canım nerdekı eşin benım eşimde bazen yapar tamam hadı görüşürüz der ben kızınca müsait deildim anla der ama işteyken olur genelde bu yada yanında baskası varken rahat konusamazsa olursen arama simdi o arayana kadar o arasın ve neden aramadın derse yanlısını yüzüne vur utansın
ayyy sinirlerim bozuldu ya eşimi aradım bana arkadaşlarım gelicek yemek yapıcam sonra görüşrüz dedi ya sanki benle saatlerce konuşucaktı da bir daha aramicam onu ben aramasam doğru dürüst aradığı yok bide ben aramayınca tavır yapıyo sözde seviyo ölüyo benm için bu nasıl sevgi ya bu arada eşim benden uzakta eskiden hep yanımdayken böyle değildi sanki
:18: benimde şuan yanımda ama nişanlıyken başka şehirlerdeydik... çok zor oluyor biliyorum... ayrıca atamam olursa tekrar 1.5 yıl ayrı kacağızallahımmm okudum senin yazıklarını içim sıkıldı ... erkeklerin hepsi aynı işte ... dilerim yakın zamanda birlikte yaşamaya başlarsınız...
valla bende ondan veryansın ediyorum göbekte olmasa off ilk doğumdan sonra bukadar değildi ama kızdan sonra kaldı göbiş gitmiyo hele yemek yedimmi tamam artık bidaha doğurcam sanki
bide o yan olduğum fotoda neden göbikim öle göründü hiç anlamıyorum yok aslında bi tuhaf durmuş neyse dün yeniden çekmiştim ama telefonda daha pcye atmadım dışardan gelince atarım onlarıda koyarım hadi çocuklar uyudu yine ben biyere gidip gelicem görüşürüz kızlarrr:79::79::79:
öyle düşünme
kendine kötülük etmekten başka bişey yapmıyosun o zaman
sevdiklerinle yaşayacağın
sevdiğinle yaşlanacağın
bir ömür dilerim
hoşgeldinyaş kaç çoluk çocuk falan varmı
sporcuların yağ yakmak için yoğurtun üstüne pul biber döküp yediklerini okumuştum
&diyet yöntemleri ve deneyimleriniz&başlıklı topikte aradığını bulabilirsin ama çok fazla ödemin mi varki
bende biyenmedim zati
lesli teyzeyle yürü canımcım
nerelisin
aynen benimde atamam olursa ayrı kalacağız zamanı net bile değilmeb ne zaman birleştrirse işte. sırf bu yüzden bile kafam karışmıyor desem yalan olmaz .yani öğretmenlik yerine memurluk ya da özel okul falan ayy içim daraldı
malese ödem sorunum var sabahları kalktığımda özellikle el parmaklarımı kapayamıyorum nerdeyse dr bile kabuklu patates vs ye dedi bana bu konu ile ilgili
Allah kimseyi meb in eline düşürmesin... bu arada ne öğretmenisin bu atamalarada başvuru yapmışsındır sanırım sende...
aynen benimde atamam olursa ayrı kalacağız zamanı net bile değilmeb ne zaman birleştrirse işte. sırf bu yüzden bile kafam karışmıyor desem yalan olmaz .yani öğretmenlik yerine memurluk ya da özel okul falan ayy içim daraldı
bak ben neler içiyorum:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltıda: yeşil çay
öğlenden önce: beşibiryerde çay
akşamüstü: yeşil çay
akşam: form çay maydonozlu limonlu, yeşil çay, elma sirkesi
cnm yazı rengini değiştirimisin okunmuyo ne yazdığın daha koyu bi renk seçmelisin
ya ben yapmadım onu akşamdan beri düzeltiyorum gene aynı anlamadım bakem gene şuna bi
sanırım yazı stilim ve rengim düzeldi deneme 1-2 :)))))))
yok canım nerde taban puan 81di benim ise 80bölümüm Türkçe senin bölüm ne tatlım?
tatlım elbiseler tam bi fiyasko aldığım gibi iade etcem
nette göründüğü gibi değil kesinlikle
yer bezi yapmazsın o kadar diyim sana
kesseydi içim yanmıcaktıı
sanırım yazı stilim ve rengim düzeldi deneme 1-2 :)))))))
benim çocuk gelişimi ... ama kendi bölümümün atama şansı daha az olduğu için okul öncesine başvurdum ... benim puanımda 51ben eş durumundan eşimin buraya gelmesi için sınava ölesine girmiştim o yüzdende çok düşük ama şimdi puanı başvuru puanını 39 a çekmişler şans dedik başvurduk. bu senede düğün dernek derken hazırlanamadım bu sınavdada bişi yapamam sanırım yani benimde atamamın ne zaman olacağı belli değil ... bu arada ben 2003 mezunuyum yani bilgilerde silindi gitti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?