Begenen arkadaşlara teşekkur ederım:)bende uzuluyordum nıye kımse bana bişey yazmıyor yada cvp vermıyor dıye burada kı herkes bırbırını sanal alemde degılde gercek yasamlarında tanıdıkları ıcın mı dıye dusunuyordum Kımse bana bısey yazmadıgı ıcın bırcok arkadaşlarında yazılarını begenmış olsamda bısey yazamıyor ve begenemıyorum grupculuk mu?var ayrımcılık mı ??var bilemedım ama neyseki şeytanın bacagını kırdım galıba Teşekkur kdr,zerra,angelic2,aysebahar,Grimsi,laale,charm,erginsena,green4,papatyam,belenay,parissima,selen_86,glsmglc,tweetysale,sonsuzask55
merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...
benm vucudu ben anlayamıyrm 15 klo verdim hala alışamadıda
evet öğlen mönümü ve akşam mönümü yazayım hemen sporumu yapayım geç kaldım gene misafirim vardı havuzdan geldik ancak yemek faslı çay faslı deyince bu saat oldu işte
öğlen
1 kase makarna z.yağlı
1/2 kase yoğurt
akşam
250 gr kadar karpuz yani 2 dilim orta dilim herhalde 250 gr eder bilemedim şimcik :)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir :)
bu akşam karpuz peynir yemek istedim :)
1 bardak çay tek şekerlisinden oooooooohhhh
SELAMMM..eşim eve anca gelecek...bende temzilik yaprken anca patates haşlayabildim.dündende çorba var..yeter gari...bugün hem çalıştım hem yediğimede dikkat ettim...birazdan yazıcam ben mutfağa gidiyommm..çok acıktım yemeğim geç oldu ama dikkat ederim..öptümmmmm
hoş geldinnn szö senide zayıflatıcazzsen yeterki kurallara uy kaçamakları olabildğince yapmamaya gayret et düzenli mönünüde buraya yaz arkadaşlar yorum yaparlar eksiği fazlayıı 45 az değilmi bu arada yaş kaç boy kaç evli bekar kendini tanıt çekirgee
seni görmezden gelmek cevap vermemek olurmu canım.bazen gözden kaçırıyoruz bir konu konuşuyorsak yada benim yaptığım gibi üşengeçlik yapıp sadece beğenip elbet biri cevap yazar deyip yazmayanlarda var olabilir.Begenen arkadaşlara teşekkur ederım:)bende uzuluyordum nıye kımse bana bişey yazmıyor yada cvp vermıyor dıye burada kı herkes bırbırını sanal alemde degılde gercek yasamlarında tanıdıkları ıcın mı dıye dusunuyordum Kımse bana bısey yazmadıgı ıcın bırcok arkadaşlarında yazılarını begenmış olsamda bısey yazamıyor ve begenemıyorum grupculuk mu?var ayrımcılık mı ??var bilemedım ama neyseki şeytanın bacagını kırdım galıba Teşekkur kdr,zerra,angelic2,aysebahar,Grimsi,laale,charm,erginsena,green4,papatyam,belenay,parissima,selen_86,glsmglc,tweetysale,sonsuzask55
bende çevrim içi olsamda msjını çok sonra gördüm geç cevap yazdım diye üsüldümdüah canim bende herkes oturmusken topige girdim baktim sen varsin eh biraz sohbet ederiz dedim soruyu soraz sormaz benim internete sorun cikti kk' ya giremedim zaten senide iyice yrmus yolamis kaynana birde ben seni sohbete tutsaydim yorgunlugunu ikiye katlamis olacaktim...
tamam canım git mamanı ye gel
slmm kızlarrr nasılsınız.sabah işlerden vakitbulup giremedim.sonra kardeşlerimle dışardaydık gezdikkkk ohhhh.yarın da okl var hazırlık yapıcam.sayfalar da fazla ilerlememiş.herkesler gezmede heralde.
yedim geldim şimide ağırlık bastı..canım yoğurtlu patates istedi eşimde soğnalı salata yap deyince evde iki kişi ikimiznd eyemeği ayrı olduneyse dediğini yaptımki sabah fırına buzdolabına yardıme tti ya ..şimdide iki gündür havalandırdğım yataklara hurçlara koymaya yardım etisn diyeeee ama önce çay istedi çay yapıyom...
sen napıyon çıtırım .....ikiz çocuk annesi ve 59 kilo....
merhaba kızlar....
bende aranıza girebilirmiyimmm...
adım ayla 1.70 boyunda 78 kiloyum. amacım 8 kilo verip 70 olmak.
desteğinize ihtiyacım var
valla ben hep ikiçeşit yapıyorum yaaaa.eşim yemek seçiyo benim ve karbon ağırlıklı seviyo.ben ööle yesemm önünü alamam kiloların heee.
selammm..sizin seminerler başlar şimdiyine iyisiniz eşim lisede önce büte kalanların sınavı sonrada..bilgisayar bölümü öğrencileirnin stajlarını takip edicekmişşş:78:yani adamcağız 1ay anca tam tatilide yokkk artık ben onu bırakır memlkete giderim temmuz sonu kardeşim yurtdışında geliyor ozamn..ama öncesinde burdayızzz.kızkardeşim eşiyle gelicek bize...nasip bakalım...sende iyi gezmişin ohhh aielinin yanındasın negüzelll
benim eşimd eöyle nerdeyse heryemeğin içine patates istiyokoysamda onun tabağına koyuyorum...ya çoktandır bende yapmıyodum..makarnayı bile unuttumkii
onu çok severim..bugünd eyoruldum patates kolay geldi..eşim farketti zaten patates pirinç olayı azaldı mutfağımda...sebzeleirde yiyor çok şükürr
erkekler öyle canım hem patates salata hemde ekemği götürdü
başaladı canım yaaa sormaa.sıkıcı bol bol yiyoruz bakalım nolcak.oruç mu tutsam.işte suya dayanamıyorum ki.valla tatil şart canım ya öğretmen için.yoğun çalışıyosun.sen de tatilini yap bakalım ayrı kalıcaksınız ama olsun artıkın.vallahi aile yakın olunca iyi oluyo yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?