ben de bi aktarın yolunu tutayım. ya da bulayım artık şu slim çayı yaa:84: bulurmuşum işe yaramazmış
GİVİ size ne oluyor triendy durdu duramadıda beni sanamı şikayet etti.hakkımda belli belirsiz dedikodular yapıyosunuz çok güldüm ssağolun çoçuklarrrrrrrr
canım geçmiş olsun inş fıtık değildir çok zor yaaa hele bayansan daha da zor.ya hayret bişii yaa ulen insan kendi kendine nazar değdirirmi .sabah kahvaltı sırasında küçük kızım eline çoraplarını geçirmiş sağa sola sürüyodu görünce yerimden kalktım hızlıca eğildim çıkardım elinden doğrulurken sanki belimde şimşekler çaktı nefesim kesildi öle bir ağrı olduki bel kemiğim kırıldı sandım kızlar ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum bel fıtığından çok şükür iyiydim ama eskiden nasıl ağrı çekiyoduysam şu an öle bir ağrı çekiyorum .valla dişçiye randevum vardı şöle böle geçer bari rtandevumu kaçırmayayım dedim kaplamalarıma prova yapılacaktı çünki taksiyle gittim geldim ama duramıyorum doktorumda izne çıkmış aradım zaten nişantaşında yeri napıcam bilemiyom valla .ameliyat sonrası kullandığım çelik korseyi giydim eğilmeden dikkat ede ede yemek yapmaya başladım valla kıymayı vss hazırlamıştım dolaba atmıştım ızgara yapıcaktım akşam .yok savalla yatardım .gerçi yatmaktanda korkuyom yatınca da kalkmak ölüm geliyo ilaç aldım merhemde sürdüm inşallah bişii yoktur yaa hemde ameliyat olduğum bölgede ağrı var .bi üst omurda da fıtık vardı ama ameliyat etmek istememişti ufak diye dr .korkuyorum o mu patladı şimdi de off yaaaaa offfffffffffff
yok canım niye kızıyım ben bidaha girmek cvb yazmakmı allah korusun evet büyüklük bende kalsın bidaha karışmam ona cvbta vermem zaten neyse ,çünkü ben baştan çok uğraştım neyse herkezin kendi yöntemidir saygı duyarım sadece fikrimi söyledim kızmaca yok dedim ama anlayan kim sonunda hakarete varan tartışma başlayınca anladım nasıl insan olduğunu iilikte yaramıyo neyse snde haklısın ben bişey demiyorum zaten tabikide o yöntemi biliyorum benimkide ona benziyo ama ara öğünlerimi istediğim zamanda yiyorum yanlış tutum bu sinir oldum ona ara öğün ye diyen yok bide 111kiloda bi insanın haftada en az 1 kilo vermesi lazımken o 300-500grnormal diyo neynmiş öyle verince kalıcı olurmuş haftada 1+kg verirsende geri alırmışız hemen şişko olurmuşuz off ne saçma bi düşünce demekki bizler hep şişko olucaz bizaman sonra
ağzına sağlık canımya valla bayadır söyleyemediklerimi yazmışsın çok sağol bende yazının başını okuyunca yaw bu qivi ne diyo dediydim ama baktımki başlar aldatmacaymış bana neyse tekrar ağzına sağlık ,gerçektende bu topikler tartışmak için değil biliyorum ve susuyorum artık o utansın
geçmiş olsun bilirim acısını az çekmedim fıtıktan neyseki dikkatliyim artık iim
arkadaş bak sevmem böyle şeyleri kendi topiğinde kışkırttığın yetmiyor buraya mı geldin? kimsenin kimseyi şikayet ettiği yok. anlaşılamamaktan doğan gerilimler bunlar. ayrıca ben tesadüfen topiğine denk geleyim yine aynı şeyleri yazarım. orada ne yazdıysam arkasındayım. anlamanı umardım. uzatmanı değil. dedikoduya gelince, evet garip bir olay olmuş onu tartışıyoruz.
GİVİ size ne oluyor triendy durdu duramadıda beni sanamı şikayet etti.hakkımda belli belirsiz dedikodular yapıyosunuz çok güldüm ssağolun çoçuklarrrrrrrr
aferin size çoçuklar benim topiğimi çöplük yaptınız umarım burayıda yapmazsınız
hiç de denk gelmedin yazdıklarınızı okudum niye kirletiyorsunuz.ben sizin konunuzu saptırıyormuyum.o triendy de kendi ne varsa söylesin sizin gibileri sokmasın araya çok gülünç oluyor.hah hah ha.
geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur :26: yaşlandık çürüdük vallaya hayret bişii yaa ulen insan kendi kendine nazar değdirirmi .sabah kahvaltı sırasında küçük kızım eline çoraplarını geçirmiş sağa sola sürüyodu görünce yerimden kalktım hızlıca eğildim çıkardım elinden doğrulurken sanki belimde şimşekler çaktı nefesim kesildi öle bir ağrı olduki bel kemiğim kırıldı sandım kızlar ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum bel fıtığından çok şükür iyiydim ama eskiden nasıl ağrı çekiyoduysam şu an öle bir ağrı çekiyorum .valla dişçiye randevum vardı şöle böle geçer bari rtandevumu kaçırmayayım dedim kaplamalarıma prova yapılacaktı çünki taksiyle gittim geldim ama duramıyorum doktorumda izne çıkmış aradım zaten nişantaşında yeri napıcam bilemiyom valla .ameliyat sonrası kullandığım çelik korseyi giydim eğilmeden dikkat ede ede yemek yapmaya başladım valla kıymayı vss hazırlamıştım dolaba atmıştım ızgara yapıcaktım akşam .yok savalla yatardım .gerçi yatmaktanda korkuyom yatınca da kalkmak ölüm geliyo ilaç aldım merhemde sürdüm inşallah bişii yoktur yaa hemde ameliyat olduğum bölgede ağrı var .bi üst omurda da fıtık vardı ama ameliyat etmek istememişti ufak diye dr .korkuyorum o mu patladı şimdi de off yaaaaa offfffffffffff
Y1PE571
kızar bu elbiseyi aldım sünnet için.eşim beğendi siyahını aldık.beyazı transparandıpudra renginide ben sevmiyorum valla 45 liraya alınabilecen en ideal abiye diye düşünüyorum şimdi buna bide ayakkabı buldukmuydu hazırız
kız sende gelmısken ank dakılerl ebı bulusma ayarlasak ne dersınız pelin gözde baska var mıydı ank da olan
hosgeldın bu yolculukta sana kolaylıklar ve en onemlısı güçlü bir irade dilerim canım ıns hedefıne ulasırsın
hepinize günaydın kızlar nasılsınız bu aralar topık baya sessizleşti.kaptanım naptın tatıl işini gidecekmisiniz
bugün okuldaki kocaman iskeleti dağıttılar..
çene bir yanda kalça bir yanda
Bacak bir yanda kol bir yanda...
Müdür tamam yeter Ayşe hanım siz çıkın gidin evinize...dedi...
Başım ağrıyor dedi...
Ay kız kafayı yiyorum inan
Kız bir yürüseydi iş kolaydı da...
ya hayret bişii yaa ulen insan kendi kendine nazar değdirirmi .sabah kahvaltı sırasında küçük kızım eline çoraplarını geçirmiş sağa sola sürüyodu görünce yerimden kalktım hızlıca eğildim çıkardım elinden doğrulurken sanki belimde şimşekler çaktı nefesim kesildi öle bir ağrı olduki bel kemiğim kırıldı sandım kızlar ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum bel fıtığından çok şükür iyiydim ama eskiden nasıl ağrı çekiyoduysam şu an öle bir ağrı çekiyorum .valla dişçiye randevum vardı şöle böle geçer bari rtandevumu kaçırmayayım dedim kaplamalarıma prova yapılacaktı çünki taksiyle gittim geldim ama duramıyorum doktorumda izne çıkmış aradım zaten nişantaşında yeri napıcam bilemiyom valla .ameliyat sonrası kullandığım çelik korseyi giydim eğilmeden dikkat ede ede yemek yapmaya başladım valla kıymayı vss hazırlamıştım dolaba atmıştım ızgara yapıcaktım akşam .yok savalla yatardım .gerçi yatmaktanda korkuyom yatınca da kalkmak ölüm geliyo ilaç aldım merhemde sürdüm inşallah bişii yoktur yaa hemde ameliyat olduğum bölgede ağrı var .bi üst omurda da fıtık vardı ama ameliyat etmek istememişti ufak diye dr .korkuyorum o mu patladı şimdi de off yaaaaa offfffffffffff
Y1PE571
kızar bu elbiseyi aldım sünnet için.eşim beğendi siyahını aldık.beyazı transparandıpudra renginide ben sevmiyorum valla 45 liraya alınabilecen en ideal abiye diye düşünüyorum şimdi buna bide ayakkabı buldukmuydu hazırız
çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendineya hayret bişii yaa ulen insan kendi kendine nazar değdirirmi .sabah kahvaltı sırasında küçük kızım eline çoraplarını geçirmiş sağa sola sürüyodu görünce yerimden kalktım hızlıca eğildim çıkardım elinden doğrulurken sanki belimde şimşekler çaktı nefesim kesildi öle bir ağrı olduki bel kemiğim kırıldı sandım kızlar ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum bel fıtığından çok şükür iyiydim ama eskiden nasıl ağrı çekiyoduysam şu an öle bir ağrı çekiyorum .valla dişçiye randevum vardı şöle böle geçer bari rtandevumu kaçırmayayım dedim kaplamalarıma prova yapılacaktı çünki taksiyle gittim geldim ama duramıyorum doktorumda izne çıkmış aradım zaten nişantaşında yeri napıcam bilemiyom valla .ameliyat sonrası kullandığım çelik korseyi giydim eğilmeden dikkat ede ede yemek yapmaya başladım valla kıymayı vss hazırlamıştım dolaba atmıştım ızgara yapıcaktım akşam .yok savalla yatardım .gerçi yatmaktanda korkuyom yatınca da kalkmak ölüm geliyo ilaç aldım merhemde sürdüm inşallah bişii yoktur yaa hemde ameliyat olduğum bölgede ağrı var .bi üst omurda da fıtık vardı ama ameliyat etmek istememişti ufak diye dr .korkuyorum o mu patladı şimdi de off yaaaaa offfffffffffff
hayırlı olsun vede kolaygelsin arkadaşım...ne işteydinki çocuklarla beraber gidiyorsun merak ettim guuuu:26:canım çalışmaya başladım çocuklarla gidiyorum işe
sorma etraf kreş gibi..
yakında atarlar beni...
sabır sabır nereye kadar di mi
özlettin kendini senacım...güle güle git kazasız belasız gel kuşum...selam kızlar herkese hayırlı cumalarkızlar birazdan yola çıkıyoruz nasip olursa haftaya çarşamba yada perşembe dönücez akşam babam geldi bugün doktora gittik tekrar göz içinden iqne olması gerekiyor dönüşte bizimle buraya dönecek..emine ablacım seni görüyorum aşada hiç konuşamadık bu aralar...geçmişe hiç bakamadım gelince hepsini tektek okucam..bana dua edin hayırlısıyla gidip gelelim ..kötü kötü rüyalar görüyorum ve yola çıkmaktan korkuyorum..neyse bişey olursa hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..muazzez ve yeşim listeyi bu hafta siz yaparsanız çok sevinirim...muazzezcim bu ay turkcell içiyim cnm ama eşimin telinden ararım..e sende arada ara ama dimii hadi gidiyorum .çok az vaktim kaldı valize 1-2 şey atıyım..off koşturmaktan çok sıcakladım aslında okadar sıcak yok..hadi canlarım kendinize iyi bakın döndüqümde listeyi çok güzel yapmak istiyorum haftaya...hadi gittim Allaha emabet olun..
iyiyim guuuuuu....sen nörüyon,öçok yoğun iki hafta yaşadım iş yerim iğrenç yoğundu müfettiş 6 aylık çalışmalar derken kafayı sıyırdım ...sen napıyon kızderyaaaaaaaaaaa kuzuuuuuuuuuuuu napıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özledim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine
hayırlı olsun vede kolaygelsin arkadaşım...ne işteydinki çocuklarla beraber gidiyorsun merak ettim guuuu:26:
özlettin kendini senacım...güle güle git kazasız belasız gel kuşum...
iyiyim guuuuuu....sen nörüyon,öçok yoğun iki hafta yaşadım iş yerim iğrenç yoğundu müfettiş 6 aylık çalışmalar derken kafayı sıyırdım ...sen napıyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?