70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrr
güzel yoğun bir gün olucak bu günüm bu gün dersim yok topiğin müdavimi olucam bu gün kahvaltımı yaptım ve e okul başına geçtim en az 3 saatlik işim var tabiki elektirik kesilmezse bi yandada kk dayım :52::52::52:

zayıflama diyetlerinin kara kitabı diye bişi okuyodum sinirlendim yarıda bıraktım aaa psikolojimi bozuyo be aman işte neymiş diyet yapanların hepsi boşa yapıyomuş nasılsa fazlası geri gelicekmiş cartmış curtmuş peeeehhhhh:47::47:

günaydın kızlarrrrr
güzel yoğun bir gün olucak bu günüm bu gün dersim yok topiğin müdavimi olucam bu gün kahvaltımı yaptım ve e okul başına geçtim en az 3 saatlik işim var tabiki elektirik kesilmezse bi yandada kk dayım :52::52::52:

bugünde topikte konuşan kimse yok ya :63: artık ikimiz varız heralde

aynen canım valla bide bize sorsunlar bide benimki 2 yaşında biri 11 aylık biri ben ne yapayım valla oh hemencik büyüyolar diyolar ben ne yapayım ama şükür ya olsun pişman değilim sağlıklılarya şükür başka bişey istemem şikayetçi değilim elbet büyüycekler ozaman rahatlıycaz bir nebzede olsa sabır canlarım sabır:emir_bebek::emir_bebek:

aynı beni anlattın bendede durumlar kötü konuşmuyoruz kayınpederlerle ama uzak olsunlar 2 aydır eve bile gelemiyorlar yüzleri yok tabi hıh çokta işime geldi zaten hiç sevmiyorum onları:63::63:

aman boşver eğer haksızsa bedduası tutmaz korkmayın boşver bizimkide eder arasıra bide sonra çoook seviyorum kızım seni kendi öz babandan bile çok seviyorum seni diyo bide ya sen kimsinde benim öz babamdan daha çok seviyorsun git işine ya aman :57:

doğru söylüyosun canım.ya insanı çileden çıkarıyolar.ondan duyduğum hakareti ben kimseden duymadım.sebep eltimle konuşmak istemiyorum.ondan dolayı bana söylenip duruyor.allahtan il dışındayım.bir gidiyorum memlekete başlıyolar.şu sana böyle demiş bu böyle demiş.gıybetimi yapana bir şey demiyor kayınpeder.koğuculuk yapıp bana yetiştirenede bir şey demiyor.bana kızıyor. ben uzaktayım ya onlar has gelinleri.zaten o ikiside konuşmuyor.ya ne acayip bir aile.ama eşim çok iyidir ALLAH razı olsun.babasına birşey diyemiyor ama diğerlerinin ağzının payını veriyor

:1: benimde kısa yaaa allahtan eşimde uzun değil :1: gerçi ben daha uzun olsun isterdim daha kilolu ama olmadı kısmet :1: o iri olsa ben de yanında daha rahat olacaktım ama zayıfçık benimki :1:

benim eşimde zayıf ve 175 boyunda düşün aramızda 30 cm var ve incecik.ne giyse üstüne cuk oturuyo giydiği yakışıyo..bide bana bak.eşimle yanyana gelince sorunu tam anlamıyorumda bi fotograf çekilince gerçek şak diye ortada.sumo güreşçisi ben mankenliğe aday o:52::52::52:

doğru söylüyosun canım.ya insanı çileden çıkarıyolar.ondan duyduğum hakareti ben kimseden duymadım.sebep eltimle konuşmak istemiyorum.ondan dolayı bana söylenip duruyor.allahtan il dışındayım.bir gidiyorum memlekete başlıyolar.şu sana böyle demiş bu böyle demiş.gıybetimi yapana bir şey demiyor kayınpeder.koğuculuk yapıp bana yetiştirenede bir şey demiyor.bana kızıyor. ben uzaktayım ya onlar has gelinleri.zaten o ikiside konuşmuyor.ya ne acayip bir aile.ama eşim çok iyidir ALLAH razı olsun.babasına birşey diyemiyor ama diğerlerinin ağzının payını veriyor

senin eşin yine iyiymiş benim 1 tane görümcem var sadece evlenme çağında bekar.kaynanam hep ayırt eder kızını.kızı çok becerikli çok güzel hamamrat vs.halbuki görümcem yemek yapmayı bilmez,ütü bilmez asla ev işi yapmaz.bunlarınki yiyim içiyim geziyim.Allahtan ben tam donanımlıyım bilmediğim yapmadığım herhangi bişi yokta laf edemiyolar.ama aramızda bi problem eşim hiç karışmaz.ben kötü olamam der.kaç kez bu yüzden feci kavgalar ettik.hep ben yıprandım hep ben.hiçkimsenin ağnının payını vermez benide ortada koyar yani.:( neyse artık alıştım ama asla yüzlerine niye şunu bana yaptınız niye bana bunu diyosunuz diyemiyorum.görümcem benden küçük ama bi görsen.ah bi konuşabilsem dilim bi çözülmedi gitti 2 yılda....
bu arada en sevindiğim görümcem ve kaynannamda acaip kilolu.görümcem bekar benim boylarımda ama benle aynı kilo kaynanam desen tonluk:52::52:
yaşasın kötülük:66::66::66:

senin eşin yine iyiymiş benim 1 tane görümcem var sadece evlenme çağında bekar.kaynanam hep ayırt eder kızını.kızı çok becerikli çok güzel hamamrat vs.halbuki görümcem yemek yapmayı bilmez,ütü bilmez asla ev işi yapmaz.bunlarınki yiyim içiyim geziyim.Allahtan ben tam donanımlıyım bilmediğim yapmadığım herhangi bişi yokta laf edemiyolar.ama aramızda bi problem eşim hiç karışmaz.ben kötü olamam der.kaç kez bu yüzden feci kavgalar ettik.hep ben yıprandım hep ben.hiçkimsenin ağnının payını vermez benide ortada koyar yani.:( neyse artık alıştım ama asla yüzlerine niye şunu bana yaptınız niye bana bunu diyosunuz diyemiyorum.görümcem benden küçük ama bi görsen.ah bi konuşabilsem dilim bi çözülmedi gitti 2 yılda....
bu arada en sevindiğim görümcem ve kaynannamda acaip kilolu.görümcem bekar benim boylarımda ama benle aynı kilo kaynanam desen tonluk:52::52:

benim eşimde zayıf ve 175 boyunda düşün aramızda 30 cm var ve incecik.ne giyse üstüne cuk oturuyo giydiği yakışıyo..bide bana bak.eşimle yanyana gelince sorunu tam anlamıyorumda bi fotograf çekilince gerçek şak diye ortada.sumo güreşçisi ben mankenliğe aday o:52::52::52:

ne güzel sizin eşleriniz sizden uzun malesef ben eşimden uzunum :60::60::60: ama allahtan kompleks yok onda

herkese günaydınn

bu sabah tartıldım 71.200 geldim ha gayret gidiyo yağlar :66:

bu sabah kahvaltım
1 bardak greyfurt suyu (taze sıkılmış)
1 dilim lıght ekmek üzerine sürecek kadar lıght peynir
1 domates
1 salatalık

sonrada 1 şekersiz balla tatlandırılmış çay

Son düzenleme:
benim kızım 9 aylık teyzesi.yeni yeni dillenmeye başladı.bazen sabah baba mamma diye ağlıyo.eşime kalk diyorum çocuk mamayı senden istiyo:) annesini sever kuzucum:)

:1: benim kızım babacıdır resmen aşık babasına bu durumu kıskanıyodum içten içe ama şimdi seviniyorum sabahları babaya genelde kahvaltısını hazırlatıyor ben kalkıcada annee sen yat diyooo :1:

bugun acayıp basım agrıyooo :52: hava yagmurlu, pöfff :59: bıberıye cayım avrdı ofıste, bas agrısına ıyı gelıyo dıye okumustum daha once, sımdı kepeklı galetamla bıberıye cayımı ıcıyorumm :68:
hem de bıberıye cayı yagları yakmaya yardımcı oluyo, aksam malum spor var, içeyim de aksam yansın yaglar, bı de bas agrımı gecırırse bı taşla ıkı kuş vurmuş olcam inşşş :34:

bi yerde okumuştum saat 16 da yapılan spor daha etkiliymiş bende uzmanların yalancısıyım:6:

hadi yaa diet menülerini araştırdım spor olayınıda baktım baya hangi hareket ne işe yarar vss diye ama saat konusunu hiiiç düşünmemiştim bak bu iyi oldu ben sabahları pek yapamıyom arada spor yapmaya çalışıyom ama akşam 7-8 arası hep yürüyorum hergün muntazam devam ediyorum 4 te de 30 dk lık platesimi yapayım bare

kızlarrrr bitki çaylarıyla pek aram yoktur geçenlerde naneli yeşil çay aldım ama içemedim ama artık içmem lazımm neler tavsiye edersiniz ne zaman hanği bitki çayını içeyim

öle herhalde canım bende geçmişi okuyodum anca geldim sayfaya sen ne yapıyosun nasıl gidiyo diyett

diyet gayet güzel gidiyo senin nasıl maşşalh iyi kilo vermişsin ne kadar sürede verdin ama bugün okuduğum ktap zihnimi bulandırdı biraz kitap dietlerin boşa yapıldığıyla ilgili ve bir dr tarafından yazılmış

Son düzenleme:
cnm ben anadolu hayat emeklilik yaptırmıştımm sonra paraya ihitiyaç olmuştu sonlandırdım paramı çektim önemli olan sözleşmeni iyi oku ben memnundum sorun yaşayanlarda oluyor iice araştır.

açıkçası bende anadolu hayat emekliliği yaptırmıştım işyerimizin sigorta acentesiydi sigortacımızda çok iyiydi yaptırdım ama mali müşavirimin işbankası emeklisiydi 2000 yılında emeklilikleri dolmuş 2 kızına yaptırmıştı aldığı para 4.600 tl idi ben o dönem 300 tl aylık alıyordum bana az geldi bende iptal ettirdim iyimi yaptım kötümü bilemiyorum şimdi ama keşke devam etseydim yedim o parayı gitti işte o dönem her ay 50 veriyordum her sene artarak devam edecekti 3 yıl sonunda kapttığımda aldığım para 1.870 tl idi pek fark yoktu e kesilen rakamda 400 civarı idi hatırladığım kadarı ile bana pek matah gibi gelmemişti

kız yoksa biz aynı evin gelinlerimiyiz hikayemiz hemen hemen aynı kendimi gördüm sanki beni anlattın benimde eşim çok iidir allah var hiç laf ettirmez ailesinin ağzının payını verir bizim bağlar 2 ay oldu iice koptu kaç kere affettim hep aynı hep aynı bırak ya uzak olsunlar bi kredi çekelim dedik kefil oluver demişte eşim ben olamam işten çıkarsan ben nasıl öderim korkarım ben olmam diyip kapatmış teli eşimin yüzüne tühh utanmaz babasısın l...n sen oğlun o senin sokaktan bi insan değil sen güvenmicende kim güvencek yazık ben babama dedimde kefil oluver diye hemen oluverdi kıyamam babamın hiçbir mecburiyetide yoktu o olmam deseydiya damadına güveniyoki oluverdi bide sen öz babası olucaksın yazıklar olsun böyle koptu iice ipler yüzümüze bakamıyorlar aman bakmasınlar çokta lülü işime geldi valla sevmiyorum onları:63::63:
acaba kitap doğru mu söylüyo gerçekten boşamı uğraşıyoruz:43::43::43:
yok be canım takma öyle şeyleri boşunamı olur:21:

ayy çok güldüm ha yaşasın kötülük haa:60::60:

Son düzenleme:
diyet gayet güzel gidiyo senin nasıl maşşalh iyi kilo vermişsin ne kadar sürede verdin ama bugün okuduğum ktap zihnimi bulandırdı biraz kitap dietlerin boşa yapıldığıyla ilgili ve bir dr tarafından yazılmış

canım bence popüler bi konu olduğu için yazılmış bir kitaptır o dr da olsa herkeste bir ün yapma sevdası var çevrem çok kilo verip almayan çok insan var kafanı karıştırmasın o kitap hiçte boşuna uğraşmıyoruz emin ol

Back
X