70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki iyimi acaba kızzz dikkat ettim sporumuda yaptım sabah akşamda yapıcam akşamda sadece salata yiyecegim nasıl .....

senin gayet iyi ama sadece salatayla geçiştirme bence az da çorbada iç çorba sindirime çok yardımcı olur çok az da yarım yağlı yoğurt yoğurt yiyerek diyet yapanlaraın yemeden diyet yapanlardan daha fazla kilo verdiği test edilmiş

dogru yerim akşam ewe gidip önce 2 km koşacagım sonra duş alıp 1 kase çorba yerim yanında salata ozaman iyi olur demi 1 hafta içinde 73 olursam şimdilik yeter

canım insan 8 ay boyunca kusunca kilo almıyorsun zaten.ALLAH inş gönlüne göre versin.şimdi istediğin gibi uyu gez bir hamile kalırsan ne uyuyabiliyosun nede gezebiliyosun.o kadar koşturmaya ginede kilolar gitmiyor

bugün kendimi daha hafif hissediyorum yaaaaaaaa

bende sağlıklı beslenmeye başlamadan önce çok ağır hissederdim dün ben iş yerinde 8 saat boyunca hiç dinlenmeden katalog hazırladım inan hiç bir yorgunluk belirtsi yoktu bir hafta önce olmuş olsaydı yerimden 3 gün kalkamamam lazımdı gerçekten az yiyince hafif oluyosun

gerçekten insana hafif oluyo gerçekten inşş zayıflarsakta süper olacak ahhhh ahhh olumuyuz kızzz zayıffffff

pilav yada çorbdan birini yeseydin daha iyi olurdu tatlım

aslında bende öle düşündüm ama azda olsa yemek istedim ben penesilin vuruluyorum 2 tane günde doktor hiç aç kalma dedi az az yemege çalışıyorum başım dönüyo ama keşke pilavı yemeseydim neyse akşam çook az yer sporumu yaparım

Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???

Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???

h.g benimde boyum 1,72 bende zamanında 93 kilodan düşmüştüm 70 kiloya ama bu arlar tekar aldım 75 şimdi ama 63 olacagım birbirimize destek olacagız sen merak etme cnm hoş geldin aramıza :)))

hoşgeldın canım cok güzel kılo vermıssın masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…