arkadaşlar merhaba
uzun süredir aranızda yoktum. izindeydim malum, 84 aynı kilodayım ve ben topiğin yüz karasıyım
gunaydın kızlar ya ben sanırsam yazın kılo veremıyorumıkı gundur 74 ama dun aklıma geldı ben daha once kavun yıyerek kilo vermıstım.yemeklerden sonra kavun yersenız kalorı yakımına yardımcı oluyor.
öyle deme ya aşkolsun geldin işte sık dişini ver hadi fazlaları :122: topiğe geri dönmek yolun yarısıdır arkadaşlar :82:
a aaaa hiç duymadım. araştıracağım bunu ilginçne güzel kavun ye zayıfla oh keşke ya inş.
yok canım yaaa öyle olsaydı vermezdim tarafımdan onaylandı yaniiii
güzelmiş bir an hani böyle dalgınlaştırıp sonra bir yaratık çığlık atıyor ya onlardan mı acaba dedim korktum
hoşgeldin canımmerhabalar bayanlar,bende aranıza katılmak istiyorumbende 78.4 kiloyum boyum 1.75 ve hedefim 65 kilo olmak.Bu zor süreçte banada destek olursanız çok sevinirim
günaydınn aramızdaki bende dahilgünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
üzülmee bende zaten buhafta eşim akşam yemeğinde işte olucağı için seviniyorum erkenden yiycem yemeğimi sırf çarş.ve perşembe saat 100da ve hele perşembe saat gece 11.30da yediğimiz için gıcığın yüzündengünaydın kızlar
sabah tartıldım + 1kgdayım
bugünden itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum
günaydııınnnnnnngünaydın herkeseeee
kız daha ne boy olucak ben 1.68 boyundayım manken gibi görünüyorumben 76 kiloyum.boyum 173(...biraz uzun olsaydım belki böyle görünmezdim.dam yuvarlağı gibi görünüyorum ((((((
öyle deme canım yine geldin işte devaaaammmmmmmarkadaşlar merhaba
uzun süredir aranızda yoktum. izindeydim malum, 84 aynı kilodayım ve ben topiğin yüz karasıyım
hoşgeldin canım sende96 tan 79 a düştüm bende aranızdayım bundan sonraki durak 60'lar:)
geçmiş olsun canımmmmerhaba kızlar ben geldim nasılsınız şükür ilaçlarla biraz daha iyiyim ilaçlar mide bulantısı yapıyor bişey canım istemiyor ama malesef kilo veremedim kortizon kullandıkçada sanırım veremicem ama olsun ne kadar az alırsam okadar iyi diyorum iştahımın az olması bir avantaj bide sıfır tuz sıfır şeker olunca kilo alımı en az seviyede seyrediyor bakalım cuma günkü bildirimde belli olur şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın az kilolu bol diyetli günler
bi diyete sokamadık seni yavrum.dikkat ediyosun olmuyor etmiyosun kilo alıyosun ne biz ne sen keşfedemedik bir trlü senin sorununugünaydın kızlar
sabah tartıldım + 1kgdayım
bugünden itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum
oohh maşallah hamilelikte kilo almamışsın ve olanınıda vermişsin.bunu başardıysan zaten bundan sonrası çocuk oyuncağıArkadaşlar ben 6 ay önce anne oldum ama bu 78 kilo hamile kaldığım kilo hamilelik boyunca aldığım 11 kiloyu verdim sırada önceki kiloları vermekte.Bu sağlıklı beslenme döneminde insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor şimdiden herşey için sağolun.Bu arada kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz biraz tarif edermisiniz .Verdiğim kiloları görünce belki daha çok motive olurum))))
herkese merhabalar,
yeni gelenler hoş gelmişler.
ben de bu aralar pek giremiyorum. menülerimi paylaşamıyorum.yatılı yatısız misafirlerim vardı. bu akşamda var.
bu arada oğlumu hastaneye götürdüm.canım sıkılıyor. inşallah ters bişey çıkmaz. kan verdik.usg yaptırdık. usg temiz. 4 gündür emmesi iyi değil. gecede 4-5 defa uyanıp emen çocuk yine uyanıyor ama emme istemiyor çığlıklar atıyor. kucağımda gezdiriyorum.15-20 dak sonra rahatlıyor. 2 saat sonra yine aynı şeyler.....
sabah uyandığında bezi dolu olurken 2 gündür hemen hemen temiz ve güniçindede idrar çıkışı çok düşük yada yok bilemiyorum. bezi kuru gibi.böbrekle ilgili bişey olmasından şüpheleniyorum. dua edin kızlar inşallah bişey çıkmasın. 3 te sonuçları alıp muayeneye gidicez tekrar.görüşürüz....
yok canım yaaa öyle olsaydı vermezdim tarafımdan onaylandı yaniiii
hoşgeldin canım
günaydınn aramızdaki bende dahilsayılı çıtırlardan bitanesi günaydııın
üzülmee bende zaten buhafta eşim akşam yemeğinde işte olucağı için seviniyorum erkenden yiycem yemeğimi sırf çarş.ve perşembe saat 100da ve hele perşembe saat gece 11.30da yediğimiz için gıcığın yüzünden200gr ekside çıktım moralim bozuldu bu hafta akşam geç yemek yok yihuuu
günaydııınnnnnnn
kız daha ne boy olucak ben 1.68 boyundayım manken gibi görünüyorumsenin boyun daha fazlaaaa ne üzülüyosun allahım yaaa
öyle deme canım yine geldin işte devaaaammmmmmm
hoşgeldin canım sende
geçmiş olsun canımmm
yaw kızlar yine topik doldu sena ablanın işi zor olucak gibigelen geleneeee
teşekkürler, ama benim artık kendime güvenim kalmadı, boğazımdan kessemde egzersiz ve yürüyüş yapamadıktan sonra bi anlamı yok
egzersız yapma şansınız hıç yok muuuu acabaa :26:
evet işim sabah 8 akşam 5 eve geliyorum ortalığı toparla biri 8 aylık diğeri 7 yaşında iki oğlum var onlarla uğraş yemek, bulaşık derken halim kalmıyor burası küçük yer olduğu için yürüyüş yapma imkanımda yok maalesef
canım dışarda yürüyüş yerıne evde fırsat buldugunda leslie yaparsan belkı de kılo vermene yardımcı olabılır, bı bak ıstersen leslıe sansone dıye arastır bı netten vıdeoları var
canım çok teşekkür ederim, yapı olarak kolay kilo veren biri değilim evde bilgisayar yok, ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?