70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru söylüyosun canım.oğlum iltiihap olmuş.hiç bir şey yemek istemiyor.ilaç yazdı doktor bitince sünnet yaptırın dedi.ondan üzülüyorum

hatunlar ben kaçıyorum yorgunum ,zaten dün gecede hastanede yoruldum...yarına görüşürüz byyyyyyyyyyyyy

tebrikler tatlımmm

kızlarrr böle çıkıyo anlamadımmm düzeltmeye çalışcam bakalımm yarınaaa olmazsa idare edin artıkk
kızlar ellerinize sağlıkkkk.sizi seviyorummmmm
geçmiş olsun güzelimm.bişeyler alerji yapmış olabilir .
geçmiş olsunnn oğluşuna tatlım.vayy bu arada 5 li rakamlara düşmüşüz.
yarım kase biber hayatta yiyemem kızzzzz nasıl yedin.içim yanar valla.
canım benimm yine salya sümük oldm.yaşadıkların gerçekten kolay değil.Allah sabır versin güzelim benim.
kızlarrrrrrr erginsena izmire giderken uğradıııı ilk defa karşılaştıkkkk süper zayıflamışşşşşş kızlarrr herkese slm varrrrrrrrrr
yaaaaa ben de çok merak ediyorum.A.S. bu arada.
tatlım benimmm ayyy çocuklar için çok zor oluyo yaaa.Allah tan şimdiki eşin babasını aratmıyo Allah ondan razı olsun.
hoşgeldinnn
vayyy çıtıra bak insan zayıflayınca elinden makina düşmüyo demekki.şaka bi yana 68 olunca çok fark etmiş çok güzel olmuşsun.
geçmiş olsun deryacımmmm.acil şifalar diliyorum.
deryacımm geçmiş olsunnn kızlar ben kaçıyorumm kocamlaaa bi günlük otel kaçamağı yapcazz bi günde olsa tatil tatildirrrr. :92:

vayyyyyy çok özendimmm valla.benim de biyerlere kaçmaya ihtiyacım var.

hemen geçmişi okuyum dedim.slmm kızlarr.ancak potişimin üstüne oturabildim.eşim de evdeydi pc bana düşmedi bi türlü.

Canım sende mi Eskişehir'desin?
Üniversitedeki havuza mi kayıt yaptın otele mi belediyeye mi?
Ben Anemon Oteli düşünüyorum da...
eskısehırlıyım ama gölcüge gelın geldım .. yaz tatılı ıcınde annemleın yanında kalıp yuzme oğreneyım dıyordum :))) ben belediyeye sordum aylık 200 dediler hemde haftada 2gun ve 1er saat..acıkcası çok geldi gözüme ve cokmusda zaten..

suan golcuktede yuzme kursuna baktım aylık 80 haftada 3gun ve 10.30dan 14.30a kadar bu bana daha iyi geldi :))) pztsi olsun basvuru yapıcam ama temmuzda baslıcam ancak 1ayda öğrenebilirim sanırım yoksa benı gastenın 3.sayfa haberlerınden okursunuz
canımm ablam çok gecmıs olsun Allah acil şifalar versın ınsallah.. bundan sonrası daha iyi olacaktır emınım
doğru söylüyosun canım.oğlum iltiihap olmuş.hiç bir şey yemek istemiyor.ilaç yazdı doktor bitince sünnet yaptırın dedi.ondan üzülüyorum
kıyamam gecmıs olsun canım.. sunnet için daha kucuk anlasılan yaş itibariyle..ama doktor dedıyse oncelık saglık olsun..Allah beterınden sakınsın canım

böcüğüm hoşgeldin

yoklugun bellı oluyo hemen yerını arıyoruz dayına geçmiş olsun inş.

seni sevıyozzzzzzz....

bu arada 1 saatten fazla yürüdüm.ayaklarım ağrıdı artık yürümekten....

menün güzel olmuş.fasulyeyide bulgur pilavınıda severim. ama sena olsaydı akşam ekmek ,pilav cıssss derdi
Allah şifalar versin. geçmiş olsun.
merhaba arkadaslar ben geldım herkeze iyi aksamlar 79 kiloyum hedefım hedefım 65 insallah sızler gibi basarılıolabılırım
hoş geldin canım .kolay gelsin..
kızlar mrb spordan geldim her yerim tutuldu ne zaman bitcek bu işkence:
bikaç günden tutulman geçer. vücudunun alışık olmadığı tempoda hareketler olduğu için başlangıçta normal canım. ne güzel spor yapma şansın var. bense çıkabilirsem bebişle yürümeye çıkabiliyorum. evde spor yapamıyorum. plates malzemeleri aldım.3 aydır kenarda duruyor...
kdr menün güzel olmuş mımmmmm...

canım merak etme. benim oğlumda 5 aylıkken sünnet oldu. çok çabuk iyileşti. sadece ilk gün mızmızlandı.oğlum emekliyordu.ilk gün ağrıdan heralde emekleyemedi. ama 2.gün tam gaz emeklemeye devam etti. başka bisıkıntısı olmadı. bi de lokal anestezi yapıyorlar o da iyi oluyor .idrar yolu enfeksiyonu bebişinin gelişimini de geriletebilir. antibiyotik kullanmak zorunda kalmakta kötü. iyileşir iyileşmez yaptır caım enfeksiyon tekrarlayabilir.geçmiş olsun...
belenay geçmiş olsun

bağrına bas beni cici yap bana abla uzakta olsada nefes alıyo olduklarını bilmek bile çok güzel.senede 2 kere annemin yanına gidiyorum ne gelceğim günü nede döneceğim günü söylerim.günler boyu dert tasa etmesin diye.braz soğuk bi insanım duygularımı burda ne ifade etsemde normal hayatımda bunları belli etmem.kimse bilmez içimde kopan fırtınaları

hoşgeldin sefa geldin

geçmiş olsun Allah şifa versin.

hiç o ayrılık günü gelmez diyorsun ama geliyor onlar gidiyor sıra bize geliyor.her küçük çocuk gibi ben küçüğüm en son ben ölcem sen büyüksün önce sen öleceksin mantığı gerçek olmuyor.bakıyosun gencecik insanlar hayata gözlerini yumarken bazı insanlarda resmen çivi çakmış gibi yaşamaya devam ediyor.hayat koşuşturmasına kapılınca ne yazıkki ailelerimizi geri plana atmak zorunda kalıyosun.evlenince eşine uyman gerekiyor çocuğun varsa önce onu düşünüyosun vs.yine gereken önemi ve sevgiyi ailelerimize yeterince veremiyoruz hayatın değişmez acı gerçekleri

t

yarım kase biber hayatta yiyemem kızzzzz nasıl yedin.içim yanar valla.
ay bayılıyorum ya yemnle biber yemek için bi tencere yemek yiyebilirim.resmen bağımlı gibi oluyorum acı çok seviyorum ben acılar kadınıyım

sabah kalkınca 3 gün kurusu 2 bardak su
bugün kü menümü yazayım.
sabah 1 haş yum
3 zeytin,1 kk peynir
domates ,salatalık
1 tane poğaça
1 kk helva
sabah dediğm ta öğlen 1 de geç yaptık öğle sabah karıışık oldu.
arada 1 haşlanmış mısır
akşam 6 da 1 light kola-epeydir kola içmemiştim-
1 hamburger
akşam 10 gibi canım sıkıldı. aç değildim ama bişeyler yemek istedim. küçük bi kase leblebi. kuru üzüm karışımı 1 lt su eşliğinde . bugün biraz fazla oldu. umarım tek kaçamağım bu olur..

hilalcim sanirim ikimiz tek variz topikte kaynananin gunu nasil gecti ...

hilalcim sanirim ikimiz tek variz topikte kaynananin gunu nasil gecti ...
tüm ayak işlerini ben yapınca nasıl geçebilirdiki.sabah 11 de ordaydım tatlı yaptım salata yaptım tüm hazırlıkları yaptım misafirler geldi.akşam ezanı akşam yemeğinin bulaşığını toplayıp çıktık eşimle.yorucu bi gündü sürekli ayakta kalmaya dayanamıyorum pek.yorgunluktan demin ne bulduysam yedim pişmanım evet ama yedim oldu bitti maşallah göbek olmaz inşallah

deryacım geçmiş olsun canım.

selam kızlar
gecenin bi körü anca fırsat bulup da girdim nete
sürekli bi işim çıkıyo hiç evde değilim
bu arada 3 gündür tuvalete çıkamadım
biraz daha çıkmazsam çatlıycam sanırım
uzun zamandır böyle olmamıştı

Bitkisel form çayları yada sinamike otu çayıda sorununuzu cözmeye yardımcı olacaktır.....

‎ ♥ ♥ ♥ Rabbim 'den ♥ ♥ ♥ Babacıgıma Saglıklı uzun ömür vermesini dilerken.....Tüm arkadaşlarımın Rahmetli Babalarının da ruhlarına bir fatiha armaganım olsun Tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın) Günleri mutlu ve kutlu olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…