ben sabah : 1 dilim ekmekle 2 zeytin yedim 1 bardak çay
öglen ise : 1 kase mercimek çorbası 1 kase makarna ve bi tane küçük şekerpare yiyecegim menüde bunlar varmış nasıl çoksa biraz azaltabilirim
üçüde karbonhidrat..hiçbirşekilde bu üçünün aynı öqünde hatta aynı gün içinde yenmemesi lazım cnm..
hmmmmmgüzel bişeye benziyor saol canım benim kaç derece ısıda ne kadar pişecek bunlar canım?
tatlıyı mı yamiyim yoksa makarnayımı?
ankarada mı oturuyosun.senaa şuan çok kötüyüm ve ağlıyorum yahani ankarada tüp bebek yaptırmıştım ve olmamıştı ve orda dondurulmuş embriyoaırmız vardrı.biraz önce nette gezerken bibaktım,benim doktorum ayrılıyomuş ordan inanmıyorum ya orda 2doktor var ve benim seçtiğim gidiyor,diğerinden hoşlanmamıştık benim doktorumu seçtim başıma gelmeyen kalamdı daha babacan ve pozitif gelmişti bana ama zaten transferime girececek hafta yurtdışına çıktı ve mmecbur hastalrınını transferinide diğer doktor yaptı oda prof ama biraz gergin,ukala yaaa eşimelde sorun yaşadılar ,transferimde zor geçti zaten çok sıkışıklıktan çoğundan haberim yokru ve ben istedim donduralım diğerlerini diye ,daha rahat olurdu diğer denemem diye oysa eşim oraya bidaha adımını atmak istemiyoırdu helede diğer doktor yüzünden çokşeyden memnun kalmadık ama ben ısrar ettim doktorum ün yapmış biri diyeee....çoğu merkez aynı zaten...şimdi ben napıcamm yaa,doktor acıbadem grubuyla anlaşmış istanbula gidyormuş....
bal köpüğümü canım ya çok hoş olmuşkısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18:
Eki Görüntüle 198961 Eki Görüntüle 198962
bide şişko suratcık ekliyim sizleregözümün feri bilem gitmişş
Eki Görüntüle 198964
fark ortada, şimdiden teşekkürler herkeslere güzel destekleri için
allahtan benımkının cevresı ankarada da rahatım.burda olsa senden beter olur gece bıle gelmez.ben hemıleyken bı kere gelmışlerdı gece bıle gelmedi arkadaşları için.ama benımkının arkadasları bekar evlenınce onların eşimle görüşecegını sanmıyorumkızlar benim de canım çok sıkkın benimkiyle atıştık daha doğrusu ben çemkirdim o dinledi.uffffff canım çok sıkkın gidip yatıcammm.yaa sizin de kocanız çok geziyomuuu yaa deliricem bu arkadaş sevdasından.bu gün çıkmadı akşam üzeri arkadaşları geldi kapıya tam 3 saat kaybolduuuuben de hiç bir işimi yetiştiremedim malum benim ufaklık rahat durmuyoooo
ben sabah : 1 dilim ekmekle 2 zeytin yedim 1 bardak çay
öglen ise : 1 kase mercimek çorbası 1 kase makarna ve bi tane küçük şekerpare yiyecegim menüde bunlar varmış nasıl çoksa biraz azaltabilirim
ben 250 dercede pişiriyorum yüksek ısıda..piştiqini anlıyosun cnm saate bakmıyorum ben..
ne yapabilirim ki sabah çook erken çıkıyorum normalde hiç sewmem kahvaltı normalde de hiç yemezdim zorluyorum kendimi ama daha çoook dikkat ederimcanım cım benim neden bunları yiyorsun yaaasabah çok güzel kahvaltı yapman lazım benim sabah yediklerim 1 tane haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber, maydonoz, 1 light üçgen peynir, 1 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay
öğlen hem mercimek hem makarna olmaz bi de üstüne tatlııı inanmıyorum ya saanaaaa
makarna ye bari en azından tok tutar tatlı acıktırır seni..
tamam canım ben çok seviyorum walla 1 tabak yerim..tamam kaptanım çok saolllll yapacam sana da gönderecem ok mis gibim yiyelimmmm
hepinize günaydın, ben 1 ay önce doğum yaptım ve şuan 72 kiloyum hamilelik öncesi kilom 661di ve doğumda sadece 6 kilom gitti geriye kalan kilolar uzerime yapıştı şuan emzırıyorum o yüzden cıddı bır dıyet yapamıyorum yenı yenı de callanetics ve platese başladım önümüz yaz ve ben kilolarımdan kurtulmak ıstıyorum tabi sarkık göbeğımden de kılo vermek ıstedığm ıçın yenı kıyafetler alamıyorum çünkü boyum 160 ve 70 kilo çok kötü duruyo sizler tecrübelisiniz belki banada yardım edebilirsniz
biber ve domateste varsa hepsini doqra baharatla çok az sıvı yaq ekle harmanla ve fırın poşetine koyup fırına ver nesfi bişey oluyor..1 kabak 1 patlıcan yeter..diqerlerinden göz kararı eklersin..yalnız domates ve biberi nekadar bol eklersen okadar güzel oluyor kebap yenında halt etmiş..mutlaka fırın poşetinde pişir aqzını baqla..çok süper oluyor hadi yapp banada yollaa:82:
canım ilk hafta için izinli görünüyorsun..2 haftamı izin istemiştin..eqer öyleyse deftere geçirmemişim 2. haftayı..özür canım..
Evet sevgili kaptanım 2 hafta izin istemiştim.
bende böyle yapıyorum ablacım gerçekten çok lezzetli ve sağlıklı oluyo
hepinize günaydın, ben 1 ay önce doğum yaptım ve şuan 72 kiloyum hamilelik öncesi kilom 661di ve doğumda sadece 6 kilom gitti geriye kalan kilolar uzerime yapıştı şuan emzırıyorum o yüzden cıddı bır dıyet yapamıyorum yenı yenı de callanetics ve platese başladım önümüz yaz ve ben kilolarımdan kurtulmak ıstıyorum tabi sarkık göbeğımden de kılo vermek ıstedığm ıçın yenı kıyafetler alamıyorum çünkü boyum 160 ve 70 kilo çok kötü duruyo sizler tecrübelisiniz belki banada yardım edebilirsniz
bende sorcaktım dolmaları bitiremedi bi diye25.05.2011 Çarşamba menüüüüümmmmm
Sabah
1 tane kepekli sandviç arasında 1 tane yumurta, salatalık domates
Ara
3 tane burçak püskevitttt
Öğlen
3 tane küçük zyaglı biber dolması
4 tane acı biber turşusu
1 porsiyon light yogurt
Ara
6 tane çilek
Akşam
2 tane orta boy etli dolma ( dolmalar biter, müsli devri başlar)
5-6 tane cherry domates
1 tane salatalık
4 tane acı biber turşusu
Yatmadan
1 çay bardağı tarçınlı light süt
yaa kızlar reglim 6 gün geciktii, memişleriiim şişşştiiii iice patlamaya hazır bomba gibiyim
regl olma sürecimi hızlandırmak için yapabilceeeğim bişi war mı yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?