70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın,hiç tadım yok,uyumadım desem yeridir oğlumun ateşi çıktı,38-39 arası seyretti
genta iğnesindendir dedi dr.bugün sonuncu iğne,bakalım..
bildirimimi özelden yaptım,buraya da yapayım
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:76.8 kg
Bu hafta: 76.2 kg
Giden:600 gr
Toplam giden: 1800 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

tatlım yinede sen bilirsin ama fikrimi söylemek istedim
dediğin diyeti bende yaptım bi zaman ama inan ki geri alınıyor verdiğin kilolar
çünkü o diyette nerdeyse hiç bişey yemiyorsun
2 kilo vermiştim sanırım ben ama normal beslenmeye devam ettiğimde aynen geldi kilolar

canım bence sinirle söylenmiş bi durumdur
sakin sakin oturup konuştuğunuzda her şey yoluna girer bence
birbirinize biraz zaman verin sadece
ayrıca ailene yansıtma bence bu durumu çünkü sonrasında aranız düzelirse ailen eşine karşı tavır takınabilir seni üzdüğü için

canım bende sen gibi anca 100-200 gr veriyorum en fazla 500 gr verdim
hele bugün +100gr dayım ama hiç üzülmüyorum çünkü dün +900gr daydım
sorunların benimkine benzediği için kendimde uyguladığım şeyleri sana sölemek istiyorum
kabızlık sorunu bende de vardı 10 gün çıkamadığımı bilirim
bu sorun için şöyle bi çare buldum kahvaltı öğle yemeği arasında 2 kaşık müsliyle 1 çay bardağı süt içtim bi süre hem ara öğün gibi yemiş olursun hemde sağlıklı
şuanda saat 10 dedin mi benim yerim bellidir

karnım hamile gibi demişsin
benimde öyleydi gerçekten bi kaç foto da bildiğin hamileyim yani
bol bol su içtiğinde çok wcye çıkıyosun ve tüm ödemler gidiyor göbek küçülüyor
bu dediklerimi biraz dene gör bak nasıl gidiyor göbek

günaydın kızlar kilo bildiririmi özelden yaptım buradanda yapmak istedim

başladıgım kilo 78 0

giden kilo : 5

şimdiki kilo : 73

toplam süre 15 gün şaşkınım

kilo veren butun arkidisleri tebrik ediyorum vermeyenler uzulmesin haftaya insalah ...
AYSEBAHAR VE BARKININ DONMUSUNUZ HOS GELDINIZ.....
KILO BIL
baslangic82.5
gecen hft:68.1
bu hft:67.1
giden:1000
toplam giden:15.4
hedef:60

Son düzenleme:

saol cnm benim, daha coklarını sen wer inşallah

ben ilk ay fazla verdim ondan böyle, bu ay 3 kilo bile olmadı

şu evreni hasarsız atlatırsan zaten pıtır pıtır gitcek kilolar, herkesin metabolizması farklı pes etme sakıın oluy muu

gayet ii bebişim tebrik ederim, küçük zehir gibi acı biber turşuları oluyo ya biberiye turşusu da diyolar, ben hergün 4-5 tane yiyorum üstüne pul biber döküp, şimdi haftada 3-4 kere kesin cıkıyorum.. önceden 7-8 günde 1 cıkardım oda zorlamayla

turşular cok acı gelirse 2 yk yogurdun içine koy üstüne pulbiber serp öyle ye

başlangıç:78
geçen hafta:75
buhafta:75
giden yookk,
gelende:yokkkkk
başlangıç traihimde enson 23 nisan dedimdi ama ben yıllardır başlamımışımmmm
hedeff: 65.........

en azından artıda degilsin, üzülmee

ay maşallah herkes ne güzel klo vermiş ben bu hafta çok az verdim çünkü 10 gün sürecek bi regl dönemin içindeyim daha 7 günüm var ve doğal olarak hala şişliğim var bu arada eşim aradı yaklaşık bir saat kadar beni ikna etmeye çalıştı şimdilik sadece sinirim biraz yatıştı en azından ağlamayı durdurdum ve mantıklı düşünmeye başladım bakalım nolucak dua edin kızlar

çok gururla olmasada dün ki +900 gr dan bugün +100 gr olmak benim için sevinç oldu

Başlangıç:79.6
hedef:70
geçen hafta:76.4
bu hafta:76.5
toplam giden:3.1

geçen hafta 75 i görmüştüm bu hafta da görcem

Son düzenleme:
ben diyete dün başlamdımm yani nedense hiç değişim yok azıcık barim olsaydı şaka bi yana umarım haftaya güzel bi kilo kaybı ile yazarım bende buraya kilomu ama şuan hala 76.5
ben 7 ay önce başladım ya ben napıyım?
kılavuzla beraber başlamışız.o 20 kılo verdi
ben ie 5 kılo ya ben napım.başımı nerelere vurum.ya varya acaip mutfak kadınıyımdır normalde.

gecenın 12 sı de olsa kısır da yapardım.her akşam tatlımı yapardım .kek,pasta,börek eksık etmezdım

eskıden.ama şu 7 ayda bunları yapmadım da ne oldu?

sadece 5 kılocuk gitti.....

fıstık senın boyun kaç?
düğünde kaç kıloydun düğün foton kılolu degıldı?

1.68-1.70 gibi bişi boyum canım; düğünde kac kılo olduğumu bılmıyorum cunku ılk defa tartıyı buraya baslayınca aldım eve ama dugun zamanı eşya ara, gelınlık ara özellikle de yazın o sıcagında ev ara derken kilo vermıstımm
benım sorunum daha cok belden asagısıyla ılgılı evlere şenlikkk bir popom ve basenlerim olduğu için gelinlik benım ıcın biçilmiş kaftandı üstü sarıp sarmalayan alttan ise kabarıklıktan bısı belli etmeyennn
aşırı kilolu değilim ama giderek balık etli olmayıda geciyodum, ben de önüne gecmem lazım deyıp topıke dahıl oldummm işte

düzene sokmalıyım galiba müsli de yıyom ama düzensiz bazen öğlen yemegı yerıne bazen akşam.bazen kahvaltı hiç belli olmuyo.
fıstık ya inşallah sabah berı sınrıden kendımı yemey verdım zaten...neyse toparlanıcam pes etmıtycem 7 aydır yılmadıysam bi kaç ay daha yılmadan devam edıcem...tekı 65 görene kadar...

tatlım boyuna göre 58 çok aaz değil mi? bari 60 olsun.ben 71 felanım dıyetısyen ıdeal kılon 65 dedi.

canım eşin yutdusunda demıstın ve senden habersız gelmıs sana süpriz yapacagına evde gızlı asker ugurlama partısı mı yapmaya kalkıyo ve sana sert cıkıyo cok ayıp yanı sana karsı saygısızlık kusura bakma ama bıran önce konusun bence hatasını soyle ınsallah anlar tabıkı boşanma hemen karar verılecek durum deıl bunu da mı esın soyleıd yoksa canım cok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ınsallah eşine de Rabbim hidayet versin.

bence boyun ıcın 55 az deıl canım 50 dır hatta ıdeal kılon ben 1.70 ım ıdealım 61 çünkü

sudem bende sneın kaderdasınız yaa bende cok zor verıyorum bırde ben spor da yapamıyorum am avazgecmıyorum canım napalım saglık olsun verırız ınsallah.burda herkes 1 küsür kg verırken ben ya 30 500 yada artılarda oluyorum yada yerınde sayıyorum.4 ay oldu dıyete baslayalı daha 7 kg bılem olmadı yaagercı ben yavas ve kalıcı olsun dıyordum am abu kadar yavas ıstemıyordum dedıgım gıbı saglık olsun ama bırakma bence en azından almanı engellemıs oluyorsun boyle

kızlar maşallah güzel kılolar vermıssınız hepınızı coooook tebrık ederım.kılo veremeyen ve artıda cıkanlarada yılmak yok yola devam dıyorum bende bıldırım yapayım ayrı sayfaya olsun ama

ahh ne çok kafder arkadaşım varmış bir bir dökülüyolar.
canım kılo versem üzülmuycem helal olsunda .
ben okadar yemekten herşeyden tatlıdan uzak duruyum yürüyüş yapıyım sebze yıyeyım...sonrada 1.5 kılo kesın verdım derken donk 100 gram...

Kızlar günaydın kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler yılmak yok

bildirimim

başlangıç 78.2
geçen h. 70.7
bu hafta 69.2
giden 1.5
toplam giden 9
hedef 60

canım garıp bı sekılde ne zaman zayıf oldugumu dusunsem aklımda 58 kılo canlanıyodu, sanırım kılom yerındeyken en son 58 kıloyken tartıldımm ben de o yuzden ılk gırdıgımde hedefe 58 yazdım
ben hedefımı koyayım da ne kadar yaklasırsam o kadar kardırrr

aslında kılo bunyeyle,

kemık yapısıyla,sıklaşmayla da ılgılı sen boylarında bı arkadaş var 60 kılo tüy gibi ya aşırı zayıf.

aynı kılo aynı boydakı ınsanlarda bir duramayabılıyo...

mesela ben ne kadar çok versem de kemıklıyım.aşırı zayfı olamam.aılecek bıde ırsi bizde bütün kılolar basenlere dağılmış durumda

okuldan canım mesele uzun oldugu için yazmadım....

buarada incinmeye gelmiyo dediğim ben değil o malum dediğim bölgem yani kabızd aolmuycan ishaldeyoksa ister gel ister gelme yaşam boyunca herşey güllük gülüstanlık geçmezkiihassaa bir kişiliğm var çok üzldüğümde kabzı olur tıkanıtım malesef..ama zaman ve yaş geçtikçe olgunlaşıp,büyüdüm sabrı öğrendim azda olsasudem buhafta ne denesek senle??yeni bi diyet ilaç falanmı gizlice kimse duymadanişte veremediğim dönemlerde arayış olurya insana sinir gelince yöntemler arıyorrr tabi çok sağlam kıçım varya ikimizde kabız mağdurileri

aslinda kizlar aksamdan beri ck kotuyum aksam kardesim saat 22.30 da arayip gec gelecegini ve patronunun is kazasinda oldugunu ve gec gelecegini soyledi daha 24 yaslarinda evin tek oglu onlarda ordulu allah yakinlarina sabir versin annesi diyormus oglum sen gitin ben kimi tellefoonla arayip nerdesin niye gelmedin diyecem cok zor vallah... oyle birseyki burda tanidigim bes aile tek erkek cocugunu hep kazaya kurban vermis gurbete dahada bir zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…