hoşş gelmişsin...merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...
inşallah canım neden olmasın. takıl bizemerhaba kızlar....
bende aranıza girebilirmiyimmm...
adım ayla 1.70 boyunda 78 kiloyum. amacım 8 kilo verip 70 olmak.
desteğinize ihtiyacım var
çizelge yapmaya yardım edilir...ya çizlge yapmak için sağolsun eşim çok uğraştı ama kocacım yapamadı aamabaşladığmda 87 kg şimdi 72 geliyorm cnm ya
hşş geldin canım. benimde 7 aylık emzirdiğim bebeğim var. buraya takılırsan motive olursun. ben de işe yaradı...kızlar merhaba aranıza adım atmış bulunuorum:)) su an ıtıbari ile 70 kıloyum.6aylık bebegım var.75 ıle doguma gırdım .doğumdan cıktıgımda 66 kıloydum.ama su an 70 kıloyum.kendımı tutamıorum sureklı bısı yemek ıstıorum emzırıorum da.cok fenayım kızlar napıcam.yarın ıtıbari ile sekerımıde olcecem..nbana yardımcı olurm usunz
Begenen arkadaşlara teşekkur ederım:)bende uzuluyordum nıye kımse bana bişey yazmıyor yada cvp vermıyor dıye burada kı herkes bırbırını sanal alemde degılde gercek yasamlarında tanıdıkları ıcın mı dıye dusunuyordum Kımse bana bısey yazmadıgı ıcın bırcok arkadaşlarında yazılarını begenmış olsamda bısey yazamıyor ve begenemıyorum grupculuk mu?var ayrımcılık mı ??var bilemedım ama neyseki şeytanın bacagını kırdım galıba Teşekkur kdr,zerra,angelic2,aysebahar,Grimsi,laale,charm,erginsena,green4,papatyam,belenay,parissima,selen_86,glsmglc,tweetysale,sonsuzask55
ay ay sözmü :) suan 28 yasındayım boyum 1.54 her yerımden fazlalık cıkıyorne zaman 28 yasına geldım ne zaman bu kadar kılo aldım bu kıloları alırken aklım nerdeydı hıc bırını hatırlamıyorum 23-4 yasıma kadar 45 kıloydum sonra pastanelerde calısmaya basladım ve tabı o kadar urunun ıcınde kendimi kaybettım bıde masa basında calısıyordum ustalarda cok zayıfım dıye ha bıre yaptıklarından getırırıyorlardı seneler ıcınde boyle kılo aldım ıste sımdı 55 olsam yeter 45 olacağımı sanmıyorum ama genede ıstıyoruuumm....
2 senelık evlıyım cocugum yok ama bolcaaaa yaglardan cocuklarım var :)
bugun pazar 11 bucuk gıbı bı akrabaya kahvaltıya gıttık kahvaltıda peynır recel zeytın yemeye calıstım ama cok guzel borekler poğçalar vardı azıcık uclarından tadlarına bakdım. saat 4 gıbı eve geldım bıraz dondurma yedım bugun baskada bırsey yemedım.
evde kosu bandım var yaklasık 10 gundur sabahları aksatmadan 3km yuruyorum dus alıp ıse gıdıyorum tabı o güzel poğça sımıt crosanların ıcıne yıne of dıyorum yemıcem vercem bu kıloları gıtsınler artık ya ıstemıyoruummmm... 10 gun once 81kg ıdım suan ıste 79.4 oldum bu haftada ınc 78lere duserım cok umutluyumcok ama cook desteğinizi bekliyorum...
merhaba kızlar....
Evet katılıyorum içebiliyorsanız şekersiz içemiyorsanız çok az şekerli, sade içemiyorsanız yarı süt yarı sulu deneyın.. favorimdir..kızlar canınız çok yemek istediğinde az şekerli kahve için bastırıyo
menümü yazayım..19.06.2011
uyanınca
1gofret
500ml su...fırın temziledim açtım...
kahvaltı
peynir,zeytişn,domates,salatalık...,1dal yeşil soğan..
2dilim kepek ekmek
ara
yemek sonrası form çayı(içinde çok şey var birsürü ot)
1incir,5badem
öğlen...saat 15 civarı işyaptım çok açtım..
1kase mercimek çorba
1galeta
1yeşil soğan
3çeri domates
ara
1dilim karpuz
akşam
yarım kase mercimek çorba
3orta boy haşlanmış patates
üzerinde sarımsaklı yoğurt......
2litre su....
SPORR
YATAK ODASI VE ÇOCUK ODASI(EE çocuk yok ama adı öyle hoş çocuk halım
var)camları sildim,merdivene inçık perdeleri astım..2balkon arası yorgan havalndır,çamaşır as topla.......
3bardak şekersiz çay..ve SOĞUK DAĞ..bikere daha ziledim yıların filmi ama çok güzel..ne aşkmış beee"KAYBETTİKLERİMİZ GERİ GELMEYECEK"
selam kızlar
gecenin bi körü anca fırsat bulup da girdim nete
sürekli bi işim çıkıyo hiç evde değilim
bu arada 3 gündür tuvalete çıkamadım
biraz daha çıkmazsam çatlıycam sanırım
uzun zamandır böyle olmamıştı
yarm simit yedim ya az bi kaçmak yapsam arkası geliyo ondan moralim bozuk sizede öyle oluyomu
merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...
merhaba kızlar....
kızlar merhaba aranıza adım atmış bulunuorum:)) su an ıtıbari ile 70 kıloyum.6aylık bebegım var.75 ıle doguma gırdım .doğumdan cıktıgımda 66 kıloydum.ama su an 70 kıloyum.kendımı tutamıorum sureklı bısı yemek ıstıorum emzırıorum da.cok fenayım kızlar napıcam.yarın ıtıbari ile sekerımıde olcecem..nbana yardımcı olurm usunz
bu kadar az yiyeckle nasıl ayakta kalıyosunBugün havuz sezonumuzu başlatmış olduk, güneşten kaçtım güya saatlerce şemsiye altında kaldım son 10 dk da ıstakoz gibi yanmısım tabı 1 saat sonra fılan farkettım...
Çok komik bir yanış şekli amele yanığı diye buna derler bir kolum yanmış bı kolum yok, tek omzum yanmış tek omzum beyaz...
Hay Allah neyse yarın öbür güne normale dönerim inşallah.. ozon delinmiş mübarek yanmak istesen bu kadar kolay yanamazdın önceden.. güneş 2 dk görmeye görsün.. :96:
Dün kü yamuğumdan sonra bugün kü yani artık dün kü menümü yazıp vicdanımı rahatlatayım bari; :26:
Sabah: 1 bard. su
Kahvaltı: 1 simit, domates, salatalık, peynir, yarım yumurta.
Ara: yok
Öğle: 3 badem, 3 ceviz, az bey. leblebi.
Ara: yok
Akşam: ızgara tavuk, salata, 1 dil. ekmek.
Ara: kahve, 1 küçük lokum.
mrb kızlar hala ayaktayz bu diyet için sakıncalı diyetisyenim öyle demiştide
ya hastaym uyuyamadım hem kurallar delinmek için vardır demi
:92: günaydın herkese :92:
yıne bı pazartesı sabahı, yenı bı haftada uno denge sandvıc ekmegıme ıkı dılım domates ve bı tane lıght krem peynırı sürüp yedım şimcikkk kahvaltı olarakhaftasonu geldı gectı hala su ifadelere bı cozum bulunamamışşş, lutfen bu konuya bırılerı el atsınnn artıkk..!!
umarım herkesın keyfı yerındedır, bu arada c.tesi regl olmayı beklememe ragmen hala tık yokk..!! bıraz gecmıse goz gezdırecegımmmm gorusuruzzzz :79:
Bir gün biri bana bunu diyecekmiydii..bu kadar az yiyeckle nasıl ayakta kalıyosun
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım? ben bomba gibiyim. evet patlayacak gibi. hafta sonu baya bi serbest takıldım. of offfff bugünden itivaren geri başlıyorum herşeye. sabah uzun aradan sonra elma sirkesine başladım. sonunda tuvalete çıkabildim. cuma günü regl zamanım o yüzden her yerim ağrıyor. heryerim şiş of offfff
BİR TATBİKATTAN ALINTI
Amerikan Deniz Kuvvetleri' ne ait ünlü savas gemisi Missouri'nin
görevlileriyle, Newfoundland'de görevli Kanadali yetkililer arasinda
1995 yilinda yapilan ve tümüyle gerçek olan bu telsiz görüsmesi , Amerikan
Deniz kuvvetleri tarafindan ayni yil açiklanmistir.))
AMERIKAN GEMISI : Çarpismayi önlemek için lütfen rotanizi 15 derece
kuzeye çevirin. tamam.
KANADALI YETKILILERIN YANITI :Çarpismayi önlemek için biz sizin
rotanizi 15 derece güneye cevirmenizi öneriyoruz. tamam.
AMERIKAN GEMISI : Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin kaptani
konusuyor. Tekrar ediyorum rotanizi destirin. tamam.
KANADALI YETILILERIN YANITI :Hayir, biz rotamizi degistiremeyiz.
Tekrar ediyorum ; siz rotanizi degistirin. tamam.
AMERIKAN GEMISI : Burasi Amerikan uçak gemisi Missouri. adimizi
duymamis olanlara animsatiyoruz; Amerikan Deniz Kuvvetlerinin büyük savas
gemisi Missouri'yiz. Lütfen sakanizdan yada inadinizdan vazgeçin, derhal
rotanizi degistirin. hem de hemen simdi.tamam.
KANADALI YETKILILERIN YANITI : Peki bizde size kendimizi tanitalim,
SS/Missouri. burasi deniz feneri.Tamam!
afiyet olsun canımcım. kız yoksa bize yeğen mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?