70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar. günaydın kdr

günaydın canımmm..herkese günaydınlarrrr..güzel günler...burayada bugün yağmur geliyo galiba:44:akşam sancıyla öyle uzandım durdum ayaklaırma karnıma bi ateş vurdu...nevar bağıraskalırmda bilmiyorum kaçyıl oldu bu mesele yüzünden gitmeyeli...dikkatta etsem bi bakıyorum kabızım yada kabızlı sonra normale dönüyo bitti sanıp çıkıp kaçkere lavaboya giriyorum..sonrasıda ağrı sancı..allahım sen hastalara şifa ver..şafi isminin yzüsuyu hürmetine...eşimden önce uyumuşum..
kalktımki fırını indirmiş yani bana süpriz yapmışşimdi ben ve yağlar başbaşayız..haydi sonra yine bakarım..eşim uyanana kadar işyapayımda kahvaltı yaparız....
buarada uyanınca bi gofret ve bol su içtim......ılık ballı llimonlu suda içeyimde bugünde zorlanmayım:78:

hadi canım sana kolay gelsin

herkese TÜNAYDINNNNNNNN

kızlarrrrrrrr

tartıda bu sabah beni 69,7 gösterdi nihayet tartıda 60 lı rakamları gördüm çook şükürrrrrrrr

bu sabah mönüm

aç karnına

1 bardak sirkeli ballı ılık su
2 kuru kayısı

2 dilim tam buğday ekmeği (kendi elceğizimle kızım için yapmıştım :) )
kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
4 ad yeşil zeytin
1 ad kırmızı taze biber
1 ad taze yeşil biber
1 ad domates
2 ad çay

ara
yeşil çay
2 kuru kayısı

hadi bana eyvallah işlerim var dışarıda çıkıcam accık alışveriş yapayım evde bişii kalmadı kızın bezi deterhandı vss tam takır oldu gene dolaplar :)

Begenen arkadaşlara teşekkur ederım:) bende uzuluyordum nıye kımse bana bişey yazmıyor yada cvp vermıyor dıyeburada kı herkes bırbırını sanal alemde degılde gercek yasamlarında tanıdıkları ıcın mı dıye dusunuyordumKımse bana bısey yazmadıgı ıcın bırcok arkadaşlarında yazılarını begenmış olsamda bısey yazamıyor ve begenemıyorum grupculuk mu?var ayrımcılık mı ??var bilemedımama neyseki şeytanın bacagını kırdım galıbaTeşekkur kdr,zerra,angelic2,aysebahar,Grimsi,laale,charm,erginsena,green4,papatyam,belenay,parissima,selen_86,glsmglc,tweetysale,sonsuzask55

kzlar mrb pazar günlerini hiç sevmiyorm bugün simit yedim emeklerim boşa gitti

dur bakalım nolduda boşa gitti,kaç simit yedinnnkahvaltıda tam simit yediysenki bu çok olmuş yinede çok geç değil..bugün bidaha ekmek değerinde bişey yemezsin olur biter canını sıkmaa

bişey değil canım..ya ayrımcılık,grupculuk olduğunu sanmıyorum yok aslında ben burda kimseyi dışarıdan tanımıyorum ki bazılaırnıda tanımak isterimm..zamanla ortak noktanmı oluyo yada kendine yakınmı hissediyosun oluyor işte..bunu bende çözemedimbirbirimiz merak eder oluyoruz,sanalda olsa birşeyler bzi birleştiriyorr...oldu bikere bağlandık bikere..sen çoktandır burdamısın:26:sen beğen yaızlrımızıda aaaaakırdıysam seni affolaaayrıca babalar günü yazın güzeldi..duana aminnn diyorumm..rabbim kaybedenelre rahmet,yaşayanlara sağlık afiyet,baba adaylarınada baba olmayı nasip etsin....tezzamanda hamiel kalalımdainşaallah....

ah canim bende herkes oturmusken topige girdim baktim sen varsin eh biraz sohbet ederiz dedim soruyu soraz sormaz benim internete sorun cikti kk' ya giremedim zaten senide iyice yrmus yolamis kaynana birde ben seni sohbete tutsaydim yorgunlugunu ikiye katlamis olacaktim...

dur bakalım nolduda boşa gitti,kaç simit yedinnnkahvaltıda tam simit yediysenki bu çok olmuş yinede çok geç değil..bugün bidaha ekmek değerinde bişey yemezsin olur biter canını sıkmaa

yarm simit yedim ya az bi kaçmak yapsam arkası geliyo ondan moralim bozuk sizede öyle oluyomu

merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…