70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar merhaba,
2 haftadır yazamıyorum moralim bozuk motivasyon diye bişey kalmadı
70.3 ile kızıma sütü bıraktırdım 10 haziranda,şu an 71.8 im
allahım almak istemiyorum artık ben 69 u hiç göremiyecekmiyim
nolur kızlar sayenizde 6 kilo vermiştim gene verebilirim ama bir tılsım gerekli size sığınıyorum beni motive edin lütfennn

günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn bugunn bayramm benimmm gibi deliye hergün bayramm kızlarrr bugunn ben doğdummmmmmmmmmmmm yaş 27 olduuuuuu tey tey teyyy teyyyyy

kızlar bugun dıyete basladım bakalım 4 kıloyu ne kadar surede verıcem daha once bır haftada verebılmıstım.sımdı ıkı haftaya bıle razıyım

cnmmm aaa böle moral bozmakkkk yokk bak bende o kadar artıdayım ama günee kendimi moive ederek başladım hergün ne yediği yaz cnm inan çokk ii olurrrrrrrr

dogum gunun kutlu olsun canım nıceyıllara

saolll cnmmmmmm tşk ederimm

ya vereceksin ümitsizliğe kapılma lütfen. zaten 1-2 kilon kalmış 6lılara hele bir sık dişini, sonra 60lar devriniz yaşacaksın ne güzel. hem emziren annesin kolay mı sütten kesmek üstüne kilo vermek? zor olanı başarıyorsun farkında değil misin? motivasyonun kırılmasın. bir iki haftalık küçük başarısızlıklara yenilme :128:

günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn bugunn bayramm benimmm gibi deliye hergün bayramm kızlarrr bugunn ben doğdummmmmmmmmmmmm yaş 27 olduuuuuu tey tey teyyy teyyyyy

doğumgünün kutlu olsuuuun nice mutlu senelere
haftaya da benim doğum günüm yaşlanıyorum yaa

canım sen bebişini sütten kestiğin için çok üzüldün moralin bozuldu ondan böyle oldun.ay sen nasıl bıraktın ya bebikin senin kadar üzülmemiştir bırakırken biraz kafanı boşalt yeni bir gün yeni bir başlangıç diyerek yavaş ve emin adımlarla ilerlemeye başla tekrar.zaten kilon şuan gayet iyi kötü olan fazlalıklarını atmışsın artık yaz geldi hafif öğünlerle bol suyla çok rahat 60 lı rakamlara geçeceksin.üzülme bak üzülürsen motivasyon kaybı yaşarsın.şuanki halinle mutlu ol ve daha mutlu olacağına inan bugün değil ama yarın yarın çok yakın diye kendine telkinlerde bulun inan istediğin gibi olcak herşey

amanda aman elimizde büyüdün daha nice yaşlar göresin.
dünde eşim bana 3 parça bişi aldıya bu 2011 doğum günü hediyen bu 2012 bu 2013 diye şimdiden işi garantiye alıyor bu erkek milleti pek uyanık.seninkide öyle yaparsa kanma bak

Son düzenleme:
selam kızlar pazar günü 77kilo ile başlamıtım. bu sabah 74 kilo olduğumu gördüm. 3 kilo vermişim ödem söktürücü çay tarifi biliyormusunuz
ben bir haftadır hiç ekmek pilav makarna şeker kullanmıyorum.ilk başlarda biraz zor oldu.
şimdlerde gayet iyi gidiyor.
ben kızlarmla birlikte başladım. maaşallah onlarda iyi devam ediyolar oğlum da bize katılıyor fakat ona arada bir topil geçiyoruz.
şimdilik hoşça kalın:

günaydın kızlar .bugün belim daha iyi çok şükür.akşam yumurta tuz kürünü yaptım iyi geldi valla ağrıyı aldı gibi hareket ederken ağrım yok şuan korsemide takıyorum (ameliyat sonrası dr verdiği korseyi yani ). inşallah geçer 3-5 gün takarım korseyi artık sonrası Allah kerim.

BU ARADA DÜN DİŞÇİYEDE GİTTİM YA SÖLEMEYİ UNUTTUM SİZE dün dişlerim törpülendi.provalar yapıldı .salı günü takılacak .ağzımda alt arka sağ ve solda 1 diş eksik yanlarında 2 şer diş törpülü vss yemek yemekte zorlanıyorum.anlıcağınız zoraki diet yapıyorum yumuşak ve sulu şeyler yiyom dünden beri.accık sütlaç yedim oda yutarak tabee yaşlılar gibi akşam 2 köfte yedim onuda yutarak hallettim .sabah peynir domates ve buğday ekmeği ve çay la kahvaltı ettim eee tabii onlarıda çiğnemeden yutarak

bu arada kızlar hatırlatayım dedim ben yarın pazartesi salı belkide çarşamba da olmayabilirim kardeşimin kızı ile görümcemin kızı pazartesi ve salı peşpeşe ameliyata giderecekler hastanedeyim anlıyacağınız .3 gün perşembeye gelirim herhalde .

ohh cümleten ne güzel ben lisedeyken biz de böyle diyet yapmıştık ailecek ananem dedem hepimiz işte ben o diyette alıştım çayı şekersiz içmeye bir daya da şekere dokunmuş çay kaşığı girse çayıma, hemen alıyorum o tadı, içemiyorum. yani aslında bir şeyler katıyor o dönemlerde yapılan çalışmalar
ben de tam ödem söken çaydan bahsediyorum bi dolaş topiği, benim ödem sorunuma rastlarsın hep en son çare : doğa marka phyto slim çay. büyük maketlerde zar zor bulunuyor. dün anca bulabildim. tadı hafif, içinde bildiğimiz şeyler var. dene istersen. :122:

geçmiş olsun ya. valla oram buram diyorsun ama bahaneyle löp löp götürüyorsun tatlıları köfteleri hade bakalım

ayşebahar bak bunlar seninkiler= :118: dolayısıyla sonunda bu da sen oluyorsun=
çok güldüm başıma gelir valla ya hahhaa ama o üçlü smileylı görünce sen aklıma geliyorsun cuk yani

:118: ben bu smileı bulamadım kız...
ilahi qivi.. çok hoşsun valla....

bakayım tamam cnm...
alıp doktorlarda gezeriz

ii bari idareciymişsin güzelim yoksaaaaa müdürü düşünemiyorummm

71:

idareci olunca daha kötü be güzelim...
tam bişey yazıyorum bum kahveme tekme
pc nin ekranını indiriyor...
dha neler neler

geçmiş olsun cnm dikkat et
bende de 2 diş yok...
ama ben vidalı taktıracağım...
törpülenmesi hiç hoşuma gitmedi kız...

dikkate tmezsen alırsın dikkat et...
canını sıkma.. bu kadar insan emzirerek mi veriyor cnm
topla kendini demresu

valla hiç bukadar gülmemiştim acınacak halineee kusura bakma ama hayal edince durumunu,çok güldüm,çünkü empati yaptım benim banyoda totom kadar 5kişi anca sığar öğle diyim,bide cam kapalıydı haaaa
ayşebahar bak bunlar seninkiler= :118: dolayısıyla sonunda bu da sen oluyorsun=
çok güldüm başıma gelir valla ya hahhaa ama o üçlü smileylı görünce sen aklıma geliyorsun cuk yani
kız alemsin sen yaaa ne bunlar bide bunlaras çok güldüm çokta hoşuma gitti,sabah sabah ii güldüm haaa,bu arada 15dk oldum kalkalı yataktan ama uyanalı baya 1saat oldu ne kadder erken diğimi,valla iki bıcırda tepemden inmediki bi tatil günü uyuyak öfff :84:bunlarda benimkiler ozaman tabi bendeee oluyorum ama yapamamkii

iyiki doğdun barkinim iiki doğdun barkinim iiki doğdun ,iiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaa veee elveda 26 hoşgeldin 27. yaşınnn kutlu olsun 40ınıda görürüz inşallahh

:118:

baştaki küçük kızım baharım
ortadaki erkek fatmam benim
diğer yandaki de abileri...

bayıldım qivi...
çok hoşuma gitti kız

Son düzenleme:
:118: ben bu smileı bulamadım kız...
ilahi qivi.. çok hoşsun valla....

ay çok eğlendim ya bi de insanlar allahtan böyle yuvarlak değil düşünsenize böyle yuvarlak tipler anne anne yaramazlık yapıyorlar ortalarda yuvarlanıyorlar falan daha bi delirir insan ya hahhaha saçmaladım gözümün önüne geldikçe göbeğimi böyle hopurtata hopurtata gülüyorum

yaw sen beni çatlatıcakmısın gülmekten sus yeter zaten moralim sıfırlandııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…