70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi koşu geçmişi okudum geldim

perşembeden bu yana sürekli bi yerlerdeydik
artık her hafta böyle olmaya başladı
pazartesi perte çıkıyorum resmen
bugün yataktan kalkasım gelmedi
dün eve geldiğimizde saat 10 a geliyodu ben yarım saat sonra yattım
şuan her yanım ağrıyo valla
allahtan çalışmıyorum

düşünmen hata şekerim bi mecburiyet olmasa başlamazsın git yazıl hemen sonra ayakların kendiliğinden gider zaten negüzel işte hem form için hem sağlık için işte git gittttttttttt

geçmiş olsun canım. aman dikkat et canım ya. ben de geçen ay gidiyordum öle. çamaşır suyu cif bi de porçöz karışınnca resmen boğazım yandı küçücük tuvalette. delimiyim neyim kendi kendime

sağolun kızlar ....
ben bişey karıştırmadım içine....
sadece çamaşır suyu....

sonra duramadım içinde... 5 dk sonra girip suyla yıkadım 5 dk kaldım
ama boğazım tahriş oldu...
ciğerlerim parçalandı sandım...
saatlerce uyudum; ki hiç adetim değildir..

ben kaçtım herkes geçmişi okuyo sanırsam aşası dolu ama yazan 1-2 kişiyiz hadi görüşürüz kızlar zaten tembel başladım güne accık dolanıyım evin içinde işlere sokulayım :79::79::79::79::79:

Allah Allah.. ben valla toktum ya.. zaten ben en cok kahvaltı yapmayı sevdıgım ıcın onu rahat yapıyorum mesela peynırım den hıc odun vermem.... doyurucu oluyor yanı o yuzden aksam ogunumude 5 te yedıgım ıcın fazla acıkmamıs oluyorum eger öğlen yemek yersem aksam yıne 5 te yedıgım ıcın 2 saate fılan acıkamadıgım ıcın bu sefer aksam ogunu bos gecıyor.. sonrasında zaten hepten bıtmıs oluyor yatana kadar.. valla ben nasılsa alıstım yanı sız sımdı boyle soyleyınce dusunuyorum acaba acmıydım yada gercekten az mı yedım dıye.. ama yok ıyıydı yaa..

çok geçmiş olsun cnmm ben de böle zhirlendim iki gün hastanede yatmıştım hava vermişlerdi sürekli sesim çıkmıyodu doktor ses tellerin yanmamıştır umarım demişti allah korumuş cnm dikkat ettt

kızlarrr selam, ii haftalar...

sabah geldiğim gibi siteyi açtım ama daha yeni fırsat bulabiliyorumm size yazmaya.. cokkk ama cooook yogunum...
haftasonu şehirdışına ufak bi kaçamağım oldu bol bol güneşlendim denize girdim, bisiklet sürdüm gecenin bi yarısı aywalık tostu yedim filaaaan ama artıda diilim çok şükür abartmadım, tek kaçamağım arpa suyu dolu mideye tostu indirmek olduuu
şimdi tekrar işe geldim, heryerim hamlamış hem cok agrım war hemde ıstakoz gibi oldum kıpkırmızıyım 2 saatte bir aftersunlarla duruyorum :)
bu hafta son haftam cuma günü ailemin yanına gidiyorum... bu hafta naaptıysam yanıma kar kalıcaaak inşallah 62leri görebilceeem hedefime de ulaşmış olcam..
28 marttta başladığım bu maratonda 3 aylık hedef olarak 13 kilo werip 62 olmayı koymuştum kendime...
24 haziran cuma günü ilk çeyreğimi bitirmiş olucam... 62li rakamları görsem yeticek bana..

allahım kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın inşallah, hepimize en kısa sürede hedeflerimizi gerçekleştirmeyi nassiiip ettsin inşallahhhh

geçmiş olsun canım
temizlik malzemesini bilinmeyen marka almamak lazım
dikkat et tatlım bol bol su iç

Kıızzlaaarrr sınav sonuçlarım açıklanmıışş hepsinden geçmişim mezuunn oldumm artıkkk beni tebriikk ediiinnnn.....

herkese TÜNAYDINNNNNNNN

kızlarrrrrrrr

tartıda bu sabah beni 69,7 gösterdi nihayet tartıda 60 lı rakamları gördüm çook şükürrrrrrrr

ne gzl cnm tbrkler darısı bana
Kıızzlaaarrr sınav sonuçlarım açıklanmıışş hepsinden geçmişim mezuunn oldumm artıkkk beni tebriikk ediiinnnn.....

tbrk ederim cnm

kızlarrr..benimde kızkardeşim bakmış..bizim bölüm bu sene kredili oldu,bütünleme yok bizde veee sanırım bende nisanda vizeye girmediğim halde geçmişimmmmm
kredilide harf olayı oluyor ya.. a b c varmış bunlarlaada geçiliyomuşşşş

belenayyyy..hastaydın noldu...
ikizlercim...işmi yapıyon..bebeikler nasıl...
sudem...seminerelr başaldı herhalde....
greeen...çok yemekten kalkamadınmı
arcak .....tatile hazırlık var negüzel.............
ve ben....evime dezenfekteye devam..ohh mis deterjan kokualrı...banyo tuvaletede giricem ama zehirlenmeden çıkıcam söz
halılar gelemedi akşama gelrimiş..kociş sabah sabah bunalttı beni evden kovdum yaff yorulan afedersin kıçı kırılan benn..o sıkılıyor kanapede uzanırken...
dün sırf bana egzersiz olsun diye perdeleride ben astım ki ona iş söylemeyim..
yoğunlarmış dediydim zaten halıalr geç gelir.....neyseki gitti..artık akşama kadar son hazırlıkalır yapayımda halılar gelince sereyimmm...kocişte gelsinde üstünde yuvarlansın hasret gidersinnn

ah canım ah sorma işten yandım valla.. sabah bi geliyorum mis gibi poğça simitler taze taze pişmis oluyor. geçip odama oturuyorum. bu sabah kalktım sporumu yaptım ve tartıldım tartı 78.8 dedi :) ay çok sevindirik oldum . dusumu aldım işe geldim kepek ekmeğine kücük bi tost yaptım kahvaltı niyetine onu yedim cayla.

oglende işyerinde corba makarna kabak yemeği vardı bol yaglı.. bende dışardan ızgara tavuklu salata soyledim bir tabak salata yedim.. sanırım artık ogle yemeklerini hep evden getiricem. işyerindeki ablada sağolsun bütün yemeklere avuc acuz tereyag koyuyor. yarın karpuz peynir var yemekte. cünkü abla izinli :) yemek yapılmayacak..

sporumu biraz daha arttırıp pazartesiye 76kg olmak istiyorum... inşallah olucamda... :)

hepinizi cok sevdimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…