70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sabah : 1 dilim ekmekle 2 zeytin yedim 1 bardak çay
öglen ise : 1 kase mercimek çorbası 1 kase makarna ve bi tane küçük şekerpare yiyecegim menüde bunlar varmış nasıl çoksa biraz azaltabilirim

üçüde karbonhidrat..hiçbirşekilde bu üçünün aynı öqünde hatta aynı gün içinde yenmemesi lazım cnm..

ankarada mı oturuyosun.

bi arkadaşım ankarada tüp yartırdı tuttu hemde ıkız ıstersen onu öğrenebılrıım senın için

bal köpüğümü canım ya çok hoş olmuş

allahtan benımkının cevresı ankarada da rahatım.burda olsa senden beter olur gece bıle gelmez.ben hemıleyken bı kere gelmışlerdı gece bıle gelmedi arkadaşları için.ama benımkının arkadasları bekar evlenınce onların eşimle görüşecegını sanmıyorum

Son düzenleme:
ben sabah : 1 dilim ekmekle 2 zeytin yedim 1 bardak çay
öglen ise : 1 kase mercimek çorbası 1 kase makarna ve bi tane küçük şekerpare yiyecegim menüde bunlar varmış nasıl çoksa biraz azaltabilirim

canım cım benim neden bunları yiyorsun yaaa sabah çok güzel kahvaltı yapman lazım benim sabah yediklerim 1 tane haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber, maydonoz, 1 light üçgen peynir, 1 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

öğlen hem mercimek hem makarna olmaz bi de üstüne tatlııı inanmıyorum ya saanaaaa

hepinize günaydın, ben 1 ay önce doğum yaptım ve şuan 72 kiloyum hamilelik öncesi kilom 661di ve doğumda sadece 6 kilom gitti geriye kalan kilolar uzerime yapıştı şuan emzırıyorum o yüzden cıddı bır dıyet yapamıyorum yenı yenı de callanetics ve platese başladım önümüz yaz ve ben kilolarımdan kurtulmak ıstıyorum tabi sarkık göbeğımden de kılo vermek ıstedığm ıçın yenı kıyafetler alamıyorum çünkü boyum 160 ve 70 kilo çok kötü duruyo sizler tecrübelisiniz belki banada yardım edebilirsniz

ne yapabilirim ki sabah çook erken çıkıyorum normalde hiç sewmem kahvaltı normalde de hiç yemezdim zorluyorum kendimi ama daha çoook dikkat ederim

makarna ye bari en azından tok tutar tatlı acıktırır seni..

ewet en iyisi makarnayı yerim çorbayıda çook az alırım

canım ilk hafta için izinli görünüyorsun..2 haftamı izin istemiştin..eqer öyleyse deftere geçirmemişim 2. haftayı..özür canım..

Evet sevgili kaptanım 2 hafta izin istemiştim.

tamam kaptanım çok saolllll yapacam sana da gönderecem ok mis gibim yiyelimmmm
tamam canım ben çok seviyorum walla 1 tabak yerim..

hoşgeldin cnm..ama erken gelmişsin..bnm sana tavsiye edebileceqim hiçbirşey yok çünkü daha yeni doqum yapmışsın..yanlış bişey yapmak istemiyorum canım..

bende böyle yapıyorum ablacım gerçekten çok lezzetli ve sağlıklı oluyo

canım öncelikle bebğin hayırlı ömürlü olsun inşallah hoşgeldin. hiç kendini sıkma emzirme dönemindesin yeni annesin ufaklığın sana ihtiyacı var şu anda. ay ne tatlıdır şimdi o maşallah kuzuya. bebiş biraz büyüsün 6 aydan sonra ek gıdalara geçtiğinde ufak ufak başlarsın. yalnız süt olur derler ye derler sakın kanma. sadece bol su iç canım. benim doktorum bana demişti ki inekler ot yer su içer bol süt olur demişti. çok şükür emzirirken kiloyla ilgili bir problemim olmadı benim kızım 2 aylıkken ben eski kiloma kavuşmuştum ama 15. ayında emme olayı bittiğinde kilolar kat kat geri geldi. şimdi şimdi toparlıyorum kendimi kızım ağustosta 3 olacak düşün. emzirmek süper bişi. hem senin için hem de bebiş için.

ya kızlar habire bişiler soruyorum ama kusura bakmayın ben çarşamba ve cuma günleri kursa gidiyorum akşam 10:30 da anca evde oluyorum dışarda hafif olarak ne yiyebilirim acaba evden götüreyim diyorum ama o saate adar yemek buz gibi olur:26:

bende sorcaktım dolmaları bitiremedi bi diyeregl için demaydonoz suyu söktürüyo diye biliyom ben canım

bencede cok erken gelmıssın daha vücudun toparlnamadıkı senın en az bı 6 ay gecmelı bence cocuk ek gıdaya baslamalı sen de bu süre içinde sadece kılo almamaya bak belkıd ekendılgınden gıder kılolar bılemezsın yani.

hepinize günaydın, ben 1 ay önce doğum yaptım ve şuan 72 kiloyum hamilelik öncesi kilom 661di ve doğumda sadece 6 kilom gitti geriye kalan kilolar uzerime yapıştı şuan emzırıyorum o yüzden cıddı bır dıyet yapamıyorum yenı yenı de callanetics ve platese başladım önümüz yaz ve ben kilolarımdan kurtulmak ıstıyorum tabi sarkık göbeğımden de kılo vermek ıstedığm ıçın yenı kıyafetler alamıyorum çünkü boyum 160 ve 70 kilo çok kötü duruyo sizler tecrübelisiniz belki banada yardım edebilirsniz

canım cevaplarını bir önceki sayfadan okuyabilirsin

kızlar yaa ben regl oldum, ama zaten mayısın 1 ya da 2 sinde olmuştum, bu normal mi :44:
genelde hep ayın aynı tarıhlerınde regl olurdum, işte kasım ayının 12sinde olmuşsam aralıgın 10-12 si gibi fılan olurdum 1-2 gun anca erkene gelırdı, evlenınce de bu durum değişmedi ama bu ay boyle oldu, şaşırdım ben de :44:
hanı yumurtlama dönemlerini hesaplayıcılar var ya nette onlarda baktım, gecmıs 3 ayın regl tarıhlerını yazıyosunuz, bı sonrakı donemın yaklasık tarıhını verıyo, onda ayın 25i cıktı harbıden ama bana erken gıbı geldı
bı de Ceren'de sormuş adet söktürücü diye, ben senelerdır aynı duzende olurken 1 bucuk aydır fılan bıberıye cayı kullanıyorum, gecenlerde adet sökturucu etkısı oldugunu okumustum, bende ki değişiklik ona baglı olabılır mı acabaaa :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…