70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar ya ben sanırsam yazın kılo veremıyorumıkı gundur 74 ama dun aklıma geldı ben daha once kavun yıyerek kilo vermıstım.yemeklerden sonra kavun yersenız kalorı yakımına yardımcı oluyor.

arkadaşlar merhaba
uzun süredir aranızda yoktum. izindeydim malum, 84 aynı kilodayım ve ben topiğin yüz karasıyım

öyle deme ya aşkolsun geldin işte sık dişini ver hadi fazlaları :122: topiğe geri dönmek yolun yarısıdır arkadaşlar :82:

a aaaa hiç duymadım. araştıracağım bunu ilginç ne güzel kavun ye zayıfla oh keşke ya inş.

işe yarıyor kesınlıkleben başladım dun kavun yemeye bakılım olacakmı

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız şükür ilaçlarla biraz daha iyiyim ilaçlar mide bulantısı yapıyor bişey canım istemiyor ama malesef kilo veremedim kortizon kullandıkçada sanırım veremicem ama olsun ne kadar az alırsam okadar iyi diyorum iştahımın az olması bir avantaj bide sıfır tuz sıfır şeker olunca kilo alımı en az seviyede seyrediyor bakalım cuma günkü bildirimde belli olur şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın az kilolu bol diyetli günler

:92: merhaba kızlarrr :92:

düğünlü, dostlarla bol muhabbetli, koşuşturmacalı, az uykulu bı haftasonunu bıraktık geridee :118: bu yorgunluk boyle devam eder bu hafta gıbı gelıyo banaaa
herkesın keyfı umarım yerındedırrr, öğle vaktı geldııı yıne başladı benım ne yesem düşüncelerimmmm bu sabah kepek ekmegıyle tost yedım ama ara fılan yapamadımmm :26: direk öğle yemegıne geciş yapıcam, haftasonununda etkısıyle mıdem ıyı değil pekkk :26:

herkese merhabalar,
yeni gelenler hoş gelmişler.
ben de bu aralar pek giremiyorum. menülerimi paylaşamıyorum.yatılı yatısız misafirlerim vardı. bu akşamda var.
bu arada oğlumu hastaneye götürdüm.canım sıkılıyor. inşallah ters bişey çıkmaz. kan verdik.usg yaptırdık. usg temiz. 4 gündür emmesi iyi değil. gecede 4-5 defa uyanıp emen çocuk yine uyanıyor ama emme istemiyor çığlıklar atıyor. kucağımda gezdiriyorum.15-20 dak sonra rahatlıyor. 2 saat sonra yine aynı şeyler.....
sabah uyandığında bezi dolu olurken 2 gündür hemen hemen temiz ve güniçindede idrar çıkışı çok düşük yada yok bilemiyorum. bezi kuru gibi.böbrekle ilgili bişey olmasından şüpheleniyorum. dua edin kızlar inşallah bişey çıkmasın. 3 te sonuçları alıp muayeneye gidicez tekrar.görüşürüz....

güzelmiş bir an hani böyle dalgınlaştırıp sonra bir yaratık çığlık atıyor ya onlardan mı acaba dedim korktum
yok canım yaaa öyle olsaydı vermezdim tarafımdan onaylandı yaniiii
merhabalar bayanlar,bende aranıza katılmak istiyorumbende 78.4 kiloyum boyum 1.75 ve hedefim 65 kilo olmak.Bu zor süreçte banada destek olursanız çok sevinirim
hoşgeldin canım
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn aramızdaki bende dahil sayılı çıtırlardan bitanesi günaydııın
günaydın kızlar
sabah tartıldım + 1kgdayım
bugünden itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum
üzülmee bende zaten buhafta eşim akşam yemeğinde işte olucağı için seviniyorum erkenden yiycem yemeğimi sırf çarş.ve perşembe saat 100da ve hele perşembe saat gece 11.30da yediğimiz için gıcığın yüzünden200gr ekside çıktım moralim bozuldu bu hafta akşam geç yemek yok yihuuu
günaydın herkeseeee
günaydııınnnnnnn
ben 76 kiloyum.boyum 173(...biraz uzun olsaydım belki böyle görünmezdim.dam yuvarlağı gibi görünüyorum((((((
kız daha ne boy olucak ben 1.68 boyundayım manken gibi görünüyorum senin boyun daha fazlaaaa ne üzülüyosun allahım yaaa
arkadaşlar merhaba
uzun süredir aranızda yoktum. izindeydim malum, 84 aynı kilodayım ve ben topiğin yüz karasıyım
öyle deme canım yine geldin işte devaaaammmmmmm
96 tan 79 a düştüm bende aranızdayım bundan sonraki durak 60'lar:)
hoşgeldin canım sende
geçmiş olsun canımmm

yaw kızlar yine topik doldu sena ablanın işi zor olucak gibi gelen geleneeee

Arkadaşlar ben 6 ay önce anne oldum ama bu 78 kilo hamile kaldığım kilo hamilelik boyunca aldığım 11 kiloyu verdim sırada önceki kiloları vermekte.Bu sağlıklı beslenme döneminde insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor şimdiden herşey için sağolun.Bu arada kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz biraz tarif edermisiniz .Verdiğim kiloları görünce belki daha çok motive olurum))))

günaydın kızlar
sabah tartıldım + 1kgdayım
bugünden itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum
bi diyete sokamadık seni yavrum.dikkat ediyosun olmuyor etmiyosun kilo alıyosun ne biz ne sen keşfedemedik bir trlü senin sorununu zaten abartılı kilon yok ama ilerisi için hamilelik dönemiiçin çalışmak şart yoksa toparlanmak 2 katı zor olcak bende 58 olim bebiş istiyorum seni bekliyorum bak beraber yapçaz ona göre.bu sene sonuna kadar zamanın var

oohh maşallah hamilelikte kilo almamışsın ve olanınıda vermişsin.bunu başardıysan zaten bundan sonrası çocuk oyuncağı zaten doğum yapalı kısa zaman olmuş hala ödemli şiştir vucudun diyetle dikkat ederek hemkilo verip hemde incelirsin sende bu başarı potansiyeli var ben gördüm

canım gecmıs olsun böbrekle ılgılı deılde benım aklıma ıdrar yolları yada pipisinde darlık fılan geldı ılk onlarada baktırdınız mı

teşekkürler, ama benim artık kendime güvenim kalmadı, boğazımdan kessemde egzersiz ve yürüyüş yapamadıktan sonra bi anlamı yok

yıne bır oğle yemegı yıne tavuklu salataaa yakında gıdaklamaya baslıycam dıye korkuyorum vallaaaa
öğlen ne yıyecem, aksam ne yıyecem diye dusunmekle gecıyo günnn, biri gelse bana her gun menu halınde ogünlerimi hazırlasa, mesela saat 4 oldu buyrun bunlar ara öğününüz kepeklı galetanız ve 5i 1 yerde çayınız dese, sonra akşam yemegı vaktı geldıgınde bu corbayı ve salatayı sızın ıcın hazırladım yanınada bıraz yogurt koydum dese, akşam tv karsısında otururken canım abur cubur ıstedıgınde elimi sürdürmese, onun yerıne gelın beraber spor yapalım dese :26: saglıklı yaşam koçuuuuuu istıyorummmmmm

Merhaba kızlar...
Gerçekten yoğun geçiyor günlerim..
Girip okumaya bile fırsatım kalmıyor...
Üzerimden dozer geçmiş gibi oluyorum akşamları
Sadece uyumak istiyorum o yüzden

Temmuz geldi ve bizde tatil yolcusuyuz yakında
Eşim Türkiye turu yapalım dedi
Bende okeyledim valla
Akdeniz Ege Güneydoğu İç Anadolu şimdilik kesin gezeceğimiz bölgeler...

Çocuklar :118: bu qivi senin içindi harikalar
Allah nazarlardan saklasın :118:
Kızım yürümeye başladı 1-2 haftadır...
Ve ben gerçekten çok mutluyum...

Oğlum için okul kıyafetleri alacağım hazır olsun istiyorum...
Büyük kız için de kreş ayarlayacağım...

Halıları hazırladım ve bugün yarın temizleyiciye gönderiyorum.
Evi elimden geldiğince temizledim ama sanırım
Kadın çağırmam gerekecek..
Çok yorgunum zira...

Gelelim diyete...
Tartımın pilleri bitti
ve bende en son 59.7 kg da kaldım..
O günden sonra arabayla gidip geldiğim için işe
Adama vermiyorum(uyuz oldu valla)
kilo almışımdır diyeceğim ama
fena sayılmam...
hala 38 beden cuk diye oluyor...

Hala 3 çocuklu çıtır anneyim...
Kıskananlar çatlasın di mi?

Son düzenleme:

canım dışarda yürüyüş yerıne evde fırsat buldugunda leslie yaparsan belkı de kılo vermene yardımcı olabılır, bı bak ıstersen leslıe sansone dıye arastır bı netten vıdeoları var

canım dışarda yürüyüş yerıne evde fırsat buldugunda leslie yaparsan belkı de kılo vermene yardımcı olabılır, bı bak ıstersen leslıe sansone dıye arastır bı netten vıdeoları var

canım çok teşekkür ederim, yapı olarak kolay kilo veren biri değilim evde bilgisayar yok, ne yazıkki

canım çok teşekkür ederim, yapı olarak kolay kilo veren biri değilim evde bilgisayar yok, ne yazıkki

işyerınden gırıyosan, evde dvd fılan varsa leslie'nın vıdeolarını bı cd'ye ındırtebılırsın, boylece evde seyrederek yaparsın, senı cok zorlayacak bı vıdeo deıl evde yuruyus vıdeosu sadece ama yaparken ter ıcınde kalıyosunnn ya da daha basıtınden göbek problemın varsa aksamları mekık cekebılır, basen problemın varsa sırt ustu uzanarak bacaklarınla havada daireler cızebılırsın, ip atlayabılırsınnn :44: aslında hem ıkı cocukla hem de ev ve işle uğraşırken kılo vermek senın ıcın daha rahat olsa gerekk, yedıklerıne dıkkat ettıkten sonra bı kac basıt egzersızle desteklemen yeterli olur gıbıı bol sıvı tuketmeye, bıtkı cayı içmeye, ekmek,pirinç vs tuketımıne, bıde aksam yemeklerının saatlerıne dıkkat ettın mı tamamdır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…