şehriye çorbası iki kaşık kadar pirinç pilavı salata ayran ve et döner biraz fazla oldusena kaptan kızıcak şimdi
benimki iyimi acaba kızzz dikkat ettim sporumuda yaptım sabah akşamda yapıcam akşamda sadece salata yiyecegim nasıl .....
senin gayet iyi ama sadece salatayla geçiştirme bence az da çorbada iç çorba sindirime çok yardımcı olur çok az da yarım yağlı yoğurt yoğurt yiyerek diyet yapanlaraın yemeden diyet yapanlardan daha fazla kilo verdiği test edilmiş
işte müsli ve ben hiç yıldızımız barışmadı onunla
:))
Canım ara da meyve ye bır tane aksam a musli yıyebılırsın hem tok tutar bos gecıstırme...
işte müsli ve ben hiç yıldızımız barışmadı onunlaama arada meyve akşamda meyve yesem yine telafi olmazmı çok mu açıkırım acaba:97:
maaşallahın var hem ikitane doğur hmade çok kilon kalmamış,ahhh bende ikiz doğruduğımda bukadar olurmuyumki:26:belkide olurum hiç belli olmaz değilmi?daha tecrübem yok belkide ben sıkı hamilelerden olucam,doğuruncada çok kalmıycakinşaallah...
belenyacım öyle azı beğenmeyen çoğu bulamzmış ..allah artırsın napalımmmevet erişte ve iskender vardı kaçamağım başka hatırlamıyom,neyse tam 75 yarınsabh görürsem süpper,,çünkü haftaladrı 76ya çakıldım kaldım,reglkende 77 çıktım enfazla yani atcak ,olucakkkkkkkk...
buarada herkese hayırlı cumalar canlarım..rabbim dualrımızı kabule tsin inşallah..fazlalıklırmızıda atmak için irade versin....ben 2.evime yani sporsalonunma gdicem,eşimde yok o gelemden gidip gelim barihava yağmurlu iyikide dün çıkmışız yoksa şuan bençıldırmıştım içim kararmıştı ,iyikide eşim soanada kara vermiş tabi iskenderde öle oldu ama etde yemek lazım diye:44::44:şimdi gidecem eritecem veeee iskenderin iiii'si bile kalmıycak vücudumdaaaa görüceksinizzz:47
bence ancak telafi olur yeme tek meyve ye kızz bide neden kimse yazmıyo canlı degil site neden ki:2:
bugün kendimi daha hafif hissediyorum yaaaaaaaa
sabahları ve akşamları çok canlı oluyo kalabalık oldumu daha eğlenceli bu arada bu gruba bayılıyorum ya diğer gruplardan daha güzel sanki
bende sağlıklı beslenmeye başlamadan önce çok ağır hissederdim dün ben iş yerinde 8 saat boyunca hiç dinlenmeden katalog hazırladım inan hiç bir yorgunluk belirtsi yoktubir hafta önce olmuş olsaydı yerimden 3 gün kalkamamam lazımdı gerçekten az yiyince hafif oluyosun
ya kızlar ben öğle yemeğini fazla kaçırdım ya akşam sadece bi porsiyon meyve yesem telafi olur değilmi
bende öğlen yemeginde
1kase çorba 3 kaşık nohut yemegi
2 kaşık pilav bi ısırıkta ekmek yedim nasıl tabi azıcıkta salata nasıl yorumları alayım
pilav yada çorbdan birini yeseydin daha iyi olurdu tatlım
affedin beni, gelemiyorum cok..
cok yoguunum kızlarr pöfffff
Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???
Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?