hbduk:) cok tesekkür ederim kizlar insallah basaricagiz bizde)
tebrik ederim canım 42 bedene dogru yol alıosun kıskandım seni darısı başımıza
hayırlı olsunnnevet ya saatlerce uğraştım yapmöak için sonunda oldu oh be artık bizimde çizelgemiz var:82:
eee sağlıklı beslenmenin faydaları işte.bugün kendimi daha hafif hissediyorum yaaaaaaaa
Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???
ay inşallah ya nerdeeee. 42 beden şuan bazı pantolonlarda oluyo ama hedefim mini elbiselerrrrr
arkadaşımın düğünü war 26 haziranda... 60 felan olsam o güne kadar inşallah yaaa. çok istiyorum çooooooooooooook:82:
affedin beni, gelemiyorum cok..
cok yoguunum kızlarr pöfffff
düşünsene arkadaşların nasıl şaşırcak seni düğünde zayıflamış görünce bu azimle 60 ıda görürsün canım sen sabredicez sadece
ay hayatım inşallah...çatlasın herkes istiyorum tabibi de elbise giymek istiyorum artık ya...ömrü hayatım boyunca giyemedim içimde kaldı walla billa bu arada siyah gri tonlarında dizden azcık yukarda bi abiye elbise bulmaya çalışıorum..bakıyorum ama almadım daha..bi 60 düşiyim inşallah..her secdeye kapandığımda 60 a iniyim diye dualar ediyorum ya mayıs sonunda 65 e düşsem gerisi gelir heralde diye düşünüyorum yaniii
ay canım bende elbiselere bayılıyorum zayıflarsam şöyle pudra rengi çok şık bi elbise alıcamöğünleri hafif geçirirsen mutlaka giyersin istediğin elbiseyi 3.5 saatte yürüyebiliyomuşsun daha ne haziranda 60sın bence,sadece kaçırmamak gerek gerçi ben hafta sonları kaçırabiliyorum dışarı çıkınca,geçen yaz 2ayda 13 kg verdim ben zor degil aslında sadece agızdan geçene kadar tat alıyoruz böyle düşünmek lazm
tebrikler güzel biryaklaşım olmuşama öyle ağızdan geçiyo okadar sonrası yokkk,sonrası mdie ve bağırsaklara bende bugün aklıma bişey düştü onu yediğimi hayal ettim geçti yemiş gibide oldum,sizde deneyin yani kendimi tuttum,bugünde kaçamak yapamazıdm ben hakkım yok
canım insan 8 ay boyunca kusunca kilo almıyorsun zaten.ALLAH inş gönlüne göre versin.şimdi istediğin gibi uyu gez bir hamile kalırsan ne uyuyabiliyosun nede gezebiliyosun.o kadar koşturmaya ginede kilolar gitmiyor
arkadaşlar ben birkaç yerde daha okudum ,müsli yiyenler kilo verme yerine daha almışlar.süt ile yendigi için normal yemek ile aynı kalori alındıgını ve hiç veremediklerini yazmışlar.dogrumu ?:26:
günaydınlarrr uykucu bennnn kalktımmmmmm
sena akşma sana kaçtane msj attım yani sırf bana kızıdın diye cvp yazmamışn yaaa daha napıyım
gece hastalandım zaten okadar pişmalik yaşattınki dermişim..yok canım bende pişmanoldum zaten ama dedim ya hemdaha saat16 vegeceondan sonra nerderyde bişi yemdeim sadece su içtim ,gece şekersiz çay ve biberiye+yeşilçayım bikaçtanede erik..midemde ve karnımda gaz oluştu ya sahilde üşüttüm aslında hava güzeldi yada haffif yemekten iskender ağır gedli bilmiyorum ama alttan üstten gaz çıkaraıcam çıkmadı oderece. .uyandım midem iyi aam karnım hala gazlı,çıktım tartıya..yani slında tammm 75 çıkcak gibiyim ama arada kaldı sanada 75.5 yazdım
bence 75im bemn artıkkkk oleyyyyyyyy
sudem 900 gitmiş harika vallasenadan uyarı alsakta
belenayyyy banada dua etde 1.5 gitsin artık yaaaa,nekdan ağır veriyorummm
herksi tebrik ederimm...benide:81:
kızlar özelden bildirim yapamıyorum yeni oldugum için,yeni aranıza katıldıgım için de hafta içi tartılıp cetvelimi düzenlemiştim haftaya cuma tartılıp düzenlerim artık
başlangıç :78
gecen hafta:75
bu hafta :74,4
giden :600gr
toplam giden:3600
aynen bende yeni oldugum için özelden bildirim yapamıyorum ..
ama başlangıç : 78
şimdi : 75
giden :3 kilo
hedef : 63:2:
ben geldimmmmm..:79::79::79:nabersiniz kızlargitmiş kilolar yine..herkese bravo .bende kilo bildirimi yapayım...
başlangıç..75.5
geçen hafta..71.8
bu hafta..72.3
giden.. 0
gelen ..500
toplam giden..3.2
bence açık büfeli bi tatil dönüşü için hiçde fena değil:86::86::86::86:
simit bende çook sewiyorum arkadaşlar yedikçe içim gidiyo ama yemiyorum 73 olursam arada yiyebilirim demi sizler yiyosunuz
selam arkadaslar ben daha kkda yeni oldugum icin bildirimimi mesajla gönderemedim 100 aktivite falan mi ne olacakmis neyse ilk hafta bildirimimi buradan yapayan umarim takim kaptani kilomu görür ve benide listeye ekler..kilom 79.8..hayirli cumalar diliyorum herkese
merhaba arkadaşlar epeyidir yazamıyorum hatta okuyamıyorum forumu.... hala tombiğim kilom aynı zaten diet de yapmıyorumyapamıyorum neyse bugün bi arkadaşım dukan dieti die birşeyden bahsetti .bu konu hakkında bilgisi oaln arkadaşlar var mı ? belki daha önce geçmiştir ama yoğunluktan inanın araştıramıyorum da.... bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler.....:44:
Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???
canım bende sütle tükettim birinci hafta 3.200 ikinci hafta 2.100qr verdim 2 -3haftadır kullanmıyorum fazla kaçırdıqım günlere saklıyorum..
kader sana mesaj yazdım ama ben çıktıktan sonra yazdıkların için bişey diyemicem bazı mesajlarıda beqenerek cevaplamış oluyorum akşam tadım yoktu erken çıktım..
canım haftayada özele bildirim yapamazsan buraya yaptıqın bildirimin başına senanın dikkatine yazarsan bildirimini listeye geçiririm öbür türlü dikkate almıyorum..
canım aynı şekilde sende yukarda yazdıqım gibi bildirim yaparsın..
hoşgeldin canımmmnasıl geçti
canım ne alaka..sabah ekmek hakkından vazgeçip onun yerine simit yiyebilirsin..ben her hafta cuma bildirim yapıp kahvaltıda 1 tane simit yiyorum
canım 2 alıntı yukarda nasıl bildirim yapacaqınızı anlattım sende öyle yaparsan listeye eklenirsin..
dukan diyetini anlatan bir topik var istersen ordan inceleyebilirsin..biz bu tür diyetleri onaylamıyoruz..
tabiki ederiz cnm hoşgeldin aramıza
kızlar merhaba
ancak gelebildim,gece gece iş gelişi evi sildim süpürdüm toz aldım tuvaletler lavabolar papağan vede su kaplumbağasını temizle balkonu yıka çamaşır bi posta koydum dönüyor ufaklığı yıka kendim yıkan offffff ancak bitti vede pc ye koştum direk...daha havlu kafamda sarılıbildirimimi yapayımda gidip saçımı kurutayım
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:67.1 kg.
bu hafta:66.9 kg.
giden:200 gr.
toplam giden:19.1 kg.
hedef:60 kg.
beden:38-40
boy:1.62 cm.
diyet başlangıç:30 ekim 2010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?