hoşgeldin kısss
ne kız bu menü böyle doydunmu bari hani bunun domatesi salatası bilmem neyi zzeytini çok az bi menü olmamış
mönüyü yazim kızlar çok canım sıkkın bugün kilo vermem durdu bugün ne yediğimi bilmiyorum sıkıntıdan saldırdım herşeye sabah karbon diyeti yapim bari dedim onuda beceremedim çalışınca zor oluyormuş bunu anladım neyse ben normal diyetime döndüm yapamıcam karbon falan
sabah:
iki dilim ekmek
peynir,üç zeytin
bir rafadan yumurta
maydanoz,nane
ara:
beş adet erik
öğle:
bir kepçe tavuklu bezelye yemeği
çeyrek kuru soğan
buraya kadar herşey normal bundan sonrasında sapıttım kiloları veremeyince kendimi kaybettim sinir belenay şimdide pişmanım tabi yediğim için işte size kallavi bir kaçamak
ara::78:
bir küçük popkek
bir tatlı kaşığı irmik helvası
25 adet kiraz
dahada bişey yemem bugün yersem ayıp zaten daha ne yicem dimi offf offf diyeti bırakasım geldi bi ara ama akşam üstü toparlandım neyse gittiği kadar gitsin kilolar:84::84::84:
bugun ki menum
kavalti
1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek 32 kalori
4 zeytin
15 gr beyaz peynir
yarimsar domates salatalik
ara form cay
4 tane cubuk kraker
oglene
tonbalikli salata
ara form cay
1 tane elma
aksam
musli+sut
yatana kadar 3.5 litre su
1 form cay
aslında bende düne kadar iyi gidiyordum sabah tartıda vermediğimi görünce sinirim bozuldu bide karbonhidrat diyeti kafama takıldı onuda beceremeyince iyice sinir oldum ama şimdi daha iyiym az gitsin ama gitsain artık valla mutsuz olacağımı pişman olacağımı bile bile yedimakşamda b, çorba yada salata tüketebilirsin düzenini bozamak adına... pes etmek yok bak aynı kilolardayız hedefimizde aynı ...vereceğiz kurtulacağız... ben önceden 83 kiloydum başarmıştım şimdide başaracağım... eminim sende yaparsın... ben ne düşünüyorum canım kaçamak yapmak isteyince biliyor musun ... şimdi bunu yersem en fazla 5 dk yani yerken mutlu olacağım ama yedikten sonra saatlerce pişman olup mutsuz olacağım ve böyle devam edersem kilo veremeyip sürekli mutsuz olacağım... işe yarıyor...
canım az olmuş gibi geldi bana bugün benim yediklerimi düşününce sankim aç kaldın gibi hissettim canım yabugun ki menum
kavalti
1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek 32 kalori
4 zeytin
15 gr beyaz peynir
yarimsar domates salatalik
ara form cay
4 tane cubuk kraker
oglene
tonbalikli salata
ara form cay
1 tane elma
aksam
musli+sut
yatana kadar 3.5 litre su
1 form cay
hay allahım ya rejim yaparken yalnız yaşamak isitiyorum ben eskisi, gibi ... o zaman kimse luzumsuz şeyler almıyorduannemlerin yanına geldiğimde 3 yıl önce 65 kiloydum 3 yılın sonunda evlenirken 72-73 kiloydum kocamın evindede 76 yı buldum ... sabah daha dedim ki canım abur cubur getirme ... bende mi diyet yapacağım deyince ii sen bilirsin dedim... okuldan gelirken yine çikolataları doldurmuş poşete gelmiş birde benden utanmadan çayın yanında üzümlü çikolata getirirmisin diye isteklerde bulunuyorr... ben çikolatayı çok seviyorum madem zayıflamamı istiyorsun alma demi şimdide karşımda tabakta muz üzerinde balll ceviz yiyor ya adamın boğazı hiç durmuyorrrrr ama bunları bendeee seviyorumm daha 2. gün diyet acıktırmıyor ama ben abur cuburu çokkk seviyorum ama yok işte yemeyeceğim...piss inşallah ben zayıflarken o göbeklenir. az göbeklense hemen panik oluyor şimdi ona süper kalorili yemekler hazırlıyorum
günlük yürüyüşümü yaptım geldim nabersiniz bakalımm .
ne güzel akşam üstü yürümek dimi ben sadece pazar günleri akşamüstü yürüyebiliyorum sahilde ohh serin serin ne güzel oluyor bak canım çekti şimdi pazar günü gelsede gitsem yada şimdi kaçim ben geliyom diyim
ne güzel yaaa bende niyetleniyorum niyetleniyorum olmuyor ama akşama yürüyeceğizgünlük yürüyüşümü yaptım geldim nabersiniz bakalımm .
boşver tatlım yesin kocan şöyle düşün sen güzel güzel giyinip gezme ki kıskançlık krizine girmesin diye yapıyordur
nerde sahil anacım keşke yakın olsada bende yürüsem sahil boyu . bana sahil yakın değil araba ile 15 dk lık bi yol var sahile sitemin bahçesinde turluyom yada evde koşu bandına çıkıyorum öle yürüyorum sen imkanın yoksada tv seyrederken falan ayakta dur yürür gibi ayaklarını kaldır indir hem tv ni syret hem spor yap:13::13:
bu günkü menüm...
sabah
1 dilim kaşarlı tost
1 fincan yeşil çay
yarım salatalık
yarım domates
ara
bol bol su...
öğle
3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
ara
2 ısırımlık muz
akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
acıkacağımı sanmıyorum ama acıkırsım
yeşil çay veya su içerim
bilemiyorummm şimdi karşımda oturuyor şapur şupur akşam yemeğini yiyor allahımmm ... neden acaba bugün böyle yemeklere dalasım varyapmayacağım ama
canım her porsiyona salça ve soqan için 1 deqer eklersin..ben yaptıqım yemeqe göre ayarlıyordum..mesela 1 soqan doqradıysam deqeri yanılmıyorsam 10kb. yaptıqım yemek kaç porsiyon çıkıyorsa ona bölerdim..diqer derleride akledim ortalama bir sonuç çıkardı..sizde öyle yapabilirsiniz..mesela 1 tane karnıyarık 5-6 kb arası tutuyor..kıymasını teflonda yaq koymaan kavur hem daha lezzetli oluyor hemde k.deqeri düşüyor..uaqda kızartırsan bütün etlerin deqeri yükselir..ızgara köfte 1 kb..kızartma köfte 8kb vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?