70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...
hoşş gelmişsin...
merhaba kızlar....
bende aranıza girebilirmiyimmm...
adım ayla 1.70 boyunda 78 kiloyum. amacım 8 kilo verip 70 olmak.
desteğinize ihtiyacım var
inşallah canım neden olmasın. takıl bize
ya çizlge yapmak için sağolsun eşim çok uğraştı ama kocacım yapamadı aamabaşladığmda 87 kg şimdi 72 geliyorm cnm ya
çizelge yapmaya yardım edilir...
hşş geldin canım. benimde 7 aylık emzirdiğim bebeğim var. buraya takılırsan motive olursun. ben de işe yaradı...

kızlar biriniz kalorisepetinden bahsediyordu. bugün girdim.hatta üye oldum.hoşuma gitti. ne yediğini gramını menünü yazıyorsun.kalorisini hesaplıyor.ben kendi düzenimi oturttum.inşallah böyle kilo vermeye devam edersem iyi olacak .ayda 3 kilo bile iyi.çok sıkı tutmuyorum zaten işi.böyle iyi.eşim kilo vermeye karar verdi. onun için üye oldum. menülerini hesaplayıp ona göre yedireceğim. umarım başarılı olurum. kilo vermesini çok istiyorum.bu sene hem diyabeti hem de hiperlipidemisi çıktı. düzelmesi için kilo vermesi şart.Allah yardımcımız olsun. eşim boğazına çok düşkün.tatlı tuzlu kebap çerez Allah ne verdyse götürür. bakalım nolcek .iyi gelişmeler olursa yazarım...:44::44::44::44::44:

Herkesin totosunda pireler uçuşurken bende bir merhaba çakayım ne var ne yok bakınıp gideyim dedim ve geldim..

Canım öpüyorum seni öyle birşey yok merak etme, varsa da ben tanık olmadım..
Elbette burada daha eski olan arkadaslar arasında daha farklı bır bağ olabilir belki ama bu dışlama olduğu anlamına gelmez...
Sen gel katıl yaz çiz boya kürsü senin dilediğin gibi davran tatlım... :13:

merhaba kızlar....

Hoşgeldiniz canlaaar bol bol eksilmeler incelmeler, iştahınız kurusun inşallaah..

kızlar canınız çok yemek istediğinde az şekerli kahve için bastırıyo
Evet katılıyorum içebiliyorsanız şekersiz içemiyorsanız çok az şekerli, sade içemiyorsanız yarı süt yarı sulu deneyın.. favorimdir..
Gerçekten iştahı bastırıyor..

Bayılııırrııımmm soğuk dağ... Yine özledim izleyesim geldi.. her sene böyle film yapabilseler nolur..

Son düzenleme:
Bugün havuz sezonumuzu başlatmış olduk, güneşten kaçtım güya saatlerce şemsiye altında kaldım son 10 dk da ıstakoz gibi yanmısım tabı 1 saat sonra fılan farkettım...
Çok komik bir yanış şekli amele yanığı diye buna derler bir kolum yanmış bı kolum yok, tek omzum yanmış tek omzum beyaz...

Hay Allah neyse yarın öbür güne normale dönerim inşallah.. ozon delinmiş mübarek yanmak istesen bu kadar kolay yanamazdın önceden.. güneş 2 dk görmeye görsün.. :96:

Dün kü yamuğumdan sonra bugün kü yani artık dün kü menümü yazıp vicdanımı rahatlatayım bari; :26:

Sabah: 1 bard. su
Kahvaltı: 1 simit, domates, salatalık, peynir, yarım yumurta.
Ara: yok
Öğle: 3 badem, 3 ceviz, az bey. leblebi.
Ara: yok
Akşam: ızgara tavuk, salata, 1 dil. ekmek.
Ara: kahve, 1 küçük lokum.

Merhaba kızlar valla bu hafta sonu yine açık büfeler falan geçti. magnumumu bile yedim ama yine de insanın kafasında kilo vermek olunca çok kaçıramıyor. nişanlımla buluştuk, bana incelmişsin belli olmuş kilo verdiğin dedi çok sevindim ben de öyle hissediyorum biraz. birinciliğimi ve 34 günde 4.4 kg yağ yakmamı tebrik eden arkadaşlar olmuş çok teşekkür ederim bu çok motive edici. artık inanıyorum vermeye devam edeceğime. hepimiz vereceğiz ama inanınca ve inat edince daha mümkün oluyormuş. hele bir de spora vakit bulabilsem neler olacak neler

senameki gibi otlar anlık fayda sağlıyor ve bence vücudun ihtiyacı olanları da attırıyor sanıyorum ben. ananem çok kullanmıştı sonra bağırsaklar alışkanlık yapıyor kullanınca ishal, bırakınca kabız oluyorsun ben tavsiye etmiyorum. kabızlık ilk sebebi lif eksikliği. lifli yiyeyceklere ağırlık vermelisin kanımca. mesela altın çileğin popüler olmasının bir sebebi de lif kaynağı olması ama pahalı ne yazık ki. ama bir çok besin var lif kaynağı olan. mesela yeşil erik bile idare eder. ben portakal-greyfurt falan sıktığım zaman hemen posasını sıyırıp yiyordum o hazine atılmaz bana göre. bence araştır. sonuçta sindirim sistemimize yön veren yediklerimiz değil mi? kabızlık insanı deli eder ya ne demek üç gün falan çatlar delirir insan ya

yarm simit yedim ya az bi kaçmak yapsam arkası geliyo ondan moralim bozuk sizede öyle oluyomu

valla ben hep kaçamak yaptığım an diyetleri bırakıyordum. yanlış yapıyordum. sebebi de muhtemelen kurallı sıkı diyetler olmasıydı. kendini biraz daha rahat bırakınca dengeyi sağlayabiliyorsun. şimdi sen simit yemeden kilo versen ne olacak? kilo verdikten sonra hayatında simit yemeyecek misin? yiyeceksin. eğer o simitle kilo alacaksan şimdi vermenin anlamı yok. önemli olan dengeyi sağlamak. bu durumlarda ekmekten zeytinden yağdan kısarsın simitinide çayınla hatta peyniriyle misler gibi gönül rahatlığıyla yersin. arada bunu yapmakla hiç birşey olmaz ama yapmamakla kendini sıkmakla ruhu daralır insanın. ayrıca haftada bir iki kere yarım simit yeme hakkım var benim kahvaltıda. ben yiyince hepsini yiyorum paylaşacağım kimse olmuyor çoğu zaman. hoş ben hergün bir öğünde kaçamak yapıyorum. ama önemli olan ne yediğinin farkında olmak, kaçamaklarını affetmek. yola devam etmek. kaçamaklarını telafi etmek. yoksa battı balık yan gider. ne yazdım be yazasım gelmiş

merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...

merhaba kızlar....

hoşgeldiniz. bütün yeni tombişler hoş gelmiş. hadi zayıflayalım

Son düzenleme:
bu kadar az yiyeckle nasıl ayakta kalıyosun

ya hastaym uyuyamadım hem kurallar delinmek için vardır demi

geçmiş olsun dinlen de iyileş bari direncin düşmesin iyice. sonra kurallar seni delip geçmesin
yahu şöyle pek bi kuralcıymışım düzenli nizamlıymışım gibi arada bir tiriplerim yok mu ölüyorum kopuyorum ya kendime bazen hahhaha

günaydın kızlar

nasılsınız bakalım? ben bomba gibiyim. evet patlayacak gibi. hafta sonu baya bi serbest takıldım. of offfff bugünden itivaren geri başlıyorum herşeye. sabah uzun aradan sonra elma sirkesine başladım. sonunda tuvalete çıkabildim. cuma günü regl zamanım o yüzden her yerim ağrıyor. heryerim şiş of offfff

:92: günaydın herkese :92:

yıne bı pazartesı sabahı, yenı bı haftada uno denge sandvıc ekmegıme ıkı dılım domates ve bı tane lıght krem peynırı sürüp yedım şimcikkk kahvaltı olarak haftasonu geldı gectı hala su ifadelere bı cozum bulunamamışşş, lutfen bu konuya bırılerı el atsınnn artıkk..!!

umarım herkesın keyfı yerındedır, bu arada c.tesi regl olmayı beklememe ragmen hala tık yokk..!! bıraz gecmıse goz gezdırecegımmmm gorusuruzzzz :79:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
neler kaynattınız yine,geçmişi oku oku bitmedi..
kociş bir hafta izindeydi,bugün başladı, ama full time kaçamakla geçti,hiç anlatmayayım daha iyi..
foto çekiliyoruz ben tosuncuk gibiyim gıdı falan ayyyy kabus gibi,tez zamanda toparlanmam lazım özellikle işe başlayana kadar,anacığım gelecek birkaç hafta içinde memleketten,oğluşa bakacak..temmuzda işe başlayacağım ama kızlar ya çok karışık kafam, başlayıp istifa mı etsem yoksa devam mı etsem?
çok stresli bir iş bankada ticari satış,uzak şube olacak büyük ihtimalle,sabah 7 gibi çıkıp en erken 8-9 gibi evde olucam..
beynimden dumanlar çıkıyor düşünmekten kaç gündür,ne yapsam ne etsem şu iş konusunda diye..
istifa etsem kaç yıllık tazminatımı vermeme ihtimalleri çok yüksek.. işsizlik de korkutucu..gerçi istifa edersem en az 2-3 yıl çalışmam diyorum..
çalışsam, istanbul içi git-gel saatlerini alıyor,bir de çok yoğun şubeler,eve gelince takatin kalmıyor hiçbirşeye.. oğluşa annem bakacak ama birkaç ay sonra dönecek,ben de ist.da bakıcı olarak kimseye güvenmiyorum ne bakıcı hikayeleri duyuyoruz Allah korusun..
çalışmasam eşimin maaşı ile idare edebiliriz belki ama ben çalışınca daha iyi oluyor tabii ki..
offfff kafam çok karışık .. :44:

afiyet olsun canımcım. kız yoksa bize yeğen mi geliyor

BİR TATBİKATTAN ALINTI

Amerikan Deniz Kuvvetleri' ne ait ünlü savas gemisi Missouri'nin
görevlileriyle, Newfoundland'de görevli Kanadali yetkililer arasinda
1995 yilinda yapilan ve tümüyle gerçek olan bu telsiz görüsmesi , Amerikan
Deniz kuvvetleri tarafindan ayni yil açiklanmistir.))

AMERIKAN GEMISI : Çarpismayi önlemek için lütfen rotanizi 15 derece
kuzeye çevirin. tamam.

KANADALI YETKILILERIN YANITI :Çarpismayi önlemek için biz sizin
rotanizi 15 derece güneye cevirmenizi öneriyoruz. tamam.

AMERIKAN GEMISI : Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin kaptani
konusuyor. Tekrar ediyorum rotanizi destirin. tamam.

KANADALI YETILILERIN YANITI :Hayir, biz rotamizi degistiremeyiz.
Tekrar ediyorum ; siz rotanizi degistirin. tamam.

AMERIKAN GEMISI : Burasi Amerikan uçak gemisi Missouri. adimizi
duymamis olanlara animsatiyoruz; Amerikan Deniz Kuvvetlerinin büyük savas
gemisi Missouri'yiz. Lütfen sakanizdan yada inadinizdan vazgeçin, derhal
rotanizi degistirin. hem de hemen simdi.tamam.

KANADALI YETKILILERIN YANITI : Peki bizde size kendimizi tanitalim,
SS/Missouri. burasi deniz feneri.Tamam!

Herkeseee günayydıınnnn

bu kadar az yiyeckle nasıl ayakta kalıyosun
Bir gün biri bana bunu diyecekmiydii.. Canım gayet toktum dün.. bir yaramazlık yoktu yanı.. aslında öğlenı öyle değilde yıne yemekle gecırmem gerekıyordu ama dısarda olunca pek kontrol edemıyorsun o yuzden sabah ve aksam seklınde yıyebıldım dun..

aayy bende çatlayacam benım 3 gün geçtii, sankı yanaklarıma kadar şişmiş gibi hissediyorumm ben ne yapayım...

Son düzenleme:

iyiymiş ya bu muhabbet gerçekten geçmiş mi yani

afiyet olsun canımcım. kız yoksa bize yeğen mi geliyor

gecen hafta dolmuşta eve gıderken bırden burnuma dut kokusu geldı, hayırdır ınşşş dedım bende ama yegen gelme ımkanı yok bu aralar malesef yıne kacıslardayım, regl olamadm dıye bunye sınırlı ondan mı bılmem, canım hıc bısı ıstemıyooo :26: kacıs fılan dedım umarım esra ispiklemez beniiiii

cnaım ya sen 5i 1 yerde ıcıyodun galıba dımı, ben mı yanlıs hatırlıyorummm :44: tuvalete cıkmada yardımcı oluyo muyduuuu, ot halındemıydın yoksa sallama mııı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…