günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn bugunn bayramm benimmm gibi deliye hergün bayramm kızlarrr bugunn ben doğdummmmmmmmmmmmm yaş 27 olduuuuuu tey tey teyyy teyyyyy
arkadaşlar merhaba,
2 haftadır yazamıyorum moralim bozuk motivasyon diye bişey kalmadı
70.3 ile kızıma sütü bıraktırdım 10 haziranda,şu an 71.8 im
allahım almak istemiyorum artık ben 69 u hiç göremiyecekmiyim
nolur kızlar sayenizde 6 kilo vermiştim gene verebilirim ama bir tılsım gerekli size sığınıyorum beni motive edin lütfennn
dogum gunun kutlu olsun canım nıceyıllara
günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn bugunn bayramm benimmm gibi deliye hergün bayramm kızlarrr bugunn ben doğdummmmmmmmmmmmm yaş 27 olduuuuuu tey tey teyyy teyyyyy
arkadaşlar merhaba,
nolur kızlar sayenizde 6 kilo vermiştim gene verebilirim ama bir tılsım gerekli size sığınıyorum beni motive edin lütfennn
canım sen bebişini sütten kestiğin için çok üzüldün moralin bozuldu ondan böyle oldun.ay sen nasıl bıraktın yaarkadaşlar merhaba,
amanda aman elimizde büyüdüngünaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn bugunn bayramm benimmm gibi deliye hergün bayramm kızlarrr bugunn ben doğdummmmmmmmmmmmm yaş 27 olduuuuuu tey tey teyyy teyyyyy
selam kızlar pazar günü 77kilo ile başlamıtım. bu sabah 74 kilo olduğumu gördüm. 3 kilo vermişim ödem söktürücü çay tarifi biliyormusunuz
ben bir haftadır hiç ekmek pilav makarna şeker kullanmıyorum.ilk başlarda biraz zor oldu.
şimdlerde gayet iyi gidiyor.
ben kızlarmla birlikte başladım. maaşallah onlarda iyi devam ediyolar oğlum da bize katılıyor fakat ona arada bir topil geçiyoruz.
şimdilik hoşça kalın:
selam kızlar pazar günü 77kilo ile başlamıtım. bu sabah 74 kilo olduğumu gördüm. 3 kilo vermişim ödem söktürücü çay tarifi biliyormusunuz
ben bir haftadır hiç ekmek pilav makarna şeker kullanmıyorum.ilk başlarda biraz zor oldu.
şimdlerde gayet iyi gidiyor.
ben kızlarmla birlikte başladım. maaşallah onlarda iyi devam ediyolar oğlum da bize katılıyor fakat ona arada bir topil geçiyoruz.
şimdilik hoşça kalın:
günaydın kızlar .bugün belim daha iyi çok şükür.akşam yumurta tuz kürünü yaptım iyi geldi valla ağrıyı aldı gibi hareket ederken ağrım yok şuan korsemide takıyorum (ameliyat sonrası dr verdiği korseyi yani ). inşallah geçer 3-5 gün takarım korseyi artık sonrası Allah kerim.
BU ARADA DÜN DİŞÇİYEDE GİTTİM YA SÖLEMEYİ UNUTTUM SİZE dün dişlerim törpülendi.provalar yapıldı .salı günü takılacak .ağzımda alt arka sağ ve solda 1 diş eksik yanlarında 2 şer diş törpülü vss yemek yemekte zorlanıyorum.anlıcağınız zoraki diet yapıyorum yumuşak ve sulu şeyler yiyom dünden beri.accık sütlaç yedim oda yutarak tabee yaşlılar gibiakşam 2 köfte yedim onuda yutarak hallettim .sabah peynir domates ve buğday ekmeği ve çay la kahvaltı ettim eee tabii onlarıda çiğnemeden yutarak
ayşebahar bak bunlar seninkiler= :118: dolayısıyla sonunda bu da sen oluyorsun=
çok güldüm başıma gelir valla ya hahhaa ama o üçlü smileylı görünce sen aklıma geliyorsun cuk yani
netten almadım alamamda standart bi bedenim yokkimesela bu elbise m benden aldım 40 bedene denk geliyor diyo nette.sonra yazlık bi elbise aldım oda 36 benden standartı olmayan b hatunum işte alt bedenden dolayı neyse işin özüne geleyim esparkta chima dan aldım her üründe % 50 indirim vardı.istersen git bi bak çok bişi yok yada benim tarzım değiller ondan gözüme bişey çarpmadı. git sende aynından al takım giyelim
ii bari idareciymişsin güzelim yoksaaaaa müdürü düşünemiyorummm
71:
günaydın kızlar .bugün belim daha iyi çok şükür.akşam yumurta tuz kürünü yaptım iyi geldi valla ağrıyı aldı gibi hareket ederken ağrım yok şuan korsemide takıyorum (ameliyat sonrası dr verdiği korseyi yani ). inşallah geçer 3-5 gün takarım korseyi artık sonrası Allah kerim.
BU ARADA DÜN DİŞÇİYEDE GİTTİM YA SÖLEMEYİ UNUTTUM SİZE dün dişlerim törpülendi.provalar yapıldı .salı günü takılacak .ağzımda alt arka sağ ve solda 1 diş eksik yanlarında 2 şer diş törpülü vss yemek yemekte zorlanıyorum.anlıcağınız zoraki diet yapıyorum yumuşak ve sulu şeyler yiyom dünden beri.accık sütlaç yedim oda yutarak tabee yaşlılar gibiakşam 2 köfte yedim onuda yutarak hallettim .sabah peynir domates ve buğday ekmeği ve çay la kahvaltı ettim eee tabii onlarıda çiğnemeden yutarak
arkadaşlar merhaba,
saçlaımı boyadımgözlerim yanıyor şu bir koltukta bilmem kaç yüz karpuz taşıma huyumdan bi vaz geçsem.gün boyu yorulduğum yetmemiş gibi gecenin bi körü saçlarımı neticesi meçhul bir tenge boyadım kaşmir sarı ve tarcın bakırı karıştırdım ne olduğu belirsiz bir renk elde ettim fark yaratmakta üzerime yok zaten :82: o sırada banyonun popom kadar olması dışında boya kokusuyla beraber bi güzel çamaşır suyuylada banyoyu yıkadım o sırada banyonun camının kapalı oluşunu boşverin bide evde eşimin arkadaşı vardı banyonun kapısınıda açamıyorum tıkıldık kaldım orda halim içler acısıydı ama neticede hepsi oldu bitti feci yorgunum
kız alemsin sen yaaa ne bunlar bide bunlaras çok güldüm çokta hoşuma gitti,sabah sabah ii güldüm haaaayşebahar bak bunlar seninkiler= :118: dolayısıyla sonunda bu da sen oluyorsun=
çok güldüm başıma gelir valla ya hahhaa ama o üçlü smileylı görünce sen aklıma geliyorsun cuk yani
:118: ben bu smileı bulamadım kız...
ilahi qivi.. çok hoşsun valla....
kız alemsin sen yaaa ne bunlar bide bunlaras çok güldüm çokta hoşuma gitti,sabah sabah ii güldüm haaa,bu arada 15dk oldum kalkalı yataktan ama uyanalı baya 1saat oldu ne kadder erken diğimi,valla iki bıcırda tepemden inmediki bi tatil günü uyuyak öfff :84:bunlarda benimkiler ozaman tabi bendeee oluyorum ama yapamamkii
sorma ya ödem sököcü çayöyle aradım ki diğer çeşitlerini buldum bunu bulamamıştım. ama sonunda bunu da buldum :126:
Öncelikle cvp verdıgınız ıcın teşekkur ederımsakıncası yoksa adını yazmanız mümkun mü???Bende almak ıstıyorum. .....ozellıkle odem sokucu bıseyler ıstıyordum ama bılmıyorum markası yada adı neyse yazmanız da bır sakınca olmuyorsa yazabılırmısınız???
ay çok eğlendim ya bi de insanlar allahtan böyle yuvarlak değil düşünsenize böyle yuvarlak tipler anne anne yaramazlık yapıyorlar ortalarda yuvarlanıyorlar falan daha bi delirir insan ya hahhaha saçmaladım gözümün önüne geldikçe göbeğimi böyle hopurtata hopurtata gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?