70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım,bende yeniyim burda herkes hafta hafta kilo veriyo beni gercekten motive etti,devamlı takip edip bırakmazsak faydalı olacagını düşünüyorum çünkü kilo vermek ekip eşi başta bizim kaptana hayranım çünkü 90larda başlamış bu yola inşallah bizimde gerisi gelir

:82:Kızlarrrrrrr efendim cuma günü münasebetiyle kilo bildirimi yapıciiim
başlangıç tarihi:10 mayıs 2011
başlangıç kilom:73
geçen haftaki kilom: 70
toplam giden: 4.300 kg
bu haftaki kilom: 68.700
bu hafta giden kilom:1.300 kg
:82:saygılar efenim ...alkışlarınızı duyar gibiyim :82::82::82:

bravo gerçekten

tebrik ederim canım 42 bedene dogru yol alıosun kıskandım seni darısı başımıza

Bende unutmadan kilo bildirimimi yapayım..

başlangıç tarihi: 12 mayıs 2011
başlangıç kilom: 80 kg
toplam giden: 2 kg
bu haftaki kilom: 78 kg :81:

Son düzenleme:
şehriye çorbası iki kaşık kadar pirinç pilavı salata ayran ve et döner biraz fazla oldu sena kaptan kızıcak şimdi

canım dışardaki pilavlara vıcık vıcık yağ koyuyolar olmamış ama akşam çorba ve salatayla geçiştirirsen akşamdan kurtarmış olursun üzülme kilo vermeye devam ,arada tabi kaçırıyoruz insanız zaaflarımız var ama bundan sonra pilav makarna vs dışarda yeme

merhaba arkadaşlar epeyidir yazamıyorum hatta okuyamıyorum forumu.... hala tombiğim kilom aynı zaten diet de yapmıyorum yapamıyorum neyse bugün bi arkadaşım dukan dieti die birşeyden bahsetti .bu konu hakkında bilgisi oaln arkadaşlar var mı ? belki daha önce geçmiştir ama yoğunluktan inanın araştıramıyorum da.... bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler.....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…