- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hoşgeldin canımm aaa öyle hemen morlini bozma bende o dönemlerden geçtim ama hiç şişmanım demedim,çünkü dünya tatlısı 2 bebeğimi doğurduğum için bu bana hiç koymadı işte şimdi zafer benim istediğim kiloya iniyorumbende 72 kiloyum ve zayıflamak ıstıyorum :2: boyumda 165 çok sısmanım yha :S
yeni geldim kızlar ölüyorum yorgunluktan offf ne düğündü yaamisafirler anca gitti evi temizledim ettim bugun. buarada listede kendimi göremedim ben ama niyee tee perşembeden yapmıştım bildirimimi halbuki cuma yapımıcam diee
hoşgeldin tatlımmmbende 72 kiloyum ve zayıflamak ıstıyorum :2: boyumda 165 çok sısmanım yha :S
yeni geldim kızlar ölüyorum yorgunluktan offf ne düğündü yaamisafirler anca gitti evi temizledim ettim bugun. buarada listede kendimi göremedim ben ama niyee tee perşembeden yapmıştım bildirimimi halbuki cuma yapımıcam diee
tşk ederim cnmmmmm
aynen cnmm benide biri durdursunnnn kızlar bizi durdurun bizi bu iştah palamasından aaaaaaaaaaaaaaa :::)))))))))
kaptanın kim olcanı bilmedim için canım geçen haftaki gibi gene ayşe bahara bildirmiştim bide nolur nolmaz die burdan yazmıştım ama neseeeehoşgeldin canımm aaa öyle hemen morlini bozma bende o dönemlerden geçtim ama hiç şişmanım demedim,çünkü dünya tatlısı 2 bebeğimi doğurduğum için bu bana hiç koymadı işte şimdi zafer benim istediğim kiloya iniyorum
canım kime yapmıştın bildirimini belki ondandırr
hoşgeldin tatlımmm
canım kaptan olmayınca işler karışıyor.listeyi sağolsun muazzez yaptı ve çok işi vardı.görmemesi normal yani.haftaya kaptan gelir o zaman bildirirsin güzelim.
kaptanın kim olcanı bilmedim için canım geçen haftaki gibi gene ayşe bahara bildirmiştim bide nolur nolmaz die burdan yazmıştım ama neseeeeabimi verdik gitti artık onu özlicemmm yaa ev sessizleşti şimdiden
evet canım farkındayım bende artık haftaya kaldı napak
kızlar paylaşmıyım dedim ama dayanamadım dünyanın en derin resmiiii harbidende bak bak bitmedi başım dönüyo sizinde dönsün istedim çok güzeeellllll
http://zoomquilt2.madmindworx.com/zoomquilt2.swf (buarada hızlandırabiliyosunuz isterseniz)
merhabalar bayanlar,bende aranıza katılmak istiyorumbende 78.4 kiloyum boyum 1.75 ve hedefim 65 kilo olmak.Bu zor süreçte banada destek olursanız çok sevinirim
merhabalar bayanlar,bende aranıza katılmak istiyorumbende 78.4 kiloyum boyum 1.75 ve hedefim 65 kilo olmak.Bu zor süreçte banada destek olursanız çok sevinirim
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sizede günaydııııııııın kızlaaaar.herkese günaydıııııııııııııııııngünaydııın
hoş geldinhadi zayıflayalım!
bende 72 kiloyum ve zayıflamak ıstıyorum :2: boyumda 165 çok sısmanım yha :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?