ayyy cnm benm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. rabbim Efendimize komşu eylesin
amin inşallah tüm göçüp giden sevdiklerimiz bu mertebeye ve huzura ulaşırlar inşallah.Allah rahmet eylesın canım huzur ıcınde yatsın ınsallah
amin inşallah tüm göçüp giden sevdiklerimiz bu mertebeye ve huzura ulaşırlar inşallah.
erkekler şımartılmayı kadınlardan daha çok sever.ve eşlerinden en çok istedikleri şey önemsenmektir.eşime tost yaptım şimdi çocuk gibi döke saça yiyor.kızmıyorum diye böyle yapıyodun dimi dedim evet dedi.annesi olsa 100 kere dökme yapma etme derdi.ben seni çok şımartıyorum dimi dedimgülümsedi.ve inanmazsın biz eşimle aynı yolda yürümek dışında hiçbir ortak zevke sahip değiliz tek özelliğimiz birbirimizi her konuda önemsememiz.3 ay sonra 10. yılımıza giricez ortada çoluk yok çocuk yok.ve inanmazsın ilk evli olduğumuz dönemden daha çok uyumluyuz şuan.biraz sabır etmelisin erkek sabır etmez bunu erkekten bekleme.sen sabır göstermeli karşındakini önemsemelisin.çabaların baktın sonuçsuz kaldı erkenden yollarını ayırırsın.ama henüz çok erken.ve asla terk etmekle alakalı sözler dile getirme eşini bi süre kendinden soğutursun.sevgi yatakda değil gönülde hissedilmedikten sonra bi anlam taşımaz.benim için aşkın tanımı kalbinin bir başka kalpte hayat bulmasıdır.dolayısıyla sende kalbinde olan kalbe ii bakmalısınki oda bakabilsin.sen iyisin eşinde iyi ama evlilik iyi insanların başardığı bişi değil seven insanın başarabileceği bir birlikteliktir.
ayh ne çok konuştum
motive oluyozda uygulamaya geçince fos çıkıyoz sende öyle olmazinş. cnm benm bu arada bugün beni çok iyi motive ettin gerçekten çok teşekkür ederim tüm motive edenlere ve mantıklı düşünmemi sağlayanlarasen ne zamandan beri diyet yapıyosun öğrenebilirmiyim hedefine çok az kalmış maşallah bidenem
hop bi ki hop bir kiyeşim seni seviyorum yaaa bialemsin ve çok haklısın şuan zamanım yok ben sendende uzun yazarımdaders çlaıştıkmazspora gidicem ya buhafta içi p.tesi gitim dahabgidemedim parama yazıkkk zaten p.tesiden sonnna bol bol konuşcam senlede canımmm sadece 1cümle...bende 6.yılımı tamamlıycam çok sorun yaşadım daha doğrusu sabırsız davrandım belki ama boşanam kelimesi öyle hafife alıncka bişe değil nekadar üzülsemde o kelime bırak dilimi lkalbime gelmedi rabbim yaşatmasında canım kocişim herşeyim benim..yeşimmm bizçok benziyoruz senleee bende eşime hiçç karışmammm çok dökmezde döksede canım döksün ben toplarım ama anası disiplin abidesiki sormaaaa ayyy muahbbetde güzeldi ama azkalori atayımda geliyim yarınsabah sınavdada başarımı etkiler belkiiii gtiisn toksinler,mikroplarrrrr
kızlar ben çıkıyorum yarın sınav var tüm sınava girecek kader arkaşlarıma başarılar dilerim inşallah hiç kalmadan geçeriz dua edelim birbirimize bizlere dua edin kızlar sizde öpüldünüz hepiniz çıtırçıklarım
Kaptan Sena'nın dikkatine ;
Özel mesajı dolu gönderemiyorum, yıne bır ara bakabılırsem mesaj atabılırım ama bakamazsam buraya bıldırıyorum mecburen.
Çalışmam lazım artık. Ben kaçıyorum. Bildirimimi yapıyorum.
Bu haftaki durum;
Başlangıç tarihi: 12 Mayıs 2011
Başlangıç kilom: 81 kg
Geçen haftaki kilom: 79
Bu haftaki kilom: 78.8 kg
Bu haftaki giden: 120 gr
Toplam giden: 2.120 kg
Hedef: 70
Boy: 170
Beden: 42
kızlar benim canım sıkılıyo yaaa :97: offffffakşama ne pişirsem
sıkı can iidir kolay çıkmaz.kızlar benim canım sıkılıyo yaaa :97: offffffakşama ne pişirsem
afiyet olsun bol bol yağ eritsinal benden de o kadar işteyim ve benımde evde yemegım yok müsli+nesfit yemeyi düşünüyorum eşimde gececi evde de yapıcak bısey yok salata malzemesı bıel yok çünkü bana yeter nesfit
sıkı can iidir kolay çıkmaz.
kızların canı sıkılmaz.
sıkılanın canı koca istermiş.
vs vs ...türk annelerinin özlü sözlerinden bi kaçı söylemeden edemedim
afiyet olsun bol bol yağ eritsin
bende canım niye bu kadar sıkılıyo, hep bi rehavet bi ateş üstümde diye anlam veremiyoduuum
kısçelerrrr ben gidiyoooom
haftasonu gelemicemmmm çünküü :
cumartesi sabah, üniversitemin mezunlar günü warr
cumartesi akşam, bebekimin düğünü warr :123:
pazar sabah, annemin kuzeninin torununun sünnet yatağı toplantısı war
pazar akşam, sevgilinin kankisinin düğünü var :123:
cok koşturmaca olceem ama olsun güzell seylerr bunlarrr
öperim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?