70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar herkese...

kızlar birşey sorucam.bebekleri ayakta sallamak spor sayılırmı.benim ayağım hiç boş kalmıyor.kalça erise böyle ne güzel olur

Valla canım bende onu bı ara dusunurdum daha kucukken ayaklarımı hıssetmeyene kadar sallardım aksamları uyku saatını duzenlemek ıcın ..
ama bunun yanında kalcamda duzlesırmı asıl o aklıma takılıyordu...

selam arkadaslar ben daha kkda yeni oldugum icin bildirimimi mesajla gönderemedim 100 aktivite falan mi ne olacakmis neyse ilk hafta bildirimimi buradan yapayan umarim takim kaptani kilomu görür ve benide listeye ekler..kilom 79.8..hayirli cumalar diliyorum herkese

kızlar birşey sorucam.bebekleri ayakta sallamak spor sayılırmı.benim ayağım hiç boş kalmıyor.kalça erise böyle ne güzel olur

maaşallahın var hem ikitane doğur hmade çok kilon kalmamış,ahhh bende ikiz doğruduğımda bukadar olurmuyumki:26:belkide olurum hiç belli olmaz değilmi?daha tecrübem yok belkide ben sıkı hamilelerden olucam,doğuruncada çok kalmıycakinşaallah...

belenyacım öyle azı beğenmeyen çoğu bulamzmış ..allah artırsın napalımmmevet erişte ve iskender vardı kaçamağım başka hatırlamıyom,neyse tam 75 yarınsabh görürsem süpper,,çünkü haftaladrı 76ya çakıldım kaldım,reglkende 77 çıktım enfazla yani atcak ,olucakkkkkkkk...

buarada herkese hayırlı cumalar canlarım..rabbim dualrımızı kabule tsin inşallah..fazlalıklırmızıda atmak için irade versin....ben 2.evime yani sporsalonunma gdicem,eşimde yok o gelemden gidip gelim barihava yağmurlu iyikide dün çıkmışız yoksa şuan bençıldırmıştım içim kararmıştı,iyikide eşim soanada kara vermiş tabi iskenderde öle oldu ama etde yemek lazım diye:44::44:şimdi gidecem eritecem veeee iskenderin iiii'si bile kalmıycak vücudumdaaaagörüceksinizzz:47

güle güle kullan aceleye geldi istersen sonra bir daha deneriz bu idarelik oldu maksat kaptanı kızdırmayalım çizelgemiz olsun dimi

canım çoook saol düşündügün için teşekkür ederim ama vaktim olmuyo benim o kadar yogunumki arada yazabiliyorum ancak seni kocaman öpüyoruuummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…