aşkitom niye saldın kendini...negüzel rayına oturtmuştun beslenmeni...seni bu düğün ve bursa yaktı bence değilmi kuşum .....anam baya ayrı kaldıkkkkkk yapaman ben sensizzz bırakma beniiii ne olsun kuzum ya artılardayım görmüyonmu halimii döndür beni senin yolunaa :)
aşkitom niye saldın kendini...negüzel rayına oturtmuştun beslenmeni...seni bu düğün ve bursa yaktı bence değilmi kuşum .....
selam kızlar 70 kılodan 74 e cıktım ve delırıyorum zayıflamam lazım sıze katılıp bırlıkte zayıflayabılırmıyım
bu arada nice sağlıklı mutlu ve huzur dolu ,sevdiklerinle beraber yıllar diliyorum kuşumaynen cnmmm yaa sapıttımmmm tartıda fazlayım ama kıyafetlerimde sorun yokk sanırım biraz şişlikte varrr bunlar yağ olmadannn atmam lazım vucudumdannn yarında yicem doğumgünü pastamdan yemezsem olmazzzzz :9 sonra eski tempoya devammm
Hoşgeldinnnnn :))) Ben de 2 gün oldu katılalı...Bol motivasyon ve irade dilerim sana
tesekkur ederım aslında ben daha baslamadım dıyete sımdı karar verdım ben hep yaparım bunu 70 benım ıdıal kılom 78 e kadar cıkar sonra dıyet yaparım 70 e duserım senın kılon kac
bu arada nice sağlıklı mutlu ve huzur dolu ,sevdiklerinle beraber yıllar diliyorum kuşumkaç yaşına giriyon kız 15 mi
78 kiloydum dün sabah başladığımda..Senin boyun uzun sanırım..8 kilo birşey değil,kısa zamanda halledersin..Benim ideal kilom 55...Epey yolum var yani :)
evet 180 boyum 74 kıloyum 4 kılo fazlam var 2 haftada halletmem lazım uzun sure dıyete gelemıyorum.aslında kafaya takınca vermek kolay ama ozen ıstıyor bıraz dıyet yapmak
4 kiloyu 2 haftada biraz da spor desteğiylehalledersin...Bence çok kafana takmamalısın Biraz dikkat ve biraz sporla zahmetsizce hallolur bu iş
evet canım aynen ole daha once cok yaptım bunu benhatta bır kere kılo verememıstım dıyetle stres yaptım sanırım dıyetısyene gıtmıstım bırazda pahalıydı parayı verınce bosu bosuna bende ıstah felan kalmamıstı:))bır haftada 3 kılo vermıstım sasırmıstı doktor zayıflayamayan arkadslara onerırım dıyetısyenı ama ucuz olmıcak
ay çok güzel bir elbise bayıldım çokta uygun fiyatı valla nede güzel durur üstünde kimbilir ,,e artık giyerde bi foto koyarsın dimi kızY1PE571
kızar bu elbiseyi aldım sünnet için.eşim beğendi siyahını aldık.beyazı transparandıpudra renginide ben sevmiyorum valla 45 liraya alınabilecen en ideal abiye diye düşünüyorum şimdi buna bide ayakkabı buldukmuydu hazırız
aferim canım aferinkızlarrr kaptann liseyi yeşimle bana bırakmışşş özele bildirim yapınnnnn halletmeye çalışcammm yeşim kuzu kız yardım etttt yarın doğum günüm benimm hazırlıklarım olcakkk ama listeyi yapmaya çalışırımmmmm
buarada +1200 deyim afferin banaaaaaaa
merhabalar.. 80-89 kilo arası zayıflama başlığından bu başlığa geçiş yapmış bulunmaktayım 76,5 ile adımımı atıyorum. darısı 60-69 kilo başlığına inşallah
selam kızlar 70 kılodan 74 e cıktım ve delırıyorum zayıflamam lazım sıze katılıp bırlıkte zayıflayabılırmıyım
teşekkürlergüzelmiş canım güle güle kullan
binarin durduki sormaçok narin bir elbiseymiş canım, eminim sende çok güzel taşırsın..
güle güle giy...
şuan feci derecede yorgunumkızlarrr kaptann liseyi yeşimle bana bırakmışşş özele bildirim yapınnnnn halletmeye çalışcammm yeşim kuzu kız yardım etttt yarın doğum günüm benimm hazırlıklarım olcakkk ama listeyi yapmaya çalışırımmmmm
buarada +1200 deyim afferin banaaaaaaa
valla fiyatı cezbetti daha çok.ay çok güzel bir elbise bayıldım çokta uygun fiyatı valla nede güzel durur üstünde kimbilir ,,e artık giyerde bi foto koyarsın dimi kız
ay çok güzel bir elbise bayıldım çokta uygun fiyatı valla nede güzel durur üstünde kimbilir ,,e artık giyerde bi foto koyarsın dimi kız
aferim canım aferinben yarın atıcam bildirimi bugün tartılamadım tartının pili gitmiş bulamadım aldım bugün yarın sabah erkenden yaparım öğlen 1 nasıl uygunmu
hoşgeldiniz kızlar haydeeee halayaaa
teşekkürler
binarin durduki sormapopom şey gibi meydanda ama kocişim beğendi taa vitrinde görür görmez.zorla içeri sokup denettirdi.fenada durmadı 45 lira bide sudan ucuz resmen.normal abiyeler 100den başlıyor.
şuan feci derecede yorgunumbu haftada olmasın liste olmazmı zaten kimsecikler yok olanda herkesinkini öğrendi :26:
ne çabuk geldi doğum gününüz yaarcakında yakında ozaman.şuan feci yorgunum düşünemiyorum bile
doğum günün şimdiden kutlu mutlu vataba millete hayırlı olsun
valla fiyatı cezbetti daha çok.inşallah düğünde bol bol çeker gösteririm şimdi yarım yamalak ev haliyle bi manası olmaz
Allah sabır versin güzelim zor gerçekten.nerde çalışıyosun?
.
Ya çok merak ettim mesleğin nedir ? nasıl gidiyorsun 3 çocukla okula... :) anam durur mu ki onlar bütün gün seninle...
Hem valla bişey demiyolarsa mucize.. illa diyen olur...
..
güle güle giy...
hayırlı olsun vede kolaygelsin arkadaşım...ne işteydinki çocuklarla beraber gidiyorsun merak ettim guuuu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?