70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 72 kiloyum ve zayıflamak ıstıyorum :2: boyumda 165 çok sısmanım yha :S
hoşgeldin canımm aaa öyle hemen morlini bozma bende o dönemlerden geçtim ama hiç şişmanım demedim,çünkü dünya tatlısı 2 bebeğimi doğurduğum için bu bana hiç koymadı işte şimdi zafer benim istediğim kiloya iniyorum

canım kime yapmıştın bildirimini belki ondandırr

hoşgeldin tatlımmm

canım kaptan olmayınca işler karışıyor.listeyi sağolsun muazzez yaptı ve çok işi vardı.görmemesi normal yani.haftaya kaptan gelir o zaman bildirirsin güzelim.

tşk ederim cnmmmmm

aynen cnmm benide biri durdursunnnn kızlar bizi durdurun bizi bu iştah palamasından aaaaaaaaaaaaaaa :::)))))))))

canim dunden beri dogum gununu kutlamak istedim ama simdi kismet oldu dogumgunun kutlu mutlu olsun ....

kaptanın kim olcanı bilmedim için canım geçen haftaki gibi gene ayşe bahara bildirmiştim bide nolur nolmaz die burdan yazmıştım ama neseeee abimi verdik gitti artıkonu özlicemmm yaa ev sessizleşti şimdiden
hoşgeldin tatlımmm

canım kaptan olmayınca işler karışıyor.listeyi sağolsun muazzez yaptı ve çok işi vardı.görmemesi normal yani.haftaya kaptan gelir o zaman bildirirsin güzelim.

evet canım farkındayım bende artık haftaya kaldı napak

kızlaaaaarrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuu
bugün pazar gezmesine gittik ailecek,keşana gittik ,orduevinde çocukların saçlarını kestirdik yemek yedik ve evin bikaç eksiğini alıp eve döndük...ütüydü banyoydu derken bu saat oldu...menümü vereyim
bugün geç kalktığım için direk orduevinde öğle yemeğine girdik
öğle(12.30)
yarım pors.pirinç pilavı,yarım kase domates çorbası,1 pors. bahar türlüsü,1 kase mevsim salata
ara(15.00)
1 vanilyalı max çubuk,1 sade soda
akşam(evde-17.30)
1 kase keten tohumlu müsli ve süt
gün boyu dışarda wc sorunu olduğu için 1,5 lt. su içebildim,spor yapmadım yarın yapıcam

hoşgeldin tatlım öncelikle...abin içinde allah mesut etsin diycem vede şişmanım lafını hiç söyleme biz topalaktık ve çıtır oluyoruz artık kuzum oldumu

kimsede ses seda yok ...ben kaçıyorum kızlar...
herkese hayırlı ve verimli bir hafta diliyorum ...herkese kolay gelsin yarın görüşürüz

hosbulduk valla sız boyle moraL verırsenız ben ıstedıqım kıloya cabuk ınerım :))

merhabalar bayanlar,bende aranıza katılmak istiyorumbende 78.4 kiloyum boyum 1.75 ve hedefim 65 kilo olmak.Bu zor süreçte banada destek olursanız çok sevinirim

merhabalar bayanlar,bende aranıza katılmak istiyorumbende 78.4 kiloyum boyum 1.75 ve hedefim 65 kilo olmak.Bu zor süreçte banada destek olursanız çok sevinirim

hoşgeldinnnnnnnn cnmmm her gün yediğiniii menü olarak yazarsınnn yardımcı oluruz boyun çok güzellll cnmmm azda olsa etki ederr

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydııın

hoş geldin hadi zayıflayalım!
sizede günaydııııııııın kızlaaaar.herkese günaydııııııııııııııııın

zayıflamaya hoşgeldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

günaydın kızlar
sabah tartıldım + 1kgdayım
bugünden itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum

ben 76 kiloyum.boyum 173(...biraz uzun olsaydım belki böyle görünmezdim.dam yuvarlağı gibi görünüyorum((((((

arkadaşlar merhaba
uzun süredir aranızda yoktum. izindeydim malum, 84 aynı kilodayım ve ben topiğin yüz karasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…