günaydın kızlar. günaydın kdr
günaydın canımmm..herkese günaydınlarrrr..güzel günler...burayada bugün yağmur geliyo galiba:44:akşam sancıyla öyle uzandım durdum ayaklaırma karnıma bi ateş vurdu...nevar bağıraskalırmda bilmiyorum kaçyıl oldu bu mesele yüzünden gitmeyeli...dikkatta etsem bi bakıyorum kabızım yada kabızlı sonra normale dönüyo bitti sanıp çıkıp kaçkere lavaboya giriyorum..sonrasıda ağrı sancı..allahım sen hastalara şifa ver..şafi isminin yzüsuyu hürmetine...eşimden önce uyumuşum..
kalktımki fırını indirmiş yani bana süpriz yapmışşimdi ben ve yağlar başbaşayız..haydi sonra yine bakarım..eşim uyanana kadar işyapayımda kahvaltı yaparız....
buarada uyanınca bi gofret ve bol su içtim......ılık ballı llimonlu suda içeyimde bugünde zorlanmayım:78:
herkese TÜNAYDINNNNNNNN
kızlarrrrrrrr
tartıda bu sabah beni 69,7 gösterdi nihayet tartıda 60 lı rakamları gördüm çook şükürrrrrrrr
kzlar mrb pazar günlerini hiç sevmiyorm bugün simit yedim emeklerim boşa gitti
Begenen arkadaşlara teşekkur ederım:)bende uzuluyordum nıye kımse bana bişey yazmıyor yada cvp vermıyor dıye burada kı herkes bırbırını sanal alemde degılde gercek yasamlarında tanıdıkları ıcın mı dıye dusunuyordum Kımse bana bısey yazmadıgı ıcın bırcok arkadaşlarında yazılarını begenmış olsamda bısey yazamıyor ve begenemıyorum grupculuk mu?var ayrımcılık mı ??var bilemedım ama neyseki şeytanın bacagını kırdım galıba Teşekkur kdr,zerra,angelic2,aysebahar,Grimsi,laale,charm,erginsena,green4,papatyam,belenay,parissima,selen_86,glsmglc,tweetysale,sonsuzask55
tüm ayak işlerini ben yapınca nasıl geçebilirdiki.sabah 11 de ordaydım tatlı yaptım salata yaptım tüm hazırlıkları yaptım misafirler geldi.akşam ezanı akşam yemeğinin bulaşığını toplayıp çıktık eşimle.yorucu bi gündü sürekli ayakta kalmaya dayanamıyorum pek.yorgunluktan demin ne bulduysam yedim pişmanım evet ama yedim oldu bitti maşallah göbek olmaz inşallah
dur bakalım nolduda boşa gitti,kaç simit yedinnnkahvaltıda tam simit yediysenki bu çok olmuş yinede çok geç değil..bugün bidaha ekmek değerinde bişey yemezsin olur biter canını sıkmaa
yarm simit yedim ya az bi kaçmak yapsam arkası geliyo ondan moralim bozuk sizede öyle oluyomu
kızlar nerdesiniz niye kimse yok
evet canım sonra vücut alışıyor.yiyemiyorsun zaten.
merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?