70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GİVİ size ne oluyor triendy durdu duramadıda beni sanamı şikayet etti.hakkımda belli belirsiz dedikodular yapıyosunuz çok güldüm ssağolun çoçuklarrrrrrrr

arkadaş bak sevmem böyle şeyleri kendi topiğinde kışkırttığın yetmiyor buraya mı geldin? kimsenin kimseyi şikayet ettiği yok. anlaşılamamaktan doğan gerilimler bunlar. ayrıca ben tesadüfen topiğine denk geleyim yine aynı şeyleri yazarım. orada ne yazdıysam arkasındayım. anlamanı umardım. uzatmanı değil. dedikoduya gelince, evet garip bir olay olmuş onu tartışıyoruz.

canım geçmiş olsun inş fıtık değildir çok zor yaaa hele bayansan daha da zor.

tamam canım boşver uzatmayın.herkes zayıflamak istiyo herkesin yöntemi kendine böcüğümm.

hiç de denk gelmedin yazdıklarınızı okudum niye kirletiyorsunuz.ben sizin konunuzu saptırıyormuyum.o triendy de kendi ne varsa söylesin sizin gibileri sokmasın araya çok gülünç oluyor.hah hah ha.

aferin size çoçuklar benim topiğimi çöplük yaptınız umarım burayıda yapmazsınız

canım lütfen kimse bi yeri çöplük yapmaya uğraşmıyo.arkadaş sana gelmiş bi şeyler söölemiş sen aynı fikirde olmayabilirsin ama bööle hakaret etme lütfen.takip edersen bizim topiğimiz gayet temiz ve nezih bi yer.kimse de çöplüğe çevirmiyor.benim trendy ve senden istediğim uzatmayın barışın.herkesin yöntemi kendine canım.kesinlikle yanlış diyemeyiz.bi yöntem birinde işe yaraken birinde yaramayabilir değil mi?mesela ben senin yöntemine başlasam kendimi durduram.anlatabildim inş...

hiç de denk gelmedin yazdıklarınızı okudum niye kirletiyorsunuz.ben sizin konunuzu saptırıyormuyum.o triendy de kendi ne varsa söylesin sizin gibileri sokmasın araya çok gülünç oluyor.hah hah ha.

arkadaşım sen anlayamıyor musun okuyamıyor musun? tesadüfen denk gelseydim de aynı şeyleri yazardım demek ne demek. çıkarttığın sonuç yanlış. bak bu topikteki kimse böyle atışmalar yaşamaz birbiriyle. ortamı bozan sensin. yapma lütfen.

geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur :26: yaşlandık çürüdük valla bide bu tarz hareketler herkes için büyük tehlike bi anlık ters bir hareket telafisi zor şeylere neden olabiliyor Allah korusun
dışarda alışverişe cıktık feci yorulduk.dolan dolan giy çıkar giy çıkar ii efor sarfettim

Y1PE571
kızar bu elbiseyi aldım sünnet için.eşim beğendi siyahını aldık.beyazı transparandı pudra renginide ben sevmiyorum valla 45 liraya alınabilecen en ideal abiye diye düşünüyorum şimdi buna bide ayakkabı buldukmuydu hazırız

Herkese merhaba tekrar,yoğunluktan dün sabahtan beri yazamadım :)) Dün gayet iyi gitti kararlı olduğum hergün 5 km yürüme işini dün ve bugün başarıyla tamamladım...
Gelelim beslenme işine..Dün şöyle geçti;
Sabah:37 gr.lık tam buğday ekmeği,1 pors beyaz peynir (25 gr civarı),salatalık ve çay
Arada:10-12 adet kadar çiğ badem
Öğlen:iştahım olmadığından 1 kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Arada:1 adet muz
Akşam:Tam buğday erişteli yeşil mercimek çorbası(1 kase),5 adet küçük köfte,2 kaşık bulgur pilavı

Beynimin bana engeller koymaması için tartı işini haftada bir yapacağım...Bakalım neler olacak..
,
Bugün de şöyle geçti
Kahvaltı:dünün aynısı
Arada:1 adet muz
Öğlen:1 kase dünkü çorbadan
Arada;Badem ve kiraz

Gidişat iyi arkadaşlar hepimize kolay gelsin

Çok teşekkür ederim Umarım hepimiz hedeflerimize kolayca ulaşırız...Hatta ulaşacağız!! :)))

Ya çok merak ettim mesleğin nedir ? nasıl gidiyorsun 3 çocukla okula... :) anam durur mu ki onlar bütün gün seninle...
Hem valla bişey demiyolarsa mucize.. illa diyen olur...

Aman canım benim dikkat sen öyle ani hareketler niye yapıyorsun.. çok geçmiş olsun. inşallah bir yerin hasar görmemiştir geçer en kısa zamanda..

çok narin bir elbiseymiş canım, eminim sende çok güzel taşırsın..
güle güle giy...

Kızlar halen belirlenmedimi kimse liste yapmak için ?? kimse bildirim yapmadı mı yahu..
bu hafta çizelgesizmi kalıcaz ?.. valla motivasyonumuz düşecek biraz hareketlenelim ya.. :97:
bu tip durumlarda önceden ayarlayalım cumaya kalmasın sonra böyle kimse çıkmıyor...

kızlarrr kaptann liseyi yeşimle bana bırakmışşş özele bildirim yapınnnnn halletmeye çalışcammm yeşim kuzu kız yardım etttt yarın doğum günüm benimm hazırlıklarım olcakkk ama listeyi yapmaya çalışırımmmmm

buarada +1200 deyim afferin banaaaaaaa

çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine
canım çalışmaya başladım çocuklarla gidiyorum işe
sorma etraf kreş gibi..
yakında atarlar beni...
sabır sabır nereye kadar di mi
hayırlı olsun vede kolaygelsin arkadaşım...ne işteydinki çocuklarla beraber gidiyorsun merak ettim guuuu:26:
özlettin kendini senacım...güle güle git kazasız belasız gel kuşum...
deryaaaaaaaaaaa kuzuuuuuuuuuuuu napıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özledim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyiyim guuuuuu....sen nörüyon,öçok yoğun iki hafta yaşadım iş yerim iğrenç yoğundu müfettiş 6 aylık çalışmalar derken kafayı sıyırdım ...sen napıyon kız

anam baya ayrı kaldıkkkkkk yapaman ben sensizzz bırakma beniiii ne olsun kuzum ya artılardayım görmüyonmu halimii döndür beni senin yolunaa :)

Bugün ki menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 simit, 1 haş.yumurta, 3 kaşık yoğurt.
Ara: yok
Öğle: 1 kase çorba, çevirme tavuk, 3 kaşık yoğurt.
Ara: yok
Akşam (17:30): 1 kas. dondurma.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2-3 lt civarı su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…