aslında kılo bunyeyle,
kemık yapısıyla,sıklaşmayla da ılgılı sen boylarında bı arkadaş var 60 kılo tüy gibi ya aşırı zayıf.
aynı kılo aynı boydakı ınsanlarda bir duramayabılıyo...
mesela ben ne kadar çok versem de kemıklıyım.aşırı zayfı olamam.aılecek bıde ırsi bizde bütün kılolar basenlere dağılmış durumda
aşk meyvesinden önce 65 ı görcez inş.canım uykumuzu düzene sokucaz o zamn erken yatıp erken kalkıcaz vaktınde yıycez.
ben öğlencyım 12 den sonra gidip 6 ya dogru gelıyom kafeye gıdersem 7 de felan
benden de alkışş
tabi ver 1.5 sonna veremeynler yılmasınnntebriklerrr..inş...arcak,sudem ve bende burda nutuklar atıcaazzzzz
ya çok üzüldüm harbi dünkü olaydan sonramı oldu bu gerçekten acele karar vermeyin olur öyle şeyler hemen bitirmek yersiz bence ii düşünün canım son pişmanlık ele girmezkızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acabaya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık
mesaj sayısı az olduğu için özele yazamıyorum
diyet baslangıç tarihi:17/05/2011
başlangıç:74 (reglydim)
10 gün oldu şuanki kilom 72
hedef kilom : 55
şu kilo çizelgesini birisi hayrına yapıverse çok sevinecem yaaa
canım ya keşke 65 e anlaşsaydın .eşin sigarayı daha erken bırakırdı 55e de ulaşırsın ama çok zayıf mı olursun bılemıyorum.evelendıgınde zayıfmıydın?
hadi ya maşş.ay harıkasın ya ...
ya biizmkıler varya ruhları göçmüş...öğrencılerın hallerı perişan o öğretmenler gıtmelıler canım....
canım senın yaşında genctır bızde 10 yılı doldurmuş dedıklrım en az 10 yıl 20 yıldan fazla olup biizm okulda 13-15 snedır çalışanda var.20 sene çalışan da var.ben bu uygulamanın güzel olacağını düşünüyorum kendı açımdan.
tatlım senın işin de zormuş.
bizdede bağısak problemlı bı arkadaş vardı.ne dersek alınırdı onun mu bedduasını aldım ne.bişiler sölemıştı net hatırlamıyorum.
kilo veren butun arkidisleri tebrik ediyorum vermeyenler uzulmesin haftaya insalah ...
AYSEBAHAR VE BARKININ DONMUSUNUZ HOS GELDINIZ.....
KILO BIL
baslangic82.5
gecen hft:68.1
bu hft:67.1
giden:1000
toplam giden:15.4
hedef:60
ayşebaharcım özledik seniii
aslinda kizlar aksamdan beri ck kotuyum aksam kardesim saat 22.30 da arayip gec gelecegini ve patronunun is kazasinda oldugunu ve gec gelecegini soyledi daha 24 yaslarinda evin tek oglu onlarda ordulu allah yakinlarina sabir versin annesi diyormus oglum sen gitin ben kimi tellefoonla arayip nerdesin niye gelmedin diyecem cok zor vallah... oyle birseyki burda tanidigim bes aile tek erkek cocugunu hep kazaya kurban vermis gurbete dahada bir zor...
kızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acabaya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık
kızlar eşimle bir anlaşma yaptık,aslında bu anlaşma yıllardır var ama bu sefer başarabilirim gibi bir hırsım var, olay şu:
ben 55 kiloya indiğim gün eşim sigarayı bırakacak.biz tanıştığımızda 10 yıl önce bile 58 kiloydum bunu bildiği için imkan ihtimal vermiyo,aslına bakarsanız o kadar veremem sanki o kiloya inersem zayıflıktan ölürüm gibi geliyoama napcan işte anlaşma anlaşmadır. :82:
bende eşimin sigarayı bırakmasını nasıl istiyorum size anlatamam,sizce bir gün 55 i görmem çok mu zor,yaşım 28,5,boyum 1.58
canım bosanmayı hemen düşünme o son nokta once sorunlarınızı halletmeye calısın yanı eşinkendi yanlıslarını bı düzeltsın evlılıgınınz yenıysede olur boyle dah atam oturmadıysa hatırlayamadım sımıd ne kadarlık evlısın kac yasındasın eşin kac yasında ve ayrı yasamanızda onemlı bı sorun düzeltebiliyorsanız bunu düzeltin ınsanız gözden uzak olunca gönüledn de ırak olunabılıyo malesefyok canım isteyen benm ayrılmayı sabahtan beri dil döküyo bana da hak ver cart curt diye ama sinirim yatıştı sadece hala boşanmayı düşünüyorum bu ilk değilki bu dördüncü kez ayrılığın ciddi ciddi eşiğine geldiğimiz bir durum aslında ayrılık olucaksa eğer şimdi olmalı çünkü çocuk falan da yok malum bir zorluğu olmaz en azından sadece üzülürüz
haklısın mesela ben 76 kiloyken 40 bedendim gerçi şimdide öyleyim çok hafif bi bolllaşma var sadece elbiselerimde ben 76 yım diyince bana hadi be en fazla 62sindir falan diyolardı ve ben 60 kilo falan olduğumda incecik oluyorum
canım bosanmayı hemen düşünme o son nokta once sorunlarınızı halletmeye calısın yanı eşinkendi yanlıslarını bı düzeltsın evlılıgınınz yenıysede olur boyle dah atam oturmadıysa hatırlayamadım sımıd ne kadarlık evlısın kac yasındasın eşin kac yasında ve ayrı yasamanızda onemlı bı sorun düzeltebiliyorsanız bunu düzeltin ınsanız gözden uzak olunca gönüledn de ırak olunabılıyo malesef
cok sanlısınbende sudem gıbıyım 67 oldum boyda 1.70 hala göbek felan duruyor kalınım kalın :84::84::84::84::84:
inşallah canım neler denedim bırakmadı sigara kullanması çok canımı sıkıyo,kilolarımda canımı sıkıyo,1 taşta 2 kuş olacak iniallahbence inebilirsiniz boyunuz için 55 uygun fıstık gibi olursnuzhem çok iyi bir anlaşma eşinizin sigarayı bırakması
canım ya keşke 65 e anlaşsaydın .eşin sigarayı daha erken bırakırdı 55e de ulaşırsın ama çok zayıf mı olursun bılemıyorum.evelendıgınde zayıfmıydın?
evlendiğimde 65 idim,tanıştığımızda 58 ama eşim sen tanıştığımızdada balık etliydin der hep beni hiç zayıf bilmiyo yani 55 te aslında bana ideal çünkü bayum 1.58 ama o halimi hiç hatırlamıyorum
ya biizmkıler varya ruhları göçmüş...öğrencılerın hallerı perişan o öğretmenler gıtmelıler canım....
canım senın yaşında genctır bızde 10 yılı doldurmuş dedıklrım en az 10 yıl 20 yıldan fazla olup biizm okulda 13-15 snedır çalışanda var.20 sene çalışan da var.ben bu uygulamanın güzel olacağını düşünüyorum kendı açımdan.
.
ben fen ve tek.öğretmeniyim 6.yılımı çalışıyorum ilk tayinim izmire olunca 5 yılda anca 52 puanım oldu,bu yer değişikliği olayı bana ters çünkü beni bu puanla ya kiraza yada kadifekaleye atarlar,naparım yaaaa,oyyy anam oyyyycanım kesın değil daha seneye uygulanmayı düşünülen bi proje.doguyu ben bılmıyom.
sanırım şöle her okula 1 müfettiş verılecek .bizi 1. müfettiş.
2.idare.
3. velıler degerlendırecek.
bunun dışındada 5 yılı dolduran ıadrecı ve 10 yılı doldruan ögretmen yer deıgtırecek.sadece aynı okul degıl dıye bılıyorum.durduk yere nıye dogu olsunkı.????????
seneye bellı olur?uygulamaya geçilecek mi?millet itiraz eder.itirAZLAR kabul edılırse eskı ta eskı hamam da olabılır canım.
bekleyek görek bakem ne olıcek?benım tuzum kuru gibi 3.5 sene oldu daha....
haklısın tatlımda hedef çok uzakkkbence boyun ıcın 55 az deıl canım 50 dır hatta ıdeal kılon ben 1.70 ım ıdealım 61 çünkü
azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz sen devam et dietine görürsün inşallah 55 kg yi umutsuzluğa kapılma madem anlaşma yaptın kadının fendi erkeği yendi olacak :))
ay bunlarıda buldu 25 gün olmuş çekileli ayyy kaç kiloydum bilmem hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 200338 Eki Görüntüle 200337
oyhh çok sekşisn yavrumay bunlarıda buldu 25 gün olmuş çekileli ayyy kaç kiloydum bilmem hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 200338 Eki Görüntüle 200337
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?