70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah ve öğle bence dengesiz olmuş canım. yumurtanı domates salatalıgını kahvaltında neden yemıyorsun.. sadece peynır ekmekle kahvaltı olmaz bence...
öğlen ise yine aynı yapmıssın...

mönüyü yazim kızlar çok canım sıkkın bugün kilo vermem durdu bugün ne yediğimi bilmiyorum sıkıntıdan saldırdım herşeye sabah karbon diyeti yapim bari dedim onuda beceremedim çalışınca zor oluyormuş bunu anladım neyse ben normal diyetime döndüm yapamıcam karbon falan

sabah:
iki dilim ekmek
peynir,üç zeytin
bir rafadan yumurta
maydanoz,nane

ara:
beş adet erik

öğle:
bir kepçe tavuklu bezelye yemeği
çeyrek kuru soğan

buraya kadar herşey normal bundan sonrasında sapıttım kiloları veremeyince kendimi kaybettim sinir belenay şimdide pişmanım tabi yediğim için işte size kallavi bir kaçamak

ara::78:
bir küçük popkek
bir tatlı kaşığı irmik helvası
25 adet kiraz

dahada bişey yemem bugün yersem ayıp zaten daha ne yicem dimi offf offf diyeti bırakasım geldi bi ara ama akşam üstü toparlandım neyse gittiği kadar gitsin kilolar:84::84::84:

hay allahım ya rejim yaparken yalnız yaşamak isitiyorum ben eskisi, gibi ... o zaman kimse luzumsuz şeyler almıyordu annemlerin yanına geldiğimde 3 yıl önce 65 kiloydum 3 yılın sonunda evlenirken 72-73 kiloydum kocamın evindede 76 yı buldum ... sabah daha dedim ki canım abur cubur getirme ... bende mi diyet yapacağım deyince ii sen bilirsin dedim... okuldan gelirken yine çikolataları doldurmuş poşete gelmiş birde benden utanmadan çayın yanında üzümlü çikolata getirirmisin diye isteklerde bulunuyorr... ben çikolatayı çok seviyorum madem zayıflamamı istiyorsun alma demi şimdide karşımda tabakta muz üzerinde balll ceviz yiyor ya adamın boğazı hiç durmuyorrrrr ama bunları bendeee seviyorumm daha 2. gün diyet acıktırmıyor ama ben abur cuburu çokkk seviyorum ama yok işte yemeyeceğim...piss inşallah ben zayıflarken o göbeklenir. az göbeklense hemen panik oluyor şimdi ona süper kalorili yemekler hazırlıyorum

akşamda b, çorba yada salata tüketebilirsin düzenini bozamak adına... pes etmek yok bak aynı kilolardayız hedefimizde aynı ... vereceğiz kurtulacağız... ben önceden 83 kiloydum başarmıştım şimdide başaracağım... eminim sende yaparsın... ben ne düşünüyorum canım kaçamak yapmak isteyince biliyor musun ... şimdi bunu yersem en fazla 5 dk yani yerken mutlu olacağım ama yedikten sonra saatlerce pişman olup mutsuz olacağım ve böyle devam edersem kilo veremeyip sürekli mutsuz olacağım... işe yarıyor...

bugun ki menum
kavalti
1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek 32 kalori
4 zeytin
15 gr beyaz peynir
yarimsar domates salatalik

ara form cay
4 tane cubuk kraker
oglene
tonbalikli salata

ara form cay

1 tane elma

aksam
musli+sut

yatana kadar 3.5 litre su
1 form cay

listene bakınca düzenli bir diyet yapıyor gibi görünüyorsun... o zaman şöyleki ;
sabah kahvaltısında yumurta yersen zeytin, zeytin yersen yumurta yememeliyiz( diyetisyenim izin vermiyordu. )
ayrıca 1 yerine 2 dilim ekmek yemek daha uygun
domates salatalık güzel maydanoz falan eklersen daha güzel bir kahvaltı olabilir. ayrıca çayın hiç bir kalorisi yok tabi şekersiz içersen.

aralarda lıght süt içmek yağ yakımına yardımcı oluyor. form çayı ara olarak kabul etmiyor diyetisyenler.

öğlen tonbalıklı salata güzel seçim ama yanın ayoğurt yada ayran koysan daha güzel olur ve yağsız yoğurt ta yağ yakımına yardımcı olur.

akşam yemeğindede salata ve ayran tüketebilirsin ama et olmadan ... 1 öğün sebze bir öğün et ...

ne çok şey yazdım ... sen bana bakma bunlar öncek, düzenli kilo verdiğim zamanlardan kalma şeyler...

menün genel anlamda güzel aslında

aslında bende düne kadar iyi gidiyordum sabah tartıda vermediğimi görünce sinirim bozuldu bide karbonhidrat diyeti kafama takıldı onuda beceremeyince iyice sinir oldum ama şimdi daha iyiym az gitsin ama gitsain artık valla mutsuz olacağımı pişman olacağımı bile bile yedimakşama ceza vericem kendime bir saat değil iki saat spor yapıcam

canım az olmuş gibi geldi bana bugün benim yediklerimi düşününce sankim aç kaldın gibi hissettim canım ya

boşver tatlım yesin kocan şöyle düşün sen güzel güzel giyinip gezme ki kıskançlık krizine girmesin diye yapıyordur

günlük yürüyüşümü yaptım geldim nabersiniz bakalımm .

ne güzel akşam üstü yürümek dimi ben sadece pazar günleri akşamüstü yürüyebiliyorum sahilde ohh serin serin ne güzel oluyor bak canım çekti şimdi pazar günü gelsede gitsem yada şimdi kaçim ben geliyom diyim

nerde sahil anacım keşke yakın olsada bende yürüsem sahil boyu . bana sahil yakın değil araba ile 15 dk lık bi yol var sahile sitemin bahçesinde turluyom yada evde koşu bandına çıkıyorum öle yürüyorum sen imkanın yoksada tv seyrederken falan ayakta dur yürür gibi ayaklarını kaldır indir hem tv ni syret hem spor yap:13::13:

Son düzenleme:
kızlar bu çavdar ekmeğimi kepek ekmeğimi yiyen varmı

Eki Görüntüle 203877

tatlım bizim kepek ekmeği yapıp üstüne böyle küçük kepekcikler koyarlar bence kepek olabilir. çavdar ekmeği değildir çok un koyulmadıysa tabi burda bir çavdar ekmeği yapıyorlar siyah zeytini koy yanına neredeyse aynı. zor yiyorum vallahi

günlük yürüyüşümü yaptım geldim nabersiniz bakalımm .
ne güzel yaaa bende niyetleniyorum niyetleniyorum olmuyor ama akşama yürüyeceğiz bi değişiklik olmazsa tabiii

boşver tatlım yesin kocan şöyle düşün sen güzel güzel giyinip gezme ki kıskançlık krizine girmesin diye yapıyordur

bilemiyorummm şimdi karşımda oturuyor şapur şupur akşam yemeğini yiyor allahımmm ... neden acaba bugün böyle yemeklere dalasım var yapmayacağım ama

ben sabahları zaten çıkıyorum yürüyüşe ama akşamüstü bi başka seviyorum yürümeyi onun için dedim sen yürüdüm geldim dedin ya akşamüstü canım çekti işte

bu günkü menüm...

sabah
1 dilim kaşarlı tost
1 fincan yeşil çay
yarım salatalık
yarım domates

ara
bol bol su...

öğle
3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt

ara
2 ısırımlık muz

akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

acıkacağımı sanmıyorum ama acıkırsım
yeşil çay veya su içerim

kahvaltı güzel olmuş ama aralar yetersiz .
ayrıca 1 öğün sebze yersen bir öğün et yemelisin.

bilemiyorummm şimdi karşımda oturuyor şapur şupur akşam yemeğini yiyor allahımmm ... neden acaba bugün böyle yemeklere dalasım var yapmayacağım ama

boşver canım benim dediğim gibi düşün rahatla
bende adet öncesi krize girdim bugün ne bulduysam yedim vallahi barbunya dondurma pizza... ama 4 e kadar sonra yok. kaçamak çok oldu önümdeki 17 gün kaçamak yok.

aşkitom bugün bende karbon diyetine başladım bu konuda yardımcı olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…