70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saçlaımı boyadım gözlerim yanıyor şu bir koltukta bilmem kaç yüz karpuz taşıma huyumdan bi vaz geçsem.gün boyu yorulduğum yetmemiş gibi gecenin bi körü saçlarımı neticesi meçhul bir tenge boyadım kaşmir sarı ve tarcın bakırı karıştırdım ne olduğu belirsiz bir renk elde ettim fark yaratmakta üzerime yok zaten :82: o sırada banyonun popom kadar olması dışında boya kokusuyla beraber bi güzel çamaşır suyuylada banyoyu yıkadım o sırada banyonun camının kapalı oluşunu boşverin bide evde eşimin arkadaşı vardı banyonun kapısınıda açamıyorum tıkıldık kaldım orda halim içler acısıydı ama neticede hepsi oldu bitti feci yorgunum

seni yapman normal anacımmmm ::)) zehirlencek dikkat et hayatımya güle güle kullannnn

güle güle hatta kahkaha ata ata giy güzelmiş. belden dar olunca ince de gösterir ne güzel. :87:

merhabalar.. 80-89 kilo arası zayıflama başlığından bu başlığa geçiş yapmış bulunmaktayım 76,5 ile adımımı atıyorum. darısı 60-69 kilo başlığına inşallah

selam kızlar 70 kılodan 74 e cıktım ve delırıyorum zayıflamam lazım sıze katılıp bırlıkte zayıflayabılırmıyım

Hoşgeldinnnnn :))) Ben de 2 gün oldu katılalı...Bol motivasyon ve irade dilerim sana

cümleniz hoşgeldiniz kızlar hadiii zayıflayalım

nası yani ciddi gidin mi dedi yani anlamadım özel okul mu ? yalnız dü şü ne mi yo rum üç veleti her yere koştururken karıştırırken devirirken biri düşer diğeri ağlar öbürü acıkır beriki üstünü kirletir topu eteğine asılır falan

Potanın perileri finalde:))
Avrupa Basketbol Şampiyonası Yarı Finali'nde uzatmaya giden maçta Fransa'yı 68-62 mağlup eden Potanın Perileri, tarih yazarak finale yükseldi.
Zafer Bizim

seni yapman normal anacımmmm ::)) zehirlencek dikkat et hayatımya güle güle kullannnn
hala yanıyor gözlerim .bu arada çikolataya döndüm sütlü bitter karışık gibi

güle güle hatta kahkaha ata ata giy güzelmiş. belden dar olunca ince de gösterir ne güzel. :87:

ben,m zaten belim ince üst beden yok alt beden siyah diye ince duruyor ama bariz yayla gibi

cnm elbisen çok hoş....
ben netten almaya korkuyrum ama
ya hoş olmazsa diye

Ciddi gidin dedi kız...
Bende gittim okuldan..
Kamudayım ben...
Gerçekten kovmadı...
sadece zorunlu izin gibi oldu

Potanın perileri finalde:))
Avrupa Basketbol Şampiyonası Yarı Finali'nde uzatmaya giden maçta Fransa'yı 68-62 mağlup eden Potanın Perileri, tarih yazarak finale yükseldi.
Zafer Bizim

ya başbaşa gitmiş anlaşılan farka bakar mısın kıl payı! izlemeye değermiş gururlandım valla diğer ülkelerde çocuklar çok küçükten spora yönlendiriliyor okullarda çok güzel imkanları oluyor, duruş yürüyüş dersleri bile alıyorlarken ve bizim ülkümizde ne yazık ki sadece maddi durumu iyi seviyede olan aile çocukları ancak bu imkanlara ulaşabiliyorken, hatta bırakın bunu, çoğu yerleşim yerinde okul-öğretmen imkanı bile yokken ve temel eğitim haklarını bile kullanamayan gençlerimiz varken, diğer yaşama standartı yüksek ülkelerin sporcularını bizim sporcularımızın mağlup etmesi sıradan ve basit bir şey olamaz. garip mi yazdım gururlandım napim

NİCK BAŞLANGIÇ GEÇEN HAFTA BU HAFTA GİDEN TOPLAM GİDEN HEDEF

ERGİNSENA 90 65 63.5 1.5 26.5 60

PAPATYAM 75 69.5 68 1.5 7 60

CHARM 81 75.5 74.2 1.3 6.8 70

GİVİ 77.2 73.5 72.2 1.3 5 55

PİNKTOMATO 78 74.5 73.2 1.3 4.8 68

MEKTUPP 78 66.2 65.2 1 12.8 65

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ 79 73.3 72.6 700 6.4 58

SHRYVZ 80 67.5 67.2 300 12.8 63

KLAVUZ 86 65 64.8 200 21.2 60

ALACA 82.5 66.2 66 200 16.5 60

ESİİN 74 67.1 67 100 7 62

İKLİL64 76.7 75.9 75.9 0 800 60

BARKİNİM 71.3 62.8 64 +1200 7.3 60

kızlar idare edin işte elimden gelen bu anam listenin sonuna yerleştimm yanlışlıklar varsa kusura bakmayın herkesi tebrik ederimm

sorma ...
okuldan sonra paso uyudum dün dedim...müdüre..
bana dedi ki...
3 çocuk bakıyorsun okulda...
işte yapıyorsun...
evde de çalışıyorsun...
1 hafta uyu sen dedi...

bu arada çayı buldum kızlar mmm migrosta içiyorum şimdi. tadı çok hafif rahat içimlik hadi bakalım

biraz geç oldu ama sabah sena yapacak diye onun özeline bildirim yapmıştım.
başlangıç 77.5
geçen hafta 69
bu hafta 68.2
giden 800 gr
toplam giden 9300 gr
hedef 58
saat gecenin 3 ü.ben pc başında anca girebildim bugün yatılı misafirim var. onlarla uğraştım yattık ama ben de uyku yok. uyusam iyi olcak sabaha enerji lazım. ama kötü bi huyum var uykumun saati geçince uykuyu araki bulasın. bide bebiş uyusa bari . bu hafta istediğim kiloyu göremedim 67 leri görmek istiyordum.fazla kaçamakta yapmadım. kaçamak yaptığımda daha iyi kilolar vermiştim.yinede 800 gr gitti. en azından artıda değilim...

ayşebahar bak bunlar seninkiler= :118: dolayısıyla sonunda bu da sen oluyorsun=
çok güldüm başıma gelir valla ya hahhaa ama o üçlü smileylı görünce sen aklıma geliyorsun cuk yani

cnm elbisen çok hoş....
ben netten almaya korkuyrum ama
ya hoş olmazsa diye

[/B]
netten almadım alamamda standart bi bedenim yokki mesela bu elbise m benden aldım 40 bedene denk geliyor diyo nette.sonra yazlık bi elbise aldım oda 36 benden standartı olmayan b hatunum işte alt bedenden dolayı neyse işin özüne geleyim esparkta chima dan aldım her üründe % 50 indirim vardı.istersen git bi bak çok bişi yok yada benim tarzım değiller ondan gözüme bişey çarpmadı. git sende aynından al takım giyelim

canım doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.sevdiklerinle bereber nice yaşlara canımmmm.
ii bari idareciymişsin güzelim yoksaaaaa müdürü düşünemiyorummm
merak ettim saçını.dikkat et tatlım zehirlenin falan aman haaaaa

teşekkürler canım eline sağlıkkk.

merak ettim saçını.dikkat et tatlım zehirlenin falan aman haaaaa
değişik bişi oldu hiç aklıma hayalime gelmicek bir renk aynı bunun gibi bunun biraz daha koyusu olsu.zaten zamanla akacak güneş vs etkisi kalmıcak tabi.çünkü tarçın bakır boyadığımda 1 hafta 10 gün sonra saçımdaki boya akıyodu eski sarı haline dönüyordu.bundanda öyle bişey bekliyorum.bugün kestirecemde fönlü falan daha değişik görünür herhalde. bugün gün var yine nazar değdiricim kendime

saol cnm çok tşk ederimmmmmmm

elimden geldiğince yaptım işte cnmmm listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…