kdr napiyon kızzzzzzzzzzzzzz
kızlar mrb spordan geldim her yerim tutuldu ne zaman bitcek bu işkence:
hiçbişeyyyyyy..yemek hazırlaıdm eşim geç geldi onun yüzünden spora gidemedim oldu saat 8 git dedi yakın ya beni alıcaktı ama yine bir kaırn ağrısı wcden çıkamadım..önce kabız gibiyim sonra ishale dönüyo gibi ama çıkyoım bidaha giriyom..heryerim ağrıdı şimdi leptopu aldım yüzüstü kanapede uzanıyom...çünkü totom sızlıyo rve ağrıyor..offf yaaa kolonoskopi şart bana..çok kopi var yaptıracağımyani spor hikaye oldu ve bugünden sonra evde yada dışaırda bu işin peşini bırakmıycam..eşime yüüryeli dedim adam yürümeyede üşeniyor hAVADA mis gibi tam yüüryüş havası...amann nolcek kocayal hiçbişi yapılmıyoki......
BELENAY..NOLDU YAAA..HAYIRDIR..şuan bende acilikgiibyim....girmeye çalış merak ettim şimdi
kılavuzcum..geçmişler olsun canım..buara yoğun geçiyo günlerin..rabbim şifaversin.tüm hastalara...
kızlar mrb spordan geldim her yerim tutuldu ne zaman bitcek bu işkence:
geçmiş olsun tatlımcım kendine dikkat et...ayrıca menün güzel olmuş
sen ne kadar sürede verdin kiloları
bana sordun sanırım..ben daha çok veremedim canım ama kılavuzcum ve çoğu arkdaş daha çok vermiş...
ocakta spora yazıldım 1 ay spora gittim,sonra şubat ve mart dönemi ankarrada tüpbebekntedavisinde oldum yaklaşık 2ay hormona tabi oldum..ama oarada inceldimde sporun etkisi hemde çok hareketliyidm erken kan vermeye gidiiyodum ankranın trafiğinde yani...geldim tabiki malesef negatifden sonra 2ay daha spora gittim toplamda 4kilo...çokaz
bukadar zamana ama hem yeme düzenim tam olmadı hemde metobolizma ağır hemde hormonları atıyor vücud..öyle yanii:44:
yaptığım bir eksiklik var ama neyçok şeyide öğrendim değiştirdim ama daha çokkk var değişcek uygulanacak şeyyyy
canim benim cok gecmis olsun vallah dun gooremedik merak ettik nerde bu derya diyekızlar ben geldim
dün bildirimde yapamadım ama neyse haftaya artık...
dün sabah acilen istanbul koşuyolu kalp ve damar hastanesine gitmek zorunda kaldım çünkü ortanca dayım perşembe gecesi kalp spazmı geçirmiş ve dünde stent takıldı...yüreğimiz ağzımıza geldi,bu arada şekeride 300e fırlamış ...şükür şu an çok iyi anjiyo yaparken bir damarı balonla açmışlar ama diğerine mecbur stent takıldı...daha biraz önce eve geldim ve duş aldım ...
liste yapıldımı bilmiyorum ama herkesi kutluyorum bol azimler diliyorum
kızlar bildirimi kime yaptınız bilmiyorum ama busabah istanbuldayken hastanede tartıldım onu bildireyim...tartı farklıydı ama olsun zaten üst üste yolculuk stres derken ödem olmuş olabilir diye düşünüp kendimi avutuyorum
başlangıç:30 ekim
başlangıç:86
geçen hafta:65.3
bu hafta:66
gelen:700 gr.
toplam giden:20 kg.
hedef:60
beden:38-40
boy:1.62 cm.
İLGİLİLERE DUYURULUR
ikizlercinüm senin ve benim burçlara bak..yaaa benimkinde kilo geçmiş yineeeedemekki bizim karakterlere uyarı şart..koçlara ya sağlık konusu yada kilo konusu
Burç: Koç Aşk: 3 Sağlık: 3 İş: 2 Para: 4 Şans:%72
İş çevrenizde ilginç fikirler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarıyorsunuz Bugün, yakın görüşlerinizi alacağınız kişilerle yoğun iletişime dayalı konuşmalar yapacaksınız. Ayrıca katıldığınız davetlerde, aşırıya kaçan yemekler yerken, kilo problemlerinizi unutmamalısınız.
Burç: Koç
Aşk: 3
Sağlık: 3
... Şans: 72%
Burç: Yengeç Aşk: 2 Sağlık: 4 İş: 2 Para: 5 Şans:%76
Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Bugün aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. İş motivasyonunuz bozulabilir.
Burç: Yengeç
Aşk: 2
Sağlık: 4
... Şans: 76%........
Hepinize ıyı aksamlar kızlar bıraz gecmıse göz attım cok duygulandırdınız valla beni de babalarını kaybeden basta aysebahar ve green4 arkadasımız olmak üzere başka babası hayatta olmayan arkadasımız varsa allah rahmet eylesın dıyorum.ve bana su an babamın hayatta oldugu ıcın ne kadar şükretmem gerektıgı ve belkıde bazen hayat kargasaında ıstemeden de olsa ıhmal ettıgımızı hatırlattıgınız ıcın sıze tsk ederım.Cunku onemlı olan hayattayken degerlerını bılmek sızde oyle yapmıssınız zaten hayırlı evlatlar olmussunuz onlara.Allah mekanlarını cennet eylesin.
Bu arada bu hafta yıllık ızne cıktıgım ıcın sureklı gırme ımkanım olmaz ama takıp edebıldıgım kadar edıcem zaten ızın ıstemıstım kaptandan artık kım devralırsa onun görevini o arkadaslar benı ızınlı saysınlarlısteyı gordum sanırırım aysebahar yapmıs en son halını ve barkınım ellerınıze saglık özele bıldırım yapamadıgım halde eklemıssınız saolun.
KILAVUZCUM dayına acil şifalar dilerim cok gecmıs olsun
gördüklerim bu kadarkacırdıklarım varsa kusura bakmasınlar anca bu kadar okuyabıldım.hepınızı kocamaaaaaaaaaan öpüyorum kendınıze ıyı bakın
insanın kafası bozulunca bütün düzeni bozuluyor. çok fazla hayal kurmamak lazım.ben gün sayıyodum.bugünlerde malatyada oluruz oğlum sünnet olur diyodum.bir ay daha ya sabır çekicez napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?