70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar akşam menümde 1 porsiyondan biraz az bulgur pilavı yedim yanınada 3 kaşık yoğurt,normalde akşam pilav ekmek yememiz diyette ii değil ama benim akşam öğünüm erken oldu bu gun o yuzden yedim pilavda tok tutunca acıkmadım fazla şimdi meyve yemeyi düşünüyorum

yok tatlım yemeğe vermedim kendimi ama düzensiz yedim su içmedim çok fazla o yüzden hemen farketti bende
spor salonuna üyeyim zaten ona gidiyorum tatlım 2 gündür gidemedim sadece
oraya bile gitmesem göksuda yürürüm mis gibi hava da
2 günlük bi durumdu sadece bugün daha iyiyim yeme düzenime geri döndüm
ama yarın artılarda çıkmaktan kurtulamıycam sanırım

ben ev temızlemeye kaçar misafirim varrrrrrrrrr

bugün ki menümü yazayım bende

kalkınca
5i1 yerde çay

kahvaltı
2 dilimden az ekmek
kıymalı yumurta
1 kk peynir
açık şekersiz çay

arada
yok

öğlen
hellimli salata
1 bardak ayran

arada
1 incir

akşam
müsli

arada
meyve
form çayı

gün içinde spor olarak ev temizliği
şimdiye kadar 1.5 litre su içtim akşama kadar 2 olur sanırım

sabah:
bir salatalık
iki domates

ara:
üç adet kuru kayısı

öğle:
domates,salatalık,yoğurt,peynir
bir dilim ekmek

ara:
beş adet erik

akşam:
üç kaşık bezelye yemeği

ara:
üç adet kuru kayısı

bugünkü mönü bu kızlar akşamada limöonlu sodamı içer günü kapatırım

ben de sonunda 72 kiloya düştüm sadece öğlenleri istediğim yemekleri yiyorum onun dışında bir kaç bitkisel takviyeli ürünler kullanıyorum yeşil çay içiyorum yağları yakıyor

haklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok

günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldum ee biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeee.ben de 26 yım canımmmm
o zamnnnnn aç kapıyııııı
canım mümkün olduğunca hazır gıdalar tüketme bence çok zararlı ama arada bişey olmazz ye gitsin.
kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım

kızlar canım chesskek çekiyoooo :83: ama durun domates fırlatmayın çünki sadece görsellerden bakıp yemiş gibi hissediyorum şimdilik
ben deeee çok severimmmm
selam kızlar nasılsınız bugün igne hastane derken giremedim neyse neler yapıyosunuz
geçmiş olsun bitanemmm daha çok gençmişisin.dikkat et.
ama ama ben böle psikolorcimi bozarsanız diyeti bozarımmm

şaka bir yana arkadaşlar dediğim gibi dilerim bu grubunda desteğiyle kilolarımdan kurtulurum
hoşgeldinnnnnn
kızzz maşallah yaşın avantajı iştee hiç 2 tane doğurmuş gibi değilsin
canım biz de 1.5 sene ayrıydık benim de atama oldu sözleşmeli ve ayrı kaldık.bunlar çok normal benim de eşim trip yapardı bana.sakın dert etme onu da anlamaya çalış.arkadaşlarının yanında konuşamıydur tatlım.
eşim başka bi ülkede yaşıyo bir süre sonra hep yanımda olucak inş.

Allah kavuştursunnnnn

ayyy yine çookkk yoğun bir günden merhabaaaaa.bi de bu iks midir nedir bu çıkmışşş kızzz sudemmmm nedir bu öğretmenlerin kağıt kürk işleri anacım yaaaa.öğretmenliğe vakit kalmıyoo heeeee

ben de sonunda 72 kiloya düştüm sadece öğlenleri istediğim yemekleri yiyorum onun dışında bir kaç bitkisel takviyeli ürünler kullanıyorum yeşil çay içiyorum yağları yakıyor
bitkisel takviyesi almaktansa normal yemek yesen daha iyi olmazmı vücudun ihtiyacı olanları bir öğünde toplaman bence yanlışgünde en az 5-6 öğün yemelisin bu bitkisel takviyeleri daha önce kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmem canım ben bu şekilde 20 kilo verdim ama sonuç ilacı bırakır bırakmaz fazlasıyla geri aldım öle ilkaç şeklindede değildi bitki olarak kullanıyordum ama şimdi günde 6 öğün yemeye çalışıyorum yavaş ama devamlı kilo veriyorum nacizane fikrim canım sağlıklı olanı dene az gitsin ama öz gitsin

benide işten çıkardılar neredeyse iki ay olacak ve düzenim altüst oldu bir türlü düzelmedi... durumum çok fena 2 aydır işsiz ve iki aydır evliyim kilo almaya uygun iki farklı sebep ... bende fırsatı hiç kaçırmadım neredeyse 4-5 kilo almışım ...

teşekkür ederim cnm

amin canım inşallahh

merhabalaaarrrr... bende geldim umarımmm çok kalıcı olmam hep birlikte bi alt gruba geceriz bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.

hoşgeldin cnm

olurmu öyle şeyy baskülde ne çıkarsa onu bildireceksin

saol cnm yaaa biraz rahatsızım bu aralar doktor prnesilin vermişt i vuruldum daha sonra 2 gün ara verdim şimdi tekarar başladı agrılarım dewam ignelere anlıacan

geçmiş olsun canım

sabah bildirimden önce temizlikmi yapsam

tuqbacım süper görünüyorsun hayatım maşallahh

bu erkekleri anlamak mümkün deqil

kaptancım senacım çekimlerinin sonuçları çıktı mı hayırlısıyla ? bi de yediklerimi yazıyım...2 kat temizlik yaptım...mahwoldum ya...
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 2 tane zeytin,domates salatalık, şekersiz çay
ara: sanırım yapmadım hatırlamıorum ya walla
öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak, light minik yoğurt
ara: light yoğurttan bol sulu tuzsuz ayran, 3 adet diet bisküwi çörekotlu (aralarda meywe yiyemiyorum içim kıyılıyo daha da acıkıyorum)
akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 yemek kaşığı etsiz türlü, salata

Kızlar beni bugün hararet bastı,,,o yüzden öğlen soğuk yoğurt ve de ara öğünümde ayran içtim... hepsi yağsızdı..ve de bol su koydum...rakı gibi oldu walla
yarın için sabırsızlanıyorum:82:

iki gündür nete girememiştim.çok yoğundum. bugün 25kişilik bir misafir grubum vardı. dünden hazırlıklara başladımıştım. biraz önce gittiler çok yorulmuşum.ayaklarımı uzattım oh beeee rahatladım şimdi biraz geçmişi okuyayım dedim ama çok olmuş daha sonra okuyacağım.bugün misafir olduğu için düzenli yiyemedim. sabah 1 bardak süt içtim. 1 çatal peynir 1 çatal tavada yumurta , 1 haşlanmış yum beyazıyedim ara ve öğle yok akşam 1 dolu kase aşure,yarım tuzlu kurabiye, 1 bardak ayran aralarda su içtim.

teşekkür ederim canım ya
selam kızlarr ben geldimmmmmmmmm

amaan canım hiç kafana takma boşver bidaha arama o arasın aynı benim eşimde öyleydi arayıp kapattığı zaman işim var diye çok kızardım hiç konuşmazdım açmazdım telefonları falan ama şimdi öylemi arada sırada işyerinde olursa sadece işim var ben seni ararım birazdan deyip kapatıyo tabi ona kızamam ama artık öğrendi huyumu ben arayınca ben kapatana kadar kapatmıyo hehehyt ama seninki farklı aslında kapatmaması lazım sonuçta uzaktasın özlemiş karın arıyo seni biraz konuşsan ölürmüsün sanki arkadaşları kurtarıcak sanki onu off sinirlendim şimdi boşver yaaa
valla şuan 23 'üme yeni girdim evleneli 3.5 yıl oluyo evlendikten 10 ay sonra oğluma hamile kaldım bebişim doğdu 3 aylıkken yine gebe kalmışım sonrada kızım dünyaya geldi e tabi iki hamilelik arka arkaya kilolar daha biri gitmeden biri geldi olsun gidiyo yavaş yavaş şurda hedefime ne kaldı

merhaba bende betül canım memnun oldum..

resımlerde cok hos gorunuyorsun.. boyun kaç bu arada merak ettim ??
boyum 1.68 canım

ay inşallah en büyük istedim bu off göbeksiz bir hayat
hoşbuldum

sabahtan beri konuşmuşlar geçmişi okuyana kadar canım çıktı ben geldim konuşan yok
sağol sena ablacım valla benimde canım çıkıyo bu geçmişe gidip gelmek offf,

daha demin eve gelirken durakta azcık oturduk yorulunca annemle kadının biri geldi yağmur yağıyo tabi çocuklarda ıslancak falan hani bunların annesi dedi kadın anneme oda işte burda annesi diye beni gösterince kadın''ay ben seni kız zannediyorum saçını öyle örülü görünce iki tane çocuğunmu var bide'' dedi ayy pek hoşuma gitti saçımı yandan ördümde benim kızı kucağıma alınca rahatsız olmasın saçlarımdan diye ondan ayy pek bi mutlu oldum beaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…