70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn bugunn bayramm benimmm gibi deliye hergün bayramm kızlarrr bugunn ben doğdummmmmmmmmmmmm yaş 27 olduuuuuu tey tey teyyy teyyyyy
yazmıstımama msjımın arasına kaymıs belkı gorunmez dıye yıne yazayım ıyı kı dogdun tatlım nıce mutlu yıllara bende 30 oldum ama sene basından berı oyle soyluyorum zaten
kolay gelsın ve tekrar gecmıs olsun
Allahım bu kızın cocukları evde yalnız bırakıp gıtmesı yok mu deli ediyo benı bunun 15 dk sımı olur kız Allah korusun

kızlar merhaba...
geçmişe üstün körü baktım ve aklımda kalanları yazayım
muazzezim doğum günün kutlu olsun canım
yeşimcim geçmiş olsun ve saçını güle güle kullan
papatyam her iki hastanada geçmiş olsun ve inş.dişçide işin çabuk biter çok geçmiş olsun
trendy cim arcaka katılıyorum guuuu,15 dk.da olsa bunlar çocuk ,sağı solu belli olmaz allah esirgesin kız
demresu canım,zor bir dönemden geçiyorsun ama önemli olan böyle dönemlerde dirayetli ve kararlı olmaktır...bunu başarırsan hayat boyu başarılı olursun unutma tatlım,arkandayız unutma

menümüde vereyim kızlar
sabah(09.30-11.00 arası)
2 dlm.fırında kızarmış kaşar üstü sucuklu ekmek(1 tepsi hazırlamıştım çocuklar seviyor pizza gibi oluyorda),söğüş salata,domates,5 tane yeşil zeytin,2 hşl. yumurta,1 demet maydanoz,1 çk. çokokrem,çay
akşam(17.30)
8 tane yoğurtlu karalahana sarması
gün boyu 3 lt. su,limonlu yeşil çay

SPOR(18.30-19.40)
50 dk.ayakta eliptik bisiklet,20 dk. yürüme bandının bel kemeri

kahvaltı ve akşam yemeği arasında(11-17.30 arası) ev süpürüldü silindi dip bucak toz alındı çocuk odasının ve mutfağın güneşlik ve tülleri kalın perdeleri yıkandı asıldı,beyazlar ve renkliler yıkandı asıldı,çocuklar yıkandı ve benim reglimin ikinci günü dere tepe olayı anlıyacağınız...bu yüzden kahvaltı ve akşam arası bişey yiyemedim ...bugünlük bukadar ,şu an turşu gibiyim ama ev mis gibi kokuyor ,yorgunluğuma değdi

Son düzenleme:
bakayım tamam cnm...
alıp doktorlarda gezeriz
gezeriz inşallah

valla hiç bukadar gülmemiştim acınacak halineee kusura bakma ama hayal edince durumunu,çok güldüm,çünkü empati yaptım benim banyoda totom kadar 5kişi anca sığar öğle diyim,bide cam kapalıydı haaaa
hiç ciddiye alınmıyorum ya hep gülüyosunuz bana

oo sonunda almıssın hayırlı olsun.güzel elbıse ama dar olması baya ıddalı güle gülegiy üzerinde de görürüz inşallah

eveeet benımde 7 temmuz
aklım 5 karış havada inşallah unutmam perşembe gününü yada o günün perşembe olduğunu bazen öyle oluyor ayın bilmem kaçında şunun doğum günü var deyip üzerinden 10 gün geçmişliği çok olmuş oluyor.tarihlerle günlerle bi alakam olmayınca
elbise bencede iddaalı.pek bu tarz şeyler giymem giyebiliceğim ortamlarda hiç olmamıştır.ama şuanki maddi durumumuzu düşünürsem alabileceğim en düzgün ve en uygun kıyafeti bulmuş oldum iyi kötü idare ediciz artık

geçmiş olsun aman dikkat ette bida sorun olmasın.bu hafta herşey güzel olur ailende sende sevdiklerinde sağlıklarına tez zamanda kavuşurlar inşallah.

nice yıllara canım,güzel bir gün geçirmen dileğiyle

Nice sağlıklı,mutlu ve her konuda başarılı yıllara :))

çıtırlar hepinizee tşk ederimmmmm nice güzel yaşlara hep beraberrrrrrrr

""""""bizim ülkümizde ne yazık ki sadece maddi durumu iyi seviyede olan aile çocukları ancak bu imkanlara ulaşabiliyorken, """""bu lafınıza katılmıyorun.......Hıcde degıl!!!!!!!spor yapmak maddi durumu ıyı olanlara mahsus bı konu degıl kiii!!!isteyen herkes her sekılde oyle yada boyle cocuklarını spora yonlendırebılıyorlar.....Alısverış merkezlerınde bıle bu tur akktıvıtelere yer verılıyor artık beledıyelerde bu tur hızmetlere de yer verılıyor beledıyelere muracat edıldıgınde yonlendırılebılıyorsunuz....:72:spor yapmak zengınlıkle alaalı degıl......Dogu da bıle olsa okullar arasında basket turnuvaları duzenlenıyor şartlar kısıtlı olabılır yınede yapılabılıyor onemlı olan ıstemek baramak Benım cocuklugumda bıle varken sımdı daha da ıyı sekılde oldugunu dusunuyorum......uzgunum belkı anlatmak ıstedıgımı suan anlatamadım ama spor ıstemk le olur zorla yada parayla baglantılı degıldır demek ısterım

sen bi secret yapta gör bak nasıl kilo veriyosun

tatlım ya napiyim huyum kurusun ben dışarı çıkcamızı bilmiyodumki ansızın tel etti arkadaş yokmuş,havada güzel hadi senle gezelim dedi ee çocuklarda yeni uyudular,bende biliyorum heralde huylarını nazar değmesin gece uykuları yerinde maşallah,oyüzden rahatlıkla çıktım sonrada hemen geldik zatii ,ikiside uyuyodu tabi,zaten batunun yanına sütünü koydumda gittim uyanırsa içer diye ama biz geldik 5 dk sonra almış kendi içiyodu tekrar daldıı tabi ,,oyüzden sorun değil allahıma emanet edip çıkıyorum zaten,şükürler olsunki buzamana kadar bişey olmadı,olmazda inşallah ama zaten uzun süre yalnız bırakmıyorum kız merak etme,,
yaaa tamam ağlama bidaha gülmem,,,
sen bi secret yapta gör bak nasıl kilo veriyosun

bilmemki bugünde fenalardayım akşam yemeğini gece 11.30da yedik fırında tavuk(yanında biberleride kızarttıydım)salata yoğurtyarın tartılmaya korkuyorummmm:26:

günaydınnn kızlarrrr dükkanı ben açtım heralde.dün kayınvalideye gittik geç döndük giremedim.tam bi haftasonu klasiği ile homidi gırtlak yedimmmm.şimdi bile karnım davul gibi yaaa.bu ara bi iştah patlaması yaşıyorummm.biri bana durrrrrr desinnnnnn

şimdi farkettim cnm .nice yıllara sağlıkla inşallah.

tşk ederim cnmmmmm

aynen cnmm benide biri durdursunnnn kızlar bizi durdurun bizi bu iştah palamasından aaaaaaaaaaaaaaa :::)))))))))

tşk ederim cnmmmmm

aynen cnmm benide biri durdursunnnn kızlar bizi durdurun bizi bu iştah palamasından aaaaaaaaaaaaaaa :::)))))))))

günaydıın kızlaaarrrrrrrrrr biri banada duuuurrrrrrrrr desinn ,gece 23.30da yemek yedik inanabiliyomusunuz,alışverişten geç geldik sonra eşyaları yerleştir dinlen yemek yap derkenn zaman akmış geçmiş yemicektim ama tavuğa dayanamıyorum kokusu yetiyo,ve derisiyle birlikte tam 10tane kelebek yedim 5tane biber yedim bide 2d. kepek ekm. yedimmm ,ve sabah tartıda ne göriyiimmmmmmmmmm bilin bakalım ne görmüşümdürr

ohh elıne saglık valla ne güzel yapıyorsun benım hıc düzenlı deıl ev ıslerım

ne olursaolsun ben genede cıkmazdım yanı ama masallah yaa cok sanlısın nerd ebenım oglan oyle sut ıcıp kendı dalacak uyanınca.ben her uyandıgınd ayarım saate yakın emzırıyorum anca dalıyor hatta bazen koyduktans orna tekrar uyanıyo bı suru ugrasıyorum 1 saat gecıyo yanı

tşk ederim cnmmmmm

eveeeeetttt inanılmaz yaaa herşeyi yiyesim geliyoooo heee.açılın sizi de yerim yoksaa.
günaydın kızlaarr
hava güzel
pazar günü kimse gelmez sanırım topiğe
aynen kimse gelmemiş heeee.gezmeci topikkk

ben de bırakamam valla .arcak bizim bu oğlanlar çok benziyo haaa.ben de gece bi saat emziririm sonra yatağa koyarım gözlrini açıverir hemen.salla salla zor uyur hee.biberona alışmıştı yeni şimdi yine almıyo yaaa.ne güzel süt içiyo diye sevinmiştim

havalanmak gibi olmasın ama benim oğlan özel bi çocuk demekki numunelik maşallah nazar değmesin kızlar maşallah diyiiiinn haaa

bende 72 kiloyum ve zayıflamak ıstıyorum :2: boyumda 165 çok sısmanım yha :S

yeni geldim kızlar ölüyorum yorgunluktan offf ne düğündü yaa misafirler anca gitti evi temizledim ettim bugun. buarada listede kendimi göremedim ben ama niyee tee perşembeden yapmıştım bildirimimi halbuki cuma yapımıcam diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…