70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar
yorgun vede bitap bir şekilde iş gazisi olarak aranıza dönmüş bulunuyorum
bildirimimi yapayım bu arada bu dsabah regl oldum ve davul gibi şişim:44:
başlayış:30 ekim
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:65 kg.
bu hafta:64.8 kg.
giden:200 gr.
toplam giden:21.200 kg.
hedef:60 kg.
beden:38-40
boy:1.62 cm.

uzun bir süreden sonra yaklaşık 2 hafta oldu galiba menümüde yazayım özlemişim
sabah(07.15)
2 dlm. kızarmış çok tahıllı ekmek üzeri labne peynir,5 tane yeşil zeytin,2 hşl.yumurta,söğüş domates salata,1 çay kaşığı çokokrem,çay
öğle(12.10)
1 kase şehriyeli tavuklu sebze çorbası,1,5 dilim dalyan köfte,3 kaşık pirinç pilavı,2 tane kemalpaşa tatlısı(bugünkü ödülümdü)
akşam(17.40)
1 pors. pilavsız ve ekmeksiz adana ızgara,1 bardak ayran
gün boyu 3,5 lt. su
bugün regl olduğum için sporumu yapamadım

merhabalar.. 80-89 kilo arası zayıflama başlığından bu başlığa geçiş yapmış bulunmaktayım 76,5 ile adımımı atıyorum. darısı 60-69 kilo başlığına inşallah

anam baya ayrı kaldıkkkkkk yapaman ben sensizzz bırakma beniiii ne olsun kuzum ya artılardayım görmüyonmu halimii döndür beni senin yolunaa :)
aşkitom niye saldın kendini...negüzel rayına oturtmuştun beslenmeni...seni bu düğün ve bursa yaktı bence değilmi kuşum .....

aşkitom niye saldın kendini...negüzel rayına oturtmuştun beslenmeni...seni bu düğün ve bursa yaktı bence değilmi kuşum .....

aynen cnmmm yaa sapıttımmmm tartıda fazlayım ama kıyafetlerimde sorun yokk sanırım biraz şişlikte varrr bunlar yağ olmadannn atmam lazım vucudumdannn yarında yicem doğumgünü pastamdan yemezsem olmazzzzz :9 sonra eski tempoya devammm

selam kızlar 70 kılodan 74 e cıktım ve delırıyorum zayıflamam lazım sıze katılıp bırlıkte zayıflayabılırmıyım

bu arada nice sağlıklı mutlu ve huzur dolu ,sevdiklerinle beraber yıllar diliyorum kuşum kaç yaşına giriyon kız 15 mi

Hoşgeldinnnnn :))) Ben de 2 gün oldu katılalı...Bol motivasyon ve irade dilerim sana

tesekkur ederım aslında ben daha baslamadım dıyete sımdı karar verdım ben hep yaparım bunu 70 benım ıdıal kılom 78 e kadar cıkar sonra dıyet yaparım 70 e duserım senın kılon kac

tesekkur ederım aslında ben daha baslamadım dıyete sımdı karar verdım ben hep yaparım bunu 70 benım ıdıal kılom 78 e kadar cıkar sonra dıyet yaparım 70 e duserım senın kılon kac

78 kiloydum dün sabah başladığımda..Senin boyun uzun sanırım..8 kilo birşey değil,kısa zamanda halledersin..Benim ideal kilom 55...Epey yolum var yani :)

bu arada nice sağlıklı mutlu ve huzur dolu ,sevdiklerinle beraber yıllar diliyorum kuşum kaç yaşına giriyon kız 15 mi

saol bitanemmmm çok teşekkür ederimm anam 15 :) ah yevrummm 27 oldum kızzzzz yaşlanıyom mu ne şaka bi yana heryaşımı güzel mutlu sağlıklı huzurlu ailemle geçiriyimmm

kaçtım cnm ben kocişe yemek hazırlayımm acıkmıştırrrrr :) gelir birazdannn

78 kiloydum dün sabah başladığımda..Senin boyun uzun sanırım..8 kilo birşey değil,kısa zamanda halledersin..Benim ideal kilom 55...Epey yolum var yani :)

evet 180 boyum 74 kıloyum 4 kılo fazlam var 2 haftada halletmem lazım uzun sure dıyete gelemıyorum.aslında kafaya takınca vermek kolay ama ozen ıstıyor bıraz dıyet yapmak

evet 180 boyum 74 kıloyum 4 kılo fazlam var 2 haftada halletmem lazım uzun sure dıyete gelemıyorum.aslında kafaya takınca vermek kolay ama ozen ıstıyor bıraz dıyet yapmak

4 kiloyu 2 haftada biraz da spor desteğiyle halledersin...Bence çok kafana takmamalısın Biraz dikkat ve biraz sporla zahmetsizce hallolur bu iş

4 kiloyu 2 haftada biraz da spor desteğiyle halledersin...Bence çok kafana takmamalısın Biraz dikkat ve biraz sporla zahmetsizce hallolur bu iş

evet canım aynen ole daha once cok yaptım bunu benhatta bır kere kılo verememıstım dıyetle stres yaptım sanırım dıyetısyene gıtmıstım bırazda pahalıydı parayı verınce bosu bosuna bende ıstah felan kalmamıstı:))bır haftada 3 kılo vermıstım sasırmıstı doktorzayıflayamayan arkadslara onerırım dıyetısyenı ama ucuz olmıcak

Bilmez miyim :))) Ben de geçen yıl diyetisyenle 15 kg verdim...65 lere indim...Daha sonra maalesef şekerim kötüleşti ve kilo aldım yine...Şimdi artık şeker hapı kullanıyorum...Kolay olacak gibi artık daha da bu iş... Pozitif olmak artık doğal ruh halim...Bu nedenle herşey mümkün...Beynimiz çok güçlü ))

ay çok güzel bir elbise bayıldım çokta uygun fiyatı valla nede güzel durur üstünde kimbilir ,,e artık giyerde bi foto koyarsın dimi kız
aferim canım aferinben yarın atıcam bildirimi bugün tartılamadım tartının pili gitmiş bulamadım aldım bugün yarın sabah erkenden yaparım öğlen 1 nasıl uygunmu
merhabalar.. 80-89 kilo arası zayıflama başlığından bu başlığa geçiş yapmış bulunmaktayım 76,5 ile adımımı atıyorum. darısı 60-69 kilo başlığına inşallah

selam kızlar 70 kılodan 74 e cıktım ve delırıyorum zayıflamam lazım sıze katılıp bırlıkte zayıflayabılırmıyım

hoşgeldiniz kızlar haydeeee halayaaa

ya aşağıdaki isimlerden hepside yenilerden yokmu yaw eskilerden kimse bi benmi kaldım

güzelmiş canım güle güle kullan
teşekkürler

çok narin bir elbiseymiş canım, eminim sende çok güzel taşırsın..
güle güle giy...
binarin durduki sorma popom şey gibi meydanda ama kocişim beğendi taa vitrinde görür görmez.zorla içeri sokup denettirdi.fenada durmadı 45 lira bide sudan ucuz resmen.normal abiyeler 100den başlıyor.

şuan feci derecede yorgunum bu haftada olmasın liste olmazmı zaten kimsecikler yok olanda herkesinkini öğrendi :26:
ne çabuk geldi doğum gününüz ya arcakında yakında ozaman.şuan feci yorgunum düşünemiyorum bile
doğum günün şimdiden kutlu mutlu vataba millete hayırlı olsun

ay çok güzel bir elbise bayıldım çokta uygun fiyatı valla nede güzel durur üstünde kimbilir ,,e artık giyerde bi foto koyarsın dimi kız
valla fiyatı cezbetti daha çok. inşallah düğünde bol bol çeker gösteririm şimdi yarım yamalak ev haliyle bi manası olmaz

tşk ederim çıtırlarrr yeni yeni yaşlara hep beraberrr listeyiii anca pazar günü falan yaparım onada liste denirse zaten hahahahahhahahahahah

Allah sabır versin güzelim zor gerçekten.nerde çalışıyosun?

.

Ya çok merak ettim mesleğin nedir ? nasıl gidiyorsun 3 çocukla okula... :) anam durur mu ki onlar bütün gün seninle...
Hem valla bişey demiyolarsa mucize.. illa diyen olur...

..
güle güle giy...

hayırlı olsun vede kolaygelsin arkadaşım...ne işteydinki çocuklarla beraber gidiyorsun merak ettim guuuu:26:

Kızlar işi sormuşsunuz...
Bende hepinize topluca cevap versem mahsuru olmaz
değil mi?

Kızlar ben okulda müdür yardımcısıyım...
Üçünü de alıp gidiyorum okula valla....
Sormayın...

Birkaç gün önce tartıştık amirimle çocuklar yüzünden...
Bende inşallah karınız hamile kalır dedim
Bizden geçti..Eşim 55 yaşında benim dedi
Ay sormayın valla kızlar nasıl dedim bilmiyorum dedim ama...
Utandım sonraki günler yüzüne bakamadım ama oldu:78:

Bakıcım 1 ağustosta başlayacak
O güne kadar idare edin dedim...
her gün bi olay
İşten bugün kovdu adam
İskeleti dağıttılar çocuklar...
Adam sırada ne var kestiremiyorum artık...
Size izin verdim gidin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…