70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sabah yarım simit,bir kupa tatlandırıcılı çay içtim,öğleden sonrada diğer yarım simidi yedim,birazdanda bir porsiyon çorba içicem inşallah..

tebrik ederim canım 42 bedene dogru yol alıosun kıskandım seni darısı başımıza

ay inşallah ya nerdeeee. 42 beden şuan bazı pantolonlarda oluyo ama hedefim mini elbiselerrrrr
arkadaşımın düğünü war 26 haziranda... 60 felan olsam o güne kadar inşallah yaaa. çok istiyorum çooooooooooooook:82:

evet ya saatlerce uğraştım yapmöak için sonunda oldu oh be artık bizimde çizelgemiz var:82:
hayırlı olsunnn
bugün kendimi daha hafif hissediyorum yaaaaaaaa
eee sağlıklı beslenmenin faydaları işte.
Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???

hoşgeldin canım bayağı vermişsin kilo ne güzell

düşünsene arkadaşların nasıl şaşırcak seni düğünde zayıflamış görünce bu azimle 60 ıda görürsün canım sen sabredicez sadece

düşünsene arkadaşların nasıl şaşırcak seni düğünde zayıflamış görünce bu azimle 60 ıda görürsün canım sen sabredicez sadece

ay hayatım inşallah...çatlasın herkes istiyorum tabi bi de elbise giymek istiyorum artık ya...ömrü hayatım boyunca giyemedim içimde kaldı walla billa bu arada siyah gri tonlarında dizden azcık yukarda bi abiye elbise bulmaya çalışıorum..bakıyorum ama almadım daha..bi 60 düşiyim inşallah..her secdeye kapandığımda 60 a iniyim diye dualar ediyorum ya mayıs sonunda 65 e düşsem gerisi gelir heralde diye düşünüyorum yaniii

ay canım bende elbiselere bayılıyorum zayıflarsam şöyle pudra rengi çok şık bi elbise alıcam öğünleri hafif geçirirsen mutlaka giyersin istediğin elbiseyi 3.5 saatte yürüyebiliyomuşsun daha ne haziranda 60sın bence,sadece kaçırmamak gerek gerçi ben hafta sonları kaçırabiliyorum dışarı çıkınca,geçen yaz 2ayda 13 kg verdim ben zor degil aslında sadece agızdan geçene kadar tat alıyoruz böyle düşünmek lazm

nerde bu millettt..buarada depremi hissdenlere geçmiş olsun,rabbim b,daha yaşatmasın inşallah..burda hsisedilmedi ama ntvde ki proğramda sesler duylunca konuşan adm dondu kaldı besmele çekti yaa yaşamış kadar korktumki hissedenlere daha zorrrallah hepimizi korusun..

tebrikler güzel biryaklaşım olmuş ama öyle ağızdan geçiyo okadar sonrası yokkk,sonrası mdie ve bağırsaklarabende bugün aklıma bişey düştü onu yediğimi hayal ettim geçti yemiş gibide oldum,sizde deneyinyani kendimi tuttum,bugünde kaçamak yapamazıdm ben hakkım yok

birbirimize destek olmamız lazım hepimiz yemeyi cok seviyoruz ne yapalım evet seninkide iyi bi yöntem yada tülin şahin gibi midemizi poşet gibi düşünebiliriz ve ne yiyorsak hayalimizde içine atıyorz ve yemiyoruuuz

canım insan 8 ay boyunca kusunca kilo almıyorsun zaten.ALLAH inş gönlüne göre versin.şimdi istediğin gibi uyu gez bir hamile kalırsan ne uyuyabiliyosun nede gezebiliyosun.o kadar koşturmaya ginede kilolar gitmiyor

seninki öyl egeçmiş zordur ya yaşamadım ama yaşyanı gördüm,seninde daha uzun sürmüş,,amiinn tezzzamanda hayırlı ,sağlıklı evlat versin rabbim..bana kızma ama artık burahatlıktanda sıkıldım bende yaşayım oduyguları ,uyu gez oldu 6sene olacak sessizlik ve yalnızlıkta cabası,2düşük ,tedaviler falan derken yoğun geçti arada ve ben hep zayıflama çabalrım:26:bakalım nerey kadar hepsini yaşayınc agöreceğiz,şuan 75im kalırsamda ne ala umrumdamı hayırrrr

arkadaşlar ben birkaç yerde daha okudum ,müsli yiyenler kilo verme yerine daha almışlar.süt ile yendigi için normal yemek ile aynı kalori alındıgını ve hiç veremediklerini yazmışlar.dogrumu ?:26:

canım bende sütle tükettim birinci hafta 3.200 ikinci hafta 2.100qr verdim 2 -3haftadır kullanmıyorum fazla kaçırdıqım günlere saklıyorum..

kader sana mesaj yazdım ama ben çıktıktan sonra yazdıkların için bişey diyemicem bazı mesajlarıda beqenerek cevaplamış oluyorum akşam tadım yoktu erken çıktım..

canım haftayada özele bildirim yapamazsan buraya yaptıqın bildirimin başına senanın dikkatine yazarsan bildirimini listeye geçiririm öbür türlü dikkate almıyorum..

aynen bende yeni oldugum için özelden bildirim yapamıyorum ..
ama başlangıç : 78
şimdi : 75
giden :3 kilo
hedef : 63:2:

canım aynı şekilde sende yukarda yazdıqım gibi bildirim yaparsın..

hoşgeldin canımmm nasıl geçti

simit bende çook sewiyorum arkadaşlar yedikçe içim gidiyo ama yemiyorum 73 olursam arada yiyebilirim demi sizler yiyosunuz

canım ne alaka..sabah ekmek hakkından vazgeçip onun yerine simit yiyebilirsin..ben her hafta cuma bildirim yapıp kahvaltıda 1 tane simit yiyorum

canım 2 alıntı yukarda nasıl bildirim yapacaqınızı anlattım sende öyle yaparsan listeye eklenirsin..

dukan diyetini anlatan bir topik var istersen ordan inceleyebilirsin..biz bu tür diyetleri onaylamıyoruz..

Boyum 1,71, yaklasik 1 yil önce 98 kiloyla diyetime basladim ve suan 79 kilodayim. umarim bende arada bi girip bildirimlerimi yapabilirim bu gruptan destek almak daha cok motive edecegine inaniyorum. beni araniza kabul ediyomusunuz???

tabiki ederiz cnm hoşgeldin aramıza

başlangıç 82
geçen hafta 74.7
bu hafta 73.7
giden 1000
hedef 65
bu bildirimdir kaptanımızın dikkatine acil çıkmam lazımdı misafirlerim varrr

tamam anlaşıldı kaptanya sahiden öğeln spora gttim geldim açkarını tartıldım 75im 1kilo vermişm.ama hızlanmalıa rtık bakalım:26:bende kaptanım gibi yaptım busabah eşime fırına gdierken simit istedim,tabi kendine poaçlar almış benyemedimsimitte ben ankara simdi severim çokyerdimde zayıfken eçok,sonradan hem annem yasakaldı kuru kabızlıığım çok diye,yani çoook olmuştu yemeyeli,tam 1tane yemedim amabende vereyimde sena gibi hercuma yada
c.tesi sabah simit yerimmm

kızlar merhaba
ancak gelebildim,gece gece iş gelişi evi sildim süpürdüm toz aldım tuvaletler lavabolar papağan vede su kaplumbağasını temizle balkonu yıka çamaşır bi posta koydum dönüyor ufaklığı yıka kendim yıkan offffff ancak bitti vede pc ye koştum direk...daha havlu kafamda sarılı bildirimimi yapayımda gidip saçımı kurutayım
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:67.1 kg.
bu hafta:66.9 kg.
giden:200 gr.
toplam giden:19.1 kg.
hedef:60 kg.
beden:38-40
boy:1.62 cm.
diyet başlangıç:30 ekim 2010

Son düzenleme:

hayırdır canım yarın tatil değilmi:44:misafirnmi var yada gezmeyemi gitcen
tebrikler 19 kilo azdeğil,200 olsun buhAFTABİZDEDE artış olsa bakalım zamnnn ve sabrı birazda kaçamakları azaltmakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…