açık bırakıp gitmişlerdir ben de üle yaptımda:26::26:
okumadan duramıyorum valla
kursun nasıl geçti
kaptancım senacım çekimlerinin sonuçları çıktı mı hayırlısıyla ?bi de yediklerimi yazıyım...2 kat temizlik yaptım...mahwoldum ya...
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 2 tane zeytin,domates salatalık, şekersiz çay
ara: sanırım yapmadım hatırlamıorum ya walla
öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak, light minik yoğurt
ara: light yoğurttan bol sulu tuzsuz ayran, 3 adet diet bisküwi çörekotlu (aralarda meywe yiyemiyorum içim kıyılıyo daha da acıkıyorum)
akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 yemek kaşığı etsiz türlü, salata
Kızlar beni bugün hararet bastı,,,o yüzden öğlen soğuk yoğurt ve de ara öğünümde ayran içtim... hepsi yağsızdı..ve de bol su koydum...rakı gibi oldu walla
yarın için sabırsızlanıyorum:82:
teşekkür ederim canım ya
amaan canım hiç kafana takma boşver bidaha arama o arasın aynı benim eşimde öyleydi arayıp kapattığı zaman işim var diye çok kızardım hiç konuşmazdım açmazdım telefonları falan ama şimdi öylemi arada sırada işyerinde olursa sadece işim var ben seni ararım birazdan deyip kapatıyo tabi ona kızamam ama artık öğrendi huyumu ben arayınca ben kapatana kadar kapatmıyo hehehytama seninki farklı aslında kapatmaması lazım sonuçta uzaktasın özlemiş karın arıyo seni biraz konuşsan ölürmüsün sanki arkadaşları kurtarıcak onu off sinirlendim şimdi boşver yaaa
valla şuan 23 'üme yeni girdim evleneli 3.5 yıl oluyo evlendikten 10 ay sonra oğluma hamile kaldım bebişim doğdu 3 aylıkken yine gebe kalmışım sonrada kızım dünyaya geldi e tabi iki hamilelik arka arkaya kilolar daha biri gitmeden biri geldi olsun gidiyo yavaş yavaş şurda hedefime ne kaldı
boyum 1.68 canım
ay inşallah en büyük istedim bu off göbeksiz bir hayat
sağol sena ablacım valla benimde canım çıkıyo bu geçmişe gidip gelmek offf,
daha demin eve gelirken durakta azcık oturduk yorulunca annemle kadının biri geldi yağmur yağıyo tabi çocuklarda ıslancak falan hani bunların annesi dedi kadın anneme oda işte burda annesi diye beni gösterince kadın''ay ben seni kız zannediyorum saçını öyle örülü görünce iki tane çocuğunmu var bide'' dedi ayy pek hoşuma gitti saçımı yandan ördümde benim kızı kucağıma alınca rahatsız olmasın saçlarımdan diye ondan ayy pek bi mutlu oldum beaaaaaa
ayy şimdi havalanıp uçucam haaaaaaaaa şımartma kız beniresimlerindede öylesin cnm hiç anne olmuş gibi durmuyorsun maşallahh bnm tatlımaa
iyi akşmlar arkdaşalr nasılsınızzzzz?dünden beri net yoktu anca akşam üzeri geldi
tam olarak mide rahatsızlığın ne canım?
geçmiş olsun canım inşallah tgeçer çabucak sabaha bişeyin kalmazbugün isveç diyetinin ilk günüydü ve ben antibiyotik kullandım boş mideye dokundu tabi ... saatlerdir ağrı yapıyor. diyetin ilk günüde bozuldu. yemek yediğim zamanda geçmedi ... hatta midemi bulandırdı .. halada inanılmaz ağrı yapıyor ...
benim cocammm çokk fenaaa, ben diyet yapmaya çalışıyorum. akşam yemeğini erken yedik. adam kalktı pizza siparişi verdi yaaabirde bana diyoki sanada incecik hamurdan söyledim . Allahımmm ya benim zayıflamama yardım et yada cocamın kilo almasınııı sağla
hay sizin çenenize pardon klavyenizeanam geçmşşi okuyamıyorum bileee yolculukta regl nefret ediyorummm ama offfff :26: :26: :26:
az kaldı çıtırlarım kavuşcazzzzz
geçmiş olsun canım inşallah tgeçer çabucak sabaha bişeyin kalmaz
aminnnnnnnnnnn benimde kocam öyleeeee bana diyoki sen kilo vercen diye evin tadı tuzu gitti
çünkü önceleri gece1de işten gelince çekirdek kola ve abur cubur meyve ne ararsan vardı yerdik keyifli keyifli ama 5 aydır hiç yedirmedim geceleri sayemde 3kilo verdi dahada bana karışma ben memnunum kilomdan diyo şişmanlada gör sen şimdi bişey yokta ondan rahat böyle
kızlar kahvemin yarısını sizle yarısnı eşimle içtim ohh aklımı başıma getridim gideyim son notlra bakayım menüleride yazmadım ,bugünüm iydi ama dün ocısssalırmdan yedim malesef dengelemeye çalıştım ama olmadı galiba:26:arkdaşalr hatta 2side benden çok kilolu benden çook yediler bissürü börek yediler,tabi bu benim suçumu kapamazzzacıkmıştıkta ders çalışırken haydi iyi akşamlar.pazar akşmı itibairyle size bol vakit harcıycammmmm,konuşacakalrımda varrr siz merak ede durun ben gelicemm sözzzz:87::87::87:
herkesi öptümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?