ya kızlar ben hiç spor yapamıyorum bütün gün oturarak çalışıyorum. 10 dk yol yürüsem mutlu oluyor kar sayıyorum. spora yazılmak vardı aklımda ama emin olamadım extra masraf çıkartıp bir de tam bilmiyorum buradaki yerler nasıldır falan derken bugün bir kampanyaya rastladım bir spor-dans salonunda 1 aylık gold üyelik (vücut analizi, aletli jimnastik, cardio ve cross ) + 3 power plate + 3 pilates seansları toplam 30 tl. uygun değil mi? akşam 9a kadar da faydalanabiliyorum. işten çıkıp oraya gitmem 7yi bulur. yarım-bir saat yapsam iki günde bir, o bile fayda eder baya. acaba ne yapsam bilemedim ya :44:
geçmiş olsun canım. aman dikkat et canım ya. ben de geçen ay gidiyordum öle. çamaşır suyu cif bi de porçöz karışınnca resmen boğazım yandı küçücük tuvalette. delimiyim neyim kendi kendime
geçmiş olsun canım ayaklarına sıcak tut biraz iyi geliyor.. ben örtünün üstünden ütü sürdürürdüm anneme bekarken sancım çoktu o baya rahatlatıyor..
Aman canım, hakikisi bile insanı zehirliyor hele banyo kuvet temızlerken ıcıne gömülüp iyice nefessiz kalıyor insan ciğerine çekiyorsun..
gözlerin burnun ağzın doluyor...
ah canim benimde gecmis olsun... gecen hafta ayni sey basima geldi bende alman sirkesiyle camasir suyunu beraber kulandim bu eve tasindigimda kuveti cok lekeliydi ne yaptiysam gecmedi gecenlerden almanyadan sirke gelince ise yariyor dediler bende camasir suyuyla karistirdim olan oldu nefesim hemen kesildi kendimi zor balkona atim her tarafi actim bir saat ev etkisindeydi ikisi karisinca cok kotu oluyor ama sevindigim ise yaradi banyom tertemiz oldu...
aç kalmışsın hayatım sen accık arada bişii yeseydin sen akşam 5 te bırakıyon değilmi bide nasıl dayanıyon kızz ben 6 da yiyom saat 10 damidem kazınmaya başlıyo
bu arada bende önceki gün sezonu açtım bendede yer yer o yanıklardan varözellikle bacak kısmın da kafamı kolladım ya yanmasın diye yanmadı işte bacaklarımın yarısı ön kısmı kızardı accık pph olsun bana
sağolun kızlar ....
ben bişey karıştırmadım içine....
sadece çamaşır suyu....
sonra duramadım içinde... 5 dk sonra girip suyla yıkadım 5 dk kaldım
ama boğazım tahriş oldu...
ciğerlerim parçalandı sandım...
saatlerce uyudum; ki hiç adetim değildir..
Merhaba kızlar....
Umarım herkesin keyfi yerindedir...
Biraz geçmişi okudum...
Herkes hafta sonu burdaymış maşallah size..
Sabah bir kafve içtim..
Tıkandım ya...
Dün temizlik yaparken resmen zehirlendim kızlar..
Banyoya döktüğüm çamaşırsuyu amma adiymiş..
Resmen adam öldürebilir...
Çocuklar mızmızlanıyor..
Parka mı gitsek?
Of ya güneşte tam tepemizde ama?
Kıızzlaaarrr sınav sonuçlarım açıklanmıışş hepsinden geçmişim mezuunn oldumm artıkkk beni tebriikk ediiinnnn.....
herkese TÜNAYDINNNNNNNN
kızlarrrrrrrr
tartıda bu sabah beni 69,7 gösterdi nihayet tartıda 60 lı rakamları gördüm çook şükürrrrrrrr
Kıızzlaaarrr sınav sonuçlarım açıklanmıışş hepsinden geçmişim mezuunn oldumm artıkkk beni tebriikk ediiinnnn.....
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr süper hepsinden geçmen
ne gzl cnm tbrkler darısı bana
tbrk ederim cnm
bencede kaçırma..bende 50ye gititm..hergün açıktı,plates,aorobik vardı..aletlerde çok çeşitliydi..ama seninki daha ucuz ve vucut analiiz falanda süpperr...deli misin kaçırma bence çok uygun....
ooof oofff sen işten yanmışsınhemde pastane heee şaka bi yana az sıksan sonra düzene giriyo arada kaçamaklar yaparsın cnmmm ama tadımlık doyumlu değil tabeee öle olsaydı ben geçengün bi tepsi revaniyi indirmiştim mideye
sporunuda yapıyomuşsun ne güzel işte bişii diyeyimmi 20 günü bitirince diet ve sporda gerisi geliyo zaten insan alışıyo bırakamıyo her yediğine dikkat ediyo istem dışı olarak ve yürümediğin zaman bacakların yürüüüüüüüüüüüüüüüüü diye sinyal veriyo sıkıntı oluyo yani bana öle oluyo ama başkalarından duyduğumda öle
hoşgeldinn canım gelebilirsin tabi.
öncelikle tebrikler aynı zamanda da geçmiş olsun canım kurtuldun artık sınav derdinden :81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?