70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak yavrum gel dövelim bu adamı bizzzz bi halt sanıyolar kendilerini

oo yerim seni kız buluşup gidelim bi güzel dövelimm onlarııııı nerde bulcakmış senin gibisinii

hayır demem yaneee yahu işyerini ararken bile yürü allah yürü sanayi siyesi zaten karman çorman en az 30 dk yürüdüm kan ter içindeyim yeri bilmediğimden 2 vesait gitmişim bide oraya giderken harcadığım zahmete yazık yanii

aman sanayi sitesi oralar pek karışık kıyamam sanaa bizim buralarda bayan elemana malum bi doğru dürüst emeğinin hakkını vermezler anca beğen çalış desinlerr

çok geçmiş olsun canım...sende benim gibisin heralade bişeye başlarken içime tam sinmezse yada soru işaretim varsa olacak işsede hiç yanaşmam çünkü sonunda bir olumsuzluk olur muhakkak...hakkında hayırlısı olsun canım,kalbini ve beyninin sesini dinle canımcım

ben kaçıyom kızlar gidem de accık ali kaptanımı izleyeyim

bu arada akşam menüm

2 ad ızgara köfte ama avucumun yarısı kadar dı
4 kaşık lıght yoğurt
1 dilim lıght ekmek

bu akşam bu kadderrr

ama her an dolaptaki dondurmadan götürebilirimmm

Son düzenleme:

aynen canım zaten giderken hayırlısıysa olsun derim hep bi sakatlık çıkıyosa o işten hayır gelmez diye düşünürüm.

Rabbim gönlüme göre bir iş verecek inşallah içimde öle bir his var

Son düzenleme:
kızlar bende kaçıyorum boynum çok ağrıyor öpüyorum hepinizi biraz uzanıyorum

iyigeceler kızlar kendinize iyi bakın :79:

kaçın kaçın bakalımmm dönüp dolaşıp gelceniz buraya gene i igeceler çıtırlarrr

mektupp ablam bi koşu süt alıp gelecekti.. ben görüyorum seni burdan emine ablam..sütü alıp eve geldin ama beni unuttun..

diyette yasakmı bilmiyorum ama kolonoskopide yasak

hayatım ha dondurma ha bir porsiyon tatlı aynı şeyy..haftada en fazla 2 defa ama başka şeylerle dengelemek şartıyla..

canım bende geçen yıl bu zamanlar kolonoskopi oldumda böyle yasaklar yoktu sadece 1 gün aç kaldım vede hem ilaç içerek hemde lavman yapmıştım kolonoskopiye girmeden evvel dr iyi temizlenmiş demişti

canım bende geçen yıl bu zamanlar kolonoskopi oldumda böyle yasaklar yoktu sadece 1 gün aç kaldım vede hem ilaç içerek hemde lavman yapmıştım kolonoskopiye girmeden evvel dr iyi temizlenmiş demişti

evet bu daha iyi günüm..yarın hem 2 şişe ilaç içicem + 4 litre su hemde yarın akşam ve perşembe sabahı lavman yapıcam ve narkoza giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…