70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrblar arkadaşlarrr nasılsınız iyisinizdir inşş slmmm canımmm sende benim aklımdaydın net yoktu memlekette giremedim daha yeni geldim hemen ugradım ama denk gelmedik senle oyyy kuzuum benimm senden korkulurmu tatlımm çok hoşuma gidiyo ugraşmann özledimm seni nasılsın iyimisinn zayıfla maratonu nasıll ben zayıflayamadımm ama çok azimli döndümm inşşş çıtır olacagımm olcam yakında çok öpüyorumm canımmm akşama gene gelirim buraya denk geleleim özledimmm senii ..........

hoşbuldummm
hoşbuldummmm
Kıızzlaaarrr sınav sonuçlarım açıklanmıışş hepsinden geçmişim mezuunn oldumm artıkkk beni tebriikk ediiinnnn.....

TEBRİKLERRRRRRRTEBRİKLERRRRRR

düşünmen hata şekerim bi mecburiyet olmasa başlamazsın git yazıl hemen sonra ayakların kendiliğinden gider zaten negüzel işte hem form için hem sağlık için işte git gittttttttttt

deli misin kaçırma bence çok uygun....

kızlar aldım kampanyadan daha önce salsa için araştırdığım bir yerdi fotolarda falan düzgün bir yere benziyordu. aradım sordum üyelik içeriğini, istediğim gün istediğim saatte gidip sporumu yapabiliyormuşum yani öyle şey de değil şu gün şu saatte gel şu kadar dk çalış git de değil. hem plates saatleri de akşam 7:30 gibi hatta bana geç olur ama talep üzerine 8:30a da alabilirlermiş. öyle yani. kaçırmadım ben de. accık daha kilo vereyim, nişanlımla salsaya gideceğiz :13: :87:

kızlar mrb ya hafta sonu 500gr almışm yada hastaym ondan hasta olunca nekadar fazlz çıkabiliriz bilgisi olan varmı

Canım 500 de olur daha fazlasıda olabılır vucüt yapısına yani kişiye göre değişir.. bende aynı durumdayım sanırım 500 gr fazla gorunuyorum suan ama bıldıgım ıcın bu donemde tartılmıyorum moralım bozulmasın dıye :)) yoksa karnım bir şişiyor mübarek göbek gibi oldu...

Hoşgeldin canımm.. Teşekkür ederiim ...

saol böcüğüm

öğren araba kulanmayı boşver ehlıeyt sürmüyokı arabayı....benım ehlıyet nerdeyse 3 sene oldu ama trafiğe tek başıma çıkacak cesafret yok ılla kopilot yanıma.

amanın tombik böcüküm gelmiş

yaaaa sorma ben 70.5 a kadar düştüydüm ama cozzuttum önume gelenı yıyom şımardım galiba.....

evet tatlımmm geldi tombikk böcüü geldii ama az kaldı çıbık olcak o böcükk tatlımmm oyy kuzumm masallah sanaa çokk şımarmaa gerçi şımarda bana yarasın şımarmann

ohhh mis gibi bi gün desene.
canımm bööle açık satılan çamaşır suları falan alma.mutlaka iyi bi marka olsun zaten çok zararlı.geçmiş olsun...
Kıızzlaaarrr sınav kilonu n

tebriklerrrrr....
hoşbuldum... kızlar kilo çizelgesini nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?:26:

olayım canım.diyet gruplarının başında kilo çizelgesi nasıl yapılır bölümünde var nasıl yapılacağı.yapamazsan başlangıç kilonu şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz.ben yapayım sana.

slm kızlar seminer vardı.

selam millet ben geldim ama kimsecikler yok burda .bugün hep dışardaydım sayılır kızı da aldım yürü allah yürü banka mağza market dolandık durduk kızımla ancak eve geldim .öğlende dışarda yedim ne yicem diye düşün düşün

en sonunda gene dönere kaldım :) ekmeksiz döner ve salata yedim idare eder
akşam yemeğimide şimdi yicem ancak geç kaldım geç kaldımmmmm hadiiin görüşürüz midemi doldurayım sonrada akşam tempolu yürüyüş planım aynen devam ayağım su topladı resmen ama genede yürücem tempolu yürüyüş başkaa .akşam yemeğimi bile hazırlamadım valla ev ahalisine kızartma yapıcam yaz yemeği patlıcan biber patates yanına pilav cacık yesinler .

bende dünden kalan makarna ile yoğurda talim edeyim barii napiim başka bişii yapamıcam şimdi yada karpuz peynirmi yesem bi dilim ekmek ile bakiim ben bi çaresine dolabı açayım hangisi gözüme iyi görünürse onu yerim artık çüzzzzzzzzzzzzzzz

ayyy oğluşum yazdırmadı yarım kaldı.seminerdn geldim bayağı geç sonra yemek bebişi gezdir.şimdi de balkon keyfi yaptıkkk ohhh.
vallahi ne kadar tenha burası yaa alışmamışım.senaaaa gör yokluğun ne kadar farkediyo.
böcük kaç kılosun?

benım pisbogazlıgım tuttu yaaaaaaaaa...

he valla

sudemmm saçını yolucam artık yemeeeeeeee

kdr nasılsın kuzummmm sınavların bellimi geçtin miii.
sempatik sen nasılsın.evdesin heralde canımcım.nasıl gidiyo ev hayatı.

çoban yok ya kuzular dağıldımı nee

şaka bi yana tatil zamanı yaz sıcak vss herkes dışarda tabii nede olsa .

ya kızlar sizede söliim benim kız seçim sonrası birkaç gün havai fişek gösterileri oldu akşamları kız çok korktu yakınlarda yapılınca bide ses çok oldu tabii bide ışıklar vss korku kaldı kızda anamdan emdiğim burnumdan geldi desem yeridir yapışıyo bana yada babasına ayrılmıyo bizden .kızım maşallah tek başına güzel güzel oyununu oynar baby tv vs izlerdi sevdiği çizgi film bitene kadar sanki ordata yok gibi olurdu öle herşeyi izlemez caillu su peppesi özellikle fanatiktir ama şimdi onları bile yalnız izleyemiyo illa başında beklicez wc gitsem peşimde gündüz .ara ara korku nöbetlerimiz var şimdi bu akşam gene yaptı babasıyla şaştık kaldık nedeceğimizi.birsürü dua okuyorum hergün sabah akşam ama banamısın demedi yaa napsam acep .şuan babası aldı dışarı götürdü korkuyom dedi gene bizim yatağpa girdi örttü üstünü ağladı .dondurma park vss kandırdı eşim aldı götürdü accık havası değişsin dedik ama şaşkınım yanii

çocukların psikolojisi şimdiden bir şekilde bozulmaya başladı. 'parti' kelimesinin yasaklandığı bir toplumda seçimi havai fişekle kutlamak da niyeyse.. ufaklık umarım çabuk atlatır. onun için küçük çaplı travma olmuş. bu tür küçük görünen durumlar erkenden önüne geçilmezse yavaşça büyüyebilir. küçüğünün yaşadığı şeyin farkında olman ne kadar da güzel. bence sizin yanınızda güvende olduğunu hissettirmelisiniz umarım uzman desteğe gerek kalmadan aşabilirsiniz annesi babası ailesi olarak.

Teşekkürler

kızlaaaar şu an odamdan canlı ricky martin dinliyorum
tam karşımdaki stadta konser veriyor şuan :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…