70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim ben eski elbiselerime giremiyorum yeni elbise almakta istemiyorum kilolu görükmüyon deseler deben tartiyi görüyorum ya yetiyor bilmem yazarim size lahananin sonuclarini

ay saol canım benım yok gıtcem demedım haftaya izinliyim ıst a gıtcez eger onu dıyosan onun harıcınde dıyetı bıraktım dedım sadece dıkkat edıcem dıyet fıkrını kafamdan atmak ıstıyorum cunku böyle mutsuzum.yoksa burdayım canım sızden ayrılabılır mıyım hıc

kizlar regl oldum petrolu bugun patlatmisim gecen ay ayin 24' de oldum ya birsey soracam ben her ay booyle oluyom 22 veya 24 gunde bir oluyorum:26:

kaptanım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :)
özledik seni yahuuu kızlar sena abla sena abla diye ağladııı durduuuu, bidaa bizi bırakmaaa :)

günaydın kızlar kaptanım hoşgeldin çok özledik seni
kilo bildirimimi yapayım
başlangıç kilo 76

geçen haftaki kilo 68.8

bu haftaki kilo 68.6

giden kilo 200 gr:78:

toplam giden 7.400

hedef kilo 59

kilo veren butun arkidisler tebriklerveremeyenler benim gibi uzulmesinler haftaya telafi ederiz

senacim hosgeldin ozletirdin kendini bugun tahlil sonuclarin belli oluyordu umarm iy haberlerle gelirsin

ho geldin .kızın için geçmiş olsun

hayırlı cumalar kızlar
senacım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınnnnnnnnnn
başlangıç 78
geçen hafta 67.5
bu hafta 66.2
giden 1300
toplam giden 11800
hedef 65
kilo verenleri tebrik ediyorum

kızlar çok teşekkür ederim hepinizee....hoşbuldum ama üzücü bi haberim var...aldıqımız ani bir kararla yarın izmire gidiyoruz haftaya pazara gelicez inşallah...pc bulduqum yerden girerim merak etmeyin beni...tahlil sonuçlarımı tatilden gelince alıcaz şuan vaktim yok...listeyi bu hafta yapamıcam gönüllü biri topikten alıp yaparsa sevinirim...önümüzdeki hafta cuma günü burda olamıcaqım için yine müsait olan arkadaşlarımızdan biri haftaya listemizi yaparsa sevinirim...muazzezcim sen yaparım diyordun konuyla ilgilenirsen memnun olurum cnm..çok işim var kızlar hazırlanmam lazım...hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun inşallah dönünce görüşücez..

bu arada AYSEBAHAR
bildirimin dikkatimi çekti 59.9 yazmışsın..sen geçen hafta bu kiloya düşmüştün hatta tebrik etmiştik..geçen haftaki kilonu 60.5 diye bildirmişsin..yanlışın var tatlım geçen hafta 59.9u görmüştün hayatım...düzeltip tekrar bildirim yaparsan sevinirim...

GİTTİM KIZLARRR GÖRÜŞÜRÜZ....

Son düzenleme:

ama sen de benım gıbı cok oyle dıyet yapıyorum, rejımdeyım modunda degıldın kiii :44: bence sen bı gıt gez, kafanı dagıt sonra kaldıgımız yerden devam edelım
sana şimdiden iyi tatiller, iyi eglenceler :79: oooh yaz mevsimi havalar bakımından tam olarak daha gelemese de yaz ayları gelınce dökülecek galiba topıktekılerde sırayla :82: kalcaz bız de burda kös kösss ben de tatıl ıstıyorummm ama işe devammmm :126:

inşallah canım çok sağol bende çok istiyorum aynı motivasyonumu geri,inşallah bırakmıycam,desteğinizle

selamlarrr evimi topladım çamaşırları makinadan çıkardım kuruyanları katladım yeni yıkananı astım bul.makinasını boşalttım kızı doyurdum şimdi sıra bende işte bugünkü öğlen yemeğim

Eklentiler

• $IMG_3038.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 51

kız yanlışş olmasın ödem vss olabiliri yada verirsin üzme kendini devam et diete ve spor yap mutlaka

afiyet olsun can, o biberleri çiğmi yiyon kız bende hiç sevmem çiğ biberi ya közlenecek ya kızaracak bayılırım

evet cnm tavuk bonfile gril tavada pişirdim karabiber accık tuz attım ama sarımsakla tuz karabiber le ovdum tavuğu azztım tavaya midemde hepsi şuan :90::90:

ohhh afiyet bal olsun...bende dün kendime özenip menü hazırladım...köfte kızarttım tost makinmada yanındada biberelr közlendi,yeşillik ve domatesli salata v e1bardka ayran ohhh doydum..şunada öğle menüm hazır değil dün yemek yapmadım sünnet vardiye..ne yesem ..çorba yapsam sadece o toktutar galiba....ayyy unuttum evde iş dolu ama eski apartmandan komşu çağırdı gitmesemmi gidesimde yok:26:
balkona çamaşı astım yarımsaat sonra yağmur çiseldi çok artmadı ama insan gıcık oluyo haaonlar orda kuuryo diye beyazları yıanıyo askıya asıcaktım ev çamaşır kaynıycak..neyse eşimde geç gelir arkşlarıyla yemek yiyecekmiş..bana dediki senide ızgraya götürcem bende ne desem şöle türkülü ocak başı olsunn

ikizcim naberr canım?keyfin nasıl...
ben karışığım halılar teeee pazartesi gelicek eşim bunu duyunca yüzüme baktı bende hemen canım sen zaten kanapede yaşıyon eve gelince nolcek falan derken yumuşadı....busene bi tuhafım yaşlanıyorum galibaheryer heryerde işi yapamıyommmçekilcek ağır şey ço eşim ha bugün ha yarın evde durmuyoki zaten eve erken gelmez gelincede uzandımı tamam daha kalkmaz..fırın,dolap çekilcek..yatağı çekmek siityom nebileyimmm imdaatattt:84:

canım merak etme rahat atlatırsınız inşallah. benim kuzumuda 5 aylıkken sünnet ettirdik problem yoktu ama bilmden kestirelim dedik. iyi de oldu çabuk iyileşti. anlamadan oğlum gitar çalarken pipiyi uçurmuşlar..

kızlar sena yokmuş bu hafta ..bildirimi muazzeze yapacakmışız. muazzzez kim????::44::44::44::44:

aferin kız sen gercekte de kütahyalı mısın onlar gibi yazıyonda şiveli ben pek sevrım oranın insanını cok gıttım geldım kaldım iş dolayısıyla artık işim bitti orayla

kııızz bende kütahya da okudum
memleketim sayılır
ne güzel anılarım var orda
özlemişim gözlerim doldu

kalkayım en iyisi pc nin başından 3 haftadır ütülerim bekliyor bugün yarındı derken dağlar kadar oldu ve ben dağlar kadar ütü yapmaktan nefret ediyorum offffffff yaaa.:84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…