- 6 Ocak 2011
- 3.040
- 58
- 113
bu tarz durumlarda sakinliğini bozma bence.arkandan iş çevrilip çevrilmediğini ergeç anlarsın zatenyorumlarıın için tşk ederim ... benim uslubumda bişi yok ama onlar hep haklı aman neyse üzülmicem hiç ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tarz durumlarda sakinliğini bozma bence.arkandan iş çevrilip çevrilmediğini ergeç anlarsın zatenyorumlarıın için tşk ederim ... benim uslubumda bişi yok ama onlar hep haklı aman neyse üzülmicem hiç ...
ben bu topiğe bayıldım yahı, tam aradığım yer, hareket var, muhabbet var,, süpersiniz hanımlarr![]()
yine balkondayım ve tıkır tıkır çatısına yağmur damlaları düşmekte hiç bitmesin istediğim huzurun sesi bu![]()
arkadaşlarrr eşimin en sevdiği pantolonunu yanlışlıkla 40 drcde çektirdim![]()
![]()
şimdi ben ne dicem adama yaa![]()
bi çözümü varmı bunun ?. ütülesem çekiştirsem biraz faydası olurmu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inşallah ...ileri geri çekiştirdim pantolonu inşallah biraz faydası olmuştur napim artık![]()
ayy aşagıda düğün var
gelını görmenız lazım sanki firs lady haha
başbakanın felan karısı gibi herkese el sallıyo
pencereden baktım dı bana bılem el sallladı haha
kapıya gelene sende el sallarsın sorun yok asayiş berkemal dersinkız varya basıyom kahkahayı evde deli gibi senın yazdıklarını okuyunca konu komşu ne düşünüyodur aceba?
bakak görek bakalım.
bu tarz durumlarda sakinliğini bozma bence.arkandan iş çevrilip çevrilmediğini ergeç anlarsın zatenhiç yokten yere huzursuzluk sokma evine.anne oğul ne konuşursa konuşsun senin 4 duvarın önemli olan.sonuçta iide olsa annesi kötüde olsa annesi bunu ne o ne sen değiştirebilirsin.
ay benımkı daha komık eşimin ayağı dıye nıkah memurunun ayğına bastıydımşinciki gelinlerde felfecir gözler maşallah![]()
ben kafamı kaldırıp nikah memuruna bakamamıştım
![]()
amanın ünv. de ev arkadaşım ıkızlardi annem de garıbım bize geldi kız trıp yapıp duruyo annemın yanında bagırıyo felna anahtarı yere fırlatıyodur dıyım format gereğimi yoksam
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....
hem nıye kaçıyon bendennapam burcumun özelliklerini pek taşımam....onu dıyımde....bak hemde ıki çocuk annesıyım.....
evet bencede
insan rahatlıyor burada... ama bir tek biz orluğu var geçmişi okumak çok uzun sürüyor ....
![]()
![]()
huzurun hiç bozulmasın arkadaşım ...ama bu şartlarda yaz mevsimi zor geçer ...
kilo almışsın diyeceksin ...![]()
![]()
dene belkim tutar... şaka bi yana kızacağını sanmam ya ... hem kızarsa senden üste çıkmak için sende ona kız o kadar iş güç yapıyorum bilerek olmadı temzi temzi giy diye yıkıyordum diyee sen fırça çek
![]()
hem suçlu hem güçlü ol yani ...
inşallah ...
aradım söyledim,telefonda pek anlayamadım ama kızmamıştır sanırım,hem baya bi çekiştirdim pantolonu belki eskisindende uzatmışımdır![]()
![]()
![]()
ay benımkı daha komık eşimin ayağı dıye nıkah memurunun ayğına bastıydım
amanın ünv. de ev arkadaşım ıkızlardi annem de garıbım bize geldi kız trıp yapıp duruyo annemın yanında bagırıyo felna anahtarı yere fırlatıyo
.ama sankı yuzume fırlatmış gibi.
zavallı anacım işin de zor kıızmm dıye bana nasıl acıdıydı garibim.
ben geçimli bi insanımdır yerı gelır çok zor insanları idare ederım düşün yanı o kızla bıle aynı evı paylaşmayı becerdıydım.sonadan ayrıldık kurtuldum şükür de .bi dönem kaldık yani
az az sık yemeye gece yemek yememeye özen gösterdim.onun dışında bişi yapmadım.kendi yemek alışkanlığına göre uygulayabileceğin en kolay şekilde diyet yapmanı öneriririm.zaten biliyosun un şeker yağ kilo aldıran şeyler.fazla tuz vucutta su tutturur fazlası zarar kilo aldırmaz ama rahat kilo vermeni engeller.bunun dışında küçük porsiyonlu öğünler geçir.1 öğünde yediğin şey 1-2 küçük kase boyutunu geçmesin.midene nekadar çok şey koyarsan sindirimi okadar zor olur ve vucut bunu yakamaz.miden çok dolu olduğu için asit salgılar ve sen yeniden açlık hissedersin çok yemene rağmen.bu yüzden az az sık sık küçük porsiyonlar şeklinde beslenmeni öneririrm.zaten emzirirkende en doğrusu bu olur.green4 nasıl verdın bu kıloalrını cnm yaaaaa kıskandım bak şimdi senı....neleryaptın...üşenmesem tek tek gecmişi okuycamda bebiş var kucağımda gözlerımde pek sağlam değil....
bu tarz durumlarda sakinliğini bozma bence.arkandan iş çevrilip çevrilmediğini ergeç anlarsın zatenhiç yokten yere huzursuzluk sokma evine.anne oğul ne konuşursa konuşsun senin 4 duvarın önemli olan.sonuçta iide olsa annesi kötüde olsa annesi bunu ne o ne sen değiştirebilirsin.
he ya bana da uzun zamandır kımse el sallamıyodu.evet bencede
insan rahatlıyor burada... ama bir tek biz orluğu var geçmişi okumak çok uzun sürüyor ....
![]()
![]()
huzurun hiç bozulmasın arkadaşım ...ama bu şartlarda yaz mevsimi zor geçer ...
kilo almışsın diyeceksin ...![]()
![]()
dene belkim tutar... şaka bi yana kızacağını sanmam ya ... hem kızarsa senden üste çıkmak için sende ona kız o kadar iş güç yapıyorum bilerek olmadı temzi temzi giy diye yıkıyordum diyee sen fırça çek
![]()
hem suçlu hem güçlü ol yani ...
inşallah ...
![]()
![]()
seninde nasibin varmış demek ki gelinin el sallamalarından ...
![]()
![]()
delüüüüüüüüükapıya gelene sende el sallarsın sorun yok asayiş berkemal dersin![]()
ay benımkı daha komık eşimin ayağı dıye nıkah memurunun ayğına bastıydım
amanın ünv. de ev arkadaşım ıkızlardi annem de garıbım bize geldi kız trıp yapıp duruyo annemın yanında bagırıyo felna anahtarı yere fırlatıyo
.ama sankı yuzume fırlatmış gibi.
zavallı anacım işin de zor kıızmm dıye bana nasıl acıdıydı garibim.
ben geçimli bi insanımdır yerı gelır çok zor insanları idare ederım düşün yanı o kızla bıle aynı evı paylaşmayı becerdıydım.sonadan ayrıldık kurtuldum şükür de .bi dönem kaldık yani
az az sık yemeye gece yemek yememeye özen gösterdim.onun dışında bişi yapmadım.kendi yemek alışkanlığına göre uygulayabileceğin en kolay şekilde diyet yapmanı öneriririm.zaten biliyosun un şeker yağ kilo aldıran şeyler.fazla tuz vucutta su tutturur fazlası zarar kilo aldırmaz ama rahat kilo vermeni engeller.bunun dışında küçük porsiyonlu öğünler geçir.1 öğünde yediğin şey 1-2 küçük kase boyutunu geçmesin.midene nekadar çok şey koyarsan sindirimi okadar zor olur ve vucut bunu yakamaz.miden çok dolu olduğu için asit salgılar ve sen yeniden açlık hissedersin çok yemene rağmen.bu yüzden az az sık sık küçük porsiyonlar şeklinde beslenmeni öneririrm.zaten emzirirkende en doğrusu bu olur.
iyi hadi gel basıyım seni bağrıma.yok cnm hiç asabi değilimdir sadece çok sabırsızımdır karşımdakını asla kırmamaya calışırım valla bak.....korkma yanı benden...vicdanı olan insandan korkulmaz bence....sacmaladım bıraz bakma sen :)....bu kılolar beynımıde şişirmiş durumda....![]()
ayy biz bide eşim duvağımı açmadan dansa başladıydık![]()
![]()
bide pastayı eşimden önce yedim heyecandan bunuda hi untmam oburda değildim 57 kilocuktum yani tamamen heyecan
![]()
![]()
ilk dönem biraz zor olur ama zamanla alışırsın.zaten şöyle düşünmelisin emziriyosun ve yararlı şeyler yemen içmen gerekiyortşk ederım cnm zaten ekmeği tamamen kestım gibi.....emzirdiğim için çok sık acıkıyorum onun yerıne sütümü artıracak caylar içiyorum bitki çayları...suyla ıdare edıyorum ama yıyorum yanı yemıyorum desem yalan olur ama daha az yemeğe çalışıcam artık.....bıde çocuklardan vakıt bulabılsem spor yapmaya başlıycam en azından yürüş veya plates yapabılseydım gun içerisnde çok daha ıyı olucam ınşalllah.....
uykum geldiyemek yememe rağmen aç gibiyim.bugün uzun zamandan sonra hiç belirtisiz oldukça az sancılı başlayan bi regli dönemine girdim bununda etkisi var sanırım.yağmur yağamadı gitti.kuru kuru gök görlüyo sadece
![]()
iyi hadi gel basıyım seni bağrıma.
gel şefkatli kollarıma
ayy biz bide eşim duvağımı açmadan dansa başladıydık![]()
aynen ya :84: şişliğimin farkındayım bikaç gün böyle olcam artık dişimi sıkıp otrucam napim.gece erkenden uyusam neyse uzun zamandır en erken uyuduğum saat 2ya bende olmalıyım karnım ben dııym 6 ,sen de 5 aylık hamıle
aynen ya :84: şişliğimin farkındayım bikaç gün böyle olcam artık dişimi sıkıp otrucam napim.gece erkenden uyusam neyse uzun zamandır en erken uyuduğum saat 2![]()