yani tam anlamadım mevzuyu:26:burdamı o arkadaş?
bugün isveç diyetinin ilk günüydü ve ben antibiyotik kullandım boş mideye dokundu tabi ... saatlerdir ağrı yapıyor. diyetin ilk günüde bozuldu. yemek yediğim zamanda geçmedi ... hatta midemi bulandırdı .. halada inanılmaz ağrı yapıyor ...
kızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acabaya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık
canım bence sinirle söylenmiş bi durumduryo hayır olaylar daha farklı boyutlara geldi arkadaşı askere gidicekmiş meğer eve gelmiş ben annemlerde olduğum için haberim yok sonra bana telefon açtı 9-9:30 gibi evdeyim gel diye bende amcamın yanınada bi uğrayayım dedim malum hasta hemen tam o saatte evde olucaktım aradım cnm geliyorum ben diye bana gelme dedi arkadaşlarıyla evdeymiş o hazırlığı falan da evde yapıyomuş çok önem verdiği bi insan askere gidiyo ya bende dedimki neden gelmeyeyim biz alkol alıyoruz gelme dedi o sinirle zıkkım iç inş. dedim ve kapattım sonra o sinirle tekrar tekrar aradım ama açmadı en sonunda açtı ya bide seninle mi uğraşıcam zaten burda dertliyim ben en sevdiğim insanı askere yolluyorum bana destek olmuyosun da köstek oluyosun seninle uğraşamam dedi artık bu saatten sonra onunla beraber olamam evdekilere hiçbişi söylemedim nasıl söyliceğimide bilmiyorum ailem çok kızar bu yaptığınnı duyarsa hiç içmezdi ben onu dini bilgisi tam bi insan olduğu için sevmiştim halbuki ama o naptı beni alkole ve arkadaşına tercih etti bu kadar basit oldum gözünde
diyetı bırakmamam için biri bana bişey sölesin.......
çocuklugumdan berı obur bırıyım ve hep çok yedım.
ama son zamanlarda kek,çikolata,gofret,dondurma da dahıl herşeye hasretım okadar az yıyorum ki........
ne ekmek yıyorum,ne reçel,ne hamur....
ama kılo veremıyorum....vucudum nasıl bır dırenişte anlamadım....
1.wc sorunum var.(genelde 3 gunde 1 )
2.regl olcam.
3.karnım 5 aylık hamıle gibi...
ve alerjım oldugu ıcın her gun yemek kaşıgı pekmez içmek zorundayım sanırım o bana kılo aldırıyo yaptıgım dıyet boşa gıdıyo....
evimi karıncalar bastı acil yardım istiyorum...........temızlgıgı yapıp her yerı çamaşır suyuyla sıldıkten 1 saat sonra her yerde karınca bitiyo.............
baş.kılom:77.6
hedef :65
gecen hafta:72.6
bu haft:72.5
gıden :sadece 100 gram
top gıden :5 kılo 100 gram.
ustelık bu hafta 2 kez 1 saat yürüdüm.akşamdan kaytısımı yedım,5 ı bı yerde çayımı ıctım
iyi fıkır ne zamandır sirkelı ballı ılık su i.miyosum
5i bı yerdenın tadıda çok kötü ya nacak soguyunca dıkıyom tepeye bı dıkişte içiyom
fıstık senın maşş. var zaten yaaaaa.
ama benım nerdeyse 1 aydan fazla olacak vucut bu kadarda direnmez heralde.....
Günaydın kızlar, kilo veren bütün arkadasları tebrik ediyorum, bu hafta topıkce guzel kılolar verılmış maşallahh
ben de 4 günlük kayınvalide kacamagı ve uzerıne regl olmama ragmen bişiler yapmışım kendi çapımda ama benım de en yakın zamanda şu tuvalet problemıne cözüm bulmam gerekiyooo :26:
başlangıç :79
geçen hafta :76.20
bu hafta :75.50
giden/gelen :700 gr
toplamda giden :3.50
hedef :58
başlangıç:78
geçen hafta:75
buhafta:75
giden yookk,
gelende:yokkkkk
başlangıç traihimde enson 23 nisan dedimdi ama ben yıllardır başlamımışımmmm
hedeff: 65.........
ben 7 ay önce başladım ya ben napıyım?ben diyete dün başlamdımm yani nedense hiç değişim yokazıcık barim olsaydı şaka bi yana umarım haftaya güzel bi kilo kaybı ile yazarım bende buraya kilomu ama şuan hala 76.5
fıstık senın boyun kaç?
düğünde kaç kıloydun düğün foton kılolu degıldı?
düzene sokmalıyım galiba müsli de yıyom ama düzensiz bazen öğlen yemegı yerıne bazen akşam.bazen kahvaltı hiç belli olmuyo.tatlım yinede sen bilirsin ama fikrimi söylemek istedim
dediğin diyeti bende yaptım bi zaman ama inan ki geri alınıyor verdiğin kilolar
çünkü o diyette nerdeyse hiç bişey yemiyorsun
2 kilo vermiştim sanırım ben ama normal beslenmeye devam ettiğimde aynen geldi kilolar
canım bence sinirle söylenmiş bi durumdur
sakin sakin oturup konuştuğunuzda her şey yoluna girer bence
birbirinize biraz zaman verin sadece
ayrıca ailene yansıtma bence bu durumu çünkü sonrasında aranız düzelirse ailen eşine karşı tavır takınabilir seni üzdüğü için
canım bende sen gibi anca 100-200 gr veriyorum en fazla 500 gr verdim
hele bugün +100gr dayım ama hiç üzülmüyorum çünkü dün +900gr daydım
sorunların benimkine benzediği için kendimde uyguladığım şeyleri sana sölemek istiyorum
kabızlık sorunu bende de vardı 10 gün çıkamadığımı bilirim
bu sorun için şöyle bi çare buldum kahvaltı öğle yemeği arasında 2 kaşık müsliyle 1 çay bardağı süt içtim bi süre hem ara öğün gibi yemiş olursun hemde sağlıklı
şuanda saat 10 dedin mi benim yerim bellidir
karnım hamile gibi demişsin
benimde öyleydi gerçekten bi kaç foto da bildiğin hamileyim yani
bol bol su içtiğinde çok wcye çıkıyosun ve tüm ödemler gidiyor göbek küçülüyor
bu dediklerimi biraz dene gör bak nasıl gidiyor göbek
fıstık ya inşallah sabah berı sınrıden kendımı yemey verdım zaten...neyse toparlanıcam pes etmıtycem 7 aydır yılmadıysam bi kaç ay daha yılmadan devam edıcem...tekı 65 görene kadar...saol cnm benim, daha coklarını sen wer inşallah
ben ilk ay fazla verdim ondan böyle, bu ay 3 kilo bile olmadı
şu evreni hasarsız atlatırsan zaten pıtır pıtır gitcek kilolar, herkesin metabolizması farklı pes etme sakıın oluy muu
gayet ii bebişim tebrik ederim, küçük zehir gibi acı biber turşuları oluyo ya biberiye turşusu da diyolar, ben hergün 4-5 tane yiyorum üstüne pul biber döküp, şimdi haftada 3-4 kere kesin cıkıyorum..önceden 7-8 günde 1 cıkardım oda zorlamayla
turşular cok acı gelirse 2 yk yogurdun içine koy üstüne pulbiber serp öyle ye
en azından artıda degilsin, üzülmee
tatlım boyuna göre 58 çok aaz değil mi? bari 60 olsun.ben 71 felanım dıyetısyen ıdeal kılon 65 dedi.1.68-1.70 gibi bişi boyum canım; düğünde kac kılo olduğumu bılmıyorum cunku ılk defa tartıyı buraya baslayınca aldım eveama dugun zamanı eşya ara, gelınlık ara özellikle de yazın o sıcagında ev ara derken kilo vermıstımm
benım sorunum daha cok belden asagısıyla ılgılıevlere şenlikkk bir popom ve basenlerim olduğu için gelinlik benım ıcın biçilmiş kaftandı üstü sarıp sarmalayan alttan ise kabarıklıktan bısı belli etmeyennn
aşırı kilolu değilim ama giderek balık etli olmayıda geciyodum, ben de önüne gecmem lazım deyıp topıke dahıl oldummm işte
canım eşin yutdusunda demıstın ve senden habersız gelmıs sana süpriz yapacagına evde gızlı asker ugurlama partısı mı yapmaya kalkıyo ve sana sert cıkıyo cok ayıp yanı sana karsı saygısızlık kusura bakma amayo hayır olaylar daha farklı boyutlara geldi arkadaşı askere gidicekmiş meğer eve gelmiş ben annemlerde olduğum için haberim yok sonra bana telefon açtı 9-9:30 gibi evdeyim gel diye bende amcamın yanınada bi uğrayayım dedim malum hasta hemen tam o saatte evde olucaktım aradım cnm geliyorum ben diye bana gelme dedi arkadaşlarıyla evdeymiş o hazırlığı falan da evde yapıyomuş çok önem verdiği bi insan askere gidiyo ya bende dedimki neden gelmeyeyim biz alkol alıyoruz gelme dedi o sinirle zıkkım iç inş. dedim ve kapattım sonra o sinirle tekrar tekrar aradım ama açmadı en sonunda açtı ya bide seninle mi uğraşıcam zaten burda dertliyim ben en sevdiğim insanı askere yolluyorum bana destek olmuyosun da köstek oluyosun seninle uğraşamam dedi artık bu saatten sonra onunla beraber olamam evdekilere hiçbişi söylemedim nasıl söyliceğimide bilmiyorum ailem çok kızar bu yaptığınnı duyarsa hiç içmezdi ben onu dini bilgisi tam bi insan olduğu için sevmiştim halbuki ama o naptı beni alkole ve arkadaşına tercih etti bu kadar basit oldum gözünde
kızlar eşimle bir anlaşma yaptık,aslında bu anlaşma yıllardır var ama bu sefer başarabilirim gibi bir hırsım var, olay şu:
ben 55 kiloya indiğim gün eşim sigarayı bırakacak.biz tanıştığımızda 10 yıl önce bile 58 kiloydum bunu bildiği için imkan ihtimal vermiyo,aslına bakarsanız o kadar veremem sanki o kiloya inersem zayıflıktan ölürüm gibi geliyoama napcan işte anlaşma anlaşmadır. :82:
bende eşimin sigarayı bırakmasını nasıl istiyorum size anlatamam,sizce bir gün 55 i görmem çok mu zor,yaşım 28,5,boyum 1.58
ahh ne çok kafder arkadaşım varmış bir bir dökülüyolar.canım eşin yutdusunda demıstın ve senden habersız gelmıs sana süpriz yapacagına evde gızlı asker ugurlama partısı mı yapmaya kalkıyo ve sana sert cıkıyo cok ayıp yanı sana karsı saygısızlık kusura bakma amabıran önce konusun bence hatasını soyle ınsallah anlar tabıkı boşanma hemen karar verılecek durum deıl bunu da mı esın soyleıd yoksa canım cok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ınsallah eşine de Rabbim hidayet versin.
bence boyun ıcın 55 az deıl canım 50 dır hatta ıdeal kılon ben 1.70 ım ıdealım 61 çünkü
sudem bende sneın kaderdasınız yaa bende cok zor verıyorum bırde ben spor da yapamıyorum am avazgecmıyorum canım napalım saglık olsun verırız ınsallah.burda herkes 1 küsür kg verırken ben ya 30 500 yada artılarda oluyorum yada yerınde sayıyorum.4 ay oldu dıyete baslayalı daha 7 kg bılem olmadı yaagercı ben yavas ve kalıcı olsun dıyordum am abu kadar yavas ıstemıyordum dedıgım gıbı saglık olsun ama bırakma bence en azından almanı engellemıs oluyorsun boyle
kızlar maşallah güzel kılolar vermıssınız hepınızı coooook tebrık ederım.kılo veremeyen ve artıda cıkanlarada yılmak yok yola devam dıyorumbende bıldırım yapayım ayrı sayfaya olsun ama
düzene sokmalıyım galiba müsli de yıyom ama düzensiz bazen öğlen yemegı yerıne bazen akşam.bazen kahvaltı hiç belli olmuyo.
fıstık ya inşallah sabah berı sınrıden kendımı yemey verdım zaten...neyse toparlanıcam pes etmıtycem 7 aydır yılmadıysam bi kaç ay daha yılmadan devam edıcem...tekı 65 görene kadar...
tatlım boyuna göre 58 çok aaz değil mi? bari 60 olsun.ben 71 felanım dıyetısyen ıdeal kılon 65 dedi.
canım garıp bı sekılde ne zaman zayıf oldugumu dusunsem aklımda 58 kılo canlanıyodu, sanırım kılom yerındeyken en son 58 kıloyken tartıldımmben de o yuzden ılk gırdıgımde hedefe 58 yazdım
ben hedefımı koyayım da ne kadar yaklasırsam o kadar kardırrr
okuldan canım mesele uzun oldugu için yazmadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?