günaydın kızlar
başınız sağolsun... allah kalanlara sağlık sıhhat versinn...sağolun kızlar. 2 gündür ruh gibi geziyorum diyet miyet hak getire.
abimiz çok gençti. arkasında 38 yaşında eşi 10 yaşında 1 kızı 7 yaşında 1 oğlu ve 3 yaşında 1 kızını bıraktı gitti dağ gibi adam. sapasağlamdı. ilk kalp krizinde götürdü işte. ben de az kendime geleyim hem de yağmuru uyutayım diye eve geldim. akşamüstü tekrar gidecem oraya. offfff ya en küçük kızı benim yağmur kadar. yağmurla oyun oynuyorlardı sabah diyorki kızıma babam işten gelicek beni parka götürcek söz verdi dün diyor
ah kaynanalar. bende diyetin ilk gününde kayınvalidemlerdeydim ... mecbur söledim diyet yapıyorum diye. kitabımıda gösterdim ... canım ya oda diyor ki bana uygun bişi varsa bende yapayımkızlar akşamki kandil tatlımı yaptım,şiimdiede yemeğe geçicemde eşimde oruç ya sevdiği yemek yapıcam patlıcan kızarmış yemeğini seviyor bende kendime fırın poşetinde yapayım diyorum,yani yarın cuma ondan öenmlsi c.tesi kaynamam görcek beni...hoşş adet öncesi hafif şiişmeye başaldım ama olsun benni amrttan beri görmüyor:))))şimdi sena geçenlerde yazmıştı nasıl yapayım fırında?
Arakadaşlar öncelikle hepinizin mübarek reqaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.. GECENİZ MÜBAREK OLSUN..
kolonoskopi bitti hamdolsun..girerken çok panik yaptım..doktorum baqırsaklarda operasyon esnasında yırtılma olabileceqini kanama olabileceqini bu durumda acil ameliyata alınacaqımı söyledi..bu herkes için geçerliymiş..korkudan nerdeyse kaçıcaktım hastanedenneyse anestesi yapan doktora muhabbet ederken sonrasında gözlerimi açtıqımda herşeyin olup bittiqini söylediler..çok fazla hava verdiklerinden şiddetli gaz sancılarım oldu..2 saatten sonra rahatladım..evdeyim şimdi 2 gibi geldik..ekmek yemek istedim..günlerdir sıvı gıdadan midem iyice bulanmıştı..yarım ekmek döneri 2 defada yedim..birde kızarmış hamur yedim komşu getirmiş..daha bişey yemem tokum..biopsi aldılar kızlar en erken 17 haziranda sonucu alabilirmişiz..beklemekten başka çaremiz yok..inşallah temiz çıkar..bu arada verdiqiniz inanılmaz büyük destekten dolayı çok teşekkür ederim
neyse ben bildirimimi yapayım bugün her ne kadar bildirim sonucuna inanamasamda
diyet başlangıç tarihi 12 mayıs
başlangıç kilo 76
geçen haftaki kilo 72
bugünkü kilo 67(nasıl oldu bende anlayamadım ama)
hedef kilo 59
bu hafta giden 5 kilo
toplam giden 9 kilo
boy :1.75
anladımki bu topik baska topikcok topik gezdim gördüm böylesini görmedim..burdaki insanlar birbirine okadar baglı ki okadar sıcaksınızki aranıza katılalı iki hafta oldu walla bende bagımlılık yaptı..hepinizi cok seviyorum özellikle kaptan senacımm bu hastalıgının derdinin arasında bizimle ilgilenio yardımcı oluyo elinden geldigi kadar sorularımıza cevap verio sorunlarımızla ilgileniyo yaaa onu bi ayrı sevdim..hepiniz cok iyi insanlarsınız canlarım kk
neyse ben bildirimimi yapayım bugün her ne kadar bildirim sonucuna inanamasamda
diyet başlangıç tarihi 12 mayıs
başlangıç kilo 76
geçen haftaki kilo 72
bugünkü kilo 67(nasıl oldu bende anlayamadım ama)
hedef kilo 59
bu hafta giden 5 kilo
toplam giden 9 kilo
boy :1.75
günaydınlarrr....günaydın arkadaşlarr :92:
şimdiden kolay gelsinnnn...çok kararlı değilim ama yinede bu sabah diyete başlıyorum inşallah
çizelgemi hzırlıcam birazdn
sabah:
1 fincan bitki çayı
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 ısırımlık kepek ekmeği
ama kaç gündür tam beslenememiştin o yüzden di tabii ... tebrikler bu arada...hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar arkadaşlarrartık haziran ayına girdik..yaz sezonu açıldı..bugün hepinizden güzel bildirimler bekliyorum..
dün akşama kadar döner ekmek hamur kızartması helva ve çikolata yediqim için düne göre 600qr artıdayım ama çizelgeme göre 500 qr vermişim..dün 61.4tümde
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 62.5
bu hafta 62
qiden 500
toplamda 28
hedef 60..
tebriklerrr...Günayydıınlaarrr
Çook mutluyum bugünnn
kilo bildirimi;
başlangıç: 81 kg
geçen hafta: 79 kg
bu hafta: 77.7 kg
giden: 1.3 kg
toplamda: 3.3 kg
hedef: 70 kg
yok canımmmm bi hata olmalı bence...şimdi sen 15 günde 5 kilo mu vermiş oldun anlamadım ben
tebrikler....baş:77.6
geçen h:72.5
bu haf:71.1
bu haf gıden: 1 kılo 400 gram
top gıden:6.5 kilo
hedef :65
günaydınnn...günaydın kızlar
tebriklerrrrrKızlar günaydın
Kaptanım geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bildirimim
Başlangıç 78.200
Geç.Hafta 69.200
Bu Hafta 67.700
Giden 1.500
Top.Giden 10.500
Hedef 60
buraya da bildireyim..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:76.2 kg
Bu hafta: 74.6 kg
Giden:1600 gr
Toplam giden: 3400 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
bu aralar hastalıkla boğuştuğum için kilo verdim sanırım..
maşallah hepınıze çok azımlısınız ben beceremedım gıttı şu kıloları vermeye strelıyım ondanmıdır aceba bıde 4 aylık bebişim var emzırıyorum aslında yemek yemekte iş bıtıyo ...ne guzel bıldırımler yapıyosunuz ben ıyıce hantallaştığımı hıssedıyorum....vercem ınşallahbıde ben daha regl olmadım 40 ım bitti olmadım daha ondanmıdır aceba kılo verememem ödemı atamadım ondanmdır cevap lutfen....:84:
günaydınlarrr....
şimdiden kolay gelsinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?