gecen hafta dolmuşta eve gıderken bırden burnuma dut kokusu geldı, hayırdır ınşşş dedım bende ama yegen gelme ımkanı yokbu aralar malesef yıne kacıslardayım, regl olamadm dıye bunye sınırlı ondan mı bılmem, canım hıc bısı ıstemıyooo :26: kacıs fılan dedım umarım esra ispiklemez beniiiii
cnaım ya sen 5i 1 yerde ıcıyodun galıba dımı, ben mı yanlıs hatırlıyorummm :44: tuvalete cıkmada yardımcı oluyo muyduuuu, ot halındemıydın yoksa sallama mııı :44:
aman esraya başlıcam heeeee artık bişicik yapamaz çatlak.
evet canım 5i1 çayı içiyorum ben. baya yardımcı oluyor hafta sonu bitmişti. içemedim. bi de lipton acaili form plus çay aldım tadı da müthiş o da baya işe yarıyor. sallama olanlarından kullanıyorum ben.
bende 5i 1 yerdelerın sallamlarına bakarken gordum o acaılıyı ama tadını hıc bılmedıgımden cesaret edemedımmm :26: senın 5i bı yerdenın hangısını kullandıgını soylersen cok memnu olcammmmooooooof cok pis sancım basladı, sankı dogum yapcammmmmmmmm
Merhaba kızlar....
Umarım herkesin keyfi yerindedir...
Biraz geçmişi okudum...
Herkes hafta sonu burdaymış maşallah size..
Sabah bir kafve içtim..
Tıkandım ya...
Dün temizlik yaparken resmen zehirlendim kızlar..
Banyoya döktüğüm çamaşırsuyu amma adiymiş..
Resmen adam öldürebilir...
Çocuklar mızmızlanıyor..
Parka mı gitsek?
Of ya güneşte tam tepemizde ama?
ya kızlar ben hiç spor yapamıyorum bütün gün oturarak çalışıyorum. 10 dk yol yürüsem mutlu oluyor kar sayıyorum. spora yazılmak vardı aklımda ama emin olamadım extra masraf çıkartıp bir de tam bilmiyorum buradaki yerler nasıldır falan derken bugün bir kampanyaya rastladım bir spor-dans salonunda 1 aylık gold üyelik (vücut analizi, aletli jimnastik, cardio ve cross ) + 3 power plate + 3 pilates seansları toplam 30 tl. uygun değil mi? akşam 9a kadar da faydalanabiliyorum. işten çıkıp oraya gitmem 7yi bulur. yarım-bir saat yapsam iki günde bir, o bile fayda eder baya. acaba ne yapsam bilemedim ya :44:
geçmiş olsun canım ayaklarına sıcak tut biraz iyi geliyor.. ben örtünün üstünden ütü sürdürürdüm anneme bekarken sancım çoktu o baya rahatlatıyor..uzun zamandan berı hıc bu kadar kotu olmamıştım, gozlerımden yaslar süzüldü, nerden çıktı bu kadar sancı yaa, ıkı buklum yazıyorum bu msjı da, bı majezık attım hemen agzımaaa, off Allahımmmmm, ben nası dogurcam acabaaa...!!!!!
Merhaba kızlar....
Biraz geçmişi okudum...
Sabah bir kafve içtim..
Tıkandım ya...
Çocuklar mızmızlanıyor..
Parka mı gitsek?
ay ay sözmü :) suan 28 yasındayım boyum 1.54 her yerımden fazlalık cıkıyorne zaman 28 yasına geldım ne zaman bu kadar kılo aldım bu kıloları alırken aklım nerdeydı hıc bırını hatırlamıyorum 23-4 yasıma kadar 45 kıloydum sonra pastanelerde calısmaya basladım ve tabı o kadar urunun ıcınde kendimi kaybettım bıde masa basında calısıyordum ustalarda cok zayıfım dıye ha bıre yaptıklarından getırırıyorlardı seneler ıcınde boyle kılo aldım ıste sımdı 55 olsam yeter 45 olacağımı sanmıyorum ama genede ıstıyoruuumm....
2 senelık evlıyım cocugum yok ama bolcaaaa yaglardan cocuklarım var :)
bugun pazar 11 bucuk gıbı bı akrabaya kahvaltıya gıttık kahvaltıda peynır recel zeytın yemeye calıstım ama cok guzel borekler poğçalar vardı azıcık uclarından tadlarına bakdım. saat 4 gıbı eve geldım bıraz dondurma yedım bugun baskada bırsey yemedım.
evde kosu bandım var yaklasık 10 gundur sabahları aksatmadan 3km yuruyorum dus alıp ıse gıdıyorum tabı o güzel poğça sımıt crosanların ıcıne yıne of dıyorum yemıcem vercem bu kıloları gıtsınler artık ya ıstemıyoruummmm... 10 gun once 81kg ıdım suan ıste 79.4 oldum bu haftada ınc 78lere duserım cok umutluyumcok ama cook desteğinizi bekliyorum...
merhaba kızlar....
bende aranıza girebilirmiyimmm...
adım ayla 1.70 boyunda 78 kiloyum. amacım 8 kilo verip 70 olmak.
desteğinize ihtiyacım var
Merhaba kızlar....
Biraz geçmişi okudum...
Sabah bir kafve içtim..
Tıkandım ya...
Çocuklar mızmızlanıyor..
Parka mı gitsek?
ben yaptım sonunda makarna ma tadı güzel olmadı çünkü hiç yağ koymadım kalorısı az olsun dıye.
kıymaılı yaptım kıymanın aygı yeter dedım ama nerde şöle yeglı yaglı olucakkı makarna yedıgını anlıycan....
kızlar biriniz kalorisepetinden bahsediyordu. bugün girdim.hatta üye oldum.hoşuma gitti. ne yediğini gramını menünü yazıyorsun.kalorisini hesaplıyor.ben kendi düzenimi oturttum.inşallah böyle kilo vermeye devam edersem iyi olacak .ayda 3 kilo bile iyi.çok sıkı tutmuyorum zaten işi.böyle iyi.eşim kilo vermeye karar verdi. onun için üye oldum. menülerini hesaplayıp ona göre yedireceğim. umarım başarılı olurum. kilo vermesini çok istiyorum.bu sene hem diyabeti hem de hiperlipidemisi çıktı. düzelmesi için kilo vermesi şart.Allah yardımcımız olsun. eşim boğazına çok düşkün.tatlı tuzlu kebap çerez Allah ne verdyse götürür. bakalım nolcek .iyi gelişmeler olursa yazarım...:44::44::44::44::44:
Bugün havuz sezonumuzu başlatmış olduk, güneşten kaçtım güya saatlerce şemsiye altında kaldım son 10 dk da ıstakoz gibi yanmısım tabı 1 saat sonra fılan farkettım...
Çok komik bir yanış şekli amele yanığı diye buna derler bir kolum yanmış bı kolum yok, tek omzum yanmış tek omzum beyaz...
Hay Allah neyse yarın öbür güne normale dönerim inşallah.. ozon delinmiş mübarek yanmak istesen bu kadar kolay yanamazdın önceden.. güneş 2 dk görmeye görsün.. :96:
Dün kü yamuğumdan sonra bugün kü yani artık dün kü menümü yazıp vicdanımı rahatlatayım bari; :26:
Sabah: 1 bard. su
Kahvaltı: 1 simit, domates, salatalık, peynir, yarım yumurta.
Ara: yok
Öğle: 3 badem, 3 ceviz, az bey. leblebi.
Ara: yok
Akşam: ızgara tavuk, salata, 1 dil. ekmek.
Ara: kahve, 1 küçük lokum.
BİR TATBİKATTAN ALINTI
Amerikan Deniz Kuvvetleri' ne ait ünlü savas gemisi Missouri'nin
görevlileriyle, Newfoundland'de görevli Kanadali yetkililer arasinda
1995 yilinda yapilan ve tümüyle gerçek olan bu telsiz görüsmesi , Amerikan
Deniz kuvvetleri tarafindan ayni yil açiklanmistir.))
AMERIKAN GEMISI : Çarpismayi önlemek için lütfen rotanizi 15 derece
kuzeye çevirin. tamam.
KANADALI YETKILILERIN YANITI :Çarpismayi önlemek için biz sizin
rotanizi 15 derece güneye cevirmenizi öneriyoruz. tamam.
AMERIKAN GEMISI : Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin kaptani
konusuyor. Tekrar ediyorum rotanizi destirin. tamam.
KANADALI YETILILERIN YANITI :Hayir, biz rotamizi degistiremeyiz.
Tekrar ediyorum ; siz rotanizi degistirin. tamam.
AMERIKAN GEMISI : Burasi Amerikan uçak gemisi Missouri. adimizi
duymamis olanlara animsatiyoruz; Amerikan Deniz Kuvvetlerinin büyük savas
gemisi Missouri'yiz. Lütfen sakanizdan yada inadinizdan vazgeçin, derhal
rotanizi degistirin. hem de hemen simdi.tamam.
KANADALI YETKILILERIN YANITI : Peki bizde size kendimizi tanitalim,
SS/Missouri. burasi deniz feneri.Tamam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?