70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1: yorumlarıın için tşk ederim ... benim uslubumda bişi yok ama onlar hep haklı aman neyse üzülmicem hiç ...
bu tarz durumlarda sakinliğini bozma bence.arkandan iş çevrilip çevrilmediğini ergeç anlarsın zaten :68: hiç yokten yere huzursuzluk sokma evine.anne oğul ne konuşursa konuşsun senin 4 duvarın önemli olan.sonuçta iide olsa annesi kötüde olsa annesi bunu ne o ne sen değiştirebilirsin.

ben bu topiğe bayıldım yahı, tam aradığım yer, hareket var, muhabbet var,, süpersiniz hanımlarr:66::66:
:1: evet bencede :1: insan rahatlıyor burada... ama bir tek biz orluğu var geçmişi okumak çok uzun sürüyor .... :1: :1: :1:

yine balkondayım ve tıkır tıkır çatısına yağmur damlaları düşmekte hiç bitmesin istediğim huzurun sesi bu :69:

huzurun hiç bozulmasın arkadaşım ... :71: ama bu şartlarda yaz mevsimi zor geçer ... :1:

arkadaşlarrr eşimin en sevdiği pantolonunu yanlışlıkla 40 drcde çektirdim :43: :43: :43:
şimdi ben ne dicem adama yaa :43: :43: bi çözümü varmı bunun ?. ütülesem çekiştirsem biraz faydası olurmu :43: :43: :43: :43: :43:

kilo almışsın diyeceksin ... :1: :1: :1: dene belkim tutar... şaka bi yana kızacağını sanmam ya ... hem kızarsa senden üste çıkmak için sende ona kız o kadar iş güç yapıyorum bilerek olmadı temzi temzi giy diye yıkıyordum diyee sen fırça çek :1: :1: hem suçlu hem güçlü ol yani ...

ileri geri çekiştirdim pantolonu inşallah biraz faydası olmuştur napim artık :5:
inşallah ...

ayy aşagıda düğün var
gelını görmenız lazım sanki firs lady haha
başbakanın felan karısı gibi herkese el sallıyo
pencereden baktım dı bana bılem el sallladı haha

:1: :1: :1: seninde nasibin varmış demek ki gelinin el sallamalarından ... :1: :1:

bu tarz durumlarda sakinliğini bozma bence.arkandan iş çevrilip çevrilmediğini ergeç anlarsın zaten :68: hiç yokten yere huzursuzluk sokma evine.anne oğul ne konuşursa konuşsun senin 4 duvarın önemli olan.sonuçta iide olsa annesi kötüde olsa annesi bunu ne o ne sen değiştirebilirsin.

green4 nasıl verdın bu kıloalrını cnm yaaaaa kıskandım bak şimdi senı....neleryaptın...üşenmesem tek tek gecmişi okuycamda bebiş var kucağımda gözlerımde pek sağlam değil....

şinciki gelinlerde felfecir gözler maşallah :52: :52: ben kafamı kaldırıp nikah memuruna bakamamıştım :1:
ay benımkı daha komık eşimin ayağı dıye nıkah memurunun ayğına bastıydım:60::60::60::60:

dur dıyım format gereğimi yoksam :1:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....
hem nıye kaçıyon benden :50: napam burcumun özelliklerini pek taşımam....onu dıyımde....bak hemde ıki çocuk annesıyım.....
amanın ünv. de ev arkadaşım ıkızlardi annem de garıbım bize geldi kız trıp yapıp duruyo annemın yanında bagırıyo felna anahtarı yere fırlatıyo
.ama sankı yuzume fırlatmış gibi.
zavallı anacım işin de zor kıızmm dıye bana nasıl acıdıydı garibim.
ben geçimli bi insanımdır yerı gelır çok zor insanları idare ederım düşün yanı o kızla bıle aynı evı paylaşmayı becerdıydım.sonadan ayrıldık kurtuldum şükür de .bi dönem kaldık yani

offfff yoruldum kaç saattir daha sadece ikramları bitirdim ... ne acı ki ben onlardan hiç yemeyeceğim :14: o kadar uğraştım :14: neyse görümcem yesin ... afiyet bal şeker olsun bol bol et kocaman popo olsun ... amin :1: :1: :1: sonra bana söyleyecek sözü kalmasın ...:1: :1: :1: :1:

gideyim son şöle bi ortalığı toparlayıp toz alıp işimi bitireyim. cocamda azıcık yardım etti sonrada hemen salona kapadı kendini. playstation oynuyoooo...:19: :19: :19:

:1: evet bencede :1: insan rahatlıyor burada... ama bir tek biz orluğu var geçmişi okumak çok uzun sürüyor .... :1: :1: :1:

huzurun hiç bozulmasın arkadaşım ... :71: ama bu şartlarda yaz mevsimi zor geçer ... :1:

kilo almışsın diyeceksin ... :1: :1: :1: dene belkim tutar... şaka bi yana kızacağını sanmam ya ... hem kızarsa senden üste çıkmak için sende ona kız o kadar iş güç yapıyorum bilerek olmadı temzi temzi giy diye yıkıyordum diyee sen fırça çek :1: :1: hem suçlu hem güçlü ol yani ...

inşallah ...

aradım söyledim,telefonda pek anlayamadım ama kızmamıştır sanırım,hem baya bi çekiştirdim pantolonu belki eskisindende uzatmışımdır :60: :60: :60:

ay benımkı daha komık eşimin ayağı dıye nıkah memurunun ayğına bastıydım:60::60::60::60:

amanın ünv. de ev arkadaşım ıkızlardi annem de garıbım bize geldi kız trıp yapıp duruyo annemın yanında bagırıyo felna anahtarı yere fırlatıyo
ben geçimli bi insanımdır yerı gelır çok zor insanları idare ederım düşün yanı o kızla bıle aynı evı paylaşmayı becerdıydım.sonadan ayrıldık kurtuldum şükür de .bi dönem kaldık yani

yok cnm hiç asabi değilimdir sadece çok sabırsızımdır karşımdakını asla kırmamaya calışırım valla bak.....korkma yanı benden...vicdanı olan insandan korkulmaz bence....sacmaladım bıraz bakma sen :)....bu kılolar beynımıde şişirmiş durumda....:37:

green4 nasıl verdın bu kıloalrını cnm yaaaaa kıskandım bak şimdi senı....neleryaptın...üşenmesem tek tek gecmişi okuycamda bebiş var kucağımda gözlerımde pek sağlam değil....
az az sık yemeye gece yemek yememeye özen gösterdim.onun dışında bişi yapmadım.kendi yemek alışkanlığına göre uygulayabileceğin en kolay şekilde diyet yapmanı öneriririm.zaten biliyosun un şeker yağ kilo aldıran şeyler.fazla tuz vucutta su tutturur fazlası zarar kilo aldırmaz ama rahat kilo vermeni engeller.bunun dışında küçük porsiyonlu öğünler geçir.1 öğünde yediğin şey 1-2 küçük kase boyutunu geçmesin.midene nekadar çok şey koyarsan sindirimi okadar zor olur ve vucut bunu yakamaz.miden çok dolu olduğu için asit salgılar ve sen yeniden açlık hissedersin çok yemene rağmen.bu yüzden az az sık sık küçük porsiyonlar şeklinde beslenmeni öneririrm.zaten emzirirkende en doğrusu bu olur.

evet teşekkürler canım deneyeceğim bakalım...

inşallah ...

:1: :1: :1: seninde nasibin varmış demek ki gelinin el sallamalarından ... :1: :1:
he ya bana da uzun zamandır kımse el sallamıyodu.
hani teknede felan yada trenda başka tren ve teknedeki çocuklara el sallarlarya...hehe
evet geçmişi okumak biraz uzun sürüyo yeşimim ve benım sayemde....

kapıya gelene sende el sallarsın sorun yok asayiş berkemal dersin :60:
delüüüüüüüüü

:60: :60: :60: bide pastayı eşimden önce yedim heyecandan bunuda hiç untmam oburda değildim 57 kilocuktum yani tamamen heyecan :1: :1:

Son düzenleme:
az az sık yemeye gece yemek yememeye özen gösterdim.onun dışında bişi yapmadım.kendi yemek alışkanlığına göre uygulayabileceğin en kolay şekilde diyet yapmanı öneriririm.zaten biliyosun un şeker yağ kilo aldıran şeyler.fazla tuz vucutta su tutturur fazlası zarar kilo aldırmaz ama rahat kilo vermeni engeller.bunun dışında küçük porsiyonlu öğünler geçir.1 öğünde yediğin şey 1-2 küçük kase boyutunu geçmesin.midene nekadar çok şey koyarsan sindirimi okadar zor olur ve vucut bunu yakamaz.miden çok dolu olduğu için asit salgılar ve sen yeniden açlık hissedersin çok yemene rağmen.bu yüzden az az sık sık küçük porsiyonlar şeklinde beslenmeni öneririrm.zaten emzirirkende en doğrusu bu olur.

tşk ederım cnm zaten ekmeği tamamen kestım gibi.....emzirdiğim için çok sık acıkıyorum onun yerıne sütümü artıracak caylar içiyorum bitki çayları...suyla ıdare edıyorum ama yıyorum yanı yemıyorum desem yalan olur ama daha az yemeğe çalışıcam artık.....bıde çocuklardan vakıt bulabılsem spor yapmaya başlıycam en azından yürüş veya plates yapabılseydım gun içerisnde çok daha ıyı olucam ınşalllah.....

uykum geldi :25: yemek yememe rağmen aç gibiyim.bugün uzun zamandan sonra hiç belirtisiz oldukça az sancılı başlayan bi regli dönemine girdim bununda etkisi var sanırım.yağmur yağamadı gitti.kuru kuru gök görlüyo sadece :47:

yok cnm hiç asabi değilimdir sadece çok sabırsızımdır karşımdakını asla kırmamaya calışırım valla bak.....korkma yanı benden...vicdanı olan insandan korkulmaz bence....sacmaladım bıraz bakma sen :)....bu kılolar beynımıde şişirmiş durumda....:37:
iyi hadi gel basıyım seni bağrıma.
gel şefkatli kollarıma:16::16::16:

:60: :60: :60: bide pastayı eşimden önce yedim heyecandan bunuda hi untmam oburda değildim 57 kilocuktum yani tamamen heyecan :1: :1:
ayy biz bide eşim duvağımı açmadan dansa başladıydık:60::60::60:

tşk ederım cnm zaten ekmeği tamamen kestım gibi.....emzirdiğim için çok sık acıkıyorum onun yerıne sütümü artıracak caylar içiyorum bitki çayları...suyla ıdare edıyorum ama yıyorum yanı yemıyorum desem yalan olur ama daha az yemeğe çalışıcam artık.....bıde çocuklardan vakıt bulabılsem spor yapmaya başlıycam en azından yürüş veya plates yapabılseydım gun içerisnde çok daha ıyı olucam ınşalllah.....
ilk dönem biraz zor olur ama zamanla alışırsın.zaten şöyle düşünmelisin emziriyosun ve yararlı şeyler yemen içmen gerekiyor :49: yediğin şeylerin vitaminli ve sağlıklı olmasına dikkat etmen lazım ki böyle şeyler kilo aldırmaz hemde bebeğine faydalı olur :69:

uykum geldi :25: yemek yememe rağmen aç gibiyim.bugün uzun zamandan sonra hiç belirtisiz oldukça az sancılı başlayan bi regli dönemine girdim bununda etkisi var sanırım.yağmur yağamadı gitti.kuru kuru gök görlüyo sadece :47:

ya bende olmalıyım karnım ben dııym 6 ,sen de 5 aylık hamıle

aynen ya :84: şişliğimin farkındayım bikaç gün böyle olcam artık dişimi sıkıp otrucam napim.gece erkenden uyusam neyse uzun zamandır en erken uyuduğum saat 2 :50::50:

ya bence can sıkmaya değmez keşke benimkide şişlik olsa 2 gün değil 10 günde beklerim valla ... :1: :1: :1: ne acı ki benim bu şişlik 10 aydan önce geçmez anca gider 20 kilo :14:

Back
X