70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım elbiseler tam bi fiyasko aldığım gibi iade etcem
nette göründüğü gibi değil kesinlikle
yer bezi yapmazsın o kadar diyim sana
vay kazıkçılar anca görip bildiğin bi malı netten siperiz etmek lazım yoksa beklentileri karşılamaz ürünler.neyse önümüzdeki kıyafet seçimlerine bakçaz artık daha zaman var dimi düğüne

valla bende ondan veryansın ediyorum göbekte olmasa off ilk doğumdan sonra bukadar değildi ama kızdan sonra kaldı göbiş gitmiyo hele yemek yedimmi tamam artık bidaha doğurcam sanki
bide o yan olduğum fotoda neden göbikim öle göründü hiç anlamıyorum yok aslında bi tuhaf durmuş neyse dün yeniden çekmiştim ama telefonda daha pcye atmadım dışardan gelince atarım onlarıda koyarım hadi çocuklar uyudu yine ben biyere gidip gelicem görüşürüz kızlarrr:79::79::79:

tatlım elbiseler tam bi fiyasko aldığım gibi iade etcem
nette göründüğü gibi değil kesinlikle
yer bezi yapmazsın o kadar diyim sana

tüh yaa iyiki iade sansın var ama ben ucuz olmasından şüphelenmiştim zaten:26:

trendy21 masallah gayet ıyı görünüyorsun hıc 2 cocuk dogurmus gıbı deıl

kız sen cocukları evde yalnız bırakıp mı gıdıyon yoksa:26:

tüh yaa iyiki iade sansın var ama ben ucuz olmasından şüphelenmiştim zaten:26:

trendy21 masallah gayet ıyı görünüyorsun hıc 2 cocuk dogurmus gıbı deıl

ay çok teşekkür ederim canım ama durr bi 62 oliyim eski kiloma dönünce çocuklarım yanıma kar kalıcak inşallah

Son düzenleme:
vay kazıkçılar anca görip bildiğin bi malı netten siperiz etmek lazım yoksa beklentileri karşılamaz ürünler.neyse önümüzdeki kıyafet seçimlerine bakçaz artık daha zaman var dimi düğüne

var tatlım haziran sonunda
yarın bi çarşı pazar gezmeye gider bakarım

hadi ya oysaki ne kadar güzel duruyordu

evet canım yaa bende ona kandım aldım
Allahtan iade şansımız var da param yanmıyo

tüh yaa iyiki iade sansın var ama ben ucuz olmasından şüphelenmiştim zaten:26::

genelde o siteler hep indirimde olduğu için fiyat normal gelmişti ama beğenmedim hiç
biraz önce 1 tane eti browni yedim

iyi ettin
benim de canım istiyo şöle kahvenin yanınaa

ayyy sinirlerim bozuldu ya eşimi aradım bana arkadaşlarım gelicek yemek yapıcam sonra görüşrüz dedi ya sanki benle saatlerce konuşucaktı da bir daha aramicam onu ben aramasam doğru dürüst aradığı yok bide ben aramayınca tavır yapıyo sözde seviyo ölüyo benm için bu nasıl sevgi ya bu arada eşim benden uzakta eskiden hep yanımdayken böyle değildi sanki

tatlım belki canı bir şeye sıkılmıştır böyle durumlarda insan en sevdiğine soğuk davranabiliyor ya da çıkışabiliyor malesef :26:

canım nerdekı eşin benım eşimde bazen yapar tamam hadı görüşürüz der ben kızınca müsait deildim anla der ama işteyken olur genelde bu yada yanında baskası varken rahat konusamazsa olur sen arama simdi o arayana kadar o arasın ve neden aramadın derse yanlısını yüzüne vur utansın

tatlım belki canı bir şeye sıkılmıştır böyle durumlarda insan en sevdiğine soğuk davranabiliyor ya da çıkışabiliyor malesef :26:

ama ne zaman eve arkadaşları gelse hep böyle yapıyo sonra üzülüyorum beni sevmyosun diyorum bağrıp çağrıyo ya hala seni sevdiğimi nasıl nlamıyosun arkadaşlarıma ayıp oluyo onları nasıl bırakıp konuşayım cartdı curtdu falan diyo işte zaten doğru dürüst görüşemiyoruz

canımmm üzme kendini zaten az görüşüyormuşsunuz görüştüğünüzde de bu şekilde kırmayın birbirinizi. anlıyorum seni insan sevdiği yanında olmayınca sevgisini daha çok hissetmek istiyor. yanında olsa bu şekilde davransa belki böyle rahatsız olmazsın. erkeklerde var arkadaşlarının yanında canımlı cicimli konuşamamak en azından benim eşimde de var.

eşim başka bi ülkede yaşıyo bir süre sonra hep yanımda olucak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…