ya kızlar bir çok alıntıyı yapmak istiyrumda olmuyo nasıl yapıcam
mesajın altında alıntı ile cevapla var ona tıkla
mesajın altında alıntı ile cevapla var ona tıkla çoklu için alıntı ile cevaplanın yanında küçük bir kutucuk var istedğin mesajların altındaki o kutucuğa tıkla en sonunda konuya cevap ver de aralarına yazarsın cevabını
dünkü menümü yazayım
sabah 7 adet fındık 3 adet gün kurusu ,10 adet kan üzümü ve bir kesme şekerli çay (regl olucağım için sabah çayıma şeker attım kahvaltım kötü oldu biliyorum ama iş geç kalıyodum edemedim araöğün için aldığım şeylerden yedim bende)
ara öğün 7 adet fındık kuşburnu şay şekersiz
öğle 1 kase süzme mercimek çorbası,salata ve 100 gr kadar yoğurt
ara 8 adet çilek ve adaçayı
akşam 1 kase pirinçli sütlü çorba 3 köfte kadar haşlanmış tavuk ve bir orta boy biber dolması pirinçli
ara yok
yatarkende 1 bardak yarım yağlı süt şekersiz
akşam yemeğinden sonra 1 saat kadar yürüdüm ve gün çerisinde 3 litreden fazla su
yorumları alayım kızlar
günaydın kızlarrr hayırlı sabahlarrrrr
geçmişi okuyayım dedim yetişemedim hızınıza maş.bu aralar düzensiz besleniyorum aslında şok diyetlerden birini yapıyorum kendimce bazı ilaveler yaparak vücudumu şaşırtmak için
hep aynı düzene alıştı sankii gr larla gidiyo
2 gündür sporda yapıyorum inş. cuma etkisini görmeyi umuyorum
senaa şuan çok kötüyüm ve ağlıyorum yahani ankarada tüp bebek yaptırmıştım ve olmamıştı ve orda dondurulmuş embriyoaırmız vardrı.biraz önce nette gezerken bibaktım,benim doktorum ayrılıyomuş ordan inanmıyorum ya orda 2doktor var ve benim seçtiğim gidiyor,diğerinden hoşlanmamıştık benim doktorumu seçtim başıma gelmeyen kalamdı daha babacan ve pozitif gelmişti bana ama zaten transferime girececek hafta yurtdışına çıktı ve mmecbur hastalrınını transferinide diğer doktor yaptı oda prof ama biraz gergin,ukala yaaa eşimelde sorun yaşadılar ,transferimde zor geçti zaten çok sıkışıklıktan çoğundan haberim yokru ve ben istedim donduralım diğerlerini diye ,daha rahat olurdu diğer denemem diye oysa eşim oraya bidaha adımını atmak istemiyoırdu helede diğer doktor yüzünden çokşeyden memnun kalmadık ama ben ısrar ettim doktorum ün yapmış biri diyeee....çoğu merkez aynı zaten...şimdi ben napıcamm yaa,doktor acıbadem grubuyla anlaşmış istanbula gidyormuş....
canım hakkında hayırlısı olsun üzülme bundada vardır bir hayır rabbim hiç bir şeyi sebebsiz yaşatmaz insana sen hayırlısı için dua et böyle olması gerekiyormuş hayırlısı olur inşallaheşimlede aramız açılcak,ben demedim diye başlıycak,herşeyde benim ısrar ettiğim benim dediğim oluyor diey sonuna bak diyecek.daha tutmaıd diye bana histereskopi yapıcaktı,2.tüpden önce..hepsi para tuzağı zaten bırak giden milyarları manevi olarak bittim hele şuan fevri davranıyorum belki ama elimde değil,çıkmaza girdim zaten zor doktorunua güvenmek ,allahım sen yardım et..temzilik yapıyodum nerdende açtım ya sınav öncsi moral falan kalmadı bende
arzucum..
canım ne sorunun vardı tekrar yazarmısın..aradım ama bulamadım mesajı..
emine ablaaa nerelerdesin....
muazzez hala yoksun...
yeşimm kızıcam ama artık gelll...
aysebahar seninde yokluqun çok belli oluyor çabuk dönn..
ve diqerleriiiii....falakaya yatırıcam hepinizi...elma dersem çıkk armut dersem çıkmaa...armuuuutttttttttt (e bu saatten sonra gelmeyin zaten gidip uyuyunn)
canım saç rengin çok güzel olmuş yüzüne yakışmış ayrıca kilolar gidince dahada bi güzelleşmişsin ama insan tombiş oluncada çok sevimli oluyor ya şekil lequim da olduğu gibikısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18:
Eki Görüntüle 198961 Eki Görüntüle 198962
bide şişko suratcık ekliyim sizleregözümün feri bilem gitmişş
Eki Görüntüle 198964
fark ortada, şimdiden teşekkürler herkeslere güzel destekleri için
günaydın çıtırlarım ben geldim ama gene gidiyorummm bu haftada şehir dışındayımmm ondan sonra bıkana kadarr yanınızdayımm
inanın çok özledim sizi sohbetimizibide resim ekleyim bakın nasılımm Eki Görüntüle 199075 Eki Görüntüle 199076
Güle güle kullan canım tenine gitmiş saç rengi.. karamel mi oluyor ara bır renk sanırım tam karamel degılde... güzel olmuş... kiloda da fark var baya...
kııızzzzzzzzzz noliyi
napıyodun 5. takımda sobeeeeeeeeeeee
yeni rengini biyendim ben
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün benim baş ağrım var biraz.
kızım sen fıstık olmuşsun tam heehehehhe süpersin bacım süperrrrr herşey yakışır benim kankama
pişştttttsüper olmuş süperrrr verdiqin kilo yüzüne çok güzel yansımış hayatım 10 yaş geçnleşmişsin..ben bu motiveyle daha sıkı sarılırdım diyete
]
canım benim üzülme eşler arasında olur böyle şeyler sen bi süre ona bişi söyleme ama bu duruma üzüldüğünü belli et inşallah herşey yoluna girerkızlar benim de canım çok sıkkın benimkiyle atıştık daha doğrusu ben çemkirdim o dinledi.uffffff canım çok sıkkın gidip yatıcammm.yaa sizin de kocanız çok geziyomuuu yaa deliricem bu arkadaş sevdasından.bu gün çıkmadı akşam üzeri arkadaşları geldi kapıya tam 3 saat kaybolduuuuben de hiç bir işimi yetiştiremedim malum benim ufaklık rahat durmuyoooo
bak sınavın var şimdi sınava odaklan rabbim bir kapıyı kapatırsa mutlaka diğerini açar belli daha iyi bir doktorla tanışırsınız belli mi olur bu işler herşey gönlünce olsun kuşum benimsenaa şuan çok kötüyüm ve ağlıyorum yahani ankarada tüp bebek yaptırmıştım ve olmamıştı ve orda dondurulmuş embriyoaırmız vardrı.biraz önce nette gezerken bibaktım,benim doktorum ayrılıyomuş ordan inanmıyorum ya orda 2doktor var ve benim seçtiğim gidiyor,diğerinden hoşlanmamıştık benim doktorumu seçtim başıma gelmeyen kalamdı daha babacan ve pozitif gelmişti bana ama zaten transferime girececek hafta yurtdışına çıktı ve mmecbur hastalrınını transferinide diğer doktor yaptı oda prof ama biraz gergin,ukala yaaa eşimelde sorun yaşadılar ,transferimde zor geçti zaten çok sıkışıklıktan çoğundan haberim yokru ve ben istedim donduralım diğerlerini diye ,daha rahat olurdu diğer denemem diye oysa eşim oraya bidaha adımını atmak istemiyoırdu helede diğer doktor yüzünden çokşeyden memnun kalmadık ama ben ısrar ettim doktorum ün yapmış biri diyeee....çoğu merkez aynı zaten...şimdi ben napıcamm yaa,doktor acıbadem grubuyla anlaşmış istanbula gidyormuş....
ben zaten sen daha saç rengini gösterdiğinde yakışıcağını söylemiştim gerçekten fıstık olmuşsun fıstık çok güzelde kilo vermişsinkısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18:
Eki Görüntüle 198961 Eki Görüntüle 198962
bide şişko suratcık ekliyim sizleregözümün feri bilem gitmişş
Eki Görüntüle 198964
fark ortada, şimdiden teşekkürler herkeslere güzel destekleri için
kızartmalar dışında hepsi süper cnm cısslara dikkat :81:cumaya az kaldımenümü vereyim kızlar,biraz önce adamla atıştık gene bahar başına vurdu galiba gıcık adam
uyanınca
1 brd.sade kefir içine 30 dml.keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek üzerine labne peynir,5-6 tane zeytin,söğüş salata,çay
ara
7-8 tane fındık
öğle
az tavuk çorbası,az tavuk sote
ara
1 eti tadımca
akşam
5 tane ızgara köfte,2 çatal patates kızartma,2 tane biber kızartma,söğüş salata
yatarken
1 brd.kefir içine keten tohumu yağı
gün boyu 3,5 lt.su
spor
bugün ara verdim
cnm bana sanki çok az gibi geldi menün akşam güzel yemeğin ama sabah öğle onlar az olmuş keşke onlar yerine sabahla öğleyi yiyip akşamı salata yoğurt yiyerek geçirseydinıyı akşamlar herkese
uzun zamandan sonra tam menü yazıcam dogru mu bakın bakem.
8.30:aç karnına alerjı ıçın 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi 1 yada 2 kuru kayısı(wc poblemı ıcın)
8.45:1 küçük nektari1 bardak su(hemen peşine 1 saat yürüyüş)
10:taze çilekli, sütlü müsli,1 küçük domates,1 küçük salatalık
12.de 4 çatal yeşil fasülye yemegıve 1 bardakl su
13.15 te 1 yeşil elma
14.20 de 1 kase yağsız salata
16 da tek şekerli çay
16.50 tek şekerli çay
18.45 te yağsız salata 1 kase,2 kaşık yogurt ve yagsız tavuk döner.ve 1 bardak su
hiç ekmek yemedım sizce bu menu yeterlı mı ekmek te yemelımıyınm dun çok karbonhıdratlı beslendım dıye bugun ekmekten tamamen kıstım.
ohh ohh maşallah 10 parmağında 10 mağrifetslm kızlar..kurs bugün çok yoqundu..saat kulem çok güzel oldu..kurs çıkışı feshaneye gittik..tabloları görücüye çıkardık..önce hocamızın onayından geçip feshaneye öyle gidiyor..feshanedede 2 hocanın denetiminden geçti..her tabloyu feshanede sergilenmeye deqer bulmuyorlar..oraya götürsende eliyorlar..neyse bnm tablom çok beqenildi..çok mutlu oldum..teslim edip geldik..önümüzdeki hafta salı günü feshane günleri başlıyor sergimiz açılıyor..bütün medya ve bakanlar belediye başkanları orda olacak..istanbulda olmayan arkadaşlar salı akşamı haberleri izlesinler..sergimizden kesitler görebilirsiniz..eve geldim yemek yedim..ve burdayımm
iyi akşmlar kızlarrrbugün yoktum ama farkeden olmadımı acaba:26:kahvaltıya arkdaşm geldi,beraber ders çalıştık,kursa gittik geldik derken akşamoldu,yarında 4arkdaşla bizim evde buluşcaz,bir iki çeşit mamada yapıcam,sınav öncesi tekrar yapıcaz,anlamadığım konular var iyi olucak inş..
menümü yazayım pek yazan yok artık ama:26:
uyanınca :
ılık limonlu ballı suyum(kabızlık iksirim
kahvaltı
1.5 dilimçavdar ekmek
2yımurtadan yapılmış bol yeşilsoğanlı,maydanozlu omlet(2kişi yedik
birdilim peynir,1tatlı kaşığı pekmez,2zeytin
söğüş salatalık,domates
bide 3tane köybiber kızartma domates soslu
ara+öğlen:
2dilim elma,3çilek,yarım nektari
kursta ince kuru simit yarım
akşam:
1bardak ayran
yağsız ızgara tavuk,1domates,2biber eşliğnde
yarımcıkta ekmek:44:
bakalım yorum yapan olucakmıama ekmek fazla oldu biliyroumm:26:
şunana kadar 2litre su..bitki çayımı içicem biraz yoğun oldu menüm malesef
sınavöncesi stresten oldu ama alışcam stresli zamnalrdada kendimi tutmaya....burda ççok şey öğrendim daha uygulamam gereknde çook şeyy varrr
canım kızartam yı yemeseydin keşke olsun toparlarsın ama yinede iyibugün yediklerim
1 bar rezene
2 bar şekersiz siyah çay
sabah 3 siyah zeytin
1 haş yumurta
1 kk helva
1 kk peynir -beyaz-
domates,salatalık 1
1 dilim ttb ekmeği
3 adet patates kızartması
ara 4 tane hurma
öğlen 1 por sütlü tatlı
1 elma
1000 adım yürüdüm markete. 1 lt su içtim . bugün işim çok perşembe bina oturmamız var. temizlikhazırlık bebekle ancak yaparım .şimdiden başlamam lazım.herkese bol iradeli günler.. ha bu aradadoğum sonrası ilk kez 72.9 a düştüm çok mutluyum.iyiki sizleri sanalda olsa tanımışım.
ayy maşallahah ah kızlar bugün pek giremedim kardeşim askere gidiyo bugün çok kötüyüm ama bi okadarda gururluyum ama abla yüreği napiyim canım ya gecegirebilirsem yazarım menümü ii akşamlar
çivanperçemi ve adaçayı düznli olarak içersen eğer adet sancıların birazda olsa azalır şahsen benim iki adet dönemimde geçikmeli oldu günüm geçdi hep hiç böyle olmazdı saati saatne olurdum neyse napsamda adet olsam diye düşünürken kk da bi bayanın adet düzenleyici bitkisel formülünü gördüm çivanperçemi ve adaçayını adet olmayı düzene soktuğunu öğrendim hemen aldım gerçekten bi kaç gün içinde adet oldum hergün düzenli olarak iki bardak içersende adet dönemin çok şiddetli sancılı geçmiyomuşbugün öğünlerim şaştı biraz
ama yarın aynen devam
bi de regl oldum karnım ağrıyor çok fena
canım hakkında hayırlısı olsun üzülme bundada vardır bir hayır rabbim hiç bir şeyi sebebsiz yaşatmaz insana sen hayırlısı için dua et böyle olması gerekiyormuş hayırlısı olur inşallah
canım saç rengin çok güzel olmuş yüzüne yakışmış ayrıca kilolar gidince dahada bi güzelleşmişsin ama insan tombiş oluncada çok sevimli oluyor ya şekil lequim da olduğu gibimaşallah canım nazar değmesin
çok güzel bi değişiklik tebrik ederim canım
canım benim üzülme eşler arasında olur böyle şeyler sen bi süre ona bişi söyleme ama bu duruma üzüldüğünü belli et inşallah herşey yoluna girer
bak sınavın var şimdi sınava odaklan rabbim bir kapıyı kapatırsa mutlaka diğerini açar belli daha iyi bir doktorla tanışırsınız belli mi olur bu işler herşey gönlünce olsun kuşum benim
ben zaten sen daha saç rengini gösterdiğinde yakışıcağını söylemiştim gerçekten fıstık olmuşsun fıstık çok güzelde kilo vermişsin
kızartmalar dışında hepsi süper cnm cısslara dikkat :81:cumaya az kaldı
cnm bana sanki çok az gibi geldi menün akşam güzel yemeğin ama sabah öğle onlar az olmuş keşke onlar yerine sabahla öğleyi yiyip akşamı salata yoğurt yiyerek geçirseydin
ohh ohh maşallah 10 parmağında 10 mağrifet
canım kızartam yı yemeseydin keşke olsun toparlarsın ama yinede iyi
ayy maşallahtez vakitte gidip tez vakitte gelsin sağ salim inş. sende üzülme diyorum ama kim olsa üzülür senin yyerinde
çivanperçemi ve adaçayı düznli olarak içersen eğer adet sancıların birazda olsa azalır şahsen benim iki adet dönemimde geçikmeli oldu günüm geçdi hep hiç böyle olmazdı saati saatne olurdum neyse napsamda adet olsam diye düşünürken kk da bi bayanın adet düzenleyici bitkisel formülünü gördüm çivanperçemi ve adaçayını adet olmayı düzene soktuğunu öğrendim hemen aldım gerçekten bi kaç gün içinde adet oldum hergün düzenli olarak iki bardak içersende adet dönemin çok şiddetli sancılı geçmiyomuş
Gunaydın herkese...
bugun güne moralımı bıraz toparlayarak basladım bakalım inş..
dün gece derslerden sonra bır dızı zayıflama başarı öyküleri okudum hırs kattım bıraz daha kendıme...
2 gundur salmıstım cunku.. abur cubura neden bu kadar zaafım var bıılmıyorum.. bugune kadar aklıma yemek hayalı kurdugum ya bır ya ıkıdır belkıde orucluyken.. ama abur cubur düşüncelerı tepemde donup duruyor.. bu kotu huyumu yenmem lazım.. bunun ıcınde okudum ozellıkle...
bakalım bugunu sıfır abur cubur seklınde gecırıcem...
işte bunlar nefsinin sana hazırladığı pis yağlııı oyunlaaarr
oyuna gelme anaaam, kendini şartlandır o pis şeyler yag olarak döncek sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?