70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya kuuzmmm geçmiş olsunnnnn dikkat et kendine bize lazımsınnnn

sena yavrum sen ne yptınnn yiyebldn mi bişeylerrrrrr

diğer çıtırlar napıonuz bakimmmmmmm benim boğazım şiştiii cıs yasak şey yemiştimde hani böle ylanarak yeniyooo

başınız sağolsun

sağol tatlım ..benim boyun ağrım var ama kasma batma ve yanmayla beraber sağ tarafıma hiç dönemiyorum çünkü orta derecede 2 yerde boyun fıtığım var ve şu an 3 gündür boyunlukla yaşıyorum ve daha 26 gün daha takıcam sadece yatağa girerken çıkarıyorum sabah kalkmadanda takıyorum çok bunaltıcı bir durum ama neyse...banada pek mantıklı gelmedi boyunla alakası ama şu olabilir boynum çocuğun bazasını kaldırırken tutuldu belki o esnada belimde tetiklenmiş olabilir iyice,çünkü öncedende bu şekil belimden kalçaya vuran sancı ve kasılma oluyordu,bence hep o bazanın suçu olanlar hain baza

oo yerim seni kız buluşup gidelim bi güzel dövelimm onlarııııı nerde bulcakmış senin gibisinii

tatlım geçmiş olsun
sağlığına dikkat et de gerisi önemli değil
iyileştikten sonra devam edersin aynı şekilde

ben sana küstüm...niye yoksun topiğe uğramıyon hımmmmm...istediğin kiloya gelince böylemi oluyor kuzu heeeee,hesap ver bakayım

yavrum hep kendini yoruyosun bi dinlenmiyosun kii o bazanınn...................

ben şimdi gün içi ne yedim hesap edemiyom ama liste yapınca çıkıyor ortaya bakim bugün emrah modundamıydım yoksam doydummu bakim

sabah:
iki dilim ekmek
peynir,beş adet zeytin
maydanoz,nane

ara:
üç adet kuru kayısı
bir adet ceviz

öğle:
üç kaşık kıymalı patlıcan oturtma
bol yağsız salata

ara:
beş erik
bide bir tatlı kaşığı :131:

akşam:
bir kepçe çorba
bir domates

eve gidince her zamankinden soda limon işte bu kadar doymuşmuyum ne

ben sana küstüm...niye yoksun topiğe uğramıyon hımmmmm...istediğin kiloya gelince böylemi oluyor kuzu heeeee,hesap ver bakayım

oyy oyyy daha nerde vercem kilo olurmu yavrum 2 hafta şehir dışına çıktım bu haftada yıl sonu gösterisi var ona hazırlanıyozzz ama yok anam brakmam sizi artıkkkkk

gel barışakkk bidanemmmm

cnm menülerin güzel dünde gördüm benim menülerime benziyorrr ölçülerini beğendimmmm maşallahhhhh

sinir oluyorum böyle densiz insanlara..sonuçta sen ön görüşmede servis ve ücret konusunu konuşmuşsun..madem halletmediler neden arıyorlarki..iyi yapmışsın kabul etmeyip bi anasının gözü onlar sankii

sadece tarhana çorbası

geçmiş olsuun canım . umarım çabuk toparlarsın

oyy oyyy daha nerde vercem kilo olurmu yavrum 2 hafta şehir dışına çıktım bu haftada yıl sonu gösterisi var ona hazırlanıyozzz ama yok anam brakmam sizi artıkkkkk

gel barışakkk bidanemmmm

yavrum hep kendini yoruyosun bi dinlenmiyosun kii o bazanınn...................

aynen bencede
barışalım tabiiiii,özledik yaaaa,hasret kaldık muhabbetine hatun

umarım hemen iyileşirsin canım .

bazalara savaşşşşşşşşşşşşşş

sorma canım yaa zaten konuştuğum kişi cahil konuşmaktan aciz biriydi ama işyeride görünüş itibari ile gayet modern bi yerdi valla bende anlamadım görüşmede belirttim adam hala bi bakalım diyo anasının gözü sinir etti beni yaaa geçti artık sinir etti beni madem bi daha ararsa başka yerle anlaştım diyecem balık baştan kokarmış anlaşamayacağımız alenen ortada devamına lüzum yok

oyyyyyyyyyyy kıyamam sanasen böyle yazdıkça benim içim gidiyor,iyi olucan inşallah bitanem kıyamam

kıyamam sanaaaaaa

aynen bencede
barışalım tabiiiii,özledik yaaaa,hasret kaldık muhabbetine hatun

oo bebekimmm valla artık muhabbete devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…