70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar bir çok alıntıyı yapmak istiyrumda olmuyo nasıl yapıcam

mesajın altında alıntı ile cevapla var ona tıkla çoklu için alıntı ile cevaplanın yanında küçük bir kutucuk var istedğin mesajların altındaki o kutucuğa tıkla en sonunda konuya cevap ver de aralarına yazarsın cevabını

Son düzenleme:
dünkü menümü yazayım

sabah 7 adet fındık 3 adet gün kurusu ,10 adet kan üzümü ve bir kesme şekerli çay (regl olucağım için sabah çayıma şeker attım kahvaltım kötü oldu biliyorum ama iş geç kalıyodum edemedim araöğün için aldığım şeylerden yedim bende)

ara öğün 7 adet fındık kuşburnu şay şekersiz

öğle 1 kase süzme mercimek çorbası,salata ve 100 gr kadar yoğurt

ara 8 adet çilek ve adaçayı

akşam 1 kase pirinçli sütlü çorba 3 köfte kadar haşlanmış tavuk ve bir orta boy biber dolması pirinçli

ara yok

yatarkende 1 bardak yarım yağlı süt şekersiz

akşam yemeğinden sonra 1 saat kadar yürüdüm ve gün çerisinde 3 litreden fazla su

yorumları alayım kızlar

canım bak şimdi..reql olucaqım için şekerli çay içtim demişsin ama zaten sen sabah sabah günkurusu ve kuru üzüm yemişisn bunlar karbon deqeri çok yüksek ve şeker oranı tavan yapmış qıdalar..üstüne birde yapay şekerle çay içmişsin hiç olmamış biraz dikkatli beslenelim..mercimek pirinç biber dolması ve çilek birgün içinde tüketilmiş..bu menü kesinlikle diyet listesi olamaz

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr hayırlı sabahlarrrrr
geçmişi okuyayım dedim yetişemedim hızınıza maş. bu aralar düzensiz besleniyorum aslında şok diyetlerden birini yapıyorum kendimce bazı ilaveler yaparak vücudumu şaşırtmak için
hep aynı düzene alıştı sankii gr larla gidiyo
2 gündür sporda yapıyorum inş. cuma etkisini görmeyi umuyorum

aslıcım nasılsın bitanem..nasıl bir şok diyet bu..anlatırmısın bize canım:26:

canım hakkında hayırlısı olsun üzülme bundada vardır bir hayır rabbim hiç bir şeyi sebebsiz yaşatmaz insana sen hayırlısı için dua et böyle olması gerekiyormuş hayırlısı olur inşallah

canım saç rengin çok güzel olmuş yüzüne yakışmış ayrıca kilolar gidince dahada bi güzelleşmişsin ama insan tombiş oluncada çok sevimli oluyor ya şekil lequim da olduğu gibimaşallah canım nazar değmesin

çok güzel bi değişiklik tebrik ederim canım

Güle güle kullan canım tenine gitmiş saç rengi.. karamel mi oluyor ara bır renk sanırım tam karamel degılde... güzel olmuş... kiloda da fark var baya...

kilo yorumlarına daha cok sewiyorum desem
teşekkür ederiiimmmm

kııızzzzzzzzzz noliyi
napıyodun 5. takımda sobeeeeeeeeeeee

ben orda yarışıyom ya kızzzz

yeni rengini biyendim ben

bende seni beeendim

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün benim baş ağrım var biraz.

kızım sen fıstık olmuşsun tam heehehehhe süpersin bacım süperrrrr herşey yakışır benim kankama

saol bebekkkiiim siz istediniz resmi ekledimn bendee
snn başın niye agrıyo bakem :18:

pişşttttt süper olmuş süperrrr verdiqin kilo yüzüne çok güzel yansımış hayatım 10 yaş geçnleşmişsin..ben bu motiveyle daha sıkı sarılırdım diyete
]

zaten öyle oluyo örtmeeenniiiim yaptııım yapacaaaaamm diye gaza getiriyom kendimi

dün bankamızın genel müdür yrdımcısı geldi ofise, eski bölge müdürümüz o yzden tanışırız yakından didii ki bu yeni başlayan arkidiş kiiimm kızzzz noldu sana bu ne değişiklik didi bende didim büüyle büüyle ,
sonracıgma hedefe ne kdr war dedi dedim 6 - 7 kilo war daha sonra döndü simdiki bölge müdürümüze, hedefine ulaşsın terfi ettircez bu kızı didiiii

canım benim üzülme eşler arasında olur böyle şeyler sen bi süre ona bişi söyleme ama bu duruma üzüldüğünü belli et inşallah herşey yoluna girer
bak sınavın var şimdi sınava odaklan rabbim bir kapıyı kapatırsa mutlaka diğerini açar belli daha iyi bir doktorla tanışırsınız belli mi olur bu işler herşey gönlünce olsun kuşum benim
ben zaten sen daha saç rengini gösterdiğinde yakışıcağını söylemiştim gerçekten fıstık olmuşsun fıstık çok güzelde kilo vermişsin
kızartmalar dışında hepsi süper cnm cısslara dikkat :81:cumaya az kaldı
cnm bana sanki çok az gibi geldi menün akşam güzel yemeğin ama sabah öğle onlar az olmuş keşke onlar yerine sabahla öğleyi yiyip akşamı salata yoğurt yiyerek geçirseydin
ohh ohh maşallah 10 parmağında 10 mağrifet

canım kızartam yı yemeseydin keşke olsun toparlarsın ama yinede iyi
ah ah kızlar bugün pek giremedim kardeşim askere gidiyo bugün çok kötüyüm ama bi okadarda gururluyum ama abla yüreği napiyim canım ya gecegirebilirsem yazarım menümü ii akşamlar
ayy maşallah tez vakitte gidip tez vakitte gelsin sağ salim inş. sende üzülme diyorum ama kim olsa üzülür senin yyerinde
bugün öğünlerim şaştı biraz
ama yarın aynen devam
bi de regl oldum karnım ağrıyor çok fena
çivanperçemi ve adaçayı düznli olarak içersen eğer adet sancıların birazda olsa azalır şahsen benim iki adet dönemimde geçikmeli oldu günüm geçdi hep hiç böyle olmazdı saati saatne olurdum neyse napsamda adet olsam diye düşünürken kk da bi bayanın adet düzenleyici bitkisel formülünü gördüm çivanperçemi ve adaçayını adet olmayı düzene soktuğunu öğrendim hemen aldım gerçekten bi kaç gün içinde adet oldum hergün düzenli olarak iki bardak içersende adet dönemin çok şiddetli sancılı geçmiyomuş

ayy yirim senii bennnn
teşekkür ederim cnm yaaa o halimi nasıl sewimli buldun, gözümün feri kaçmışş
fıstık olcezzz hepimiz,hiçbiriciğmize nazarr deymeyee inşallaaaah

Gunaydın herkese...

bugun güne moralımı bıraz toparlayarak basladım bakalım inş..
dün gece derslerden sonra bır dızı zayıflama başarı öyküleri okudum hırs kattım bıraz daha kendıme...
2 gundur salmıstım cunku.. abur cubura neden bu kadar zaafım var bıılmıyorum.. bugune kadar aklıma yemek hayalı kurdugum ya bır ya ıkıdır belkıde orucluyken.. ama abur cubur düşüncelerı tepemde donup duruyor.. bu kotu huyumu yenmem lazım.. bunun ıcınde okudum ozellıkle...
bakalım bugunu sıfır abur cubur seklınde gecırıcem...

ilerigörüşlü hatunsun vesselaaaammm
daha güzellerini daha fazlarını sen ver inşalllaaaahhhh

günaydın çıtır pıtırlar nasılsınız ben bugün bi tuhafım her tarafım şiş anlamıyor bu hafta neden böle oldum sabah tartıya çıktım yarım kilo gitmiş bu hafta diğer haftalardan farklı değildi yediğim içtiğim ama dedim ya bi şişlik var vücudumda on ton yükle geziyorum sanki öle ağırım halbuki hareketlerimide yapıyorum gerçi biraz zorlanıyorum ödem mi oluştu acaba:26:bugün bi ıhlamur içeyim bakim ödem varsa atarım

işte bunlar nefsinin sana hazırladığı pis yağlııı oyunlaaarr
oyuna gelme anaaam, kendini şartlandır o pis şeyler yag olarak döncek sanaaa

herkese gunaydınlar :92::92::92:
gecmıse dalmadan bı bakaım dedım, cerencıım foto paylasmıs yenı saclarıyla missssssss gibi olmuşşşş, güle güle kullan canımmmm
enişte bey ne dediii asıl o önemliii tanıyabıldı mı müstakbel karısınıııı

Kızlar selam 2 gündür son iki haftayı okumakla geçirdim. Kaptanım ben neden geçen cumaki listede izinli gözükmüyorum ? İzinler sadece 1 haftamı geçerli?
Kurs döneminde maalesef çok dikkat edemedim :Kamptaydık ve yemek seçeneği yoktu yemeklerde salata bile yoktu Nazi kampı gibiydi kısaca ama yinede kilo almamışım.
Sınav stresiyle yemek isteğimi çok engelleyemedim ama değdi sınavı kazandım .
Menüm
Sabah
Klasik diyet kahvaltısı

Ara
Nescafe

Öğle
K-fleks

Ara
Form çayı
2 adet diyet bisküvi

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

Ara
1 ince dilim karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…