70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle menünü beğendimikinci soruna gelince ,naçizane benim fikrimi sorarsan hafif bir kahvaltı hazırla söğüş salata yumurta haşla(tok tutma özelliği var) peyniri önceden suya koy tuzunu aldır öyle ye,bitki çayın olsun ve son olarakda suyunu içer kapatırsın ama değişik fikri olanda olur değerlendirirsin...üçüncü soruna cevapsa,mantarın geçene kadar ve sonrasındada çok fazla sabun kullanma,iç dış yıkama yapma,iç çamaşırını kaynat ve arasını ütüle,eşinle beraber( ilaçları hem krem hemde ağızdan tablet olarak yazdır )kullanın ...çünkü mantar erkeklerede bulaşır ama belirti vermez sen iyileştikten sonra ilk ilişkide tekrar sana bulaşır ve hastalık başlar...oyüzden eşinle aynı anda tedavi olun...kız bu arada evlimiydin değilmiydin bilmiyorum ama bekarsanda eş kısmını ve iç dış yıkamayı es geçşimdi gördüm fitil demişsin demekki evlisin

amanın okunması gereken 56 sayfa var.

okumaya çalıştım bırazını okudum yoruldum.

hepsinı okusam cevap vermezsem çatlarım.

cevap versem kaç sayfa benım mesajlar tutar.o yüzden okumamaya karar verdım.

şimcik gelelım bana....

öncelikle selam herkese

dün spor arkadaşaım uayanamadıgı ıcın bende uyudum haliyle okula zor yetiştim.

akşamda koştur koştur yemek,gezme,alışveriş,arkadaşla buluş,ordan harbiyeye tiyatroya.

eve gelmem gece 1i bıle gectı.

bu sabah erkenden hastaneye gııdp alerjı testımı yaptırdım.

15 alerjenden 11 ıne alerjım olarak rekor kırdım.sadece kedı tavşan vvs. hayvan tüylerine alerjım yok.

yüzme için tam idrar ve hapatit testlerimi de yaptrdım.pazartesi alıcam sonucu.

alerji ilaçlarımı aldım.kullanmaya başladım.

kılavuzcum alerji gunde 1 tane zyrtec hap verdi.bide burun kaşıntısı için nazoster sprey verdi.

eh haliylen evliyim iç dış yıkama yapmadan zor ya bakalım denicez
mönü için teşekkürler

geçmiş olsun tatlım hakketten rekor kırmışsınikiside güzel ilaçlar faydasını görürsün,bir ilerisi zaten allerji iğneleri onlarda haftalık oluyor...çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun tatlım hakketten rekor kırmışsınikiside güzel ilaçlar faydasını görürsün,bir ilerisi zaten allerji iğneleri onlarda haftalık oluyor...çok geçmiş olsun canım
canım
dr aşı var ama hangi biri için yapalım dedi?

ama ben kalıcı çözüm istiyorumilerde hamilelik felan olunca ne yapıcem???????

dr pikniğe felan gitme diyo hele bakale çözüme...yaz gelmiş mis gibi her yer.nasıl gitmeyim çyıra bayıra.kış boyu evde oturdum zaten.

bide işin komık kısmı annemler müstakil bahçeli evde oturuyolar.meyve ağaçları,sebzeler her yer yemyeşil yıllarca böle bi sıkıntım olmadı.

şincık istanbulda çıktı bu bela...

öyle olur zaten,tam rahata erdim derken hastalıklar baş gösterir

antalyadaki teyzemin oğlu nişanlanıyomuş eylülüde düğün düşünüyolar en acilinden fındık fıstık çikolata ollmalıyım

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum gidip iğnemi yaptırayım boynum tuttu gene offffffffffff bu boyunlukta çok sıkıyor ve bunaltıyor ve daha 20 gün var

çok kötü bir menü..sen bu listeylemi kilo vereceksin..sabah tost öqlen hemde 2 tane dolma yetmemiş birde ekmek ikindide tekrar tost hiçç ama hiç olamamış..ekmek hakkımız sadece sabah 2 dilim..öqlen dolma yiceksen oda maksimum 1 tane sabah ekmek yemiceksinki dengelensin..yoksa kilo vermek biyana bolbol kilo alırsın..

Bu yaptıgım listeyle 6 kilo verdim ben....çok şükür almadım...Diyetisyen listesidir..Emzirirken vermişti diyetisyenim...HAziran 13 e kadar bununla idare etcem..En azında mevcut kilomu koruyımda,almıyım..13'ünde evime yakın bir diyetisyende başlıycam kısmetse.

KILAVUZCUM DİKKAT ET KENDİNE
SUDEM GEÇMİŞ OLSUN CANIM AH İSTANBUL AH

KDR KIIIIIIIZ BEN SANA ALKIŞ GÖNDERCEKTİM DİMİ İŞTEN ÇIKMADAN GÖNDEREYİM EVDE GÜLÜMSEMELER YOK KDR İÇİN GELSİN

ARAYA BİİDE ÖPÜCÜK ATTIRAYIM

BUDA BEBİŞİN OLSUN DİYE:92:

saol fıstık sevıyon mu istanbulu?

saol fıstık sevıyon mu istanbulu?
sen mdemişsin ya istanbulda böle oldu diye ondan dedim ah istanbul ah diyebir iki kere gelmnişliğim var güzel şehir ama ben İZmir'imi çoook seviyom istanbulda yaşamak istemezdim

Son düzenleme:
sen mdemişsin ya istanbulda böle oldu diye ondan dedim ah istanbul ah diyebir iki kere gelmnişliğim var güzel şehir ama ben İZmir'imi çoook seviyom istanbulda yaşamak istemezdim
ayy ben denıze yakın olan her yerı sevıyom yaaaaaaaa

ben çok seviyom sudemmmm inş. haziran 17 de ordayım kısa bi tatil için
tatlım hangı semte gelecen sen ,ben ,sena buluşalım ya...

kızlar ben kaçıyorum gidip iğnemi yaptırayım boynum tuttu gene offffffffffff bu boyunlukta çok sıkıyor ve bunaltıyor ve daha 20 gün var
geçmiş olsun canım :94:
çok keyifsizim yaa
oturup ağlayasım geldi

ne oldu hayırdır ?. bende gunduz öyleydim tartıyı görunce bunalıma girdim çıktım yurrudum faydası oldu biraz canım

Son düzenleme:
malatyalılar arttı.3 hemşo olduk desene.bende menümü yazayım.

sabah dünden kalan 3 tane çiğ köfte

arada 3 tane diyet kraker

öğlen sucuklu yumurta yağsız

aradanesfit öğleni 11 gibi yedim akşama acıktım.

akşam 2 tane etli dolma cacık
abartmamışımdır inş.yarında ALLAH izin verirse oruç tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…