senanın dıkkatıne .....senacım yorunmlarmısın....
kızlar ara ara bende menu yazıcam olmuyo öle
kahvaltı:
2 bardak su,kılo vermedım dıye sınirımdem badem şeker yedım.salam yedım.(kaçamagım olsun)
keçi peyniri,çilek,sütle müsli,kuru kayısı,kayısılı form çayı.
öglen:
fırında tepsi kebabı,
ara
elma,diyet mısır patlagı,diyet bisküvi,çaylar...
akşam
1 bardak su,tepsi kebabı,yogurt,1.5 galeta,5 tane acı biber turşu(legıumun bagırsak çaliştirma fikri için)
nat nat nat çokanat taze gofret çokanat fınfık gofret çikolata çokanatın lezzetti bambaşkaçokanat bi ara ne çok yerdim rahmetli babişkomun bakkalı vardı gittimiydi 3-5 tane yemeden çıkmazdım ordan benim içinde bi ısırık al babişkom içinde bi dua et olmazmı bugün babişkomun ölüm yıldönümü
canım ya nerdeyse aynı gun dıyete baslamışızbenim standart menümdür bu kuşum...genelde bu tarz besleniyorum,üç aşağı beş yukarı aynıdır...metabolizmamı iyi tanıdığım için genelde sorun olmuyor...bugün spor yapmamış gibiyim,geçmişe bakarsan menülerim genelde aynıdır ve spor daha yoğundur tatlişko
evet canım 2.sınfım normalde öğleden sonra ama kredili dersvar 1.sınıfların 1dersine girecez sonna 14.30 kadar gezeriz biyerler bişeyle ryeriz tekrar yapar bidaha sınavasenindemi eşin öğretmendi:26:benimkininn görevi yok hatta benide götürmüyor yani dolmuşlara talim arkdaşalrımla pazar götürüür o sadece öğleden sonra ya spora gittim geldim off yorulmuşum be yaaa
45 dakika bantta,20şer dakika 2pisiklett,sonna 20şer kol hareketelkriii ölüyomm geldim kocişe yemek hazırla bende sadece yarım kase şehriye çorba içtim çünkü ondan önce açkarnına donduma yedimsporun hepis gitmedi ama yarısı gitti aynı kilod aolduğumdan kendimi ödüllendirdimmm benimde dayanamadığım dondurmaaa
spor cay su bu iyi canimda biraz fazla kacamak var gibi geldi bana zaten menünde kabarikmis yaneee
kuzum azcık fazla olmamış mı arada hem elma hem mısır patlağı hem biskivibirde akşam tepsi kebabı hadi tamamda yanında galeta olmasa diyom ben:18:gerçi gün içi ekmek yememişsin ama salam badem şekeri felan ay ne bilim işte biraz fazla gibi
Canım kfleks ler nesle nesfitler müsli mesela... tabi başka müslilerde var ama bunlar bızım yedıklerımız dıyete hıtab edenler... marketlerde var sütle karıştırıp yıyorsun gevrek gıbı.. yulaflı vıtamınlı karısımlar..
canım ya nerdeyse aynı gun dıyete baslamışız
sen 20 kılo verdın
ben 5
ben 26 yaşındayım
sen....
ben ıradesizim
sen iradeli
çok imremdım sana ya maşş
kendımden utanıyım bari:78:
kuzum azcık fazla olmamış mı arada hem elma hem mısır patlağı hem biskivibirde akşam tepsi kebabı hadi tamamda yanında galeta olmasa diyom ben:18:gerçi gün içi ekmek yememişsin ama salam badem şekeri felan ay ne bilim işte biraz fazla gibi
fıstık haklısın da ben doymuyom kiiiiiiii
her tenefus bişey yemezsem olmuyo
ara dıye yazdım da hep tenefuste birinı yedım.
hi.ç bişeyb yemdedım gıbı gelıyo yazınca amma çok yemişim...
tatlı,çıkolata,baklava,kek vs yemeyınce kendımı hiç bişey yememiş gibi hissdiyom
canım yogurda da katabiliyosun.Teşekür ederimama ben sut sevmem ki
ban yıne yuh ozaman.bu yaşta bu metabolızma...........sudemmm kafiyeli bir dörtlük olmuş...
ya ben 30 yaşındayım
sen...
bende iradesizim sendeeeekılavuza maaşallah canım..senle banada yuhhhhhhhh
he ya haftalardır yemedım de ne oldu....fosssssssshayır arkdaşım canı sıkıldı yedi garibim napsın
hadi bakalım allah zihin açıklığı versin inşallah hepsinden geçersin.ben ilk sınavda bıraktımdıevet canım 2.sınfım normalde öğleden sonra ama kredili dersvar 1.sınıfların 1dersine girecez sonna 14.30 kadar gezeriz biyerler bişeyle ryeriz tekrar yapar bidaha sınavasenindemi eşin öğretmendi:26:benimkininn görevi yok hatta benide götürmüyor yani dolmuşlara talim arkdaşalrımla pazar götürüür o sadece öğleden sonra ya spora gittim geldim off yorulmuşum be yaaa
45 dakika bantta,20şer dakika 2pisiklett,sonna 20şer kol hareketelkriii ölüyomm geldim kocişe yemek hazırla bende sadece yarım kase şehriye çorba içtim çünkü ondan önce açkarnına donduma yedimsporun hepis gitmedi ama yarısı gitti aynı kilod aolduğumdan kendimi ödüllendirdimmm benimde dayanamadığım dondurmaaa
saol canımallah rahmeteylesınbende cokonatı çok severımde dıkkatimi çekti:)başka arkadaşa cvp yamışım ama esas sızin için dua etmek istemiştim......babişkonuza allah rahmet eylesin
çay ,kahve ve salep dışında sıcak bişi içmek işkence yaaaaaben sıcak su içiyorum bide sabah taze nane yedimmi hiç açlık hissetmiyorum bak sıcak suyu çay içer gibi iç ara ara tok tutuyor buda bi öneri
fıstık allah rahmetb eylesinhadi bakalım allah zihin açıklığı versin inşallah hepsinden geçersin.ben ilk sınavda bıraktımdısözel dersler bana göre değil sayısal olmayan bi bölümde okuyamam asla kocişim öğretmen evet yarın ve pazar görevi var.para lazım borç gırtlağı geçti alına doğru ilerliyo çalışsın
saol canımyıllardırda ozaman yediğimn kadar tatlı gelmiyo bana.eskiden gerçekten bayılıyodum hayır diyemicem bişeydi şimdi aklıma bile gelmiyo yeni lezzetler var oldukça bunlar unutuluyor sanırım:26:
tatlımcım çok sağol iltifatların içinilkkez kılavuza yorum yazdı gibi geldi yaaalminazcım arkdaşmız 20kilo vermiş bir insann yani buhaftada vermiş oyemesind ebenmi yiyeyim haketmiş ödülü vallaaa ya biz ya bennn nolucekk bakalımmmm bne beğeniyorum doyurucu menü
zaten günlük menümüzü o yüzden düzenli hergün buraya yazmamız gerekiyorki ne yiyip içtiğimizi görüp ,miktarını yada yanlışları ertesi gün düzenleyebilelim canımcım...ozaman otokontrol gelişiyor ve daha kontrollü yiyiyorsun kuşumfıstık haklısın da ben doymuyom kiiiiiiii
her tenefus bişey yemezsem olmuyo
ara dıye yazdım da hep tenefuste birinı yedım.
hi.ç bişeyb yemdedım gıbı gelıyo yazınca amma çok yemişim...
tatlı,çıkolata,baklava,kek vs yemeyınce kendımı hiç bişey yememiş gibi hissdiyom
canım dondurmayı öğlen aç karnına yada ara öğünde(geceki değil)bir kaç kaşık tüketebilirsin ama aç olucan..ozaman sorun olmaz tatlımcımbende dayanamam dondurmaya ama daha sezonu açmadım eşim merakla bekliyor bakalım dondurma içinde olsa bozarmıyım diyeti diye ama yok bu sen sadece kaçamak zamanı yicem bu işe en çok eşim sevinecek hergün yarım kilo dondurma almaktan adam iflas edecektiofff dondurma offf dayanamadığım tek şey ddur bakalım ne olcak:131::131::131::131:
ben 39 yaşındayım ve yüksek tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum...bir yerde mecburdum vermeye ve şu anda tansiyonum ekstra durumlar haricinde normal seyrediyor ve ben ilk defa bukadar kilo almıştım...sebebide kullandığım kortizonlu ilaçtı,yaklaşık 6 ayda aldım ve 7 aydırda diyetteyim ,diyete başladığım günde ilacım kesildi...otomotikman verme moduna girdim canım,çünkü ilaca başladığımda 61 kiloydum 6 ayda 86 kiloya ulaştım ilaç beni resmen yumurta yapmıştı...çok şükür o günler geride kaldı,inşallah hastalığım tekrarlamaz ve o ilacı tekrar kullanmak zorunda kalmam...önümüz ayın 11 inde kontrolüm var ve ozaman belli olucak ilacın akıbeti canımcanım ya nerdeyse aynı gun dıyete baslamışız
sen 20 kılo verdın
ben 5
ben 26 yaşındayım
sen....
ben ıradesizim
sen iradeli
çok imremdım sana ya maşş
kendımden utanıyım bari:78:
allah rahmeteylesınbende cokonatı çok severımde dıkkatimi çekti:)başka arkadaşa cvp yamışım ama esas sızin için dua etmek istemiştim......babişkonuza allah rahmet eylesin
geçmiş olsun canım sende ihmal etme yaptır lütfen..ben bu hastalıktan 2 yakınımı kaybettim 2 taneside kurtulmaya çalışıyor..
ben bugün çok kaçırdım 1 gün sonra bildirim yapayım olurmu hiç böyle bişeydikkat edeceaksin kaçırmıcaksın çok çok extra durumlar dışında cumartesi bildirimlere izin vermiyorum cnm
brawo sizeeya varya kızlarr siz böyle güzel güzel kilolar veriyorsunuz ya hanii..sanki o kiloları size ben verdiriyormuşum gibi çok mutlu oluyorumm halbuki uqraşan yemiyen sizlersiniz bana noluyosaa :82:
fıstık allah rahmetb eylesin
benimde 10 yıl oldu babamı kaybedeli.25 mart günü....ve ben 16 yaşındaydımmmmmmmmmm
cytren tablet günde bitane diyorum ,yada kestine tabletde olabilir günde bir defa diyorum aşkım,bu arada seninde başın sağolsun,greenciğiminde başı sağolsun allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun,allah geride kalanlara sağlık ve uzun ömür versin tatlılarımçay ,kahve ve salep dışında sıcak bişi içmek işkence yaaaaa
bitkı çayıın tadı kötuyse sogutup bı yudumda içiyom o kötu tadı bı kerede alıyım dıye.
ama zayıflama yolunda atılan adımlara helal onu deneyım saol önerı için.
bi de yeşilçayın ballısını aldım denemek ıçin off ya aşırı şekerlı boğazım yanıyo resmen.pekmez içince bile öyle olmuyo.öööö...
bugun keçi boynuzu pekmezımı içmedım.hapşura hapşura kendımden geçtım yaaaaaaaaa.
guya aaz kalorı aılcaktım....oda tok tutuyo galıba
kılavuzum ne dıyon alerjiye?
öyle deme kız...ben ilk başladığımda ölsem bu kiloyu veremem bir 70 olsam başka bişey istemem diyordum...ama bak,insan gerçekten kafasındaki hedefi belirleyip kararlı olursa gidiyor be canım...benimde takıldığım kilolar oldu pes etmeye niyetlendiğim oldu ama hep şunu düşünüp vazgeçtim benim yapanlardan neyim eksik,ben bukadar zayıf iradelimiyim dedim ve daha çok dikkat ettim,yanlışlarımı aradım buldum ve buranın çok büyük desteği oldu,hepimizi ailem gibi gördüm ve eleştirilere kulak verdim(kalp kırıcılar hariç)gerisi geldi zaten...oyüzden kendini yargılama sadece azmet ve kararlı olsudemmm kafiyeli bir dörtlük olmuş...
ya ben 30 yaşındayım
sen...
bende iradesizim sendeeeekılavuza maaşallah canım..senle banada yuhhhhhhhh
allah rahmet eylesin canım.bunun farkındayım aslında ben çok şanslıyım ki babamın kızı olarak doğdum onunla 25 sene yaşama fırsatına eriştim.dünyada bu şansı bulamayan milyonlarca insan var.bu yüzden rabbimin sanşlı yarattığı kullarındanım diye düşünmekteyim.ölüm hepimizn bildiği ve yaşayacağımız bir gerçek.rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.fıstık allah rahmetb eylesin
benimde 10 yıl oldu babamı kaybedeli.25 mart günü....ve ben 16 yaşındaydımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?