bence iki ayaklı deve gibi değilsin biraz balık etlisin o kadar bende 1.75 76 kilo ile başladım ama diyete başlamadan öncede kimse bana ne kadar kilolusun ya demiyodu sadece ben rahatsız oluyodum bence sende verirsin merak etme
ya canım ben hala gecmısı okuyamadım ama senın bı gıtme lafını fılan gorur gıbı oldum,, kım nereye gıdıyooo yaaaa, sakınnnn
canım gecıcı bı donem yasıyosun bence, kiloyu bı kenara koy onemlı olan bebiş şu andasüt sorununu halletıkten sonra tam gaz devam edersınn, motıve ıcın burdayız bızzzz o yuzden uzulmene gerek yokkk, süt meselesini hallet gerısını hep beraber halletcez inş burda tamam
kaptanım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :)
özledik seni yahuuu kızlar sena abla sena abla diye ağladııı durduuuu, bidaa bizi bırakmaaa :)
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :81::81::81::81:sena ablam özledim seniiiiidemek bizim yokluğumuzda kendini yemeye vurdun nbizde öyle yaptık diyet falan masal oldu bu hafta toparla artık bizi
eee vucudun şu haline bayılmış bence kendine gelemedi
mavimi yazılacantebriklerrrr
tebrikler canım çok iyi vermişsin
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf naptın fıstık..süper yaaaa çabuk anlat bakem ne yedin ne içtin
Kızlar Günaydın
Senacığım hoş geldin
Bildirimim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 67
Bu Hafta 65.7
Giden 1300
Toplam giden 12.5
Hedef 60
Kızlar bu son işgünüm izne ayrılıyorum ve 3 haftalık uzun bir tatile çıkacağım .Tatilde giremem sanırım kaptanım 3 hafta izin istiyorum . Kilo almadan tatili bitirebilirsem ne mutlu bana . Hepinize bol eksili haftalar .
senacımmm hoş geldinnnnnnn.....
dün de seni göremeyince bie küstün sandım. neyseki gelmişsin.
herkeslere günaydın.hayırlı cumalar..
kilo bildirimi de yapayım.
başlangıç 77.7
geçen hafta 70.7
bu hafta 69.9
giden 800 gr
hedef 58
aslında dün 1100 gr eksideydim. ama akşam koca bi tabak makarnayı götürünce böyle oldu.tuvaletede çikamadım karnım gacır gucur. neyse bu hafta bol kaçamaklı geçince gitmesini beklemiyordumbuna da şükür
kızlar günaydın
senacım kaptanım hoşgeldin özlettin kenbdini.bi daha boyle degmeyen ınsanlara uyup bızı bırakma tamam mı
kilo bildirimim
başlangıc:74
gecen hafta 67.8
bu hafta 67.7
giden 100 gr
top.giden 6.3 kg
hedef 62
kızlar haftaya ıst da olcam zaten bıldırımım yapamam bugün itibariylede zaten noktayı koyuyorum diyet falan yok yapmıycam.son kez denedım olmadı bıktım sıkıldım artık bu işten gene sohbete gelrıım burdayım yanı yesim gibi ama dıyet yoksenacım senden de izin istiyorum ok sonucta burdan ayrılmıycam kılo alırsam dur derım yani merak etme
ayrıca kılo veren tüm arakdaslarımı tebrık edıyorum ıradelerınız süper maşallahkısa zamanda hedeflerınıze ulasacaksınız ben ulasamadım sizin ulasmanızla mutlu olayım barim
günaydın kızlar kaptanım hoşgeldinçok özledik seni
kilo bildirimimi yapayım
başlangıç kilo 76
geçen haftaki kilo 68.8
bu haftaki kilo 68.6
giden kilo 200 gr:78:
toplam giden 7.400
hedef kilo 59
belenay ve sudecim nasılsınız...
kaptanım send ehoşgeldin..bizle konuşmayınca yemeye vermişin kendiniii...
herkesi tabrik ediyorum v ebenim gibi çok veremeynlerede nasip olsun diyorum..ee nihayet buhafta 74 gördüm demiştimaynı tabiki hatta karnım dolu çıkamadım wcye 75e ibre kaydı puff....ama 74..
başlangıç:78
geçenhafta:75
buhafta:74
giden:1000
hedef:65
toplam:4 kilo.....eee 2ay hormon yüklendim 2aydırda sıkı vermeye çalışıyom rabbime hamdolsun bana iyi yani...
kilo veren butun arkidisler tebriklerveremeyenler benim gibi uzulmesinler haftaya telafi ederiz
senacim hosgeldin ozletirdin kendini bugun tahlil sonuclarin belli oluyordu umarm iy haberlerle gelirsin
günaydın en çıtır çubuk krakerler nasılsınız bakem güzel bir hafta olsun inşallah hepiciğinizi seviyom ben iyiki varsınız
YETTİM GARİ AMA AMA AMA akşam çok olmuş gibi geldi neyse bakam sen bilirsin işini kız 20 kilo vermiş birine yorum yapmak ne haddimize
üzülme tatlım gidecek bu pis kilolar yavaşta olsa gidecek başka yolu yokki:79:
benim eşimde diyete başlamadan önce çok karışırdı yedirmemk için elinden geleni yapardı şimdi çıt çıkmıyor hatta hanım istediğin bişey varsa alayım diyor özellikle dondurma ama yok diyorum oda böle oluyor
ohh iyi iyi gitti desene akşam yediklerin erittin gitti işte
kaptan gelmiş hoş gelmiş ley ley lümü lümü ley sefa gelmiş hoş gelmiş lüm lüm güzel gel topiğekaptan sena hoş geldin özledik seni
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin haftaya inşallah alanlarda haftaya verir inşallah
senacım hoşgeldin
kilo veren az alan azcık veren çok veren ... hepinizi tebrik ederim hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah
benim izimden gel emi eksik kalmagayet güzel verdin işte gram gramda olsa veriyosun.ama kendinde o direnci göremiyosan bu tatil dönemi biraz kendine gel toparlan sonra tekrar gel devam et kilo bildirimi yapmıyorum ama hala dikkat etmeye çalışıyorum.bi dönem koptum baya moralman o dönem aldım ama tekrar hepsini geri verdim.kafa olarak kazır olmayınca nekdar dikkat etsende olmuyor anca dengete tutabiliyosun kendini :97: ben ramazana kadar bi 2 kilo vermek istiyorum bakalım nasıl vercem.ramazan rahat geçir çok yeme isteği duymuyorum bu yüzden o kiloyuda korurum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.sende aslında ramazana kadar kassasydın biraz çok iyi olursu senin için
Çocuklar çok iyi geçiriyorlar
Herkes diyor bunu
canım 22 mayıs doğumlu arada kaldı...
Hoşgeldin canım özledik seni....
kilo bildirim
başlangıç 90 kg
geçen hafta 60.5 kg
bu hafta 59.9 kg
giden 600 gram
toplamda giden 30.100 kg
hedef 55 kg
Evet artık 50 li rakamları gördüm kızlar...
Topiğim sana teşekkürler...
Kızlar destekleriniz için de çok sağolun...
Gerçekten çok mutluyum....
Ayağımı sürüyorum ona göre...
Takılın peşime!!!!
ho geldin.kızın için geçmiş olsun
sena abla hosgeldin
azmine hayranim ablacim masallah masallah masallah darisi bizim basimiza insallah
lequim kiz sen neyapiyosun böyle geldiginde benden coktun simdi gectin gittin seni hain senineyapiyosan iyi yapiyosun devamini bekliyoruz
butun kilo veren arkadaslari tebrik ederim veremeyenler yerinde sayanlar uzmeyin tatli caninizi haftaya daha guzel verirsiniz ins
hayırlı cumalar kızlar
senacım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınnnnnnnnnn
başlangıç 78
geçen hafta 67.5
bu hafta 66.2
giden 1300
toplam giden 11800
hedef 65
kilo verenleri tebrik ediyorum
kaptanım hoşgeldin.ben yenilerden geçen hafta listeye alınmamışım ama olsun bu hafta bende bildirimimi yapayım.
başlangıç kilosu:77
geçen hafta :76
bu hafta :75
haftada bir kilo nasıl acaba iyimi herşeyi yiyorum aç kalmıyorum sadece ekmeği ve şekeri hiç yemiyorum biraz hızlı kilo vermek için neler yapabilirim.:44::44::44:
ay saol canım benım yok gıtcem demedım haftaya izinliyim ıst a gıtcez eger onu dıyosan onun harıcınde dıyetı bıraktım dedım sadece dıkkat edıcem dıyet fıkrını kafamdan atmak ıstıyorum cunku böyle mutsuzum.yoksa burdayım canım sızden ayrılabılır mıyım hıc
canım gecıcı bı donem yasıyosun bence, kiloyu bı kenara koy onemlı olan bebiş şu andasüt sorununu halletıkten sonra tam gaz devam edersınn, motıve ıcın burdayız bızzzz o yuzden uzulmene gerek yokkk, süt meselesini hallet gerısını hep beraber halletcez inş burda tamam
umarım bildirimide doğru yapmıssındır hiç yoktan 400 gr alma şimdi...
kızlar merhaba öncelikle kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum
ben bu hafta kızıma sütü bıraktırma bahanesiyle yeme düzenimi bozarak malesef ki 1 kilo artıyla bitirdim,bunun birkaç yüz gramıda halen atamadığım sütler olabilir
başlangıç 76.4
geöen hafta 70.3
bu hafta 71.3
gelen 1 kilo
toplam giden 5.1
hedef 65
benim moralim çok bozuldu kızlar ya motivasyon diye bişey kalmadı yani,napsam yarabbim :44:
selamlarrr evimi topladım çamaşırları makinadan çıkardım kuruyanları katladım yeni yıkananı astım bul.makinasını boşalttım kızı doyurdum şimdi sıra bende işte bugünkü öğlen yemeğim
selamlarrr evimi topladım çamaşırları makinadan çıkardım kuruyanları katladım yeni yıkananı astım bul.makinasını boşalttım kızı doyurdum şimdi sıra bende işte bugünkü öğlen yemeğim
afiyet olsun can, o biberleri çiğmi yiyon kız bende hiç sevmem çiğ biberi ya közlenecek ya kızaracak bayılırım
çok güzel bir menü tavuk herhalde değilmi
evet cnm tavuk bonfile gril tavada pişirdim karabiber accık tuz attım ama sarımsakla tuz karabiber le ovdum tavuğu azztım tavaya midemde hepsi şuan:90::90:
kaptanım hoşgeldinherkes çok özlemiş seni,bak mesaj kutunu da doldurmuş bizim kızlar, bildirimimi özelden yollayamıyorum sana.
buraya yazayım,kopyalayıp tekrar yollamaya çalışırım.
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:74.7 kg
Bu hafta: 74.5 kg
Giden: 200 gr
Toplam giden: 3500 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
kızlar oğluşa sonda takıldı,tahlilini öyle verdik,dr amcamız sünnet diyor,sanırım birkaç hafta içinde yaptırıcaz,inş sorun çıkmaz,dua edin..
öpüyorum kuzular hepinizi
aferinkız sen gercekte de kütahyalı mısın onlar gibi yazıyonda şiveli ben pek sevrım oranın insanını cok gıttım geldım kaldım iş dolayısıyla artık işim bitti orayla
kızlar sena yokmuş bu hafta ..bildirimi muazzeze yapacakmışız. muazzzez kim????::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?