70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dışarı atacağım kendimi...
yedim yedim çokoprensleri...
Eriteyim bari..
Kız uyuyor hepimiz ;babamızın ve kızın uyanmasını bekliyoruz...
Bekledikçe kilo alıyorum gibi geliyor valla...
Atacağım kendimi aşağıya
Uyandırmak için ses mi yapsam ki...
1 saat yeter onlara
yada bi sıcak çikolata yapayım..
hep kalori ama
olsunnnn

orda hava nasıl burası yağmurlu.bizde arkadaş doğum yapmış hastaneye gidicez

orda hava nasıl burası yağmurlu.bizde arkadaş doğum yapmış hastaneye gidicez

Canım hava açık burda....
Güneş var...
Allah analı babalı büyütsün doğan yavruyu da...
Sen nerdesin? Hangi şehirde....

bende dondurmalı pasta almıştım 4 gündür yiyom daha bitmemiş.eşim meyve sever öyle cıslar yemez

sen yee yaa..eritiyosun koşa koşa evde..bebikler nasıllar sevindilermi malatya tayinine
baksana inmişin 50li rakamalra..ahh ahhh bi 6lılaır görsemmmm
bizimkinin ne sevdiğini daha anlıyamaıdmyani meyveyede çok düşkün değil,aburcubur,çekirdeğe falanda...ama ekmeksiz ve yemeksiz onunda suyu yemeğin olucak yaşayamaz..yemek seçmez sağolsun..sadece çok sevmediği tavuk ,balık eti yoksa kırmızı ete hayır demez..aksine bende balıkçıyım ama işte...öyel geçinip gidyoz.buarada mercimek çorba yaptım..komşunun kzı arapçadan kalmış onu ders vericem o geldi gitti..bakalım nekadar iyi öğrenmişim

hoşbuldum canımmm evet canımm çoçuklarımmm :))))
hğşgeldinn
benimde bi kız bi erkek ikiz bebişlerim var
benimde benimde var ama ikiz değil

Son düzenleme:

maaşallh canım başlareknde kilon azmış oıyyyy ben hamişle kalsam 80leri geçerim doğuma kaçal giderim bilmemm..neyse yaşayınc agörcez filmi ollurum artık neoluruımhep 6yıl olacak veriyimde kalırsam zayıf kalıyım dedim durdumilkdüşükte daha zayıftım ozamn doğumda bu kiloalrda olurdum ,gittikçe aldıkça hamike kalmadıkça ve ben hep zayıflamayı hem bebeği istedikçe bugünlerdeyim...ineyim iyicede 2.tüpte faydası olur belki .doktorlar hiç demedi ama hani bazılarında sorunda buluyoalr kilo verincede hamile kaLIYOLAR YAA...çok özledim daha hafiif günlerimi şu 4 dört kilo bile nasıl yaradı hemen..ama bunalrı yine vermiştim yine alıp verdim taze yanii..önemli olan bundan sonrası zatennn..
hem sanada maaşallah hem kiloların yıllanmadan üstünden zamn geçipte zorlaşmadan vermişsin ki bebekleirin daha 5 aylıkbu çok önemli.....
ARKADAŞALR ERKEN ÖNLEM ALIP YILLARIMIZI BOŞA GEÇİRMEYELİM SONRA ZOR GİDİYOR KİLOLARRRRRbenim 74den 63e kadar olanı 4yıllık falannnn

doğru söylüyosun canım.kilo hastalık ya iyi birşey değil.

kadınlar hasta olmaz kadınlar yorulmaz vb.kardeşim işten eve geliyor yemek hazır.bekarlık sultanlık
dogru tespit

ya telapati diye buna denır daha bugun aklıma geldin...

bu kız gıdelı nerdeyse 1 ay oldu nıey ugramadı topiğe yoksa benden mı korkuyo çok uğraşıyom onla dıye dedıydım....

hoşgeldin kuzum....1.takıma da uğra arada

bugün hafta sonu malum pek girilmiyo kk ya

öğlen menüm

1 kase mercimek çorbası
2 lıght etimek

ara 4 çilek
2 kuru kayısı
yeşil çay

akşam

yarım kase kıvırcık salata
3 kaşık z.yağlı yeşil fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 lıght ekmek

kızlar ben geldim
dün bildirimde yapamadım ama neyse haftaya artık...
dün sabah acilen istanbul koşuyolu kalp ve damar hastanesine gitmek zorunda kaldım çünkü ortanca dayım perşembe gecesi kalp spazmı geçirmiş ve dünde stent takıldı...yüreğimiz ağzımıza geldi,bu arada şekeride 300e fırlamış ...şükür şu an çok iyi anjiyo yaparken bir damarı balonla açmışlar ama diğerine mecbur stent takıldı...daha biraz önce eve geldim ve duş aldım ...
liste yapıldımı bilmiyorum ama herkesi kutluyorum bol azimler diliyorum

kızlar iyi akşamlar möyü yazıp çıkayım ben galiba acillik oldum biraz sonra eşim acile götürecek beni her tarafım tutuldu yürüyemiyorum ateşimde çıktı işten erken çıkıcam erkenede bakın 8,30
mönüyü yazim

mönü

sabah:
bir dilim ekmek
peynir,iki adet zeytin
maydanoz
çok az domates,salatalık

ara:
iki adet kayısı

öğle:
iki kaşık zeytinyağlı barbunya
3 kaşık bulgur pilavı
bir bardak ayran

ara:
iki adet kayısı

akşam :
iki kaşık barbunya kdr senin dediğini yaptım buyur gel kız evdede barbunya pişirmiştim acilden dönebilirsem buyur gel yiyelim

ara:
hiç bişey yemedim istemiyor canım çok kötüyüm hadi ben kaçtım iyi olursam yarın uğrarım öpüldünüz

geçmiş olsun tatlımcım kendine dikkat et...ayrıca menün güzel olmuş

kızlar bildirimi kime yaptınız bilmiyorum ama busabah istanbuldayken hastanede tartıldım onu bildireyim...tartı farklıydı ama olsun zaten üst üste yolculuk stres derken ödem olmuş olabilir diye düşünüp kendimi avutuyorum
başlangıç:30 ekim
başlangıç:86
geçen hafta:65.3
bu hafta:66
gelen:700 gr.
toplam giden:20 kg.
hedef:60
beden:38-40
boy:1.62 cm.

İLGİLİLERE DUYURULUR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…