yazmıstımama msjımın arasına kaymıs belkı gorunmez dıye yıne yazayım ıyı kı dogdun tatlım nıce mutlu yıllara bende 30 oldum ama sene basından berı oyle soyluyorum zatengünaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn bugunn bayramm benimmm gibi deliye hergün bayramm kızlarrr bugunn ben doğdummmmmmmmmmmmm yaş 27 olduuuuuu tey tey teyyy teyyyyy
kolay gelsın ve tekrar gecmıs olsunbu arada kızlar hatırlatayım dedim ben yarın pazartesi salı belkide çarşamba da olmayabilirim kardeşimin kızı ile görümcemin kızı pazartesi ve salı peşpeşe ameliyata giderecekler hastanedeyim anlıyacağınız .3 gün perşembeye gelirim herhalde .
Allahım bu kızın cocukları evde yalnız bırakıp gıtmesı yok mu deli ediyo benı bunun 15 dk sımı olur kız Allah korusunkilo bildirimimm(paylaşım amaçlı)
başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 65.8kg
bu hafta : 65.6kg:26:
giden : 200gr
toplamda giden : 14.200kg
hedef :62
ya olucağı buydu secret yapmadımda ondan dermişimdün akşam yemeğini üstünüze afiyet geç yedik eşim sağolsun geç geldi gezmelerden,sonracıma bide yemekte kuru fasulye pilav vardıı,yedik ekmek yemedim allahtan,1 tabak pilavın üstüne döktüm kuru fasulye hoppala mideye, bol salata yedim 3kaşık yoğurt yedim, neyse yinede ii ya bişey olmaz dedim ,sonra kociş arkadaşıyla buluşcaklarmıştı unutmuş,hemen hazırlandı gitti saat 22ye geliyodu,10dk sonra beni aradı gelmicekmiş arkadaşı hadi sen gel demesinmi ben hazırlanana kadar kapıya gelmiş saolsun,indim aşağıya çıktık gece gece dolaşmaya havada çok güzeldi ama bide çocuklar yeni uyuduydu onları bıraktık,bebişlerde yokya liseli aşıklar gibi hissettim kendimi dedim hem yürüyüş oluyo ne güzel diyodumki,dondurma yiyelimm dedi olmaz falan dedim ama aldı ikitane yalaya yalaya eve geldik öff olucak şeymiydi bu şimdi harbi gıcık bu adam ya bari bi iilik yaptım gece yürüyüşüne çıkarttın bişey alma işteeeee ,,,neyse geldik eve zaten 15dk oldu olmadı çocuklarda uyuyolar halaaaa ,girdik nete saat 3e kadar başını bekledim adamın uykum var diyorum yatırmıyoda bi tavlaya başladımı tamam sinir
gezeriz inşallahbakayım tamam cnm...
alıp doktorlarda gezeriz
hiç ciddiye alınmıyorum yavalla hiç bukadar gülmemiştim acınacak halineee kusura bakma ama hayal edince durumunu,çok güldüm,çünkü empati yaptım benim banyoda totom kadar 5kişi anca sığar öğle diyim,bide cam kapalıydı haaaa
aklım 5 karış havada inşallah unutmam perşembe gününü yada o günün perşembe olduğunuoo sonunda almıssın hayırlı olsun.güzel elbıse ama dar olması baya ıddalı güle gülegiy üzerinde de görürüz inşallah
eveeet benımde 7 temmuz
geçmiş olsun aman dikkat ette bida sorun olmasın.bu hafta herşey güzel olur ailende sende sevdiklerinde sağlıklarına tez zamanda kavuşurlar inşallah.selam millet ben geldim ama gideceğim.çok şükür belim hala iyi sayılır korsemde duruyo akşama yumurta kürünüde yapıcam yine .umarım ağrımaya devam etmez.şimdikik bi sorun yok gibi .dişler haricinde
sabah mönümü yazmıştım. öğlen bir kase sütlaç yedim malum yuttum onuda .
akşam üstü 1 saat kadar dışarı çıktım kendimi iyi hissedince battı ya bana bişiiler market alışverişine gittik e biraz yürüyüş olur dedim ve kendime ilk defa nesfit myveli aldım. iyice yumuşamasını bekledim yutmak için bir porsiyon yedim bu gün yediklerim bundan ibaret işte
günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn bugunn bayramm benimmm gibi deliye hergün bayramm kızlarrr bugunn ben doğdummmmmmmmmmmmm yaş 27 olduuuuuu tey tey teyyy teyyyyy
nice yıllara canım,güzel bir gün geçirmen dileğiyle
ya vereceksin ümitsizliğe kapılma lütfen. zaten 1-2 kilon kalmış 6lılara hele bir sık dişini, sonra 60lar devriniz yaşacaksın ne güzel. hem emziren annesin kolay mı sütten kesmek üstüne kilo vermek? zor olanı başarıyorsun farkında değil misin? motivasyonun kırılmasın. bir iki haftalık küçük başarısızlıklara yenilme :128:
doğumgünün kutlu olsuuuun nice mutlu senelere
haftaya da benim doğum günüm yaşlanıyorum yaa
canım sen bebişini sütten kestiğin için çok üzüldün moralin bozuldu ondan böyle oldun.ay sen nasıl bıraktın yabebikin senin kadar üzülmemiştir bırakırken biraz kafanı boşalt yeni bir gün yeni bir başlangıç diyerek yavaş ve emin adımlarla ilerlemeye başla tekrar.zaten kilon şuan gayet iyi kötü olan fazlalıklarını atmışsın artık yaz geldi hafif öğünlerle bol suyla çok rahat 60 lı rakamlara geçeceksin.üzülme bak üzülürsen motivasyon kaybı yaşarsın.şuanki halinle mutlu ol ve daha mutlu olacağına inan bugün değil ama yarın yarın çok yakın diye kendine telkinlerde bulun inan istediğin gibi olcak herşey
amanda aman elimizde büyüdündaha nice yaşlar göresin.
dünde eşim bana 3 parça bişi aldıya bu 2011 doğum günü hediyen bu 2012 bu 2013 diye şimdiden işi garantiye alıyorbu erkek milleti pek uyanık.seninkide öyle yaparsa kanma bak
valla hiç bukadar gülmemiştim acınacak halineee kusura bakma ama hayal edince durumunu,çok güldüm,çünkü empati yaptım benim banyoda totom kadar 5kişi anca sığar öğle diyim,bide cam kapalıydı haaaa
kız alemsin sen yaaa ne bunlar bide bunlaras çok güldüm çokta hoşuma gitti,sabah sabah ii güldüm haaa,bu arada 15dk oldum kalkalı yataktan ama uyanalı baya 1saat oldu ne kadder erken diğimi,valla iki bıcırda tepemden inmediki bi tatil günü uyuyak öfff :84:bunlarda benimkiler ozaman tabi bendeee oluyorum ama yapamamkii
iyiki doğdun barkinim iiki doğdun barkinim iiki doğdun ,iiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaa veee elveda 26 hoşgeldin 27. yaşınnn kutlu olsun 40ınıda görürüz inşallahh
bende +700 de çıktım dün sabah :18::18:
dikkat etmeye başlasam iyi olacak
noldu kız iş gazisi ne demek
regline göre 200 gr gitmiş süper valla:81::81:
aman devlet dairesi çok sorun olmaz
okulun kreşi falan yok mu çocukları oraya bıraksan
mutlu yıllar canım
umraım her şey gönlüne göre olur
canım benim zamanında içtiğim bi çay var burda arakadaşlarda paylaşmıştı
hatırladığım kadarıyla yazayım sana
3 yeşil ekşi elma
1 limon
1 çubuk tarçın
1 yk tane karabiber
2 lt su
elmayı ve limonu 4 bölüm tüm malzemeleri kaynatıyosun
her gün yemeklerden önce 1 bardak içiyosun
bana baya yaramıştı
yanlış yada eksik varsa kızlar düzeltin
geçmiş olsun canım
benim de ön dişlerim aynı operasyondan geçti biliyorum çok sıkıntılı oluyor
süper vermişsin valla
hangi şehirdesin
ben Ankaradayım burdaysan numarasını verde ben de gideyim
yoksa tek başıma bu kilolar gitmeyecek belli
yazmıstımama msjımın arasına kaymıs belkı gorunmez dıye yıne yazayım ıyı kı dogdun tatlım nıce mutlu yıllara bende 30 oldum ama sene basından berı oyle soyluyorum zaten
kolay gelsın ve tekrar gecmıs olsun
Allahım bu kızın cocukları evde yalnız bırakıp gıtmesı yok mu deli ediyo benı bunun 15 dk sımı olur kız Allah korusun
kızlar merhaba...
geçmişe üstün körü baktım ve aklımda kalanları yazayım
muazzezim doğum günün kutlu olsun canım
yeşimcim geçmiş olsun ve saçını güle güle kullan
papatyam her iki hastanada geçmiş olsun ve inş.dişçide işin çabuk biter çok geçmiş olsun
trendy cim arcaka katılıyorum guuuu,15 dk.da olsa bunlar çocuk ,sağı solu belli olmaz allah esirgesin kız
demresu canım,zor bir dönemden geçiyorsun ama önemli olan böyle dönemlerde dirayetli ve kararlı olmaktır...bunu başarırsan hayat boyu başarılı olursun unutma tatlım,arkandayız unutma
Nice sağlıklı,mutlu ve her konuda başarılı yıllara :))
ya başbaşa gitmiş anlaşılan farka bakar mısın kıl payı! izlemeye değermiş gururlandım valla diğer ülkelerde çocuklar çok küçükten spora yönlendiriliyor okullarda çok güzel imkanları oluyor, duruş yürüyüş dersleri bile alıyorlarken ve bizim ülkümizde ne yazık ki sadece maddi durumu iyi seviyede olan aile çocukları ancak bu imkanlara ulaşabiliyorken, hatta bırakın bunu, çoğu yerleşim yerinde okul-öğretmen imkanı bile yokken ve temel eğitim haklarını bile kullanamayan gençlerimiz varken, diğer yaşama standartı yüksek ülkelerin sporcularını bizim sporcularımızın mağlup etmesi sıradan ve basit bir şey olamaz. garip mi yazdım gururlandım napim
çıtırlar hepinizee tşk ederimmmmm nice güzel yaşlara hep beraberrrrrrrr
kilo bildirimimm(paylaşım amaçlı)
başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 65.8kg
bu hafta : 65.6kg:26:
giden : 200gr
toplamda giden : 14.200kg
hedef :62
ya olucağı buydu secret yapmadımda ondan dermişimdün akşam yemeğini üstünüze afiyet geç yedik eşim sağolsun geç geldi gezmelerden,sonracıma bide yemekte kuru fasulye pilav vardıı,yedik ekmek yemedim allahtan,1 tabak pilavın üstüne döktüm kuru fasulye hoppala mideye, bol salata yedim 3kaşık yoğurt yedim, neyse yinede ii ya bişey olmaz dedim ,sonra kociş arkadaşıyla buluşcaklarmıştı unutmuş,hemen hazırlandı gitti saat 22ye geliyodu,10dk sonra beni aradı gelmicekmiş arkadaşı hadi sen gel demesinmi ben hazırlanana kadar kapıya gelmiş saolsun,indim aşağıya çıktık gece gece dolaşmaya havada çok güzeldi ama bide çocuklar yeni uyuduydu onları bıraktık,bebişlerde yokya liseli aşıklar gibi hissettim kendimi dedim hem yürüyüş oluyo ne güzel diyodumki,dondurma yiyelimm dedi olmaz falan dedim ama aldı ikitane yalaya yalaya eve geldik öff olucak şeymiydi bu şimdi harbi gıcık bu adam ya bari bi iilik yaptım gece yürüyüşüne çıkarttın bişey alma işteeeee ,,,neyse geldik eve zaten 15dk oldu olmadı çocuklarda uyuyolar halaaaa ,girdik nete saat 3e kadar başını bekledim adamın uykum var diyorum yatırmıyoda bi tavlaya başladımı tamam sinir
tatlım ya napiyim huyum kurusun ben dışarı çıkcamızı bilmiyodumki ansızın tel etti arkadaş yokmuş,havada güzel hadi senle gezelim dedi ee çocuklarda yeni uyudular,bende biliyorum heralde huylarını nazar değmesin gece uykuları yerinde maşallah,oyüzden rahatlıkla çıktım sonrada hemen geldik zatii ,ikiside uyuyodu tabi,zaten batunun yanına sütünü koydumda gittim uyanırsa içer diye ama biz geldik 5 dk sonra almış kendi içiyodu tekrar daldıı tabi ,,oyüzden sorun değil allahıma emanet edip çıkıyorum zaten,şükürler olsunki buzamana kadar bişey olmadı,olmazda inşallah ama zaten uzun süre yalnız bırakmıyorum kız merak etme,,
yazmıstımama msjımın arasına kaymıs belkı gorunmez dıye yıne yazayım ıyı kı dogdun tatlım nıce mutlu yıllara bende 30 oldum ama sene basından berı oyle soyluyorum zaten
kolay gelsın ve tekrar gecmıs olsun
Allahım bu kızın cocukları evde yalnız bırakıp gıtmesı yok mu deli ediyo benı bunun 15 dk sımı olur kız Allah korusun
yaaa tamam ağlama bidaha gülmem,,,gezeriz inşallah
hiç ciddiye alınmıyorum yahep gülüyosunuz bana
aklım 5 karış havada inşallah unutmam perşembe gününü yada o günün perşembe olduğunubazen öyle oluyor ayın bilmem kaçında şunun doğum günü var deyip üzerinden 10 gün geçmişliği çok olmuş oluyor.tarihlerle günlerle bi alakam olmayınca
elbise bencede iddaalı.pek bu tarz şeyler giymem giyebiliceğim ortamlarda hiç olmamıştır.ama şuanki maddi durumumuzu düşünürsem alabileceğim en düzgün ve en uygun kıyafeti bulmuş oldumiyi kötü idare ediciz artık
geçmiş olsun aman dikkat ette bida sorun olmasın.bu hafta herşey güzel olur ailende sende sevdiklerinde sağlıklarına tez zamanda kavuşurlar inşallah.
sen bi secret yapta gör bak nasıl kilo veriyosun
şimdi farkettim cnm.nice yıllara sağlıkla inşallah.
günaydınnn kızlarrrr dükkanı ben açtım heralde.dün kayınvalideye gittik geç döndük giremedim.tam bi haftasonu klasiği ile homidi gırtlak yedimmmm.şimdi bile karnım davul gibi yaaa.bu ara bi iştah patlaması yaşıyorummm.biri bana durrrrrr desinnnnnn
günaydınnn kızlarrrr dükkanı ben açtım heralde.dün kayınvalideye gittik geç döndük giremedim.tam bi haftasonu klasiği ile homidi gırtlak yedimmmm.şimdi bile karnım davul gibi yaaa.bu ara bi iştah patlaması yaşıyorummm.biri bana durrrrrr desinnnnnn
tşk ederim cnmmmmm
aynen cnmm benide biri durdursunnnn kızlar bizi durdurun bizi bu iştah palamasından aaaaaaaaaaaaaaa :::)))))))))
ohh elıne saglık valla ne güzel yapıyorsun benım hıc düzenlı deıl ev ıslerımmenümüde vereyim kızlar
sabah(09.30-11.00 arası)
2 dlm.fırında kızarmış kaşar üstü sucuklu ekmek(1 tepsi hazırlamıştım çocuklar seviyor pizza gibi oluyorda),söğüş salata,domates,5 tane yeşil zeytin,2 hşl. yumurta,1 demet maydanoz,1 çk. çokokrem,çay
akşam(17.30)
8 tane yoğurtlu karalahana sarması
gün boyu 3 lt. su,limonlu yeşil çay
SPOR(18.30-19.40)
50 dk.ayakta eliptik bisiklet,20 dk. yürüme bandının bel kemeri
kahvaltı ve akşam yemeği arasında(11-17.30 arası) ev süpürüldü silindi dip bucak toz alındı çocuk odasının ve mutfağın güneşlik ve tülleri kalın perdeleri yıkandı asıldı,beyazlar ve renkliler yıkandı asıldı,çocuklar yıkandı ve benim reglimin ikinci günü dere tepe olayı anlıyacağınız...bu yüzden kahvaltı ve akşam arası bişey yiyemedim ...bugünlük bukadar ,şu an turşu gibiyim ama ev mis gibi kokuyor ,yorgunluğuma değdi
tatlım ya napiyim huyum kurusun ben dışarı çıkcamızı bilmiyodumki ansızın tel etti arkadaş yokmuş,havada güzel hadi senle gezelim dedi ee çocuklarda yeni uyudular,bende biliyorum heralde huylarını nazar değmesin gece uykuları yerinde maşallah,oyüzden rahatlıkla çıktım sonrada hemen geldik zatii ,ikiside uyuyodu tabi,zaten batunun yanına sütünü koydumda gittim uyanırsa içer diye ama biz geldik 5 dk sonra almış kendi içiyodu tekrar daldıı tabi ,,oyüzden sorun değil allahıma emanet edip çıkıyorum zaten,şükürler olsunki buzamana kadar bişey olmadı,olmazda inşallah ama zaten uzun süre yalnız bırakmıyorum kız merak etme,,
yaaa tamam ağlama bidaha gülmem,,,
bilmemki bugünde fenalardayım akşam yemeğini gece 11.30da yedik fırında tavuk(yanında biberleride kızarttıydım)salata yoğurtyarın tartılmaya korkuyorummmm:26:
eveeeeetttt inanılmaz yaaa herşeyi yiyesim geliyoooo heee.açılın sizi de yerim yoksaa.tşk ederim cnmmmmm
aynen cnmm benide biri durdursunnnn kızlar bizi durdurun bizi bu iştah palamasından aaaaaaaaaaaaaaa :::)))))))))
aynen kimse gelmemiş heeee.gezmeci topikkkgünaydın kızlaarr
hava güzel
pazar günü kimse gelmez sanırım topiğe
ohh elıne saglık valla ne güzel yapıyorsun benım hıc düzenlı deıl ev ıslerım
ne olursaolsun ben genede cıkmazdım yanı ama masallah yaa cok sanlısın nerd ebenım oglan oyle sut ıcıp kendı dalacak uyanınca.ben her uyandıgınd ayarım saate yakın emzırıyorum anca dalıyor hatta bazen koyduktans orna tekrar uyanıyo bı suru ugrasıyorum 1 saat gecıyo yanı
ohh elıne saglık valla ne güzel yapıyorsun benım hıc düzenlı deıl ev ıslerım
ne olursaolsun ben genede cıkmazdım yanı ama masallah yaa cok sanlısın nerd ebenım oglan oyle sut ıcıp kendı dalacak uyanınca.ben her uyandıgınd ayarım saate yakın emzırıyorum anca dalıyor hatta bazen koyduktans orna tekrar uyanıyo bı suru ugrasıyorum 1 saat gecıyo yanı
eveeeeetttt inanılmaz yaaa herşeyi yiyesim geliyoooo heee.açılın sizi de yerim yoksaa.
aynen kimse gelmemiş heeee.gezmeci topikkk
ben de bırakamam valla .arcak bizim bu oğlanlar çok benziyo haaa.ben de gece bi saat emziririm sonra yatağa koyarım gözlrini açıverir hemen.salla salla zor uyur hee.biberona alışmıştı yeni şimdi yine almıyo yaaa.ne güzel süt içiyo diye sevinmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?