70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy yirim senii bennnn
teşekkür ederim cnm yaaa o halimi nasıl sewimli buldun, gözümün feri kaçmışş
fıstık olcezzz hepimiz,hiçbiriciğmize nazarr deymeyee inşallaaaah
ben göremedim kaçan fericanım ama gerçekten insan tombiş olunca çok sevimli oluyor seni de öle gördüm ben öleymiş öleama sen yinede bu sözüme takılıp kilo almaya kalkma emiçıtırkende güzelsin dedim bu lafımı kale al:90:

günaydın kızlar
muhabbete nazar değmesin,oku oku bitiremedim,ne çok yazmışsınız yine:130:
fotolara bayıldımm:103:
ben de eski-yeni halimi koyarım şöyle güzelce kilo verirsem.. :108:

herkeze günaydın sabah kahvaltım:1 dilim ekmek,1 kk peynir,3 zeytin ve 1 bardak süt,aralarda meyve tuketirim herhalde akşamda yarım porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt düşünüyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar.............
nasılsınız.........
diyet yapma isteğimi kaybettim..............hükümsüzdürrrrrrrr

canım kdr nin dediği gibi biraz zor bu iş bende imam hatip mezunuyum 2 yıllık bitirmesende bu sınavlara gırebılıyorsun ben 2 kere gırdım kuran kursu öğreticiliği yeterlilik sınavı adı.ilkinde yazılıyı kazandım mülakatta gecirmediler 2ncisindede acayıp zordu sorular yazılıdan da gecemedım yoksa bende cok ıstıyordum yarım zamanlı bır ıs hemde parası tam zamanlı bırde basortu sıkıntısı yok ama olmadı hayırlısı napalım.kazanzaydım tabıkı ılahıyat onlisansa devam edıcektım kısmet.bende senın gıbı el işlerini sanatı seviyorum.zira bundan önceki işim senin katıldıgın kursalar gıbı ank büyükşehirde usta öğreticiydim.çiniydi branşım 5.5 yıl yaptım.ama benım bransım bıraz zordu bı o kadarda zevklı bana bel fıtıgı hedıye bıraktı
canım yaa üzüldüm cok şükür benım koca eve baglı nereye gıtceksek bırlıkte gıder gelırız. ama nasıl onun arkadascevresı yoksa benımde yok malesef yalnız veya karedsımle bı carsıya gıtsem aksama surat yapar derım hersey senle olmuyo o zamanda benı begenmıyon o zaman sen dertakılır bana bazen derım ben turlara katılcam arkadas grubuyla ılerde dıye hayal ederım sen yaparsan bende ayrı takılırım o zaman der yası genc mı bılmıyorum eşinin belkı ondan kaynaklıdır benımkı yasıycagını yasamıs 37 yasında yanı ılerde düzelir gibime geliyo sıkma canını.birde senanın dedıgı gıb ıbaska cezalar ver
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün benim baş ağrım var biraz.

kızım sen fıstık olmuşsun tam heehehehhe süpersin bacım süperrrrr herşey yakışır benim kankama
gunaydın ve gecmıs olsun canım benımde bogazım agrıyo bugun

canım güle güle kullan yeni saçını cok yakısmıs tam yaz rengi olmus bende aldım boya ama nası boyuycam bılmıyom:26:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım :)))))

günaydın benım bıraz bogazım agrıyor:26:

nasılsınız.........

canım hedefınde az bısey kalmıs ondan öyledır gercı ben hep oyleyım de bır ılerı bı gerı gıderız bızde napalım. yaa dün aksma yemegını 8 de yemek zorunda kaldım ve bayagı kactı eve geldıgımızde 7:20 ydı zaten ancak oldu napıcam ben cumaya yaaa:84::84::84:

kızlar arada sırada dışarda yerseniz ne yiyorsunuz merak ettim :26: paylaşsanız??.?.

ne yemiyorumkii dermişimm yani cok dıyete uygun olmuyro ama dıyetı bozmadan da yıyebılırısn .ekmeksız ızgara köfte salata ayran ,1 lahmacun ayran, tavuk döner ayran olabılır bence

nasılsınız.........

2,5 kilo gibi vermen gereken kilo bu isteksizlik niyehadi bakim devam devam biz ne yapalım ya yolun başındayız daha
diyet yapma isteğini buldum ödül varmı ödül bak başkasının eline geçse kötü emellerine alet ederdi dua et ben buldum al bakim bi dahada kaybetme
buda enerji için eşantiyon sana

ne yemiyorumkii dermişimm yani cok dıyete uygun olmuyro ama dıyetı bozmadan da yıyebılırısn .ekmeksız ızgara köfte salata ayran ,1 lahmacun ayran, tavuk döner ayran olabılır bence

evet döneri diğil ama diğerleri olabilir die düşündüm bende dönerde tavuk etlerinin aralarına baya bi yağ koyuyorlar,lahmacun en iyisi 1 adet 250 kaloriymiş

ya canım hep yemek istiyorum.dünyayı yesem doymayacağım sanki....
adet dönemim onunda etkisi var birde bu grip beni yamulttu.
senacımmmmmmmmmm hafta sonu sergi var ve ben elimdekini hala bitiremedim.üstüne kızım kusup duruyor.oyüzden giremiyorum canım.

dierini görmediim bileeee
cıtır olceeem, güzel olceeem gözüme fer gelcekk
canım beniim teşekkür ederiiim

bebekimm beenmiş mi saçlarımı amaanda aman teşekkürler fıstık hanım
walla enişten de dün gördü, sewgilime naaptın didi
sarışın hatunum oldu diye dolaşıyo ortalıkta beyfendi walaaa, bide takılıyo bana, aptal sarışın olmıcan demi felan diyoo

wala ben bayıldım paracıkları kuaföre, bnde hiç bilmem nası boyanır :26:
teşekkür ederim buarada

kızlar arada sırada dışarda yerseniz ne yiyorsunuz merak ettim :26: paylaşsanız??.?.

hamburgerci vs (mc,burger,kfc fln) onlardan koşarak uzaklaşmak lazım..
ev yemekleri yapan yerlerde genelde diyet yemekler oluyor onlardan alıyorum bazen..
salatacı varsa ızgara tavuklu salata,ayran ve yanında az kepekli makarna alıyorum en favorim bu mesela..
yada atıyorum kepekli ekmekle susurluk tostu,ayran..
canımın istediği (ama vazgeçtiğim) domino's'un pizza fit'idir güya daha az kalorili ama, eninde sonunda pizza işte..en masumu bile kalori canavarı..

canım sen yeni başladıqın için ilk haftalar fazla gitti..sürekli 1-2 kilo veremezsin..ilk diyete başladıqında vücuttaki su gittiqi için çabuk veriliyor..sonrasında qram qram gidiyor..yoksa hepimizi haftada2 kilo verip 2 ayda çıtır olurduk..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım :)))))

canım ilk hafta için izinli görünüyorsun..2 haftamı izin istemiştin..eqer öyleyse deftere geçirmemişim 2. haftayı..özür canım..

herkeze günaydın sabah kahvaltım:1 dilim ekmek,1 kk peynir,3 zeytin ve 1 bardak süt,aralarda meyve tuketirim herhalde akşamda yarım porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt düşünüyorum

feyzaa
öqlen nerde pilavları sadece öqlen yiyoruz canım oda haftada 1 kez..

nasılsınız.........

ablacım sen burdan uzaklaştıqın an ipin ucu kaçıyor..hergün gel sohbet et bizimle..bak nasıl motivasyonun düzelecek..hadi ablam sen 10 kiloyu devirmiş insansın nefsine yenilme..topla kendini cumaya az kaldı hala kilo verebilrsin..önünde kocaman 2 gün var

ben zaten ilahiuat hocası olmak isyemiyorum..çevremdekiler teşvik etmeye çalışıyor..açıkçsı bu saatten sonra okulu bitirmek falanda istemiyorum..azcık çalışayım hevesimi alayım sonrada koçiş parası yemeqe devam

özel msjım geldımı kaptan gönderirken bi sıkıntı oldu sankı anlayamadım:26:
okudum canım gel bakimm msnye..

aldım canım sağol .......
hayatım ama ben kaç aydır buralardayım..
ama sena olmasa bırakırdım ona çok şey borçluyum.ne zaman ayrılmak istesem bırakmadı beni.
kaptanım sen çok yaşa.........

dominoss ahhh dominos ahhh turksh italyano mexicano hiç hatırlatma aklıma girmesin şimdi

canım en güzeli ızgara yemek..ben genelde köfte porsiyon yerim(ekmeksiz tabi)..dönerde olabilir..eqer o hafta başka kaçamak yapmadıysan öqlen olmak kaydıyla 1 lahmacun yiyebilirsin..ama ilk tercihin et ürünleri olsun..çünkü et ürünleri müthiş yaq yakıyor..

ablacım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır..sanada kolay gelsin inşallah yetiştirirsin..neyse bu haftadan sonra rahatlarsın ablacım sergi geçmiş olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…