70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba aranıza katılmak istiyorum ben 56 kiloile hamile kaldım 95 kilo ile doğum yaptım.düşük tehlikem vardı bazı iğneler oldum ondan sonra baya bir kilo aldım doğum yaptıgımda 85 kiloya düştüm.oğlum 2 bucuk yasında şimdi.ama ben eskı kıloma daha gelemedım.1 bucuk ay önce diyetisyene gittim.suanda 79 kiloyum.ama daha hızlı killo vermek istiyorum eşim benden çok istiyor.hızlı diyet hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterım sızden örnek alarak hızla zayıflayacagımı umuyorum.

çatlasın tabi kız yürmeye başladı ha tam şeker olur şimdi bıcır bıcır tamam artık ortalığı yıkıp devireceği zamanlar çok uzak değildir :119:

canım çok teşekkür ederim, yapı olarak kolay kilo veren biri değilim evde bilgisayar yok, ne yazıkki

anlıyorum ben de böyle köşeye sıkışmış, hiç alternatifim imkanım yok gibi hissederim bazen ama olmuyor böyle gözümüzün içine baka baka kaçış yahu bu. demesi kolay ya kınayım mı seni? kınıyorum :cık cık cık heey gulanne bugünden tezi yok, ufaklıkla şöyle oyunlar oynayabilirsin mesela uzatırsın bacaklarını, oturtursun 7 yaşındaki bebeğini, hem şakalaşır hem mekik çekersin ya da bunun gibi türevler üretirsin olmaz mı? bu da mı olmaz :44:

hoşgeldin ben nişanlımla bir düğüne katılacaktım tam diyetimin ortasında, giymeyi düşündüğüm elbisem ve ayakkabılarım üzerime olmayınca diyetisyenimi aradım 1 hafta içinde acil kio vermem incelmem gerektiğini çare bulamazsam internetteki şok diyetleri deneyeceğimi söyledim. sakın onları yapma dedi. benim listeyi sıkalım, sonra toparlarız dedim, hemen şak diye ayak üstü söyledi listeyi. bunu bozmazsan haftada 3 kilo verirsin dedi. bazen bozsam da listeye uymaya çalıştım ve 1 haftada 2.7 kilo verdim hoş düğüne gitmedik ama aşkımın inceldiğimi söylemesi beni öyle mutlu etti ki istersen bir ara o haftanın diyetini yazarım ama hep aynı diyeti yapmak da iyi değil daha sonra yeniden kilo almamak için yavaş yavaş gevşetmek gerekiyor diyetleri. :125:

bn qunde yarım saat yuruyup su beledıyenın spor aletleri var ya onlara bınıyorum yarım saatte pazar gunlerı harıc her sabah. Sabah k-flex yedım oqLede 2 şeftali bir avuc kıraz sımdıde yoqurt yıycem :) aksama gene k-flex bakalım :))

bayanlar ben çizelgeyi yaptım ama profilime ekleyemiyorum biri bana yardım edebilir mi??
heheyt işte konu alanım burda eskiden hep ben yapıverirdim yapamazlardıda bazıları ama artık herkez kendi yapmak istiyo öyleyse ben anlatayım size kısaca öncelikle Weight Loss - Diet Ticker girin ordan başlayın yapmaya resimdir kilodur hepsini ayarladıktan sonra çıkan hazır çizelgeyi sağ tuş basıp resme bak deyin ve ordaki sayfA URLSİNİ KOPYALAYIP, kontrol panelindenPROFİLİNİZİ DÜZENLE DEYİP SAYFAYI AŞAĞI KAYDIRIN VE çizelge yazan yere kopyaladığınız urlyi yapışrın kaydetin bukadar
teşekkürler, ama benim artık kendime güvenim kalmadı, boğazımdan kessemde egzersiz ve yürüyüş yapamadıktan sonra bi anlamı yok
bende spor yapmıyorum ama veriyorummm,zaten çocuklarla evle uğraşırken egzersizin alası oluyo
oldu başka derdin,varsa öyle biyer çağır bende gelem
benimde biri kız 1 biri oğlan 2 yaşında iki bebişim var ve gerçektende dediğin bütün şeyleri bende yapıyorum egzersiz yerine geçiyo bence ama bütün gün evdeyim o başka ev kuşuyem anlıycan puaha
çatlasın anam çatlasın valla,biliyomusun benim kızda yürümeyi iice söktü,1.5 haftadır diyim bende dışarlardada bi yürüyo sanırsın oyuncak bebek allah nazarlardan korusun çok korkuyorum nazar deyicek diye çok tatlı inan okadar mutluyumki bende anlıyorum yaneee

hoşgeldin hadii zayıflamayaaa

bana da yaz bana da yazz, hayatta yapamam oyle lıstelerı ama merak ettımmm acil durumda belkı sıkısınca kullanılabılırrr :26:

Bugün itibari ile düzenli beslenmeye başladım. Bu sitede yazmamın amacı motivasyonumu yüksek tutmak. Daha önceden 2 farklı dietisyene gittim.Onların vermiş olduğu listeleri artık gözüm kapalı biliyorum.Sorun sadece istikrarlı davranabilmem..Şimdi tek başıma yapacaklarımı ve yapmamam gerekenleri çok iyi bilerek yola başladım.İlk öncelikle akşam tartıldım tam 75,5 kiloydum.(Yarın net kilomu öğrenmek için sabah aç karnına, üstümde kıyafet olmadan ve wc'ye gittikten sonra:) tartılacam ) ve bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşmak istiyorum. BEN 1 AY BU ŞEKİDE BESLENMEYLE SPORSUZ 5,5 KG. YAĞDAN VERDİM.

Sabah :
Peynir,marul,salatalık ve domatesten oluşan sandwich(ölçü olarak 2 tost ekmeğini baz alıyorum)
Çay (günde 2 küp şeker serbest)

Ara: 3 ceviz

Öğle: 1 kase mercimek çorba
Tavuklu salata(hertürlü yeşillik vardı,tavuğun boyutu da 1 el büyüklüğü kadar) limonlu,nar ekşili, 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı

Ara : 3 adet kuru erik,2 grisini

Akşam : 8 çorba kaşığı (sebze veya zeytinyağlı yemek veya baklagil)
3 çorba kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
salata(sınırsız-1 tatlı kaşığı z.yağlı)

Ara : 1 porsiyon meyve (6 malta eriği veya 12 çilek veya 15 kiraz veya 1 elma veya 1 armut veya 1 dilim kavun-karpuz veya 12 yeşil erik)

Gece : Yatmadan 2 saat önce 1 bardak yarım yağlı süt

Ve de 2,5 lt hergün düzenli su içtim.

(Bu sefer işin içine sporuda ekliyecem. Günde 1 saat hızlı tempo yürüyüş)

Öğünler arasında en az 1,5 saat en fazla 3 saat olacak sakın 3 saatten fazla kendinizi aç bırakmayın.Azar azar yiyerek metabolizma hızı düşmüyor ve açlık kriziniz olmuyor.

Herkese Sevgiler.....Kolay gelsin..

teşekkürler tatlım ya,güzel bi menü inşallah istediğin kiloyu verirsin

kızlarr bugun artık son kez akşam mantımı da yyip yarın eski tempoma kesin dönüş yapıyorummm ihtiyaç listemi tamamladımmm hergün menü paylaşıp tekrar kiloları yollamaya devamm çok ara verdim kardeşimle sabahları yürücezdeee çıtırlara devam anlıcanızzzzzzzz

çok geçmiş olsun tatlım ,bende bir arkadaşın yazdıı gibi pipide darlıktan şüphelendim...umarım önemli bişey yoktur çok geçmiş olsun bitanem
kuzum nerelerdesin özledim seni ve muhabbetini menülerini...ama olsun umarım çabucak toparlanır ve aramıza dönersin canımcım öpüyorum seni
arkadaşlar merhaba
uzun süredir aranızda yoktum. izindeydim malum, 84 aynı kilodayım ve ben topiğin yüz karasıyım
öyle deme arkadaşım...öncelikle hoşgeldin canım ve inanmak başarmanın yarısıdır canım

kızlar menümü vereyim
sabah(07.30)
1 hşl.yumurta,2 dlm.kızarmış çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir,söğüş salata domates,çay,6 yeşil zeytin
ara yok
öğle(12.10)
bol yoğrtlu semizotu yemeği
ara(15.30)
3 kaşık yoğurt,yarım çok kızarmış simit
akşam(17.30)
1 tane çelik tavada sade kızarmış tavuk budu,salata
gün boyu 3 lt. su
SPOR:sadece yerde alt ve üst karın mekiği 60 ar tane

cnm afiyet olsunn nasıl çorba ilk defa duydum kızılcığı bilirimde sarımsaklı çorbası nasıl oluyorr

cnm afiyet olsunn nasıl çorba ilk defa duydum kızılcığı bilirimde sarımsaklı çorbası nasıl oluyorr

ben sorucaktım sen benden uzun yaşıycan kız...
trendy kuşum nasıl oluyor o iş

kızlar ne demek nasıl oluyo kızılcık çorbası kaynamaya başlayınca içine 4-5 diş sarımsak katıp birazdaha pişiriyorsunuz bitti gittikomiksiniz haa

kızlar ne demek nasıl oluyo kızılcık çorbası kaynamaya başlayınca içine 4-5 diş sarımsak katıp birazdaha pişiriyorsunuz bitti gittikomiksiniz haa
kız kızılcık deyince meyvesi zannettim .ne gülüyon guuuu,tarhana desene şuna

netten baktımmm tarhanaaaa çorbasıymışşşş bende diyorum bu nasılllll çorbaaa

canım tarhana çorbası değil o bambaşka,,bu kızılcıkla yapılıyo annem yapar benim ,kızılcıkların çekirdeklerini çıkartıp kurutup elinle ufalıyosun sonrada aynı tarhana gibi görüntü oluyo hazır hale geliyo

işte böyle oluyo
çorba piştikten sonrada bu çokta lezzetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…