saçlaımı boyadımgözlerim yanıyor şu bir koltukta bilmem kaç yüz karpuz taşıma huyumdan bi vaz geçsem.gün boyu yorulduğum yetmemiş gibi gecenin bi körü saçlarımı neticesi meçhul bir tenge boyadım kaşmir sarı ve tarcın bakırı karıştırdım ne olduğu belirsiz bir renk elde ettim fark yaratmakta üzerime yok zaten :82: o sırada banyonun popom kadar olması dışında boya kokusuyla beraber bi güzel çamaşır suyuylada banyoyu yıkadım o sırada banyonun camının kapalı oluşunu boşverin bide evde eşimin arkadaşı vardı banyonun kapısınıda açamıyorum tıkıldık kaldım orda halim içler acısıydı ama neticede hepsi oldu bitti feci yorgunum
Y1PE571
kızar bu elbiseyi aldım sünnet için.eşim beğendi siyahını aldık.beyazı transparandıpudra renginide ben sevmiyorum valla 45 liraya alınabilecen en ideal abiye diye düşünüyorum şimdi buna bide ayakkabı buldukmuydu hazırız
merhabalar.. 80-89 kilo arası zayıflama başlığından bu başlığa geçiş yapmış bulunmaktayım 76,5 ile adımımı atıyorum. darısı 60-69 kilo başlığına inşallah
selam kızlar 70 kılodan 74 e cıktım ve delırıyorum zayıflamam lazım sıze katılıp bırlıkte zayıflayabılırmıyım
Hoşgeldinnnnn :))) Ben de 2 gün oldu katılalı...Bol motivasyon ve irade dilerim sana
Kızlar işi sormuşsunuz...
Bende hepinize topluca cevap versem mahsuru olmaz
değil mi?
Kızlar ben okulda müdür yardımcısıyım...
Üçünü de alıp gidiyorum okula valla....
Sormayın...
Birkaç gün önce tartıştık amirimle çocuklar yüzünden...
Bende inşallah karınız hamile kalır dedim
Bizden geçti..Eşim 55 yaşında benim dedi
Ay sormayın valla kızlar nasıl dedim bilmiyorum dedim ama...
Utandım sonraki günler yüzüne bakamadım ama oldu:78:
Bakıcım 1 ağustosta başlayacak
O güne kadar idare edin dedim...
her gün bi olay
İşten bugün kovdu adam
İskeleti dağıttılar çocuklar...
Adam sırada ne var kestiremiyorum artık...
Size izin verdim gidin dedi
hala yanıyor gözlerim .bu arada çikolataya döndüm sütlü bitter karışık gibiseni yapman normal anacımmmm ::)) zehirlencek dikkat et hayatımya güle güle kullannnn
güle güle hatta kahkaha ata ata giygüzelmiş. belden dar olunca ince de gösterir ne güzel. :87:
saçlaımı boyadımgözlerim yanıyor şu bir koltukta bilmem kaç yüz karpuz taşıma huyumdan bi vaz geçsem.gün boyu yorulduğum yetmemiş gibi gecenin bi körü saçlarımı neticesi meçhul bir tenge boyadım kaşmir sarı ve tarcın bakırı karıştırdım ne olduğu belirsiz bir renk elde ettim fark yaratmakta üzerime yok zaten :82: o sırada banyonun popom kadar olması dışında boya kokusuyla beraber bi güzel çamaşır suyuylada banyoyu yıkadım o sırada banyonun camının kapalı oluşunu boşverin bide evde eşimin arkadaşı vardı banyonun kapısınıda açamıyorum tıkıldık kaldım orda halim içler acısıydı ama neticede hepsi oldu bitti feci yorgunum
nası yani ciddi gidin mi dedi yani anlamadımözel okul mu ? yalnız dü şü ne mi yo rum üç veleti her yere koştururken karıştırırken devirirken biri düşer diğeri ağlar öbürü acıkır beriki üstünü kirletir topu eteğine asılır falan
Potanın perileri finalde:))
Avrupa Basketbol Şampiyonası Yarı Finali'nde uzatmaya giden maçta Fransa'yı 68-62 mağlup eden Potanın Perileri, tarih yazarak finale yükseldi.
Zafer Bizim
Ciddi gidin dedi kız...
Bende gittim okuldan..
Kamudayım ben...
Gerçekten kovmadı...
sadece zorunlu izin gibi oldu
iyimiş ya
sorma ...
okuldan sonra paso uyudum dün dedim...müdüre..
bana dedi ki...
3 çocuk bakıyorsun okulda...
işte yapıyorsun...
evde de çalışıyorsun...
1 hafta uyu sen dedi...
bu arada çayı buldum kızlar mmm migrosta içiyorum şimdi. tadı çok hafif rahat içimlik hadi bakalım
Afıyet olsun daaa!!!!ictıgınızne çayı?????
netten almadım alamamda standart bi bedenim yokkicnm elbisen çok hoş....
ben netten almaya korkuyrum ama
ya hoş olmazsa diye
[/B]
canım doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.sevdiklerinle bereber nice yaşlara canımmmm.kızlarrr kaptann liseyi yeşimle bana bırakmışşş özele bildirim yapınnnnn halletmeye çalışcammm yeşim kuzu kız yardım etttt yarın doğum günüm benimm hazırlıklarım olcakkk ama listeyi yapmaya çalışırımmmmm
buarada +1200 deyim afferin banaaaaaaa
Kızlar işi sormuşsunuz...
Bende hepinize topluca cevap versem mahsuru olmaz
değil mi?
Kızlar ben okulda müdür yardımcısıyım...
Üçünü de alıp gidiyorum okula valla....
Sormayın...
Birkaç gün önce tartıştık amirimle çocuklar yüzünden...
Bende inşallah karınız hamile kalır dedim
Bizden geçti..Eşim 55 yaşında benim dedi
Ay sormayın valla kızlar nasıl dedim bilmiyorum dedim ama...
Utandım sonraki günler yüzüne bakamadım ama oldu:78:
Bakıcım 1 ağustosta başlayacak
O güne kadar idare edin dedim...
her gün bi olay
İşten bugün kovdu adam
İskeleti dağıttılar çocuklar...
Adam sırada ne var kestiremiyorum artık...
Size izin verdim gidin dedi
merak ettim saçını.dikkat et tatlım zehirlenin falan aman haaaaasaçlaımı boyadımgözlerim yanıyor şu bir koltukta bilmem kaç yüz karpuz taşıma huyumdan bi vaz geçsem.gün boyu yorulduğum yetmemiş gibi gecenin bi körü saçlarımı neticesi meçhul bir tenge boyadım kaşmir sarı ve tarcın bakırı karıştırdım ne olduğu belirsiz bir renk elde ettim fark yaratmakta üzerime yok zaten :82: o sırada banyonun popom kadar olması dışında boya kokusuyla beraber bi güzel çamaşır suyuylada banyoyu yıkadım o sırada banyonun camının kapalı oluşunu boşverin bide evde eşimin arkadaşı vardı banyonun kapısınıda açamıyorum tıkıldık kaldım orda halim içler acısıydı ama neticede hepsi oldu bitti feci yorgunum
NİCK BAŞLANGIÇ GEÇEN HAFTA BU HAFTA GİDEN TOPLAM GİDEN HEDEF
ERGİNSENA 90 65 63.5 1.5 26.5 60
PAPATYAM 75 69.5 68 1.5 7 60
CHARM 81 75.5 74.2 1.3 6.8 70
GİVİ 77.2 73.5 72.2 1.3 5 55
PİNKTOMATO 78 74.5 73.2 1.3 4.8 68
MEKTUPP 78 66.2 65.2 1 12.8 65
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ 79 73.3 72.6 700 6.4 58
SHRYVZ 80 67.5 67.2 300 12.8 63
KLAVUZ 86 65 64.8 200 21.2 60
ALACA 82.5 66.2 66 200 16.5 60
ESİİN 74 67.1 67 100 7 62
İKLİL64 76.7 75.9 75.9 0 800 60
BARKİNİM 71.3 62.8 64 +1200 7.3 60
kızlar idare edin işte elimden gelen bu anam listenin sonuna yerleştimm yanlışlıklar varsa kusura bakmayın herkesi tebrik ederimm
değişik bişi oldu hiç aklıma hayalime gelmicek bir renk aynı bunun gibimerak ettim saçını.dikkat et tatlım zehirlenin falan aman haaaaa
canım doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.sevdiklerinle bereber nice yaşlara canımmmm.
ii bari idareciymişsin güzelim yoksaaaaa müdürü düşünemiyorummm
merak ettim saçını.dikkat et tatlım zehirlenin falan aman haaaaa
teşekkürler canım eline sağlıkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?