70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum azcık fazla olmamış mı arada hem elma hem mısır patlağı hem biskivi birde akşam tepsi kebabı hadi tamamda yanında galeta olmasa diyom ben:18:gerçi gün içi ekmek yememişsin ama salam badem şekeri felan ay ne bilim işte biraz fazla gibi

allah rahmeteylesınbende cokonatı çok severımde dıkkatimi çekti:)başka arkadaşa cvp yamışım ama esas sızin için dua etmek istemiştim......babişkonuza allah rahmet eylesin

canım ya nerdeyse aynı gun dıyete baslamışız

sen 20 kılo verdın
ben 5
ben 26 yaşındayım
sen....
ben ıradesizim
sen iradeli
çok imremdım sana ya maşş
kendımden utanıyım bari:78:

bende dayanamam dondurmaya ama daha sezonu açmadım eşim merakla bekliyor bakalım dondurma içinde olsa bozarmıyım diyeti diye ama yok bu sen sadece kaçamak zamanı yicem bu işe en çok eşim sevinecek hergün yarım kilo dondurma almaktan adam iflas edecektiofff dondurma offf dayanamadığım tek şey ddur bakalım ne olcak:131::131::131::131:

spor cay su bu iyi canimda biraz fazla kacamak var gibi geldi bana zaten menünde kabarikmis yaneee

ilkkez kılavuza yorum yazdı gibi geldi yaa alminazcım arkdaşmız 20kilo vermiş bir insann yani buhaftada vermiş oyemesind ebenmi yiyeyim haketmiş ödülü vallaaaya biz ya bennn nolucekk bakalımmmmbne beğeniyorum doyurucu menü

fıstık haklısın da ben doymuyom kiiiiiiii
her tenefus bişey yemezsem olmuyo
ara dıye yazdım da hep tenefuste birinı yedım.
hi.ç bişeyb yemdedım gıbı gelıyo yazınca amma çok yemişim...

tatlı,çıkolata,baklava,kek vs yemeyınce kendımı hiç bişey yememiş gibi hissdiyom

Son düzenleme:

Teşekür ederimama ben sut sevmem ki

sen 20 kılo verdın
ben 5
ben 26 yaşındayım
sen....
ben ıradesizim
sen iradeli
sudemmm kafiyeli bir dörtlük olmuş...
ya ben 30 yaşındayım
sen...
bende iradesizim sendeeeekılavuza maaşallah canım..senle banada yuhhhhhhhh

hayır arkdaşım canı sıkıldı yedi garibim napsın

ben sıcak su içiyorum bide sabah taze nane yedimmi hiç açlık hissetmiyorum bak sıcak suyu çay içer gibi iç ara ara tok tutuyor buda bi öneri

Teşekür ederimama ben sut sevmem ki
canım yogurda da katabiliyosun.
doga dıye bı marka var onun keten tohumlusunun şeker oranı yüzde 8,tadı çok hoş değil ama kalorısi az olsun dersen.yok tadı güzel olsun dersen ülkerın kelogsu çok güzel biitter çikolatalısı özlelıkle..

ya ben 30 yaşındayım
sen...
ban yıne yuh ozaman.bu yaşta bu metabolızma...........

hayır arkdaşım canı sıkıldı yedi garibim napsın
he ya haftalardır yemedım de ne oldu....fossssssss

Son düzenleme:
hadi bakalım allah zihin açıklığı versin inşallah hepsinden geçersin.ben ilk sınavda bıraktımdı sözel dersler bana göre değil sayısal olmayan bi bölümde okuyamam asla kocişim öğretmen evet yarın ve pazar görevi var.para lazım borç gırtlağı geçti alına doğru ilerliyo çalışsın

allah rahmeteylesınbende cokonatı çok severımde dıkkatimi çekti:)başka arkadaşa cvp yamışım ama esas sızin için dua etmek istemiştim......babişkonuza allah rahmet eylesin
saol canım yıllardırda ozaman yediğimn kadar tatlı gelmiyo bana.eskiden gerçekten bayılıyodum hayır diyemicem bişeydi şimdi aklıma bile gelmiyo yeni lezzetler var oldukça bunlar unutuluyor sanırım:26:

ben sıcak su içiyorum bide sabah taze nane yedimmi hiç açlık hissetmiyorum bak sıcak suyu çay içer gibi iç ara ara tok tutuyor buda bi öneri
çay ,kahve ve salep dışında sıcak bişi içmek işkence yaaaaa
bitkı çayıın tadı kötuyse sogutup bı yudumda içiyom o kötu tadı bı kerede alıyım dıye.
ama zayıflama yolunda atılan adımlara helal onu deneyım saol önerı için.

bi de yeşilçayın ballısını aldım denemek ıçin off ya aşırı şekerlı boğazım yanıyo resmen.pekmez içince bile öyle olmuyo.öööö...

bugun keçi boynuzu pekmezımı içmedım.hapşura hapşura kendımden geçtım yaaaaaaaaa.
guya aaz kalorı aılcaktım....oda tok tutuyo galıba

kılavuzum ne dıyon alerjiye?

fıstık allah rahmetb eylesin
benimde 10 yıl oldu babamı kaybedeli.25 mart günü....ve ben 16 yaşındaydımmmmmmmmmm

tatlımcım çok sağol iltifatların içinçok gibi duruyor ama,ben sabah kahvaltısının çeşidini bol tutuyorum ve özellikle dikkat ettiysen 1 hşl.yumurta hergün yerim gerçekten tok tutuyor....bide akşam spor olayım çok olduğu için yakıyorum iki çocuk ,iş temposu derken anca karşılıyor...sabahı kral gibi,öğleni prenses,akşamıda fakir gibi yapıp sporu ve suyuda ekleyince sorun kalmıyor bence naçizane fikrim
zaten günlük menümüzü o yüzden düzenli hergün buraya yazmamız gerekiyorki ne yiyip içtiğimizi görüp ,miktarını yada yanlışları ertesi gün düzenleyebilelim canımcım...ozaman otokontrol gelişiyor ve daha kontrollü yiyiyorsun kuşum
canım dondurmayı öğlen aç karnına yada ara öğünde(geceki değil)bir kaç kaşık tüketebilirsin ama aç olucan..ozaman sorun olmaz tatlımcım

sen 20 kılo verdın
ben 5
ben 26 yaşındayım
sen....
ben ıradesizim
sen iradeli
ben 39 yaşındayım ve yüksek tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum...bir yerde mecburdum vermeye ve şu anda tansiyonum ekstra durumlar haricinde normal seyrediyor ve ben ilk defa bukadar kilo almıştım...sebebide kullandığım kortizonlu ilaçtı,yaklaşık 6 ayda aldım ve 7 aydırda diyetteyim ,diyete başladığım günde ilacım kesildi...otomotikman verme moduna girdim canım,çünkü ilaca başladığımda 61 kiloydum 6 ayda 86 kiloya ulaştım ilaç beni resmen yumurta yapmıştı...çok şükür o günler geride kaldı,inşallah hastalığım tekrarlamaz ve o ilacı tekrar kullanmak zorunda kalmam...önümüz ayın 11 inde kontrolüm var ve ozaman belli olucak ilacın akıbeti canımişte böyle

bende greene yazmak istemiştim ama senle aynı hatayı yapıp yalnış alıntı yaptım iyimi kuzum

yaaa peki madem :18::18: benim çok karbonhidrat alımından dolayı peklik oluşuyo ona ilaç almıştım oda etkisini bi gün sonra gösteriyo yani cuma sabahı tartılmam bi anlam ifade etmeyecekti o yüzden cumartesi listeye yetişebilirmiyim ki diye düşünmüştüm tabi siz ne diyosanız ooooartık listeyi unutuyum bu hafta bennnn:26::26::26:

ben mönüyü yazim şimdiden akşam giremem sarma sarcam enginar dolması yapıcam kuzum gelecek yiğenim geliyoooooorhalasının kuzusu gerçi bugün hareket edemicem yine geç saate kalıcam uykumu alamıcam ama olsun çok konuştum saadete gilim dimi ehem ehem biraz saçma bir mönü sankim bugünkü

sabah saat 10 kahvaltı yaptım iş yerinde
bir adet kumru yedim sadece peynirli domatesli

arayok geç kahvaltı yapınca ara kaynadı

öğlende geç yedik tabi3,5tu ssat yediğimizde
3 kaşık orman kebabı
iki kaşık bulgur pilavı(çok canım çekti uzun zamandırda yememiştim ne pilav ne makarna)
bir tabak yağsız salata

ara yine yok öğün kayınca iyi olmuyormuş ya

akşam
beş adet erik

eve gidince soda limon bu kadar

benimde 10 yıl oldu babamı kaybedeli.25 mart günü....ve ben 16 yaşındaydımmmmmmmmmm

cytren tablet günde bitane diyorum ,yada kestine tabletde olabilir günde bir defa diyorum aşkım,bu arada seninde başın sağolsun,greenciğiminde başı sağolsun allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun,allah geride kalanlara sağlık ve uzun ömür versin tatlılarım
ya ben 30 yaşındayım
sen...
öyle deme kız...ben ilk başladığımda ölsem bu kiloyu veremem bir 70 olsam başka bişey istemem diyordum...ama bak,insan gerçekten kafasındaki hedefi belirleyip kararlı olursa gidiyor be canım...benimde takıldığım kilolar oldu pes etmeye niyetlendiğim oldu ama hep şunu düşünüp vazgeçtim benim yapanlardan neyim eksik,ben bukadar zayıf iradelimiyim dedim ve daha çok dikkat ettim,yanlışlarımı aradım buldum ve buranın çok büyük desteği oldu,hepimizi ailem gibi gördüm ve eleştirilere kulak verdim(kalp kırıcılar hariç)gerisi geldi zaten...oyüzden kendini yargılama sadece azmet ve kararlı ol

hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun çok düznsiz bi menüm oldu çok değil ama az ve düzensiz :26: sabah 1 dilim kızarmış ekmek bir domates bir yumurta,aralarda hep meyve az,akşam salata :83:

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin canım.bunun farkındayım aslında ben çok şanslıyım ki babamın kızı olarak doğdum onunla 25 sene yaşama fırsatına eriştim.dünyada bu şansı bulamayan milyonlarca insan var.bu yüzden rabbimin sanşlı yarattığı kullarındanım diye düşünmekteyim.ölüm hepimizn bildiği ve yaşayacağımız bir gerçek.rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…