- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
arcak 81 dikkat dikkaat, arcak81 dikkat dikkaaattt :92:
ablanız takipteeee
hayırlısı olsun canım üzülme birde ben akapunktura hiç inanmıyorum onunla verılen kılolar hep alınıyor kısa sürede cevremde gördüğüm yani.birde bi sürü para döküyosun bence gerek yok
ona para dökeceğine yeriz o parayı derdi kocişlerkatılıyorum canım sana
akupunkturla çok güzel kilo veren tanıdıklarım var aynen geri aldırlar hiç tavsiye etmiyorum
ona o kadar para dökeceğine çoookk iyi bi diyetisyene git daha iyi bence
cnaim ben birkere gittim 7 kilo verdikten sonra uc ay hic veremedim akupunktura gittim geri vermeye basladim onun sayesinde cok guzel istah kesiyo bilmiyorum ins almam
ev icinde uzulmuyorum ama mutluda degilim anlata biliyorumuyum
arcak 81 dikkat dikkaat, arcak81 dikkat dikkaaattt :92:
ablanız takipteeee
bı kepce olsun corba iç canım yanında bısı olmaz bence, aksama da muslı varmıs zatenn
kızlar internetten aldığım elbiseler gelmiş bi koşu onları gidip alayım
geliyorum hemeeen
amanda aman pozitiflik böcüğü olmuşunevet canım anlıyorum bende cok hayal kurarım sımdı lojmanda oturuyoruz sıgmıyoruz mesela taa 5 sene sonrasını düşünüyom nasıl olcak nası bı eve geçcez dıye ama hiçbirimizin hayatı 4 4 lük deil olamayızda zaten yeşimin dediği gibi önemli olan saglık ve huzur gerisi gelır merak etme
he poponu görelim yetergıyınce bızede foto koyyyy, cok merak ettım canım, gosterdıgın elbıseler demıı bunlar dugunde gıymeyı dusunduklerın, temmuz basında benımde cok yakın arkadasımın dugunu var ben de dusunuyorum napcam dıyee fıkır olur, ıstemezsen yuzunu gızler fılanda koyarsın olmaz mııı
anaa ben yazana kadar kaçmışşş bileee
herkes yemekmi yiyohayırdır susmuş herkes biri tıp mı dedi
çok geçmiş olsun
ayy cnım benm geçmiş olsun tez vakitte iyileş olurmu bide sen yediklerine içtiklerine özellikle dikkat et hepten hasta olma çok aşırı dercede azaltma yeiceklerini
hayırdır susmuş herkes biri tıp mı dedi
herkes yemekmi yiyoağzı doluyken konuşmuyolar belki.bende çok acıktım su içiyom 4 ten sonra yicem akşam yemeği olsun diye :26:
hoşgeldin canım valla ben pek sık giremiyorum ev taşıdık ev işine koşturmaktan çocuklardan kimseye pek yazamıyorum ama yazarız bundan sonra üzülmeeeeyaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sankigiderim bak
sende hoşgeldin merhabaaaaa ben tuğba
Gel ıkı yenı bırbırımızı ağırlayalım canım en iyisi...
sana hoşgeldin demişmiydim acabaaaaaaaakızlar bende yeniyim tek değilsiniz bende 8 gundur topikteyim,bu arada akşam yediklerim : 80 gr süzülmüş ton balığı ve yeşillik
valla zayıflama sonrasında olurmu bilmem ama ben iki çocuk emzirdim yani anla artık yani fazla sarkma yok ama yumusacık oldular offffffff ben eski halimi istiyommmmmmmmmmmmmarkadaslar zayıflama sonrası göğüslerinizde defarmasyon oluştumu ??????. sarkma veya deri gevşemesi gibi :26: olduysa ne uyguladınız?. lütfen bu konuda bilgi?????.
bencede menün az daha besleyici beslenmelisin dikkat et buna bencee
sabah:
iki dilim ekmek
bir domates,bir salatalık
maydanoz,nane
peynir
ara:
2 küçük domates
öğle:
sosis salam ve kaşar karışımı vardı tabiki yiyemedim çok az bişey aldım çatalın ucuyla
domates salatalık iki kaşık yoğurt
ara:yo
akşam:
bir bardak hazır çorba
ara:
eve gidince iki adet kayısı yemeyi planlıyorum
kızlar nasıl bu mönü yorumlarınızı bekliyik
güzel güzel maşallah ii menü aferinyeni çıtır adayları gelmişler hoşgelmişlerhepimize kolay gelsin kızlar
hemen menümü yazıp geçmişe dalıp geleyimki gündemden kopmayayım değülmüüüüü
uyanınca
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı
2 dlm. kızarmış çavdar ek. üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,1 yuvarlak sucuk(ince dilim ve yağsız tavadaydı),söğüş salata,5 yeşil zeytin,bol çay
ara
7-8 tane fındık,form çay
öğle
az pors.tavuklu şehriye çorbası,az pors.mantar sote,acı taze süs biberi(6-7 tane)
ara
yok bugün iş yeri çok yoğundu(çarşamba pazar kuruluyor ve köyden gelen çok oluyor ve ben offff oluyorum)
akşam
1 küçük etli biber dolma,koca tabak bol taze sarmısaklı yoğurtlu semiz(çiğden cacık gibi susuz sade yoğurtlu)
gün boyu 3,5 lt. su
SPOR:
işte yeterince merdiven in çık eğil kalk(yoğunluktan)cılkım çıktı ve halim kalmadı,gerçi sporun yerini aldı gibi,o yüzden yapamadım
nasıl iyimiki:26::26:
Dur Yolcu70 e kalmış 6 kilo sık biraz totoşunu hayatım aaa yaz geldi walla
heya böyle etkinliklerde ben,m kocişte karnını doyurup geliyobende 4'te yiyecektim ama eşim aradı 5'te gelecekmiş. 1. sınıfların okuma bayramı varmış gel dedim ben sana okurum güldü kapattıtabi güler veliler bir sürü şey yapıyorlar içli köfte sarma...
maşallahhoşgeldin canım valla ben pek sık giremiyorum ev taşıdık ev işine koşturmaktan çocuklardan kimseye pek yazamıyorum ama yazarız bundan sonra üzülmeeee
sende hoşgeldin merhabaaaaa ben tuğba
sana hoşgeldin demişmiydim acabaaaaaaaa:79:
valla zayıflama sonrasında olurmu bilmem ama ben iki çocuk emzirdim yani anla artık yani fazla sarkma yok ama yumusacık oldular offffffff ben eski halimi istiyommmmmmmmmmmmm
bencede menün az daha besleyici beslenmelisin dikkat et buna bencee
güzel güzel maşallah ii menü aferin
kız gel rakip olalım ne dersin kabul et yoksaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar resimlerim bunlar
Eki Görüntüle 199925 Eki Görüntüle 199924 Eki Görüntüle 199927 Eki Görüntüle 199926 Eki Görüntüle 199923
gıyınce bızede foto koyyyy, cok merak ettım canım, gosterdıgın elbıseler demıı bunlar dugunde gıymeyı dusunduklerın, temmuz basında benımde cok yakın arkadasımın dugunu var ben de dusunuyorum napcam dıyee fıkır olur, ıstemezsen yuzunu gızler fılanda koyarsın olmaz mııı
ewet işe daldım ben burayı unutum neyse herkeze çok teşekkür ederim canlarımmmmmmmmm benim canım bu arada bendede 2 tane fıtık war ve yaş 20ne yapsak geçer bu hastalık yaa ama diyetime dikkat ediyorum sena kaptanda afferimi alıcam 73 kiloyum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?