Merhaba kızlar...
Gerçekten yoğun geçiyor günlerim..
Girip okumaya bile fırsatım kalmıyor...
Üzerimden dozer geçmiş gibi oluyorum akşamları
Sadece uyumak istiyorum o yüzden
Temmuz geldi ve bizde tatil yolcusuyuz yakında
Eşim Türkiye turu yapalım dedi
Bende okeyledim valla
Akdeniz Ege Güneydoğu İç Anadolu şimdilik kesin gezeceğimiz bölgeler...
Çocuklar :118: bu qivi senin içindi harikalar
Allah nazarlardan saklasın :118:
Kızım yürümeye başladı 1-2 haftadır...
Ve ben gerçekten çok mutluyum...
Oğlum için okul kıyafetleri alacağım hazır olsun istiyorum...
Büyük kız için de kreş ayarlayacağım...
Halıları hazırladım ve bugün yarın temizleyiciye gönderiyorum.
Evi elimden geldiğince temizledim ama sanırım
Kadın çağırmam gerekecek..
Çok yorgunum zira...
Gelelim diyete...
Tartımın pilleri bitti
ve bende en son 59.7 kg da kaldım..
O günden sonra arabayla gidip geldiğim için işe
Adama vermiyorum(uyuz oldu valla)
kilo almışımdır diyeceğim ama
fena sayılmam...
hala 38 beden cuk diye oluyor...
Hala 3 çocuklu çıtır anneyim...
Kıskananlar çatlasın di mi?
canım çok teşekkür ederim, yapı olarak kolay kilo veren biri değilim evde bilgisayar yok, ne yazıkki
merhaba aranıza katılmak istiyorum ben 56 kiloile hamile kaldım 95 kilo ile doğum yaptım.düşük tehlikem vardı bazı iğneler oldum ondan sonra baya bir kilo aldım doğum yaptıgımda 85 kiloya düştüm.oğlum 2 bucuk yasında şimdi.ama ben eskı kıloma daha gelemedım.1 bucuk ay önce diyetisyene gittim.suanda 79 kiloyum.ama daha hızlı killo vermek istiyorum eşim benden çok istiyor.hızlı diyet hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterım sızden örnek alarak hızla zayıflayacagımı umuyorum.
Arkadaşlar ben 6 ay önce anne oldum ama bu 78 kilo hamile kaldığım kilo hamilelik boyunca aldığım 11 kiloyu verdim sırada önceki kiloları vermekte.Bu sağlıklı beslenme döneminde insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor şimdiden herşey için sağolun.Bu arada kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz biraz tarif edermisiniz .Verdiğim kiloları görünce belki daha çok motive olurum))))
heheyt işte konu alanım burda eskiden hep ben yapıverirdim yapamazlardıda bazıları ama artık herkez kendi yapmak istiyo öyleyse ben anlatayım size kısaca öncelikle Weight Loss - Diet Ticker girin ordan başlayın yapmaya resimdir kilodur hepsini ayarladıktan sonra çıkan hazır çizelgeyi sağ tuş basıp resme bak deyin ve ordaki sayfA URLSİNİ KOPYALAYIP, kontrol panelindenPROFİLİNİZİ DÜZENLE DEYİP SAYFAYI AŞAĞI KAYDIRIN VE çizelge yazan yere kopyaladığınız urlyi yapışrın kaydetin bukadarbayanlar ben çizelgeyi yaptım ama profilime ekleyemiyorum biri bana yardım edebilir mi??
bende spor yapmıyorum ama veriyorummm,zaten çocuklarla evle uğraşırken egzersizin alası oluyoteşekkürler, ama benim artık kendime güvenim kalmadı, boğazımdan kessemde egzersiz ve yürüyüş yapamadıktan sonra bi anlamı yok
oldu başka derdinyıne bır oğle yemegı yıne tavuklu salataaayakında gıdaklamaya baslıycam dıye korkuyorum vallaaaa
öğlen ne yıyecem, aksam ne yıyecem diye dusunmekle gecıyo günnn, biri gelse bana her gun menu halınde ogünlerimi hazırlasa, mesela saat 4 oldu buyrun bunlar ara öğününüz kepeklı galetanız ve 5i 1 yerde çayınız dese, sonra akşam yemegı vaktı geldıgınde bu corbayı ve salatayı sızın ıcın hazırladım yanınada bıraz yogurt koydum dese, akşam tv karsısında otururken canım abur cubur ıstedıgınde elimi sürdürmese, onun yerıne gelın beraber spor yapalım dese :26: saglıklı yaşam koçuuuuuu istıyorummmmmm
benimde biri kız 1 biri oğlan 2 yaşında iki bebişim var ve gerçektende dediğin bütün şeyleri bende yapıyorum egzersiz yerine geçiyo benceevet işim sabah 8 akşam 5 eve geliyorum ortalığı toparla biri 8 aylık diğeri 7 yaşında iki oğlum var onlarla uğraş yemek, bulaşık derken halim kalmıyor burası küçük yer olduğu için yürüyüş yapma imkanımda yok maalesef
çatlasın anam çatlasın valla,biliyomusun benim kızda yürümeyi iice söktü,1.5 haftadır diyim bende dışarlardada bi yürüyo sanırsın oyuncak bebek allah nazarlardan korusun çok korkuyorum nazar deyicek diye çok tatlı inan okadar mutluyumki bende anlıyorum yaneeeMerhaba kızlar...
Gerçekten yoğun geçiyor günlerim..
Girip okumaya bile fırsatım kalmıyor...
Üzerimden dozer geçmiş gibi oluyorum akşamları
Sadece uyumak istiyorum o yüzden
Temmuz geldi ve bizde tatil yolcusuyuz yakında
Eşim Türkiye turu yapalım dedi
Bende okeyledim valla
Akdeniz Ege Güneydoğu İç Anadolu şimdilik kesin gezeceğimiz bölgeler...
Çocuklar :118: bu qivi senin içindi harikalar
Allah nazarlardan saklasın :118:
Kızım yürümeye başladı 1-2 haftadır...
Ve ben gerçekten çok mutluyum...
Oğlum için okul kıyafetleri alacağım hazır olsun istiyorum...
Büyük kız için de kreş ayarlayacağım...
Halıları hazırladım ve bugün yarın temizleyiciye gönderiyorum.
Evi elimden geldiğince temizledim ama sanırım
Kadın çağırmam gerekecek..
Çok yorgunum zira...
Gelelim diyete...
Tartımın pilleri bitti
ve bende en son 59.7 kg da kaldım..
O günden sonra arabayla gidip geldiğim için işe
Adama vermiyorum(uyuz oldu valla)
kilo almışımdır diyeceğim ama
fena sayılmam...
hala 38 beden cuk diye oluyor...
Hala 3 çocuklu çıtır anneyim...
Kıskananlar çatlasın di mi?
merhaba aranıza katılmak istiyorum ben 56 kiloile hamile kaldım 95 kilo ile doğum yaptım.düşük tehlikem vardı bazı iğneler oldum ondan sonra baya bir kilo aldım doğum yaptıgımda 85 kiloya düştüm.oğlum 2 bucuk yasında şimdi.ama ben eskı kıloma daha gelemedım.1 bucuk ay önce diyetisyene gittim.suanda 79 kiloyum.ama daha hızlı killo vermek istiyorum eşim benden çok istiyor.hızlı diyet hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterım sızden örnek alarak hızla zayıflayacagımı umuyorum.
hoşgeldinben nişanlımla bir düğüne katılacaktım tam diyetimin ortasında, giymeyi düşündüğüm elbisem ve ayakkabılarım üzerime olmayınca diyetisyenimi aradım 1 hafta içinde acil kio vermem incelmem gerektiğini çare bulamazsam internetteki şok diyetleri deneyeceğimi söyledim. sakın onları yapma dedi. benim listeyi sıkalım, sonra toparlarız dedim, hemen şak diye ayak üstü söyledi listeyi. bunu bozmazsan haftada 3 kilo verirsin dedi. bazen bozsam da listeye uymaya çalıştım ve 1 haftada 2.7 kilo verdim hoş düğüne gitmedik ama aşkımın inceldiğimi söylemesi beni öyle mutlu etti ki istersen bir ara o haftanın diyetini yazarım ama hep aynı diyeti yapmak da iyi değil daha sonra yeniden kilo almamak için yavaş yavaş gevşetmek gerekiyor diyetleri. :125:
bana da yaz bana da yazz, hayatta yapamam oyle lıstelerı ama merak ettımmmacil durumda belkı sıkısınca kullanılabılırrr :26:
yazarım tabi ama akşam olur mu?
teşekkürler tatlım ya,güzel bi menü inşallah istediğin kiloyu verirsinBugün itibari ile düzenli beslenmeye başladım.Bu sitede yazmamın amacı motivasyonumu yüksek tutmak. Daha önceden 2 farklı dietisyene gittim.Onların vermiş olduğu listeleri artık gözüm kapalı biliyorum.Sorun sadece istikrarlı davranabilmem..Şimdi tek başıma yapacaklarımı ve yapmamam gerekenleri çok iyi bilerek yola başladım.İlk öncelikle akşam tartıldım tam 75,5 kiloydum.(Yarın net kilomu öğrenmek için sabah aç karnına, üstümde kıyafet olmadan ve wc'ye gittikten sonra:) tartılacam ) ve bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşmak istiyorum. BEN 1 AY BU ŞEKİDE BESLENMEYLE SPORSUZ 5,5 KG. YAĞDAN VERDİM.
Sabah :
Peynir,marul,salatalık ve domatesten oluşan sandwich(ölçü olarak 2 tost ekmeğini baz alıyorum)
Çay (günde 2 küp şeker serbest)
Ara: 3 ceviz
Öğle: 1 kase mercimek çorba
Tavuklu salata(hertürlü yeşillik vardı,tavuğun boyutu da 1 el büyüklüğü kadar) limonlu,nar ekşili, 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı
Ara : 3 adet kuru erik,2 grisini
Akşam : 8 çorba kaşığı (sebze veya zeytinyağlı yemek veya baklagil)
3 çorba kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
salata(sınırsız-1 tatlı kaşığı z.yağlı)
Ara : 1 porsiyon meyve (6 malta eriği veya 12 çilek veya 15 kiraz veya 1 elma veya 1 armut veya 1 dilim kavun-karpuz veya 12 yeşil erik)
Gece : Yatmadan 2 saat önce 1 bardak yarım yağlı süt
Ve de 2,5 lt hergün düzenli su içtim.
(Bu sefer işin içine sporuda ekliyecem. Günde 1 saat hızlı tempo yürüyüş)
Öğünler arasında en az 1,5 saat en fazla 3 saat olacak sakın 3 saatten fazla kendinizi aç bırakmayın.Azar azar yiyerek metabolizma hızı düşmüyor ve açlık kriziniz olmuyor.
Herkese Sevgiler.....Kolay gelsin..
çok geçmiş olsun tatlım ,bende bir arkadaşın yazdıı gibi pipide darlıktan şüphelendim...umarım önemli bişey yoktur çok geçmiş olsun bitanemherkese merhabalar,
yeni gelenler hoş gelmişler.
ben de bu aralar pek giremiyorum. menülerimi paylaşamıyorum.yatılı yatısız misafirlerim vardı. bu akşamda var.
bu arada oğlumu hastaneye götürdüm.canım sıkılıyor. inşallah ters bişey çıkmaz. kan verdik.usg yaptırdık. usg temiz. 4 gündür emmesi iyi değil. gecede 4-5 defa uyanıp emen çocuk yine uyanıyor ama emme istemiyor çığlıklar atıyor. kucağımda gezdiriyorum.15-20 dak sonra rahatlıyor. 2 saat sonra yine aynı şeyler.....
sabah uyandığında bezi dolu olurken 2 gündür hemen hemen temiz ve güniçindede idrar çıkışı çok düşük yada yok bilemiyorum. bezi kuru gibi.böbrekle ilgili bişey olmasından şüpheleniyorum. dua edin kızlar inşallah bişey çıkmasın. 3 te sonuçları alıp muayeneye gidicez tekrar.görüşürüz....
kuzum nerelerdesin özledim seni ve muhabbetini menülerini...ama olsun umarım çabucak toparlanır ve aramıza dönersin canımcım öpüyorum senimerhaba kızlar ben geldim nasılsınız şükür ilaçlarla biraz daha iyiyim ilaçlar mide bulantısı yapıyor bişey canım istemiyor ama malesef kilo veremedim kortizon kullandıkçada sanırım veremicem ama olsun ne kadar az alırsam okadar iyi diyorum iştahımın az olması bir avantaj bide sıfır tuz sıfır şeker olunca kilo alımı en az seviyede seyrediyor bakalım cuma günkü bildirimde belli olur şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın az kilolu bol diyetli günler
öyle deme arkadaşım...öncelikle hoşgeldin canım ve inanmak başarmanın yarısıdır canımarkadaşlar merhaba
uzun süredir aranızda yoktum. izindeydim malum, 84 aynı kilodayım ve ben topiğin yüz karasıyım
benimde akşam menüm
saat:18:00 1d. karpuz-kk peynir.
saat 19dada 1 kase kızılcık çorbası(sarımsaklı)
bugün böyle yaptım karpuz peynir deniyim dedim ama sabahtan beri açım doymadım çorbayıda yedim sonra,karpuz peynir dikkatli ve ölçülü olunmazsa kilo aldırıyormuş kızlar dikkat edin,,,
Doktorum-Karpuz ve Peynir Şişmanlatıyor mu? Sorusunun Cevabını İzle | Sınırsız Video İzle işte burda bakın çok şaşırdım yaaa
ben sorucaktım sen benden uzun yaşıycan kız...cnm afiyet olsunn nasıl çorba ilk defa duydum kızılcığı bilirimde sarımsaklı çorbası nasıl oluyorr
cnm afiyet olsunn nasıl çorba ilk defa duydum kızılcığı bilirimde sarımsaklı çorbası nasıl oluyorr
ben sorucaktım sen benden uzun yaşıycan kız...
trendy kuşum nasıl oluyor o iş
kızlar ne demek nasıl oluyo kızılcık çorbası kaynamaya başlayınca içine 4-5 diş sarımsak katıp birazdaha pişiriyorsunuz bitti gittikomiksiniz haa
kız kızılcık deyince meyvesi zannettim .ne gülüyon guuuu,tarhana desene şunakızlar ne demek nasıl oluyo kızılcık çorbası kaynamaya başlayınca içine 4-5 diş sarımsak katıp birazdaha pişiriyorsunuz bitti gittikomiksiniz haa
netten baktımmm tarhanaaaa çorbasıymışşşş bende diyorum bu nasılllll çorbaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?