kızlar birşey sorucam.bebekleri ayakta sallamak spor sayılırmı.benim ayağım hiç boş kalmıyor.kalça erise böyle ne güzel olur
kızlar birşey sorucam.bebekleri ayakta sallamak spor sayılırmı.benim ayağım hiç boş kalmıyor.kalça erise böyle ne güzel olur
bi tane simiti yiyomusunkaç günde bir yiyosun peki
sen görüyosun öleyse nasıl düzeltecegim kızzzz
güle güle kullan aceleye geldi istersen sonra bir daha deneriz bu idarelik oldu maksat kaptanıcanım arkadaşım çook saol belenayyyy
kesin oluruz ben sabah akşam koşuyorum günde 4 km koşuyorum bol su tüketiyorum form çay içiyuorum yeşil çayda içiyorum bakalım kesin 73 görürüz kız bak gör
of ben koşamıyorum dötüm kalkmıyo yafu
güle güle kullan aceleye geldi istersen sonra bir daha deneriz bu idarelik oldu maksat kaptanıkızdırmayalım çizelgemiz olsun dimi
güle güle kullan aceleye geldi istersen sonra bir daha deneriz bu idarelik oldu maksat kaptanıkızdırmayalım çizelgemiz olsun dimi
of ben koşamıyorum dötüm kalkmıyo yafu
bende iki gündür koşmaya başladım cnm daha ama mecbur hareketli olmak zorundayız zayıflamamız için :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?