nasılsınız çıbuk krakerlermönüyü yazim bişey sorcam yorumlarınızı bekliyorum
sabah:
iki dilim ekmek
rafadan yumurta peynir,beş adet zeytin
maydanos,nane
ara:
iki incir bir ceviz
öğle :
taze fasulye 3 kaşık
bir tatlı kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek yedim ya off içim kıyıldı
ara:
yokki:44:
akşam
kıymalı semizotu
kızlar gelelim soruma yarın kandil ya ben oruç tutayım istiyorum dayanabilirsem midem izin verirse şimcik ben ne yiyeyimki susamıyayım acıkmıyayım önerilerinizi bekliyom
bi soru daha çok olcek biraz amaya mantar oldu bende mantar nedir bilmezdim ben taki kürtaj olana kadar ondan sonra devamlı olmaya başladı ilaç kullandım ama nafile yoğurt sür dediler ayy içim el vermedi ama çok rahatsız oluyorum ya kaşıntıdan duramıyorum başka öneriniz varmı ne yapim ben iki kutu krem bitirdim fitil falan tyok banamısın demiyor yoğurtta tuhafıma gitti ya nimet sürülürmü oraya :78:napim beeeeeen off
eh haliylen evliyim iç dış yıkama yapmadan zor ya bakalım denicezöncelikle menünü beğendimikinci soruna gelince ,naçizane benim fikrimi sorarsan hafif bir kahvaltı hazırla söğüş salata yumurta haşla(tok tutma özelliği var) peyniri önceden suya koy tuzunu aldır öyle ye,bitki çayın olsun ve son olarakda suyunu içer kapatırsın ama değişik fikri olanda olur değerlendirirsin...üçüncü soruna cevapsa,mantarın geçene kadar ve sonrasındada çok fazla sabun kullanma,iç dış yıkama yapma ,iç çamaşırını kaynat ve arasını ütüle,eşinle beraber( ilaçları hem krem hemde ağızdan tablet olarak yazdır )kullanın ...çünkü mantar erkeklerede bulaşır ama belirti vermez sen iyileştikten sonra ilk ilişkide tekrar sana bulaşır ve hastalık başlar...oyüzden eşinle aynı anda tedavi olun...kız bu arada evlimiydin değilmiydin bilmiyorum ama bekarsanda eş kısmını ve iç dış yıkamayı es geç şimdi gördüm fitil demişsin demekki evlisin
amanın okunması gereken 56 sayfa var.
okumaya çalıştım bırazını okudum yoruldum.
hepsinı okusam cevap vermezsem çatlarım.
cevap versem kaç sayfa benım mesajlar tutar.o yüzden okumamaya karar verdım.
şimcik gelelım bana....
öncelikle selam herkese
dün spor arkadaşaım uayanamadıgı ıcın bende uyudum haliyle okula zor yetiştim.
akşamda koştur koştur yemek,gezme,alışveriş,arkadaşla buluş,ordan harbiyeye tiyatroya.
eve gelmem gece 1i bıle gectı.
bu sabah erkenden hastaneye gııdp alerjı testımı yaptırdım.
15 alerjenden 11 ıne alerjım olarak rekor kırdım.sadece kedı tavşan vvs. hayvan tüylerine alerjım yok.
yüzme için tam idrar ve hapatit testlerimi de yaptrdım.pazartesi alıcam sonucu.
alerji ilaçlarımı aldım.kullanmaya başladım.
kılavuzcum alerji gunde 1 tane zyrtec hap verdi.bide burun kaşıntısı için nazoster sprey verdi.
canımgeçmiş olsun tatlım hakketten rekor kırmışsınikiside güzel ilaçlar faydasını görürsün,bir ilerisi zaten allerji iğneleri onlarda haftalık oluyor...çok geçmiş olsun canım
canım
dr aşı var ama hangi biri için yapalım dedi?
ama ben kalıcı çözüm istiyorumilerde hamilelik felan olunca ne yapıcem???????
dr pikniğe felan gitme diyo hele bakale çözüme...yaz gelmiş mis gibi her yer.nasıl gitmeyim çyıra bayıra.kış boyu evde oturdum zaten.
bide işin komık kısmı annemler müstakil bahçeli evde oturuyolar.meyve ağaçları,sebzeler her yer yemyeşil yıllarca böle bi sıkıntım olmadı.
şincık istanbulda çıktı bu bela...
saol fıstık sevıyon mu istanbulu?KILAVUZCUM DİKKAT ET KENDİNE
SUDEM GEÇMİŞ OLSUN CANIM AH İSTANBUL AH
KDR KIIIIIIIZ BEN SANA ALKIŞ GÖNDERCEKTİM DİMİ İŞTEN ÇIKMADAN GÖNDEREYİM EVDE GÜLÜMSEMELER YOK KDR İÇİN GELSİN
ARAYA BİİDE ÖPÜCÜK ATTIRAYIM
BUDA BEBİŞİN OLSUN DİYE:92:
sen mdemişsin ya istanbulda böle oldu diye ondan dedim ah istanbul ah diyesaol fıstık sevıyon mu istanbulu?
saol fıstık sevıyon mu istanbulu?
ayy ben denıze yakın olan her yerı sevıyom yaaaaaaaasen mdemişsin ya istanbulda böle oldu diye ondan dedim ah istanbul ah diyebir iki kere gelmnişliğim var güzel şehir ama ben İZmir'imi çoook seviyom istanbulda yaşamak istemezdim
tatlım hangı semte gelecen sen ,ben ,sena buluşalım ya...ben çok seviyom sudemmmm inş. haziran 17 de ordayım kısa bi tatil için
geçmiş olsun canım :94:kızlar ben kaçıyorum gidip iğnemi yaptırayım boynum tuttu gene offffffffffff bu boyunlukta çok sıkıyor ve bunaltıyor ve daha 20 gün var
çok keyifsizim yaa
oturup ağlayasım geldi
kızlar merhaba.bende aranıza katılmaak istiyorum.ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?