70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa nedemek cnm grup vss olmaz burdada geçmişe bakamıyoruz bazen atlıyıveriyoz mesajları ondandır az yorum alman .herkese oluyodur merak etme senn

merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...

hoş geldinnn szö senide zayıflatıcazz sen yeterki kurallara uy kaçamakları olabildğince yapmamaya gayret et düzenli mönünüde buraya yaz arkadaşlar yorum yaparlar eksiği fazlayıı 45 az değilmi bu arada yaş kaç boy kaç evli bekar kendini tanıt çekirgee

evet öğlen mönümü ve akşam mönümü yazayım hemen sporumu yapayım geç kaldım gene misafirim vardı havuzdan geldik ancak yemek faslı çay faslı deyince bu saat oldu işte

öğlen

1 kase makarna z.yağlı
1/2 kase yoğurt

akşam

250 gr kadar karpuz yani 2 dilim orta dilim herhalde 250 gr eder bilemedim şimcik :)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir :)

bu akşam karpuz peynir yemek istedim :)

1 bardak çay tek şekerlisinden oooooooohhhh

SELAMMM..eşim eve anca gelecek...bende temzilik yaprken anca patates haşlayabildim.dündende çorba var..yeter gari...bugün hem çalıştım hem yediğimede dikkat ettim...birazdan yazıcam ben mutfağa gidiyommm..çok acıktım yemeğim geç oldu ama dikkat ederim..öptümmmmm

çok beğendim güzel

tamam canım git mamanı ye gel

ay ay sözmü :) suan 28 yasındayım boyum 1.54 her yerımden fazlalık cıkıyor ne zaman 28 yasına geldım ne zaman bu kadar kılo aldım bu kıloları alırken aklım nerdeydı hıc bırını hatırlamıyorum 23-4 yasıma kadar 45 kıloydum sonra pastanelerde calısmaya basladım ve tabı o kadar urunun ıcınde kendimi kaybettım bıde masa basında calısıyordum ustalarda cok zayıfım dıye ha bıre yaptıklarından getırırıyorlardı seneler ıcınde boyle kılo aldım ıste sımdı 55 olsam yeter 45 olacağımı sanmıyorum ama genede ıstıyoruuumm....

2 senelık evlıyım cocugum yok ama bolcaaaa yaglardan cocuklarım var :)

bugun pazar 11 bucuk gıbı bı akrabaya kahvaltıya gıttık kahvaltıda peynır recel zeytın yemeye calıstım ama cok guzel borekler poğçalar vardı azıcık uclarından tadlarına bakdım. saat 4 gıbı eve geldım bıraz dondurma yedım bugun baskada bırsey yemedım.

evde kosu bandım var yaklasık 10 gundur sabahları aksatmadan 3km yuruyorum dus alıp ıse gıdıyorum tabı o güzel poğça sımıt crosanların ıcıne yıne of dıyorum yemıcem vercem bu kıloları gıtsınler artık ya ıstemıyoruummmm... 10 gun once 81kg ıdım suan ıste 79.4 oldum bu haftada ınc 78lere duserım cok umutluyumcok ama cook desteğinizi bekliyorum...

seni görmezden gelmek cevap vermemek olurmu canım.bazen gözden kaçırıyoruz bir konu konuşuyorsak yada benim yaptığım gibi üşengeçlik yapıp sadece beğenip elbet biri cevap yazar deyip yazmayanlarda var olabilir. böylelikle unutulup gidiyodur yazdıkların.bu sana karşı yapılan kasıtlı bir davranış yada gruplaşmayla senin dışarda bırakıldığın bir durum değil.zaten bizim grubumuz 1 tane oda 70-79 grubu.elbette birbirimize önem ve değer versekte elbette bikaç tanesi bizim içn daha özel olcaktır bu gerçke hayatında sanal hayatında bir gerçeği bunu değiştirmemiz mümkün değil.sıksık aramızda olursan sende sanal olsada seninle derdini paylaşıp seninle ağlayıp seninle gülen bir topluluğa ve belkide seninle yoldaş olabilecek değerli bir yada birden fazla arkadaşa ve dosta sahip olabilirsin.

bende çevrim içi olsamda msjını çok sonra gördüm geç cevap yazdım diye üsüldümdü 1 e geliyo belkide biraz geçmişti vakit uyudum.dün hem hem yoruldum hem biraz dolandık öylede yoruldumdu.erkenden uyudum. ama senlede konuşuyo olsam uyumazdım.vakit geçirecek bişey olmadığından uyuyup kaldımdı :26:

slmm kızlarrr nasılsınız.sabah işlerden vakitbulup giremedim.sonra kardeşlerimle dışardaydık gezdikkkk ohhhh.yarın da okl var hazırlık yapıcam.sayfalar da fazla ilerlememiş.herkesler gezmede heralde.

tamam canım git mamanı ye gel

yedim geldim şimide ağırlık bastı..canım yoğurtlu patates istedi eşimde soğnalı salata yap deyince evde iki kişi ikimiznd eyemeği ayrı olduneyse dediğini yaptımki sabah fırına buzdolabına yardıme tti ya ..şimdide iki gündür havalandırdğım yataklara hurçlara koymaya yardım etisn diyeeeeama önce çay istedi çay yapıyom...
sen napıyon çıtırım .....ikiz çocuk annesi ve 59 kilo....

merhaba kızlar....
bende aranıza girebilirmiyimmm...
adım ayla 1.70 boyunda 78 kiloyum. amacım 8 kilo verip 70 olmak.
desteğinize ihtiyacım var

slmm kızlarrr nasılsınız.sabah işlerden vakitbulup giremedim.sonra kardeşlerimle dışardaydık gezdikkkk ohhhh.yarın da okl var hazırlık yapıcam.sayfalar da fazla ilerlememiş.herkesler gezmede heralde.

selammm..sizin seminerler başlar şimdiyine iyisiniz eşim lisede önce büte kalanların sınavı sonrada..bilgisayar bölümü öğrencileirnin stajlarını takip edicekmişşş:78:yani adamcağız 1ay anca tam tatilide yokkkartık ben onu bırakır memlkete giderim temmuz sonu kardeşim yurtdışında geliyor ozamn..ama öncesinde burdayızzz.kızkardeşim eşiyle gelicek bize...nasip bakalım...sende iyi gezmişin ohhh aielinin yanındasın negüzelll

valla ben hep ikiçeşit yapıyorum yaaaa.eşim yemek seçiyo benim ve karbon ağırlıklı seviyo.ben ööle yesemm önünü alamam kiloların heee.tabi arada rüşvet verecen ...

Son düzenleme:
valla ben hep ikiçeşit yapıyorum yaaaa.eşim yemek seçiyo benim ve karbon ağırlıklı seviyo.ben ööle yesemm önünü alamam kiloların heee.

benim eşimd eöyle nerdeyse heryemeğin içine patates istiyokoysamda onun tabağına koyuyorum...ya çoktandır bende yapmıyodum..makarnayı bile unuttumkii

onu çok severim..bugünd eyoruldum patates kolay geldi..eşim farketti zaten patates pirinç olayı azaldı mutfağımda...sebzeleirde yiyor çok şükürr
erkekler öyle canım hem patates salata hemde ekemği götürdü

başaladı canım yaaa sormaa.sıkıcı bol bol yiyoruz bakalım nolcak.oruç mu tutsam.işte suya dayanamıyorum ki.valla tatil şart canım ya öğretmen için.yoğun çalışıyosun.sen de tatilini yap bakalım ayrı kalıcaksınız ama olsun artıkın.vallahi aile yakın olunca iyi oluyo yaaa.

aynen canım yaa bi de kilo almıyo ya sinir oluyorum hee.
neyse ben kaçıyım oğlum izin vermiyo atık.saldırıyo kalk diye.

ben çalışmıyorum canım öğrenciyim eşimd eöğretmenbakalım mezun olacakmıyım sınav sonuçları belli olmadı..biz ilkyıllar ben buralara alışamdım yada evime çok bırakırdım ama artık ayrılamıyorumbişeyle ryapıcaz artık..ramazan ilkhaftaya kadar stajalra bakıcak olmazsa hemen gitmem napıyım oruçta yalnız zor olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…