70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman esraya başlıcam heeeee artık bişicik yapamaz çatlak.
evet canım 5i1 çayı içiyorum ben. baya yardımcı oluyor hafta sonu bitmişti. içemedim. bi de lipton acaili form plus çay aldım tadı da müthiş o da baya işe yarıyor. sallama olanlarından kullanıyorum ben.

şu ana kadar menüm:

sabah ballı elma sirkeli su

kahvaltı: 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,yağsız sade omlet, çingene pilavı,yeşil çay.

bende 5i 1 yerdelerın sallamlarına bakarken gordum o acaılıyı ama tadını hıc bılmedıgımden cesaret edemedımmm :26: senın 5i bı yerdenın hangısını kullandıgını soylersen cok memnu olcammmm ooooooof cok pis sancım basladı, sankı dogum yapcammmmmmmmm

doğadan beşibiryerde canım.bimden aldım ben. kız bekle doğurma hemen amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar nasılsınız bakimmm ben süperimmmm kocacıkla tatil kaçamağı harika geçtiiiiii gittiğimiz tesislerin kuşadası bodrum kütahyada otelleri ve devremülkleri var değişim hakkımız olan devremülk aldı kocacıkk hiiç hesapta yokken böle bişey yaptıkk eylül ayında kütahyadaki tesislere kaçamak yapcaz yinee

diyette dün hak getire tabi ama beyaz capri giymiştim 36 beden o bile bol geldi kocacık bu bollaşmış diyince daha çok yedimm çok fenayım ben yaa
güzel bi hafta geçirmek dileğiyleee kardeşimle ben gene gezmelere sosyete pazarına gitcezzzzz

uzun zamandan berı hıc bu kadar kotu olmamıştım, gozlerımden yaslar süzüldü, nerden çıktı bu kadar sancı yaa, ıkı buklum yazıyorum bu msjı da, bı majezık attım hemen agzımaaa, off Allahımmmmm, ben nası dogurcam acabaaa...!!!!!

Merhaba kızlar....
Umarım herkesin keyfi yerindedir...
Biraz geçmişi okudum...
Herkes hafta sonu burdaymış maşallah size..

Sabah bir kafve içtim..
Tıkandım ya...

Dün temizlik yaparken resmen zehirlendim kızlar..
Banyoya döktüğüm çamaşırsuyu amma adiymiş..
Resmen adam öldürebilir...

Çocuklar mızmızlanıyor..
Parka mı gitsek?
Of ya güneşte tam tepemizde ama?

ya kızlar ben hiç spor yapamıyorum bütün gün oturarak çalışıyorum. 10 dk yol yürüsem mutlu oluyor kar sayıyorum. spora yazılmak vardı aklımda ama emin olamadım extra masraf çıkartıp bir de tam bilmiyorum buradaki yerler nasıldır falan derken bugün bir kampanyaya rastladım bir spor-dans salonunda 1 aylık gold üyelik (vücut analizi, aletli jimnastik, cardio ve cross ) + 3 power plate + 3 pilates seansları toplam 30 tl. uygun değil mi? akşam 9a kadar da faydalanabiliyorum. işten çıkıp oraya gitmem 7yi bulur. yarım-bir saat yapsam iki günde bir, o bile fayda eder baya. acaba ne yapsam bilemedim ya :44:

geçmiş olsun canım. aman dikkat et canım ya. ben de geçen ay gidiyordum öle. çamaşır suyu cif bi de porçöz karışınnca resmen boğazım yandı küçücük tuvalette. delimiyim neyim kendi kendime

deli misin kaçırma bence çok uygun....

geçmiş olsun canım ayaklarına sıcak tut biraz iyi geliyor.. ben örtünün üstünden ütü sürdürürdüm anneme bekarken sancım çoktu o baya rahatlatıyor..

Aman canım, hakikisi bile insanı zehirliyor hele banyo kuvet temızlerken ıcıne gömülüp iyice nefessiz kalıyor insan ciğerine çekiyorsun..
gözlerin burnun ağzın doluyor...

herkese günaydın .gecikmeliyim bu sabah ya kız uyutmadı gece sonra hanfendi yattı 3 te yattı tekrardan ancak benimde uykum kaçtı oturdum tv seyrettim :) sonrada bu sabah eşimin önemli bir işi vardı dua ettim hayırlısıyla gerçekleşsin diye 2 rekatta namaz kılzım sonra yattım :) sabah 5:30 da

sabah menüm

aç karnına
sirkeli ballı su
3 kayısı kurusu

kahvaltım

2 dilim tam buğday ekmeği
k.k kadar beyaz peynir
1 ad domates iri bi tane ama :)
1 yumurta ile yapılmış omlet
2 ad çay

şimdi kalktım sofradan geç yedim malum

ooof oofff sen işten yanmışsın hemde pastane heee şaka bi yana az sıksan sonra düzene giriyo arada kaçamaklar yaparsın cnmmm ama tadımlık doyumlu değil tabeee öle olsaydı ben geçengün bi tepsi revaniyi indirmiştim mideye

sporunuda yapıyomuşsun ne güzel işte bişii diyeyimmi 20 günü bitirince diet ve sporda gerisi geliyo zaten insan alışıyo bırakamıyo her yediğine dikkat ediyo istem dışı olarak ve yürümediğin zaman bacakların yürüüüüüüüüüüüüüüüüü diye sinyal veriyo sıkıntı oluyo yani bana öle oluyo ama başkalarından duyduğumda öle

ah canim benimde gecmis olsun... gecen hafta ayni sey basima geldi bende alman sirkesiyle camasir suyunu beraber kulandim bu eve tasindigimda kuveti cok lekeliydi ne yaptiysam gecmedi gecenlerden almanyadan sirke gelince ise yariyor dediler bende camasir suyuyla karistirdim olan oldu nefesim hemen kesildi kendimi zor balkona atim her tarafi actim bir saat ev etkisindeydi ikisi karisinca cok kotu oluyor ama sevindigim ise yaradi banyom tertemiz oldu...

ben makarnayı haşladıktan sonra 1 tatlı kaşığı kadar z.yağı gezdiriyom canım tabii tümüne kendi yiyeceğim kadar yaptı isem accık koklatıp karıştırıyom z.yağı neticede az bişiiden zarar gelmez hepten de yağ kesilmemeli değilmi :82:

evet cnm çok güzel değilmi ben ilk diete başlarken üye olmuştum sonrada size katıldım işe yaradı hem bu topik hemde kalori sepeti :76::76:

aç kalmışsın hayatım sen accık arada bişii yeseydin sen akşam 5 te bırakıyon değilmi bide nasıl dayanıyon kızz ben 6 da yiyom saat 10 damidem kazınmaya başlıyo

bu arada bende önceki gün sezonu açtım bendede yer yer o yanıklardan var özellikle bacak kısmın da kafamı kolladım ya yanmasın diye yanmadı işte bacaklarımın yarısı ön kısmı kızardı accık pph olsun bana

Son düzenleme:

Allah iiliğini versin kızz sabah sabah iyi güldüm heeee yedirdin bize pirzolaları bak şimdi bozuldu dietim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…