maşallah canımmm ne güzell ama zordur benimde ikiz erkek kardeşlerim var vede eşim ikiz teki :)))) hem güzel hemde çok zorlukları var allahım acılarını göstermesin canımmbenimde bi kız bi erkek ikiz bebişlerim var
Dışarı atacağım kendimi...
yedim yedim çokoprensleri...
Eriteyim bari..
Kız uyuyor hepimiz ;babamızın ve kızın uyanmasını bekliyoruz...
Bekledikçe kilo alıyorum gibi geliyor valla...
Atacağım kendimi aşağıya
Uyandırmak için ses mi yapsam ki...
1 saat yeter onlara
yada bi sıcak çikolata yapayım..
hep kalori ama
olsunnnn
orda hava nasıl burası yağmurlu.bizde arkadaş doğum yapmış hastaneye gidicez
kocaelindeyim canım bi tane kızı olmuş çok sevindim
bende dondurmalı pasta almıştım 4 gündür yiyom daha bitmemiş.eşim meyve sever öyle cıslar yemez
hğşgeldinnhoşbuldum canımmm evet canımm çoçuklarımmm :))))
benimde benimde var ama ikiz değilbenimde bi kız bi erkek ikiz bebişlerim var
anlamadım ya neyse benim 168 boyum eminim öylede yazdım yani niye küçük çıkıyo anlamadımtriendy,mektupp,esiin kızlar siz boyunuzu mu yanlış girdiniz? BMI leriniz çok düşük görünüyor.....ay
orda hava nasıl burası yağmurlu.bizde arkadaş doğum yapmış hastaneye gidicez
burayada gelmek üzere yağmur valla 3gündür gök gürültülü yağmur var öff sıkıldım dışarıda çıkcam bugün ama ya yağarsa yine hava fena bozdu
ay benim kızda adama yaklaşmak üzere 2 kilo daha versem öpüşcekler herhal
aşkım 65 kiloyla girdim ama hep kustuğum için fazla kilo alamadım.en son 79 kiloydum.doğumdan sonra 67 oldum şimdi 59.9 olmuşum.bide yemeği eşim yapıyordu.ben yerimden kalkamıyordum.tavuk balık çorba hep bunları yedim
hğşgeldinn
benimde benimde var ama ikiz değil
anlamadım ya neyse benim 168 boyum eminim öylede yazdım yani niye küçük çıkıyo anlamadımay
burayada gelmek üzere yağmur valla 3gündür gök gürültülü yağmur var öff sıkıldım dışarıda çıkcam bugün ama ya yağarsa yine hava fena bozdu
hğşgeldinn
benimde benimde var ama ikiz değil
hoşbuldum canım tşklerrr allah bagışlasın bebişinianlamadım ya neyse benim 168 boyum eminim öylede yazdım yani niye küçük çıkıyo anlamadımay
maaşallh canım başlareknde kilon azmış oıyyyy ben hamişle kalsam 80leri geçerim doğuma kaçal giderim bilmemm..neyse yaşayınc agörcez filmi ollurum artık neoluruımhep 6yıl olacak veriyimde kalırsam zayıf kalıyım dedim durdumilkdüşükte daha zayıftım ozamn doğumda bu kiloalrda olurdum ,gittikçe aldıkça hamike kalmadıkça ve ben hep zayıflamayı hem bebeği istedikçe bugünlerdeyim...ineyim iyicede 2.tüpte faydası olur belki .doktorlar hiç demedi ama hani bazılarında sorunda buluyoalr kilo verincede hamile kaLIYOLAR YAA...çok özledim daha hafiif günlerimi şu 4 dört kilo bile nasıl yaradı hemen..ama bunalrı yine vermiştim yine alıp verdim taze yanii..önemli olan bundan sonrası zatennn..
hem sanada maaşallah hem kiloların yıllanmadan üstünden zamn geçipte zorlaşmadan vermişsin ki bebekleirin daha 5 aylıkbu çok önemli.....
ARKADAŞALR ERKEN ÖNLEM ALIP YILLARIMIZI BOŞA GEÇİRMEYELİM SONRA ZOR GİDİYOR KİLOLARRRRR benim 74den 63e kadar olanı 4yıllık falannnn
dogru tespitkadınlar hasta olmaz kadınlar yorulmaz vb.kardeşim işten eve geliyor yemek hazır.bekarlık sultanlık
ya telapati diye buna denır daha bugun aklıma geldin...mrblarr arkadaşlar ben döndüm memleketten ama çok kötü kilo aldım heralde tartılcan sabah ama pazartesi full diyetteyimm artık ben kilolu olmuyacagımmm
sizler nasılsınız kimseyle tam tanışıp kaynasamadan izne gittim ama artıkkk kaynaşırız :)))))
kızlar iyi akşamlar möyü yazıp çıkayım ben galiba acillik oldum biraz sonra eşim acile götürecek beni her tarafım tutuldu yürüyemiyorum ateşimde çıktı işten erken çıkıcam erkenede bakın 8,30
mönüyü yazim
mönü
sabah:
bir dilim ekmek
peynir,iki adet zeytin
maydanoz
çok az domates,salatalık
ara:
iki adet kayısı
öğle:
iki kaşık zeytinyağlı barbunya
3 kaşık bulgur pilavı
bir bardak ayran
ara:
iki adet kayısı
akşam :
iki kaşık barbunya kdr senin dediğini yaptım buyur gel kız evdede barbunya pişirmiştim acilden dönebilirsem buyur gel yiyelim
ara:
hiç bişey yemedim istemiyor canım çok kötüyüm hadi ben kaçtım iyi olursam yarın uğrarım öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?