70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşebaharcım sınavı geçtiğimi söylemiştim ama çooook önceki sayfalarda kaldı unutmuşsundur
haftaya çarşamba mülakat için istanbula gidiyorum
bi de mülakat sonucu bekliycem

bugünün menüsüüü...sabah cekirdekli ekmek arasi peynir salata sandwic..1 bardak 5i1 yerde..ara ögün ananas..ögle yemegi makarna sonra 20 dakika ip atlama..aksam yemegimi simdi yedim 1 kase domates corbasi..aksam evdede cilek ve armut yiyecegim bugünü böle kapatirim..osman var bugün soluksuz onu izleyecegim bisiklet binemem

bugün ki menüm

kahvaltı
1 simit (tamamını yiyemedim)
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak açık şekersiz çay

arada
1 elma

öğlen
hellimli salata
1 bardak ayran

arada
form çayı
5-6 badem

akşam
ne yesem bilemedim müsli yemek istiyorum ama bi yandan da eşim için yaptığım yemekler bana bakıyo :26:

yatmadan
meyve yada yoğurt

günlük sporum 40 dk tempolu yürüyüş 10 dk koşu

burada okadar güzel motive olmuştum ki bugün cumaya göre 1600 gr fazla görünce oturdum tedim .halbuki geçen hafta ne güzel gitmişti kilolar canım yemeğide pek istemiyordu. kendimi incelmiş hissediyordum . bu gün kendimi tombul bir balık gibi hissediyorum. öfffffff canım sıkıldı. bugün yediğimede sıkıldı. dışarı çıkmak istiyorum oğlumla ama çok rüzgar var çıkamıyorumda. yediklerimi hiç yazmıcam. yazamıcak kadar çok oldu::84::84::84::84::84:

kızlar ya neyapayım şimdi.:2::2:::2::2::2:: diyet başlangıcında bu tür şeyleri gel -gitleri sizde yaşadınız mı. yediklerimden şimdi midem bulanıyor.

selam millet ben geldim baya yoruldum yaww 3 ayrı iş görüşmesinden birini beğenmedim biri az para verdi diğeride fazla verdi sayılmaz servis olayı olsaydı evet diyebilirdim ama benim tarafa servis güzergahı yokmuş yol parası da verme gibi bir prosedürleri yokmuş muş muş eledim elde var sıfırrrrrrrrr
ama şu servis olayından elediğim firma arayıp duruyo açsammı ki telefonu gıcık oldum :)

aslımmm kıss çok merak ettim nasıl oluyor bu biberli ekmek..tarifini verde bizde tadalım

erginsena süpersin,nasıl basardın ve ne kadar sürede??

teşekkür ederim cnm defalarca diyete başladım ama olmadı..3-5 kilo verip hep yarım bıraktım..birgün buraya rasladım ve hayatım deqişti..karbonhidrat topiqinde bir hanımın başarı hikayesini okudum..okudukça bu işi beynimde sıfırladım..hani hep diyete başlamak için pazartesiyi bekleriz ya...ben ertesi gün tatile çıkacaqım halde ertelemedim..cumaymış pazarmış önemsmeden gün bugündür diyerek ogün başladım ve ertesi gün 1 aylık bir tatile çıktım..marmara ege karadeniz hep turladım..gittiqim yerlerde geri çeviremiyeceqim yicekler çıktı karşıma..abartmadan atdımlık yedim ve bir sonraki öqüne ve bir sonraki güne dikkat ederek telafi ettim..ve 2 ayda 16 kiloyu devirdim bayramda annemin oklava sallamasıyla diyete 3 ay ara verdim ve ne bulduysam yedim..tekrar kendimi burda bulduqumda +5 kilo zarardaydım..ve artık menülerimi öyle bir düzenledimki içinde börek çörek kızartma pilav makarna dolam herşey vardı..ama bunları ne zaman ve nekadar yiyeceqimi çok iyi bilerek hayatımda yeni bir yeme sistemi başlattım..ve bu yaptıqıma diyet deqil dengeli beslenme adını koydum..yeme şeklime göre bazı haftalar az bazı haftalar çok kilo verdim..şuan hayatımdan son derece memnunum..ara verdiqim 3 ayı çıkarırsak 27.5 kiloyu 9 ayda vermiş oluyorum..haziranın 14ünde başlamıştım..yine tatil kapıda ayın 19unda yokum..60a inersem gitmeden çok mutlu olucam..5 kilo bile alsam tatilde artık korkmuyorum..yine veririm yine veririm..benim burda daq gibi güçlü istikrarlı azimli ve saq kolum gibi destek olan arkadaşalrım varken ben daha nize 20ler 30lar deviririm :92:

canım ekmeqi sadece sabah yiyoruz..dolma yiyeceqimiz zaman öqlen öqününde sadece 1tane yiyoruz ve dengelemek için sabah ekmek hakkımızı kullanmıyoruz..

yapma Allahaşkına ayşee ben 27.5 kilo verdim hepsimi yüzden gitti ben 52 bedenden 38 bedene düştüm..demekki heryerden vermişim..açıkçası senin bu şekilde yorumlaman üzdü beni..o kişi haklı olabilir demişsin..beni gören herkes en az 10 yaş gençleşmişsin diyor..hatta geçen gün kızımla beni abla kardeş zannettiler..yüzüm çok zayıflamış bile olsa yaşlılar gibi tabiri çok yanlış..ayrıca insan nerdeyse 30 kilo vermiş birini eleştirmeden önce bi tebrik eder..tabiki 90 kiloki yüzümle 60 kiloluk yüzüm arasında fark olacak..olmalıda..o zaman 40 yaş üstü gösterirken şimdi 20 yaşında gösteriyorum..ki o kişiden 20dakika önce gelen başka biri aynen yazıyorum ''20 yaşında bir genç kıza dönmüşsün'' dedi..ve buakadar zamandır verdiqim kiloyla ilgili negatif yorum yapan tek kişi esra..

kızlar merhaba
bugün malesef boynum için doktor iki çeşit iğne yazdı sabh akşam başladım bide belimin sağ tarafından kalçama doğru bir çekme ve ağrı vardr.un dediği boynumun ağrısından dolayıymış,çok fena ağrıyor...bir süre spor mpor hakgetire kızlar...valla nazar oldum,hiç böyle olmamıştım
menümü vereyim
uyanınca
kefir ve keten tohumu yağı
kahvaltı
1 dlm.tam tahıllı ekmek kızartması üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,4-5 zeytin,söğüş domates,salatalık,çay
ara
4 fındık
öğle
1 pors.domates soslu acılı hşl.makarna(yağsız),1 brd. ayran
ara
7-8 tane sarı leblebi
akşam
müsli+süt
yatmadan
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 2 lt. su
spor bir süre yok (yasak)

deryacım o ağrı bel fıtığına benziyorrrrrrrrrrrrr

canım ben baskülde fazla çıktıqımda tam tersine çok daha fazla dikkat ediyorum..oturup yemen iyi olmamış....cumaya az kaldı lütfen topla kendini..

kızlar ya neyapayım şimdi.:2::2:::2::2::2:: diyet başlangıcında bu tür şeyleri gel -gitleri sizde yaşadınız mı. yediklerimden şimdi midem bulanıyor.
..

tartıda fazla çıktıqım için oturup yediqimi hiç hatırlamıyorum..en fazla bir dilim börek yiyeceqime çok beqenip bir tane daha yemişimdir ama sonrasında pişman olduqum için artık bunuda yapmıyorum..

canım açsaydın konuşsaydın tekrar..belki yol parası vermeye karar vermişlerdir

deryamm canımıniçi çooooooook geçmiş olsun bitanem..önce saqlıqına kavuş sonra telafi edersin sporunu..

çok sağol aşkım...seninde yemek meselesini halletmene sevindim ama gerçekten kötü bir menüymüş...şöyle düşün bunu sağlığım için yapmak zorundayım ve sadece 2 gün zorlanıcam ...sonra içim ferahlıyacak sonucum güzl gelicek dersen daha rahat motive olursun...ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİTANEM
deryacım o ağrı bel fıtığına benziyorrrrrrrrrrrrr

banada öyle geliyor zaten dr.da onu ima etti ama görüntüleme yapmadan bişey diyemem dedi,muscoril ampul ve diklorone ampul verdi 2x1 karıştırıp yapmaya başladım bugün ...sağol bitanem yaş 40 ı gördük su kaynatmaya başladık yaaaa

ablacım sabah doktora tel açtım..kısaca şöyle söyliyim..bnm yiyebileceqim tarhana çorbası su ve çay

o mesajını okudum.ama sadece bunlarla olmaz tavuk suyu ve un çorbası falanda yap
ayrıca tatlı bişiler yemen lazım.sonuçta sen anestezi alacaksın demi?
vücudun dengesini düşün.şimdi tatlı onlar demenin zamanı değil.
gelmeyim oraya kızıcam bak.

o meretten bendede var.muscorille diklomec iyi geliyor ama fizik tedavide görsen süper olur.
tabi ben 40 geçeli oldu biraz.
görüntüleme için edirneyemi gideceksin?

Son düzenleme:

inşallah canım çok teşekkürler desteqin çok önemli bnm için

benim canım ablam bitanecik ablamm..ben normalde bile tatlı bişey yiyince sonunda tuzlu yiyerek bitiriyorum yemeqi..tatlıyla kalırsam midem bulanıyor..şimdi zaten açım meyvasuyu ve komposto midemi bulandırır..yeminle şuan yazarken bile midem bulandı..ama ablacım bişey demek zorundayım..şuan klavyeyi kullanırken ellerim titriyor ve uyuşuyor sanki..bu normalmi..gündüz pek hissetmedim ama deminden buyana iyi deqilim..öqlen ve akşam çorba içtim çay olarakta ıhlamur adaçayı ve yeşilçay..

slm kızlarrr nasılsınız.dün giremedim.malum cenazemiz var.bu gün kayınvalidedeydim .o ankarada cenaze ordan kalktı.ben de eltimle evini temziledim yarın gelicek gelen giden olur.çok yoruldum.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.vakit buldukça geçmişi okuyum.bi kaç gün giremem kayınvalideme gideriz okul çıkışı.vakit buldukça yazmaya çaılışıcam kızlar.zaten diyete de dikkat edemiyorum bu hafta mazur görün beni.öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…