70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu kadar düşündükçe daha cok gözünde büyütüp strese giriyorsun gözünü kapa git biran önce bakim

ayy cnım benm geçmiş olsun tez vakitte iyileş olurmu bide sen yediklerine içtiklerine özellikle dikkat et hepten hasta olma çok aşırı dercede azaltma yeiceklerini

silerken halıyı boyle köpuk köpuk mü oluyo kızlar :26: mutfakhalımı bı kere eşim bı kerede ben sildim ama ıkı defa mutfak lavabosunun alt su borusu patlayıp halı o suyu yedıgı ıcın paklanmıyooo, oyuzden onalrı halı yıkamacıya vercem hazıran ayında fılan ama shaggylerı vermek ıstemıyorumm aslında süpürmekte yetmıyo onları ya, bı sılkelemek lazım da nerden silkeliycem onu aşağıkıler rahatsız olurr dün akşam kolye cmu düşürdüm halıya valla bulamadımmm ha bı saat sonra kocam buldu

ay bılıyomusun bende bebek gorunce fılan hemen gozlerım doluyo, eşidme dıyo zayen aslında sen bebek ıstıyosunda daha erken dıye mantıklı hareket etmeye zorluyosun kendını dıyooo

Son düzenleme:
kosla kullanıyorum ben kol kaslarında çalışıyor. suyu sıcak koyuyorum bol köpüğü olsun diye çocuklar gibi oynuyorum suyla köpünü bezle alıp halıyı siliyorum sonra bezi suyunda yıkayım tekrar köpüğünü alıp sürüyorum kuruyunca bir daha süpürüyorum. ıslakken eşim geçmesin diye geçersen sen silersin diye tehdit ediyorum

evet yine bir hayalkirikligi akupunktura gidemedim kizlar

bugun eve baktik evde tamamen bir hayal kirikligi oldu bende nekadar hayal kurmustum oysaki belkide hata yapiyorum böyle heycanlanip hayal kurmakla neyse hayirlisi olsun diyorum kendimi böyle avutuyorum yapacak birsey yok

hmm yani durulama yapmıyorsun eşimde yapmadı kızdım ben ona ıcım rahat deıl cocuk yere düşen karaker felan yıyebılıyo çünkü aıleme dedıgımde bısey olmaz dıyolar yaa benmı cok düşünüyom hep dıyolar mıkroba alıssın

sağlık olsun umut et ama hayal etme çok üzülürsün.hem dediğin gibi hayırlısı buki böyle olmuş.rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar

hayırlısı olsun canım üzülme birde ben akapunktura hiç inanmıyorum onunla verılen kılolar hep alınıyor kısa sürede cevremde gördüğüm yani.birde bi sürü para döküyosun bence gerek yok

havayla gidiyodur ama sende haklısın sonuçta bu mikrop değil kimyasal bişi her ihtimale karşın önlem almak lazım

haklısın bizde çocuk yok çocuk olmadan elma sirkesini ve arap sabunu deneyeceğim geröekten temiz yapıyor mu diye sonra çocukla zor olur diye düşünüyorum.
gerçi elma sirkesini bulaşıkları elde yıkadğımda ve buzdolbını silmede kullanıyorum ama halı da bilmiyorum nasıl olur :92::92:

sağlık olsun umut et ama hayal etme çok üzülürsün.hem dediğin gibi hayırlısı buki böyle olmuş.rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar

cok haklisin bende öyle dusunuyorum ama yinede iste hayal kurmadanda yasanmiyor yada ben yapamiyorum neyse dedigin gibi rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar

hayırlısı olsun serpicim

hayırlısı olsun canım üzülme birde ben akapunktura hiç inanmıyorum onunla verılen kılolar hep alınıyor kısa sürede cevremde gördüğüm yani.birde bi sürü para döküyosun bence gerek yok

cnaim ben birkere gittim 7 kilo verdikten sonra uc ay hic veremedim akupunktura gittim geri vermeye basladim onun sayesinde cok guzel istah kesiyo bilmiyorum ins almam
ev icinde uzulmuyorum ama mutluda degilim anlata biliyorumuyum

cok haklisin bende öyle dusunuyorum ama yinede iste hayal kurmadanda yasanmiyor yada ben yapamiyorum neyse dedigin gibi rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar
hepimiz aynıyız bu konuda.hayatta en önemli şey sağlık ve aile huzuru bunun dışında bişi için üzülmeye değmez.çok şükür herşey yolunda rabbim vakti zamanı gelince istediğin kapıları bir bir açar sana

cnaim ben birkere gittim 7 kilo verdikten sonra uc ay hic veremedim akupunktura gittim geri vermeye basladim onun sayesinde cok guzel istah kesiyo bilmiyorum ins almam
ev icinde uzulmuyorum ama mutluda degilim anlata biliyorumuyum

bende çok hayal kurarım şöyle olsa bunu yaparım diye olmayınca da üzülürüm hayırlısı derim ama içimde o hayaller kalır. astrolojiden anlamam ama ikizlerin özelliğiymiş hayal kurmak öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…