deryacımm geçmiş olsunnn kızlar ben kaçıyorumm kocamlaaa bi günlük otel kaçamağı yapcazz bi günde olsa tatil tatildirrrr.:92:
doğru söylüyosun canım.oğlum iltiihap olmuş.hiç bir şey yemek istemiyor.ilaç yazdı doktor bitince sünnet yaptırın dedi.ondan üzülüyorum
tebrikler tatlımmmkızlar ya ben 34 günde 4.4 kg 'yağ' dan verdim
ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. hemen nişanlımı aradım onunla baylaştım benim adıma o da çok mutlu oldu canım benim yasonra da sizinle paylaşmak için sabırsızlandım hadi beni tebrik edin hadi hadi beni tebrik edin ya şımartın beni hahhahhahaa çok mu çok sevindim ya
Barkınımın üstte verdiği bilgileer doğrultusunda yaptım listeyi kızlar
Olmamış barkınım o liste..
Sabaha dekte bekleyemedim...
Eksik olan varsa yazarsa sabah ekleriz onları da...
Kırmızı ile yazanlar 20 kg üstü verenler
mavi ile yazanlar 10 kg üstü verenler..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir tabloda görüşmek üzere...
Qivi tebrikler sana şampiyon..
Kızlar hepiniz harikasınız inanın
Seviyorum ulennnn sizi.....
kızlar ellerinize sağlıkkkk.sizi seviyorummmmmkızlarrr böle çıkıyo anlamadımmm düzeltmeye çalışcam bakalımm yarınaaa olmazsa idare edin artıkk
geçmiş olsun güzelimm.bişeyler alerji yapmış olabilir .günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım ben çok kötü bir gece geçirdim akşam ayağımı incittim ağrıyor demiştim eve zor gittim akşam evde ağrı yukarıya doğru yayıldı ve gece bütün kemiklerime işledi romatizmam azdı koca kış bişey olmadı dün felaketti her yerim tutuk ağrıyor sabahta ağlayarak geldim işe eğer dayanamazsam acile gidicem burdan birde vücudumda kırmızı lekeler çıktı kırmızı oldum ben off bugünü bi atlatsam inan zor yazıyorum ellerim tutuk
bu arada güzel bir hafta sonu diliyorum sınava girecewk herkese başarılar benim eşimde giriyor bu hafta bitiyor dedim ama haftaya pazarda varmış off bitsin artık şu sınavlarda kendimize vakit ayıralım yaaaaaaaaa:95:
geçmiş olsunnn oğluşuna tatlım.vayy bu arada 5 li rakamlara düşmüşüz.günaydın kızlar sabah sabah ağlattınız beni.babası vefat edenlere rabbim sabır versin.benim babam yaşıyor sağlıklı şükürler olsun.rabbim başımızdan eksik etmesin.babam beni ben babamı çok farklı bir sevgi var aramızda.hepimizi sever.ama ben gurbete çıktığımda hiç dayanamadı.annem yine ağlıyor rahatlıyor babam hiç evde adımı söyletmemiş.aklına getirmiyomuş beni.kimbilir içinde ne fırtınalar kopuyor.3 senedir bizi yanına getirmek için uğraştı.hiç bir zaman bizi darda burakmadı.beni eşimi bebişleri hep ayrı ayrı düşündü.babanın kızına duası makbul.çocuğum olsun diye çok dua etti.ikiz olduğunu duyunca bir kız bir erkek olsun bir daha doğurmasın diyordu.öylede oldu.babası annesi vefat etmiş arkadaşlar.onların amel defteri kapanmadı.onlara bol bol kuran okuyup gönderin.onların şimdi ona ihtiyacı var.çünkü kızında babaya duası makbuldür.
dün oğlumu doktora götürdük.çiş yaparken ağlıyordu.iltihap varmış.ilaç yazdı bitince hemen sünnet edin dedi.pipisinde darlık var.malatyaya gidince ilk iş sünnet olacak.ben hep kendimi düşündüm bakamam diye yaptırmadım.şimdi yavrum nasıl kıvranıyor.kilo bildirimide yapamadım kızlar.bir yandanda evi toparlıyoruz.bugün sabah tartıldım 59.8 diyordu.
yarım kase biber hayatta yiyemem kızzzzz nasıl yedin.içim yanar valla.b,razdan çıkıcam kayınvalidemin günü var erkenden gidip tatlı yapmam lazımtüm gün yokum uykusuz bir gece bol karın ağrısıyla güne başladım.acı biber turşusu bayılıyorum öyle böyle değil koca bi kaseydi baya büyük ama onun yarısını yedim dün akşam.şimdi kıvranıyorum ağzısından bişide olduğu yok wcye taşınıp duruyorum 30-45 dk kadar yürücem belki hareket edersem metabolizmam hareketlenirde bu ağrıdan kurtulurum.sanki kış havası geldi daha erken ama belli bugün hava kapalı ve serin olcak
canım benimm yine salya sümük oldm.yaşadıkların gerçekten kolay değil.Allah sabır versin güzelim benim.ayşebahar ve green4 off ya ağlattınız beni ama olmadı şimdi zaten hastayım bide işyerindeyim geçmişe götürdünüz beni insan kendinde ne çok şeyler buluyor yazdıklarınızda bende babamı bir kurbam bayramının birinci günü kaybettim acı ve duygusallıkla geçen 6 ayın ardından giti gözümün nuru babamla hiç yakın olmadık biz taki onun hasta olduğunu öğrenene kadar babam hep mesafeli dururdu bizi çok sevdiğini bilirdik ama hiç yakın olmamıştık belkide onunda küçükken aile ortamı onu bu hale getirmişti gitgide güçten düşen babam o dağ gibi adam gözümüzün önünde eriyip gidiyordu her hafta mutlaka acille sonuçlanan ağrı krizleri babamı hiç yanlız bırakmadım hastanede başında ben kaldım annem de rahatsız olduğu için bu görev bana düşmüştü iyikide ben kaldım öle güçsüz çaresiz bir durumda öptüm onu ilk defa bu kadar içten öptüm ve kokladım sanırım onunda hoşuna gitti hiç ses çıkarmadı sadece gülümsedi sabaha kadar süren sancı nöbetlerinde beraber turladık hastane koridorlarını o acı çekerken ben karşıdan sadece bakıyordum elimden gelen hiç bişey yoktu sadece destek olmak elimden gelen oda acısını dindirmiyorki 120 kiloluk dağ eriyip 50 kiloya düştü ama hala benim gözümde kocaman bir dağdı hastane odasında ben yokken benim için söylediklerini bir duysanız offf dünyaları verseler bu sözler kadar beni mutlu edemezdi benim kızım bir tane altın değil o pırlanta deyişi ama bunu söylerken ben yokum yanında şımarmıyayım diye belkide kapının arkasından şahit oldum konuşmalara şimdi diyorum babamın bana bıraktığı en güzel miras işte bu olsa gerek bir bayram sabahı herkes telaş içinde biz evde babamın başında annem gece kaldırdı kızım kalk baban iyi değil kalktım yasin okumaya başladım sabaha kadar belkide hayatımda okumadığım kadar yasin okumuştum sabah oldu babam kollarımın arasında can verdi hiç ölen birini görmemiştim ilk defa ve en yakınımı kaybetmenin verdiği şaşkınlık vardı sadece annem çenesini bağladı ben ayaklarını ama üstünü örtemedim ya yaşıyorsa diye ama olmadı yaşamıyordu gitti ağacımın bir dalı hayat bitti sandım geceler boyu görülen kabuslar sebebsiz bayılmalar zamanla yerini derin bir üzüntüye bıraktı neyseki annem başımdaydı ağacımın bir dalı benimleydi en azından ben öle sanıyordum aradan bir sene geçti şimdide ağacımın diğer dalını kaybediyordum uzun uğraşlar ama olmadı oda gitti ellerimin arasından bu sefer daha bilinçliydim bütün vazifemi yerine getirmeliydim bu sefer yanlızdım annem yoktu yardım edecek çenesini bağladım ayaklarını bağladım üstünü örttüm ve taki evden çıkasıya ağlamadım rabbim bir sabır mverdi onuda yolcu ettim o kapıdan çıktı işte içimdeki fırtına daha yeni kopuyordu şimdi kendime geldim ben annemi kaybettim artık dalsız kuru bir ağaçtım kim koruyacak kim kolluyacak beni kimsesiz kaldım 11 yaşında kız kardeşimi emanet edip gittiler annem ve babam artık hem anne hem baba olmanın vakti ve zamanıydı ama ben ne anne olmak nede baba olmak istiyordum ben annemi babamı istiyordum 7, yıl babam 6, yıl annem onlarsız geçen uzun bir zaman hala içimde sızı fırtınalar dinmiyor gönlümde sanırım hiç bir zamanda dinmeyecek mekanınız cennet olsun sizi çok seviyorum
eee oldumu şimdi ya valla benide coşturdunuz işyerindekiler ne oluyor diye buraya bakıyorlar sanırımm herkesin hayatından herkesin alacağı bir ortak nokta var
yaaaaa ben de çok merak ediyorum.A.S. bu arada.kızlarrrrrrr erginsena izmire giderken uğradıııı ilk defa karşılaştıkkkk süper zayıflamışşşşşş kızlarrr herkese slm varrrrrrrrrr
tatlım benimmm ayyy çocuklar için çok zor oluyo yaaa.Allah tan şimdiki eşin babasını aratmıyo Allah ondan razı olsun.canım benim yaaa üzdün sabah sabah beni .Allaha şükür babam hayatta ve çocuklarına çok düşkün.Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.hem annemizi hem babamızı .benim 2.evliliğim ve ilk evliliğimden 1 kızım var 17 yaşında şimdi bazen onun hissettiklerini düşünüp ağlarım şimdiki eşim ona öz babasının vermediği ilgiyi alakayı maddi manevi yanında olduğunu hissettiriyo herdaim .sağolsun.ama nede olsa seninde dediğin gibi o terkedilmişlik duygusu feci bişey sanırım.kızım 4 yaşında iken ayrıldık biz ve o günden beri görmek istediği sayılıdır ve onca zamandan sonra 2 senedir 2 defa görüşmek istedi ama kızım nefretle ve sinir krizleri geçirerek istemedi görüşmeyi.bu zamana kadar babam yoktu bundan sonrada gerek yok zaten 6 yıldır benim babam var artık o kişiye ihtiyacımda yok dedi kestirip attı .içinde neler yaşıyo bilemiyorum tabii ağzı başka kalbi başlkamı diyo diye düşünmeden edemiyorum ama zor şeyler işte anlıyorum seni
hoşgeldinnnmrblarr arkadaşlar ben döndüm memleketten ama çok kötü kilo aldım heralde tartılcan sabah ama pazartesi full diyetteyimm artık ben kilolu olmuyacagımmm
sizler nasılsınız kimseyle tam tanışıp kaynasamadan izne gittim ama artıkkk kaynaşırız :)))))
vayyy çıtıra bak insan zayıflayınca elinden makina düşmüyo demekki.şaka bi yana 68 olunca çok fark etmiş çok güzel olmuşsun.ahanda bişeyler daha becerdim durun bi bakın bakam:44::44::44:
Eki Görüntüle 212228 Eki Görüntüle 212238 Eki Görüntüle 212237 Eki Görüntüle 212236 Eki Görüntüle 212235 Eki Görüntüle 212234 Eki Görüntüle 212233 Eki Görüntüle 212232 Eki Görüntüle 212231 Eki Görüntüle 212230 Eki Görüntüle 212229 Eki Görüntüle 212239
geçmiş olsun deryacımmmm.acil şifalar diliyorum.kızlar ben geldim
dün bildirimde yapamadım ama neyse haftaya artık...
dün sabah acilen istanbul koşuyolu kalp ve damar hastanesine gitmek zorunda kaldım çünkü ortanca dayım perşembe gecesi kalp spazmı geçirmiş ve dünde stent takıldı...yüreğimiz ağzımıza geldi,bu arada şekeride 300e fırlamış ...şükür şu an çok iyi anjiyo yaparken bir damarı balonla açmışlar ama diğerine mecbur stent takıldı...daha biraz önce eve geldim ve duş aldım ...
liste yapıldımı bilmiyorum ama herkesi kutluyorum bol azimler diliyorum
deryacımm geçmiş olsunnn kızlar ben kaçıyorumm kocamlaaa bi günlük otel kaçamağı yapcazz bi günde olsa tatil tatildirrrr.:92:
eskısehırlıyım ama gölcüge gelın geldım .. yaz tatılı ıcınde annemleın yanında kalıp yuzme oğreneyım dıyordum :))) ben belediyeye sordum aylık 200 dedilerCanım sende mi Eskişehir'desin?
Üniversitedeki havuza mi kayıt yaptın otele mi belediyeye mi?
Ben Anemon Oteli düşünüyorum da...
canımm ablam çok gecmıs olsunkızlar ben geldim
dün sabah acilen istanbul koşuyolu kalp ve damar hastanesine gitmek zorunda kaldım çünkü ortanca dayım perşembe gecesi kalp spazmı geçirmiş ve dünde stent takıldı...yüreğimiz ağzımıza geldi,bu arada şekeride 300e fırlamış ...şükür şu an çok iyi anjiyo yaparken bir damarı balonla açmışlar ama diğerine mecbur stent takıldı...daha biraz önce eve geldim ve duş aldım ...
kıyamamdoğru söylüyosun canım.oğlum iltiihap olmuş.hiç bir şey yemek istemiyor.ilaç yazdı doktor bitince sünnet yaptırın dedi.ondan üzülüyorum
kızlar ben geldim
menün güzel olmuş.fasulyeyide bulgur pilavınıda severim. ama sena olsaydı akşam ekmek ,pilav cıssss derdibugün hafta sonu malum pek girilmiyo kk ya
öğlen menüm
1 kase mercimek çorbası
2 lıght etimek
ara 4 çilek
2 kuru kayısı
yeşil çay
akşam
yarım kase kıvırcık salata
3 kaşık z.yağlı yeşil fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 lıght ekmek
Allah şifalar versin. geçmiş olsun.kızlar ben geldim
hoş geldin canım .kolay gelsin..merhaba arkadaslar ben geldım herkeze iyi aksamlar 79 kiloyum hedefım hedefım 65 insallah sızler gibi basarılıolabılırım
bikaç günden tutulman geçer. vücudunun alışık olmadığı tempoda hareketler olduğu için başlangıçta normal canım. ne güzel spor yapma şansın var. bense çıkabilirsem bebişle yürümeye çıkabiliyorum. evde spor yapamıyorum. plates malzemeleri aldım.3 aydır kenarda duruyor...kızlar mrb spordan geldim her yerim tutuldu ne zaman bitcek bu işkence:
kdr menün güzel olmuş mımmmmm...18 haziran menüm...
kahvaltı+öğle....
1küçük dilim pizza(KOMŞUM YAPmış mis gibi,bolpeynir ve biberli,sucuklu)
1yumurta,domates,salatalık,2zeytin,1küçük dilim kepek ekmek
ara
3top vardır dondurma
5erik
ara
yarım kase mercimek çorba
akşam
yarımkasem.çorba
altında ekemeği çok az...üstünde 5ızgara köfteli evde iskender(sos haricinde tereyağ yok)2közlenmiş biber,1köz domates..
2kaşık yoğurt
2litre su...
spor..balkonlara yorgan attım havalandı onları içeri adım,battaniye yıkandı,paspaslar onları astım..içeri aldımmekik çekip yatarım heralde....
doğru söylüyosun canım.oğlum iltiihap olmuş.hiç bir şey yemek istemiyor.ilaç yazdı doktor bitince sünnet yaptırın dedi.ondan üzülüyorum
bağrına bas beni cici yap bana ablayeşimcim yazını okurken seni göğsüme yatırıp saçlarını okşamak istedim.bir abla gibi ...ben zaten senden büyüğüm ablayımda çok uzaksın yaaaaaaaaaaa....senin ne güzel bir yüreğin var.
canım seninde başın sağolsun...2 gündür ağlattınız beni
zaten nerdeyse 1 yıldır görmüyorum ailemi...
tam 30 yıldır hasretim ben aileme...
ayrıldığımda küçücüktüm çok ağladım
halada ağlarım her yıl ayrılırken
ama sizinkilerin yanında benim sesim çıkmasın tabi
allah mekanlarını cennet eylesin..
hoşgeldin sefa geldinmrblarr arkadaşlar ben döndüm memleketten ama çok kötü kilo aldım heralde tartılcan sabah ama pazartesi full diyetteyimm artık ben kilolu olmuyacagımmm
sizler nasılsınız kimseyle tam tanışıp kaynasamadan izne gittim ama artıkkk kaynaşırız :)))))
geçmiş olsunkızlar ben geldim
hiç o ayrılık günü gelmez diyorsun ama geliyor onlar gidiyor sıra bize geliyor.her küçük çocuk gibi ben küçüğüm en son ben ölcem sen büyüksün önce sen öleceksin mantığı gerçek olmuyor.bakıyosun gencecik insanlar hayata gözlerini yumarken bazı insanlarda resmen çivi çakmış gibi yaşamaya devam ediyor.hayat koşuşturmasına kapılınca ne yazıkki ailelerimizi geri plana atmak zorunda kalıyosun.evlenince eşine uyman gerekiyor çocuğun varsa önce onu düşünüyosun vs.yine gereken önemi ve sevgiyi ailelerimize yeterince veremiyoruzHepinize ıyı aksamlar kızlar bıraz gecmıse göz attım cok duygulandırdınız valla beni de babalarını kaybeden basta aysebahar ve green4 arkadasımız olmak üzere başka babası hayatta olmayan arkadasımız varsa allah rahmet eylesın dıyorum.ve bana su an babamın hayatta oldugu ıcın ne kadar şükretmem gerektıgı ve belkıde bazen hayat kargasaında ıstemeden de olsa ıhmal ettıgımızı hatırlattıgınız ıcın sıze tsk ederım.Cunku onemlı olan hayattayken degerlerını bılmek sızde oyle yapmıssınız zaten hayırlı evlatlar olmussunuz onlara.Allah mekanlarını cennet eylesin.
Bu arada bu hafta yıllık ızne cıktıgım ıcın sureklı gırme ımkanım olmaz ama takıp edebıldıgım kadar edıcem zaten ızın ıstemıstım kaptandan artık kım devralırsa onun görevini o arkadaslar benı ızınlı saysınlarlısteyı gordum sanırırım aysebahar yapmıs en son halını ve barkınım ellerınıze saglık özele bıldırım yapamadıgım halde eklemıssınız saolun.
KILAVUZCUM dayına acil şifalar dilerim cok gecmıs olsun
gördüklerim bu kadarkacırdıklarım varsa kusura bakmasınlar anca bu kadar okuyabıldım.hepınızı kocamaaaaaaaaaan öpüyorum kendınıze ıyı bakın
ay bayılıyorum ya yemnle biber yemek için bi tencere yemek yiyebilirim.resmen bağımlı gibi oluyorum acı çok seviyorumt
yarım kase biber hayatta yiyemem kızzzzz nasıl yedin.içim yanar valla.
hğşgeldinn
benimde benimde var ama ikiz değil
anlamadım ya neyse benim 168 boyum eminim öylede yazdım yani niye küçük çıkıyo anlamadımay
burayada gelmek üzere yağmur valla 3gündür gök gürültülü yağmur var öff sıkıldım dışarıda çıkcam bugün ama ya yağarsa yine hava fena bozdu
ay benim kızda adama yaklaşmak üzere 2 kilo daha versem öpüşcekler herhal
canım muhtemelen yanlış girmişsin bmı nin 16 larda çıkması için 2 metre boyun olması lazım. ben kilo vermede baz olarak bmı yi alıyorum.öyle boydan 10 kilo 15 kilo eksik olacak takıntım yok.bmı uluslararası bir ölçüt. 18.5-24.9 arası normal değerler.daha altı aşrı zayıf durumuna girer ki bu da çok istenmeyen durumdur.umarım yanlış anlamamışsındır...
tüm ayak işlerini ben yapınca nasıl geçebilirdiki.sabah 11 de ordaydım tatlı yaptım salata yaptım tüm hazırlıkları yaptım misafirler geldi.akşam ezanı akşam yemeğinin bulaşığını toplayıp çıktık eşimle.yorucu bi gündü sürekli ayakta kalmaya dayanamıyorum pek.yorgunluktan demin ne bulduysam yedim pişmanım evet ama yedim oldu bitti maşallah göbek olmaz inşallahhilalcim sanirim ikimiz tek variz topikte kaynananin gunu nasil gecti ...
kızlar ben geldim
selam kızlar
gecenin bi körü anca fırsat bulup da girdim nete
sürekli bi işim çıkıyo hiç evde değilim
bu arada 3 gündür tuvalete çıkamadım
biraz daha çıkmazsam çatlıycam sanırım
uzun zamandır böyle olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?