70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

protein ?
bi öğün sebze olursa bi öğün protein ızgara falan daha ii olur ya öğle ve akşam aynı menü sıkmıştır seni...

ama bu diyet listesinde eksiklikler var bir öğünde et,tavuk ,balık diğer öğün sebze türleri olsa daha iyi olur bide biz ekmekleri sadece kahvaltıda yiyoruz bu listede hiç protein kaynaklı yiyecekler yok

hele diyorum bu listede ne eksik çok özür dilerim öğlen ve akşam yemeklerinde 1 ızgara köfte kadar et veya tavuk veya balık

kusura bakmayın yazmayı unutmuşum
ayrıca 1 kase çorba=1 dilim ekmek demek
istersen çorbayı çok iç ekmek yeme istersen ekmeği 3 dilim ye çorba içme
ayrıca bu diyet 1200 kalori

yuhhh birgünde 6 dilim ekmek :53: bu listeyi ilk defa uygulayan bir kişi kilo verir ama neden verir liste çok güzel olduqu için deqil ilk başta sudan gittiqi için..ben bu listeyi uygulasam bırak kilo vermeyi kilo alırım..bu liste için kimse diyetisyene para vermesin..biz burda yeri geliyor çok daha saqlıklı bir listeyle çok daha fazlasını veriyoruz..bir kişinin günlük alması gereken karbonhidrat deqeri en fazla 70 ünitedir..70 ünitenin üstüne çıkan kilo alır..bir dilim ekmek 12 ünitedir..bu listede 6 dilim ekmek önerilmiş..12x6=72 :53::53::53: sadece ekmekle 70 üniteyi aşmış oluyoruz..diyetisyenler sadece para tuzaqı..ayrıca bu listede hiç protein yok..hiç beqenmedim ve onaylamıyorum :19::19:

proteini yazmayı unutmuşum listeye ekledim.valla diyetisyenin verdiği liste bu.bende sıkıldım aslında ondan bıraktım hergün ne yiycemi düşünmek beni gıcık ediyo.valla sende bi liste varsa memnun olurum yada naptını yazsan??? bide diyetisyene para vermedim.askeri hastanenin diyetisyeni giden arkadaşlar çok memnundu kadın diyetislik üzerine doktora yapmış arkadaşlarda çok kilo verince bende gittim.hatta kilo veren arkadaşlar hamile kaldılar çünkü tümünü yağdan vermişler ve rahim yağları erimiş.şimdi kaç tane hamile var:)))neyse önerilerini bekliyorum

ama bu diyet listesinde eksiklikler var bir öğünde et,tavuk ,balık diğer öğün sebze türleri olsa daha iyi olur bide biz ekmekleri sadece kahvaltıda yiyoruz bu listede hiç protein kaynaklı yiyecekler yok

kesinlikle doqru :46: çok saçma sapan bir liste..bu liste ancak 90 kilonun üstünde olan bir insana kısa bir süreliqine önerilebilir..ki yinede proteinin mutlaka olması gerekir..proteinsiz liste olmaz kesinlikle :20:

acaip gaza geldim zaten. hamile kalmadan önce yaklaşık 3.5 yıl önce falan bi arkadaşım bana çok güzel bi bluz almıştı 38 beden. cumartesi günü gezmeye giderken bi deneyeyim dedim. anaaaammm cuk diye oturdu valla. hemen giydim gezmeye öle gittik. kocam bile sevindirik oldu. tabi para harcamayacak ya yeni elbiseler için.:60: süper bişiydi yaaaa anlatamam. geçen yaz deneyememiştim bile:66::66::66::66:
ya sorma canım yaa..bende tatile çıkana kadar bişey almıyım sürekli kilo veriyorum ozaman alırım diye bişey almadım..şuan üzerine giyecek hiçbirşeyim yok :50: pantolon tipli eşofmanlardan almıştım pantolon niyetine onu giyiyorum..en son 2 ay önce 40 beden etek aldım bir dünyada para verdim şimdi bol geliyor sinir oluyorum..20 gün sonra tatile çıkıcaz koçişe dedim a'dan z'ye kıyafet almam lazım çık paraları :21: bana dediki kim dedi sana okadar kilo ver diye :53::53: üleynnn senin daha iyi günlerinn.ben 90 kiloyken 60 olursan sana altın set alıcam demiştin unuttunmu :47: sen unutsanda ben heeeççç unutmadım :24::24: hiç 60lara ineceqimi düşünmemiştin dimii :27: hehe ama başardımm :65: bak daha sana neler aldırıcam ben :124: hafta sonu annesine gittik..pantolonum yok üstüme olan..2 aydır pantolon tipli eşofmanla dolaşıyorum heryerde..yine onu giyip gittim..orda bana dediki üstündeki pantolonu ne zaman aldın :53: lennn 2 aydır bütün gün üstümde bu bnm evde görmüyonda neden burda görüyon :4::4: kıskanç adamm :82: daha ben üstüme yeni bişey almadım..ama alıcaammmm :66::66::66::66:
canım bu arada ben 38 beden giyiroum o bluzu yollasana bana :34:

bu arada eşim konusunde yine ben haksız çıktım bana istanbula gelmeden birgün önce yanına geleyimmi çok özledim seni demişti bende bu aralar çok yoğunum bu hafta gelme demiştim aslında ben regl olduğum için gelmesini istememiştim benm reglim biraz sorunlu geçiyoda kullandığım kelimelirin bile farkında olamıyorum meğer aslında geleyimmi dediği gün istanbuldaymış bana süpriz yapıcakmış tabi ben süprizin içine tükürmüş bulunuyorum biraz ama ben öyle diyince nasılsa beni umursamıyo diye düşünmüş ve asker eğlencesini evimizde yapmış aklınca böyle yaparak rahatlamış bana olan sinirinden ogün hep ağlamış zaten neyse işte o benm gönlümü aldı ben onun gönlünü aldım arayı bulduk çok şükür ama ben yinede burnundan geitirdim yaptığı için hafta sonuda beraberdik bir hafta daha yanımda

proteini yazmayı unutmuşum listeye ekledim.valla diyetisyenin verdiği liste bu.bende sıkıldım aslında ondan bıraktım hergün ne yiycemi düşünmek beni gıcık ediyo.valla sende bi liste varsa memnun olurum yada naptını yazsan??? bide diyetisyene para vermedim.askeri hastanenin diyetisyeni giden arkadaşlar çok memnundu kadın diyetislik üzerine doktora yapmış arkadaşlarda çok kilo verince bende gittim.hatta kilo veren arkadaşlar hamile kaldılar çünkü tümünü yağdan vermişler ve rahim yağları erimiş.şimdi kaç tane hamile var:)))neyse önerilerini bekliyorum

bende doktoramı bu topikte yapıyorum hayatım :21::21::21:
aynen canım bende burda arkadaşlara kilo verdiriyorum 3 kişiyi hamile bırakıp yolladım :27::27::27::27:
bizim belli bir listemiz yok Allah ne nasip ettiyse onu yiyoruz..yalnız temel bikaç ana prensibimiz var..2 dilim ekmeqi sadece kahvaltıda yiyoruz..pilav makarna haftada 1 gün 2 kaşık ve öqlen öqününde yiyoruz..şekeri kestik kullanmıyoruz ve 3 litre su içiyoruz..bu listeyi bitki çaylarımızla destekliyoruz..akşam yemeklerini tek çeşit yiyerek geçirmeye gayret ediyoruz..ve kilolar gidiyor..hepsi bu :34:

kesinlikle doqru :46: çok saçma sapan bir liste..bu liste ancak 90 kilonun üstünde olan bir insana kısa bir süreliqine önerilebilir..ki yinede proteinin mutlaka olması gerekir..proteinsiz liste olmaz kesinlikle :20:

ya sorma canım yaa..bende tatile çıkana kadar bişey almıyım sürekli kilo veriyorum ozaman alırım diye bişey almadım..şuan üzerine giyecek hiçbirşeyim yok :50: pantolon tipli eşofmanlardan almıştım pantolon niyetine onu giyiyorum..en son 2 ay önce 40 beden etek aldım bir dünyada para verdim şimdi bol geliyor sinir oluyorum..20 gün sonra tatile çıkıcaz koçişe dedim a'dan z'ye kıyafet almam lazım çık paraları :21: bana dediki kim dedi sana okadar kilo ver diye :53::53: üleynnn senin daha iyi günlerinn.ben 90 kiloyken 60 olursan sana altın set alıcam demiştin unuttunmu :47: sen unutsanda ben heeeççç unutmadım :24::24: hiç 60lara ineceqimi düşünmemiştin dimii :27: hehe ama başardımm :65: bak daha sana neler aldırıcam ben :124: hafta sonu annesine gittik..pantolonum yok üstüme olan..2 aydır pantolon tipli eşofmanla dolaşıyorum heryerde..yine onu giyip gittim..orda bana dediki üstündeki pantolonu ne zaman aldın :53: lennn 2 aydır bütün gün üstümde bu bnm evde görmüyonda neden burda görüyon :4::4: kıskanç adamm :82: daha ben üstüme yeni bişey almadım..ama alıcaammmm :66::66::66::66:

bak bunada yazmadan gidemiycem demek altın set alacak haaa??:)))kız altın çok pahalandı bende dün kocişimle iddaaya girdim bir senede 25 kilo verirsem 3 bilezik alcan diye. baktı ben kararlıyım vercem diye diretiyorum önce alamam para yok dedi sonrada ben sana kilo verdirmemek için devamlı eve pizzza künefe vs getirecem yedirecem kiloyu veremeyince bilezikleri de almam olur biter diyo:)))bu kocişler çok fena çoooookkkk

bu arada eşim konusunde yine ben haksız çıktım bana istanbula gelmeden birgün önce yanına geleyimmi çok özledim seni demişti bende bu aralar çok yoğunum bu hafta gelme demiştim aslında ben regl olduğum için gelmesini istememiştim benm reglim biraz sorunlu geçiyoda kullandığım kelimelirin bile farkında olamıyorum meğer aslında geleyimmi dediği gün istanbuldaymış bana süpriz yapıcakmış tabi ben süprizin içine tükürmüş bulunuyorum biraz ama ben öyle diyince nasılsa beni umursamıyo diye düşünmüş ve asker eğlencesini evimizde yapmış aklınca böyle yaparak rahatlamış bana olan sinirinden ogün hep ağlamış zaten neyse işte o benm gönlümü aldı ben onun gönlünü aldım arayı bulduk çok şükür ama ben yinede burnundan geitirdim yaptığı için hafta sonuda beraberdik bir hafta daha yanımda

:20::20::20: çok çabuk kanıyorsun herşeye inanma :20::20::20:

ooohhh cnm maşallah:nazar: geri gelemsin inş. o kilolar :nazar:gardırobu yenile tabiki napcaksın hep aynı şeyimi giycen

bak bunada yazmadan gidemiycem demek altın set alacak haaa??:)))kız altın çok pahalandı bende dün kocişimle iddaaya girdim bir senede 25 kilo verirsem 3 bilezik alcan diye. baktı ben kararlıyım vercem diye diretiyorum önce alamam para yok dedi sonrada ben sana kilo verdirmemek için devamlı eve pizzza künefe vs getirecem yedirecem kiloyu veremeyince bilezikleri de almam olur biter diyo:)))bu kocişler çok fena çoooookkkk

aynısını bnm koçişte yaptı(künefe konusunda) akşam akşam künefe yemeye gittiqimizi çok bilirim..gittim yedim diqer günlere daha çok dikkat ederek yine kilo verdim..azmin elinden bişey kaçmazmış..:69:

canım benim feda olsun sana göndereyim bluzu hemen sana:54::54::54::54:

ooohhh cnm maşallah:nazar: geri gelemsin inş. o kilolar :nazar:gardırobu yenile tabiki napcaksın hep aynı şeyimi giycen

aynı şeyi giymek bi yana bnm kıyafetlerim 50-52 bedendi şimdi 38 giyiyorum..kızımla aynı beden giyiyoruz..şimdilik çok sıkıştıqımda kızımdan takviye yapıyorum :9:
günaydın kızlar..
geçmişe bir bakayım geliyorum

günaydın cnm..hadi bi koşu geçmişe bakıp geliverr :27:

yok doğru söylüyodur ben daha öncede onun bana yaptığı süprizleri bozmuştum bu ilk değil yani:1::1::1::1: çok iyi sürpizlerin içine tükürürümde :60::60::60::60::60: üstüme tanımam bu konuda

dediqin gibi olsun bakalım ama ben bu adama güvenmiyorum sen yinede tedbirli ol :34:

yok doğru söylüyodur ben daha öncede onun bana yaptığı süprizleri bozmuştum bu ilk değil yani:1::1::1::1: çok iyi sürpizlerin içine tükürürümde :60::60::60::60::60: üstüme tanımam bu konuda

yoooo siz bilmiyosunuz kocamın yaptığı tüm süprizleri mahvedebilme yeteneğine sahip tek kişi benim.yeni evlendiğimizde kocam bana tektaş almıştı(nişanlıyken alamadı)o gün adamı öle bi canından ettimki en son kaldırıp yüzüğü attı herşey bunun içindi sna süpriz yapmak istedim dedi:17::17:
bide düğün günü yüz görümlüğünü kaybeden birini hiç gördünüzmü?hemde evin içinde? 2 yıldır hala bulamadım.:53::53: adam takamadı bile bana hediyesini:1::1:

yoooo siz bilmiyosunuz kocamın yaptığı tüm süprizleri mahvedebilme yeteneğine sahip tek kişi benim.yeni evlendiğimizde kocam bana tektaş almıştı(nişanlıyken alamadı)o gün adamı öle bi canından ettimki en son kaldırıp yüzüğü attı herşey bunun içindi sna süpriz yapmak istedim dedi:17::17:
Bide düğün günü yüz görümlüğünü kaybeden birini hiç gördünüzmü?hemde evin içinde? 2 yıldır hala bulamadım.:53::53: Adam takamadı bile bana hediyesini:1::1:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
almamıştır kıss seni kandırmıştır :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
günaydın en çıtırlar hanımlar nasılsınız bakalım güzel bir hafta diliyorum herkese dünkü mönüyü yazim geçmişi okuyayım gelim ben:3:

:56::56::56:
sabah:
2dilim ekmek
peynir ,domates,salatalık
iki ceviz,üç kuru kayısı
rafadan yumurta
maydanoz ,nane
beş adet zeytin

ara yok pazar günü tatil olunca öğün sapıyor:24:

öğle:
5 adet sarma
10 adet erik

ara:
bir ceviz
küçük bir parça çikolata:18:

akşam:
ızgara balık çupra yedim oley kocacım sağolsun hazırlatmış sürpriz yaptı bana:52:
yanında domates salatalık

tabi soda limon

sabah bir saat yürüyüş yaptık eşimle akşamda bir saat yürüdüm evde leslieyle yürüdüm bide jimnastik yaptım ohh rahatım diyordum sabah kalktım dizim kilitlenmiş yine jimnastik yapmamam gerekiyordu yassak ama uzun zamandır diz problemi yaşamayınca yapim dedim sonuç kilitlenmiş bir diz:59:yürüyüş yapcez sadece anlaşılan:97:

süpriz demeyin bana hiç.... ben de öle kocamın süprizini burnundan getirmiştim. bana da tektaş almış napayım öle gizli gizli konuşmalar.dışarı çıkıp saatlerce gelmemeler falan. tokat atmıştım. evliliğimizin birinci yıldönümünde hem de beni aldatıyorsun diye bağırmıştım.sonra süprizin içine ettiğimi öğrendim. yavrum çok güzel denizkenarında balık restoranda balığın içine koydurmuş yüzüğü. bi de yüzsüz yüzsüz gittim yemeğe. balığın içini açtım yüzüğü aldım taktım teşekkür ettim felan rezil oldum yaneeeeeeeeeee:17:
biz bayanlar nasıl bişeyiz yaaaaa:24::24::24::24::24:

Back
X