yemeği başlı başına abartı ikiiiiiii)
ara:
limonlu maden suyu yatarken sıcak su sirkeli
yazarken yoruldum yerken niye yorulmadım acep ufff sinir oldum akşam yürüyüş bandına çıktım 15 dakika bide 50 mekik yediklerime göre devede kulak kaldı ama bi daha yapmam böle çok sinir oldum kendime
kızlar psikolojik mi bilmiyorum da
sanki sıkılaştım gibi
bu hafta ve geçen hafta spora düzenli gittiğim için sanki bacaklarım inceldi
kollarım toparlandı gibi oldu
sabah tartıldım kilomda bi değişiklik yok yine (anca haftasonu aldığım kiloyu verdim maalesef )ama olsun sıkılaşmak da bişidir dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?